Találatok a következő kifejezésre: Milyen területen elhelyezkedni érettségivel (3 db)

Budapesten egy fiatal lány milyen területen tud elhelyezkedni, ha érettségivel rendelkezik?

20-21 éves

Legjobb válasz: elhelyezkedni sehol. bizonytalan melók vannak. tesco, auchan, egyéb hasonló helyek. meki, stb. túl sok képzetlen, tanulatlan ember van az országban. szakemberekre van szükség.

elhelyezkedni sehol. bizonytalan melók vannak. tesco, auchan, egyéb hasonló helyek. meki, stb. túl sok képzetlen, tanulatlan ember van az országban. szakemberekre van szükség.
úgy értem, ha CSAK érettségi van.
Nem tudom, hogy hol laksz, de talan a kornyeken kellene szetnezned, es foleg azt kellene megfigyelni, hogy mi az a szakma, amire kereslet is van, es igy tovabb kepezni Magad. Ma egy sima erettsegivel elhelyezkedni nagyon nehez, foleg a fovarosban, mivel nagyon sok videken elo, mivel nincs munkalehetoseguk, igy a fovarosban probalkozik.
sajnos ma már egy sima érettségivel nem sokra mész, rabszolga munkák vannak. Nyelvtudás esetleg?

Sima érettségivel milyen területeken lehet elhelyezkedni?

Jelenleg egy gyárban dolgozom,de sürg?sen váltani szeretnék,ami persze nem megy könnyen.:/ Milyen munkahelyekre elég az érettségi?:/ Van valamilyen tanfolyam,amit szerintetek érdemes lenne elvégeznem?

Legjobb válasz: Ja és 21 éves lány vagyok.:))

A kérdező hozzászólása: Ja és 21 éves lány vagyok.:) )
Kórházba segédápolónak is elég.
A kérdező hozzászólása: Segédápolónak?:O Azt hittem az ilyesmikhez nem elég az érettségi!De köszi!:) )
Szinte sehova nem lehet elhelyezkedni, kivétel a szalagmunka. A magasabb pozícióhoz viszont szakma kell, vagy protekció. A protekció ér a legtöbbet, hisz az egyik ismerõsöm a 8 általánosával kap 190 ezret kézhez és õ is protekcióval ment be. Sajnálom :(
A kérdező hozzászólása: Jó neki.:/ Köszi a választ!:) )
...Talán Azerbajdzsánban......
A kérdező hozzászólása: Az szép!
Ne számits túl nagy eresletre ilyen téren, ha tanulsz még hozzá vmilyen agrár képzést akkor inkább..De nézz szét különbözõ állásajánló oldalakon, hátha találsz vmit! Szia


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!