Találatok a következő kifejezésre: Milyen termékeket tévesen (1 db)

Milyen termékeket azonosítanak tévesen bionak, pedig nem azok?

Legjobb válasz: Elsõsorban a reformélelmiszereket és a natúrtermékeket szokták hibásan bionak gondolni az emberek. A reformélelmiszer kifejezés csupán azt takarja, hogy mi tûnik az adott idõszakban a legegészségségesebbnek, a natúrtermékek pedig kevésbé feldolgozott, adalékanyagoktól többnyire mentes élelmiszerek.

Elsõsorban a reformélelmiszereket és a natúrtermékeket szokták hibásan bionak gondolni az emberek. A reformélelmiszer kifejezés csupán azt takarja, hogy mi tûnik az adott idõszakban a legegészségségesebbnek, a natúrtermékek pedig kevésbé feldolgozott, adalékanyagoktól többnyire mentes élelmiszerek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Használt már valaki Sante, Logona vagy Lavera hajlakkot? Hatásosabbak, mint az Alverde? Mennyire hatásosak a méreganyagokat tartalmazóakhoz képest? Az első szellő nem teszi tönkre a frizurát?

0

Melyik boltban lehet kölest kapni?

13

Hol lehet vásárolni Stevia növényt?

Interneten nézegettem eddig a növénykeresked? cégek honlapján, de ilyen horribilis postával nem fogok rendelni, csak van valami humánusabb megoldás. Virágboltok, bioboltok kínálatában szerepel, vagy csak nagyobb városokban lehet beszerezni?

2

Tényleg létezik vitaminrezisztencia?

Több helyr?l hallottam már, hogy aki rendszeresen szed vitaminokat vagy multivitamint a napi vitaminszükséglete fedezésére (tehát nem adagolja túl) az egy id? után hozzászokik és ha valami miatt elhagyja, akkor gyengébb lesz, mint azok, akik nem szedik rendszeresen, mivel a rendszertelen szed?k szervezete a raktározáshoz alkalmazkodott, a rendszeres vitaminszed?ké pedig ahhoz, hogy ürítse amint lehet, mert hamarosan jön a következ? adag.

7

Honnan tudhatom, hogy a kapott kefírgombám kaukázusi, vagy tibeti?

2

Lehet házilag előállítani csíráztató tálnak alkalmas edényt?

Nem szeretnék csíráztatótálat venni. Valami otthoni praktika, vagy kreatív, barkácsolós ötlet érdekelne.

3

Pár napja kezdtem el kefirgombával foglalkozni, mivel olvastam a sok jó tulajdonságáról. Receptötletek kefirre?

Receptötleteket szeretnék kérni, amivel kicsit finomabbá lehetne tenni ezt a kefirt, mert így magában nem egy nagy élmény az íze. Gyümölccsel esetleg vagy mivel lehetne feltúrbózni egy kicsikét?

4

Kinek van Kombucha mandzsúriai gombája?

Szeretnék ilyen gombát, de nem találom, hogy hol juthatnék hozzá.

1

Hol lehet kapni ÖKONET Masszázskrémet, amit meg is tudnék vásárolni személyesen, vagy postai úton?

Az Ökonet forgalmazta korábban, de most bármelyik Google-ba megkeresett oldalra megyek fel, írni írják, hogy forgalmazzák, de készleten sehol sincs.

2

Hogyan tudnék egy kis időre egyesülni a természettel?

Ez alatt azt értem hogy ha a pl:a f?ben ülök 1 órán át és csak gondolkodok akkor sikerülhet vagy mit csináljak? (meditáció vagy hasonló?)

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!