Találatok a következő kifejezésre: Milyen termékeket tévesen (1 db)

Milyen termékeket azonosítanak tévesen bionak, pedig nem azok?

Legjobb válasz: Elsõsorban a reformélelmiszereket és a natúrtermékeket szokták hibásan bionak gondolni az emberek. A reformélelmiszer kifejezés csupán azt takarja, hogy mi tûnik az adott idõszakban a legegészségségesebbnek, a natúrtermékek pedig kevésbé feldolgozott, adalékanyagoktól többnyire mentes élelmiszerek.

Elsõsorban a reformélelmiszereket és a natúrtermékeket szokták hibásan bionak gondolni az emberek. A reformélelmiszer kifejezés csupán azt takarja, hogy mi tûnik az adott idõszakban a legegészségségesebbnek, a natúrtermékek pedig kevésbé feldolgozott, adalékanyagoktól többnyire mentes élelmiszerek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik víztisztítót érdemes megvenni?

Szeretnék vásárolni egy víztisztító készüléket, els?sorban kancsóra gondoltam! De nem tudom melyiket érdemes megvásárolni! Várom a tapasztalatokat!

2

Milyen diétás üdítők vannak amiben nincsen aszpartám?

Sajnos egyet sem találok...

4

Vegetáriánusnak szabad ennie az alábbiakból? Ezenkívül miből nyerhetek megfelelő mennyiségű fehérjét stb. naponta? Valaki összeírna egy étrendet?

zsömle, kenyér, tojás, tej, hal, túró, tészta

3

Mit lehet tenni hogy, vagy mit lehet inni ha valaki verkeringese nem normalis es mindig fazik?

allndoan hideg a teste

5

Az igaz, hogy ha este gyümölcsöt eszem, megrohad bennem?

13

Meleg fürdő után, ha hideg vízzel zuhanyzunk, az tényleg jót tesz az ereknek? Úgy hallottam, hogy összeszűkíti, felfrissíti a keringést.

3

A gogyi bogyó állitólag az élet elixirje. Kérdésem hogy a letermett bogyók fogyasztása miként történik? Nyersen vagy aszalással teakészítés formájában? Aki ismeri ezt a bogyot legyen szíves tájékoztasson.

1

174 cm és 67 kg vagyok, viszont szeretnék hízni, és valami olyan kaja kéne amibe sok a ch. Tudtok nekem ilyet írni? Végülis elakarok kezdeni majd edzeni, tudom akkor könnyebb lesz a hízás dolog, de most is szeretnék + kg-t felszedni még.

Szóval nem étrend kéne mert azt ugyse tudnám nap mint nap megcsinálni magamnak id?m se lenne rá, csak olyan kaja, amib?l ha 1 nap többször eszek akkor várható + kg.

5

Miért van "elgémberedve" a testem?

Mondjuk sejtem a választ, de nem tudom, tényleg "csak" ennyi, vagy valami komolyabb áll a háttérben. 4 éve nem nagyon mozgok, inkább csak ülök. Még csak a húszas éveim közepén járok. El van gémberedve a testem. Leginkább a hátamon, és a mellkasomon, bordáimon érzem. Ha sokáig vagyok egy testhelyzetben, fájnak. Derekam, hátam, bordáim. Olyan jól esik olyankor nyújtózkodni, érzem ahogy húzódnak az izmaim. De ez csak ideiglenes. Nem lesz "tünetmentes". Mi lehet ennek az oka? Mit tegyek? Már kis id? alatt is érzem a fájdalmat, bármilyen pózban. Nem nagyon tudok egy helyben meglenni, olyan mintha minden porcikám be lenne rozsdásodva.

2

Ajánljatok légyszives néhány könyvet ami jól összefoglalja azt, hogy hogyan folytassunk "bio életmódot"?

Olyan könyveket amikben vannak receptek, olyan alapanyagokkal amit a bio vagy reformkonyhához tartoznak; amiben leírját milyen hozzávalókat érdemes venni és milyen adalékanyagokat kell kerülni (amik az étel cimkéjén vannak?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!