Találatok a következő kifejezésre: Milyen természetes készítmények vannak, amit (3 db)

Milyen természetes vagy mesterséges készítmények vannak, amik meggátolnák egy hosszú göndör és hullámos közti száraz haj töredezését?

A fénye nagyon szép ,hálaégnek már a korpából is kinöttem:)De a hajvégeim annyira törnek:SA fodrászz szerint azért ,mert göndörkés és azok jobban sérülnek ,mint az egyenes haj:)

Legjobb válasz: Van egy csomó házi praktika a száraz haj ápolására, de szerintem és a fodrászom szerint a legjobb orvosság az olló. Egyszer kell levágni az összes töredezett hajvéget és aztán ahogy nõ, már csak az újabb töredezett végeket kell lecsipkedni. Ehhez persze legalább kéthavonta fodrászhoz kell menni és közte pedig hajpakolásokkal kényeztetni a fürtöket: http://egeszseg.net/ewPortal3.icom?shopid=egeszseg&language_..

Van egy csomó házi praktika a száraz haj ápolására, de szerintem és a fodrászom szerint a legjobb orvosság az olló. Egyszer kell levágni az összes töredezett hajvéget és aztán ahogy nõ, már csak az újabb töredezett végeket kell lecsipkedni. Ehhez persze legalább kéthavonta fodrászhoz kell menni és közte pedig hajpakolásokkal kényeztetni a fürtöket: http://egeszseg.net/ewPortal3.icom?shopid=egeszseg&language_..
Szia! Nekem is ilyen a hajam, most fenék alá ér. Már nem olyan száraz, mióta pakolásokat használok (Avonosat, Elséve-et és Gliss kurt próbáltam, mindegyik jó, de a Gliss kur vált be leginkább, az Avonos is jó, csak most már nem tudok hozzájutni, az Elséve sem volt rossz, csak mivel sokkal hígabb, mint a másik 2 , 2x annyi kell belõle, és sokkal hamarabb elfogy). Ezek tényleg aranyat érnek! Sokkal jobb lesz tõle a haj, mint egy szimpla balzsamtól. Meg fontos, hogy mindig vágd a hajad végét. Én 2 havonta 1 cetit szoktam. Mikor elkezdtem rendesen gondozni a hajam, akkor kb. 5 szál volt a vége, mert annyira el volt vékonyodva, és tiszta törött volt. Elõtte kb. 5 év alatt nõtt 8 centit, mert mindig letörött. Most 1000x jobb állapotban van, és a vége is sokkal vastagabb, látszik, hogy van vége. És tud nõni is, mert nem törik le. Meg ugye fontos, hogy ne vasald, ne szárítsd, inkább nagy fogú fésûvel fésüld, mint mûanyag kefével. Ezek is sokat számítanak. 20L
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépem köszönöm a tanácsokat! Egyébbként nme vasalnám a hajam , mert szeretem , hogy olyan kis göndörgés.:) ;)
A kérdező hozzászólása: És még a második kommentezõtõl szeretném megkérdezni , hogy mennyi idõ alatt sikerült olyan hosszúra megnöveszteni a hajadat?Nekem most mellig ér:)
Hát, igazából kb. 4 éves koromban volt levágva nagyon rövidre, olyan fiús fazonra. Beleragadt a rágógumi. XD Azóta nõtt, de ugye ahogy írtam tavalyig nem foglalkoztam vele különösebben, és akkor nem látszott, hogy nõne, mert nagyon törött. De most megint elkezdett rendesen nõni, mióta vágom, meg pakolásokat használok, és vigyázok, hogy annyira ne sérüljön.

Fülatkás a cicám, és az állatorvos már a harmadik adag Dexoryl fülcseppet adta ami nem túl olcsó, milyen más készítmények vannak? Természetes alapanyagú kezelés nincs?

2 kiscicánk is van és sajnos ők is elkapták ezt, ezért kellene valami hatásos és végleges módszer,mivel így nagyon költséges ha havonta 3000 csak fülcsepre megy :SS köszi a segítséget előre is!

Legjobb válasz: nekünk oticat cseppet adott az állatorvos, igaz, nem mostanában volt már. attól szépen helyrejött, és azóta sem jött vissza az atka.

nekünk oticat cseppet adott az állatorvos, igaz, nem mostanában volt már. attól szépen helyrejött, és azóta sem jött vissza az atka.
Nekünk is most atkás a macskánk, szintén sokadik kezelés, és visszajön... nem tudom mit kéne kezdeni vele :S átok.
Olvastam, hogy olajat – pl. olíva – kell a fülbe cseppenteni és vattával kitörölni. Nincs cicám, nem saját tapasztalat, csak google.
Nekem is ez a hasonló problémám van. (nálam még nem biztos hogy fülatkás a cica)Szerintem menny el állatgyógyszertárba, ott nagyobb a választék. Én is ezt fogom tenni. De lenne egy kérdésem: Hogy mentél biztosra abban, hogy a cicád fülatkás? (fontos lenne, Köszi...
Mi orvoshoz vittük, és a kérdezõ is... Õ diagnosztizálta hogy atkás.
Nekem a talált ciccemnek volt fülatkája, 7 hétig heti 1x jártunk vissza dokihoz hogy törölgesse neki ki plusz nekünk is kellett naponta 1x folyamatosan és így múlt el.

Milyen természetes vízhajtó készítmények vannak, amit terhesség alatt is lehet alkalmazni?

28 hetes tehes vagyok és elkezdett nagyon vízesedni a lábam. Ez nem ártalmas a babára?

Legjobb válasz: Nem szabad semilyen vízhajtót szedni!!!!!Az orvossal kell megbeszélni hogy mi a teendõ!!Magadtól semmit ne kezdjél el szedni!Fel lehet póckolni a lábadat,de másnak a jele is lehet a dagadás.Nem akarlak megijeszteni,azért beszéljél az orvosoddal.Üdv 19hetes kismama

Nem szabad semilyen vízhajtót szedni!!!!!Az orvossal kell megbeszélni hogy mi a teendõ!!Magadtól semmit ne kezdjél el szedni!Fel lehet póckolni a lábadat, de másnak a jele is lehet a dagadás.Nem akarlak megijeszteni, azért beszéljél az orvosoddal.Üdv 19hetes kismama
Egyrészt igaza van az elõttem írónak, meg a terhesség alatt a vízhajtó féle akár teákkal is kihajthatod azokat a fontos anyagokat, amik a babónak kellenének.Ezért sztem is az orvostól kérj tanácsot, és addig is pihebtesd a lábad felpolcilva.
polcolva-bocs
Nekem egy kismama a zölduborkát mondta, megevett napi egy rudat, de a védõnõ most azt mondta nekem, egyáltalán ne egyek uborkát... És igazat adok, mindenképp a dokival beszélj. Sokan nagyon vizesednek, te szülés után elmúlik, ne izgulj.-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!