Találatok a következő kifejezésre: Milyen termékeket tévesen bionak, (1 db)

Milyen termékeket azonosítanak tévesen bionak, pedig nem azok?

Legjobb válasz: Elsõsorban a reformélelmiszereket és a natúrtermékeket szokták hibásan bionak gondolni az emberek. A reformélelmiszer kifejezés csupán azt takarja, hogy mi tûnik az adott idõszakban a legegészségségesebbnek, a natúrtermékek pedig kevésbé feldolgozott, adalékanyagoktól többnyire mentes élelmiszerek.

Elsõsorban a reformélelmiszereket és a natúrtermékeket szokták hibásan bionak gondolni az emberek. A reformélelmiszer kifejezés csupán azt takarja, hogy mi tûnik az adott idõszakban a legegészségségesebbnek, a natúrtermékek pedig kevésbé feldolgozott, adalékanyagoktól többnyire mentes élelmiszerek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet frissen vágott búzafüvet venni Budapesten?

Mennyibe kerül és hány dkg?

6

Super Greens diétával vagy nélküle?

Van ez a "zöld lötty" - a Super Greens. Lúgosítás céljára szeretném kipróbálni. Az a kérdésem, hogy ezt lehet simán a megszokott étrend mellett fogyasztani, vagy a Super Greens igényli azt, hogy mellette is csak lúgosító kajákat egyek?

4

Mit gondoltok a Herbária lúgosító teáról?

én most vettem kiváncsi vagyok a ti véleményetekre

11

Ha refluxom van, akkor a lúgosítás segíthet?

Tapasztalatok ilyen téren?

13

Szeretnék búzafűlevet inni, saját magam préselném. Adnátok tanácsot?

Milyen prést vegyek, ami nem olyan drága és könny? tisztítani, m?ködtetni?

2

Milyen szaga van a búzacsírának? (a többi lent)

Elkezdtem búzát csíráztatni, vettem 3 szintes csíráztató tálat. El?ször a legalsó részbe tettem, de pelyhes lett, és furcsa szaga. Most a legfels?ben van. Szintén elkezdett pelyhesedni (penész?), és amikor megszagolom a hányinger jön rám. El?ször azt hittem, hogy azért lett ilyen, mert túl sok búzát tettem bele. De másodjára már keveset tettem, és ugyanolyan lett. Mit csinálok rosszul? Naponta kétszer átmosom a magokat, és a vizet is kétszer cserélem.

7

Szerintetek miért fontos az egészséges életmód?

csak kíváncsi vagyok a véleményetekre:)

8

Pecsen van biopiac? Illetve hol tudnek bio zöldsegeket vasarolni a varosban?

2

Tojást, tejtermékeket (tej, vaj, túró, sajt, stb) milyen növényi anyaggal lehet helyettesíteni? Lehet-e mellékhatása, vitaminhiány, bármi más, ha nem eszem ilyesmit?

4

Állatkísérlet, állati származékok nélküli termékek? Milyen márkájú termékeket keressek és hol lehet megvásárolni?

Olyan arckrémet, sampont, hajbalzsamot, szóval mindennapi tisztálkodási szereket keresek, amelyeknél semmiféle állatkísérletet, ill. állati származékot nem használnak fel.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!