Találatok a következő kifejezésre: Milyen termékeket tévesen bionak, pedig nem azok (1 db)

Milyen termékeket azonosítanak tévesen bionak, pedig nem azok?

Legjobb válasz: Elsõsorban a reformélelmiszereket és a natúrtermékeket szokták hibásan bionak gondolni az emberek. A reformélelmiszer kifejezés csupán azt takarja, hogy mi tûnik az adott idõszakban a legegészségségesebbnek, a natúrtermékek pedig kevésbé feldolgozott, adalékanyagoktól többnyire mentes élelmiszerek.

Elsõsorban a reformélelmiszereket és a natúrtermékeket szokták hibásan bionak gondolni az emberek. A reformélelmiszer kifejezés csupán azt takarja, hogy mi tûnik az adott idõszakban a legegészségségesebbnek, a natúrtermékek pedig kevésbé feldolgozott, adalékanyagoktól többnyire mentes élelmiszerek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen vitamin van a meggyben és a cseresznyében?

milyen vitamin van bennük és mire jók?

3

Mikor kellene kiültetnem a zsályámat? Folytatás lenn

Körülbelül 16 picike, friss, pár hetes zsálya hajtásom van egy 12 centis cserépben. Kérdésem az lenne, ezeket mikor kellene kiültetnem a kertbe, hogy ne nyomják el egymást?

3

Valóban ennyire csodálatos szer ez az aloe vera növény?

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/hogyan-legyek-jo-no-al..

10

Milyen gyógynövényeket lehet szedni május - júniusban? Tanyán lakok és erre rengeteg minden van, de nem tudom mit lehet most hasznosítani.

2

Emberi széklettel trágyázás?

Egyik ismerősünktől előszeretettel fogyasztottunk zöldségeket, gyümölcsöket. Bio kertészetet folytat, semmi vegyi anyagot nem használ. Csirke ganéval szokott trágyázni, ami még belefér. De most tudtuk meg, hogy a pottyantós WC-jéből is trágyázásra használja fel a [email protected] Azt mondja, hogy csak ősszel szokta a földbe temetni, hogy tápanyag-dúsabb legyen a talaj. De egy kicsit elment a kedvünk a terményeitől.
Mi a véleményetek? Normális dolog ez? Lehet emberi dologgal trágyázni? Lehet tőle valami bajunk?

5

Korábban napi egyszer volt székletem de most egy hete 2-3 naponta jön rám. Függhet ez a kajátol vagy mitöl? Remélem nem az anyagcserém lassult

4

Hagymát zabálok, de borzasztóan kimarja a számat, már 1 db hagyma is, ez elmúlik?

olyan mintha forró vizzel forráztam volna le a számat, tegnap ettem, de még mindig ugyanigy érzem.

4

Mentateát fogyasztok naponta kétszer. Hány napig fogyaszthatom folyamatosan? Van-e káros mellékhatása, s kell-e szünetet tartanom? Köszönöm előre is a válaszokat, üdvözlök mindenkit, Évi

2

Egészséges ha kajálás közben iszom folyadékot is rendszeresen?

ármit eszek mindenhez iszom vizet főtt kajához is kenyérféleségekhez is

10

Ebben az erdélyi sóban semmiféle csomósodásgátló, tapadásgátló nincs?

http://www.biosziget.hu/erdely-aranya-parajdi-furdoso-natur-..

lefejtik a sót és egyből bele?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!