Találatok a következő kifejezésre: Milyen területen elhelyezkedni (33 db)

Ha jól megy a német nyelv és azzal szeretnék elhelyezkedni akkor milyen területen / milyen szakmát tanuljak?

Lehet?leg jól fizet? legyen. Adnátok nekem tippeket?

Legjobb válasz: Kereskedel, logisztika területén is hasznos lehet a német, de az angol nem ártana mellé. Ha kifejezetten német nyelvvel akarsz foglalkozni, akkor germanisztika (német) szakra menj. Ezután lehet fordító, vagy tolmács.

Kereskedel, logisztika területén is hasznos lehet a német, de az angol nem ártana mellé. Ha kifejezetten német nyelvvel akarsz foglalkozni, akkor germanisztika (német) szakra menj. Ezután lehet fordító, vagy tolmács.
Én javaslom az egészségügyet.A szakápolókért kapkodnak mindenütt. Vagy ott van a logisztika , kereskedelem , szállítmányozás irány de ahhoz nagyon jól kellene tudnod angolul is és talán oroszul is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Germanisztikára nem akarok menni, mert nem akarok még 5évet tanulni és az nagyon nehéz is. Az egészségügy meg távol áll tõlem. :-( De azért köszi mindkettõtöknek.
Olyan kritériumok mellett nem lehet mit ajánlani, OK képzéses között nincs olyan, amihez német nyelv kéne, egyedül az idegen nyelvi titkár, de azzal elhelyezkedni meg kész mûvészet. Valami üzleti, pénzügyi, képzést kéne keresned, ott talán hasznát vennéd a nyelvtudásnak. Egyébként az egyetem nem olyan borzasztó, germanisztikához, meg a nyelvszakokhoz úgy általában, inkább szorgalom kell, beadandókat készíteni, könyveket olvasni, elõadásokat tartani.

Rendezvényszervezés érdekelne: Ha szeretnék rendezvényszervező cégnél elhelyezkedni, milyen területek vannak? (technikuson kívül) Hol találok állásajánlatot? Milyen iskolát/szakot kell végezni hozzá?

Legjobb válasz: Köszönöm. Mûvházas munka felénk nem jöhet szóba, foglaltak az állások, mûvelõdésszervezõi végzettséggel. De gondolom más területeken is el lehet helyezkedni....ugye? :)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Mûvházas munka felénk nem jöhet szóba, foglaltak az állások, mûvelõdésszervezõi végzettséggel. De gondolom más területeken is el lehet helyezkedni....ugye? :)
FEEFI - Pécs(Felnõtképzés és Emberi Erõfolyás Fejlesztési Intézet) Rendezvényszervezõ szak. Egy 2 éves suli, a diploma mellé ad egy másik végzettséget is. Én ide jártam és szerencsére a szakmában el is tudtam helyezkedni. Most egy Mûvelõdési házat vezetek, ott szervezem a programokat.

Budapesten egy fiatal lány milyen területen tud elhelyezkedni, ha érettségivel rendelkezik?

20-21 éves

Legjobb válasz: elhelyezkedni sehol. bizonytalan melók vannak. tesco, auchan, egyéb hasonló helyek. meki, stb. túl sok képzetlen, tanulatlan ember van az országban. szakemberekre van szükség.

elhelyezkedni sehol. bizonytalan melók vannak. tesco, auchan, egyéb hasonló helyek. meki, stb. túl sok képzetlen, tanulatlan ember van az országban. szakemberekre van szükség.
úgy értem, ha CSAK érettségi van.
Nem tudom, hogy hol laksz, de talan a kornyeken kellene szetnezned, es foleg azt kellene megfigyelni, hogy mi az a szakma, amire kereslet is van, es igy tovabb kepezni Magad. Ma egy sima erettsegivel elhelyezkedni nagyon nehez, foleg a fovarosban, mivel nagyon sok videken elo, mivel nincs munkalehetoseguk, igy a fovarosban probalkozik.
sajnos ma már egy sima érettségivel nem sokra mész, rabszolga munkák vannak. Nyelvtudás esetleg?


Corvinus Gazdaságinfomatikus képzéssel milyen területeken lehet elhelyezkedni?

Vagy ha tudtok olyan embert akinek gazdaságinformatikai diplomája van, szívesen venném ha leírnátok milyen pozícióban dolgozik.

Legjobb válasz: Úgy gondolom, hogy a BGF és a BCE inkább a közgazdasági részére megy rá a dolognak, de máshol ez a szak informatikai végzettséget ad. SZTE-n hallgatok, mint gazdaságinformatikus, és leginkább szoftver/rendszerfejlesztõi állásokra van legnagyobb esély. Meg kb. bármire, aminek egy kicsit is van köze a programozáshoz. Gondolom egy mesterképzés után nagyobb az esély a gazdasági területre is.

Úgy gondolom, hogy a BGF és a BCE inkább a közgazdasági részére megy rá a dolognak, de máshol ez a szak informatikai végzettséget ad. SZTE-n hallgatok, mint gazdaságinformatikus, és leginkább szoftver/rendszerfejlesztõi állásokra van legnagyobb esély. Meg kb. bármire, aminek egy kicsit is van köze a programozáshoz. Gondolom egy mesterképzés után nagyobb az esély a gazdasági területre is.

Multimédia-fejlesztő képzés után milyen területen lehet elhelyezkedni?

Ezzel a végzetséggel milyen könny? elhelyezkedni?

Legjobb válasz: Nem érdemes belevágni! Aki ilyen területen akar dolgozni egy cégnél, akkor fõsulit-egyetemet kell végeznie. Vagy legyen nagyon tehetséges, nagyon jól tudjon programozni. Én már nagyon bánom, hogy két évet elbohóckodtam ezzel. :( De ha úgy érzed, hogy mégis jó lennél benne és tõkéd-ismeretséged is van, akkor vállalkozást is indíthatsz. Én mégis inkább lebeszélnélek róla. :((

Nem érdemes belevágni! Aki ilyen területen akar dolgozni egy cégnél, akkor fõsulit-egyetemet kell végeznie. Vagy legyen nagyon tehetséges, nagyon jól tudjon programozni. Én már nagyon bánom, hogy két évet elbohóckodtam ezzel. :( De ha úgy érzed, hogy mégis jó lennél benne és tõkéd-ismeretséged is van, akkor vállalkozást is indíthatsz. Én mégis inkább lebeszélnélek róla. :((
A kérdező hozzászólása: Hát eddig elég bizonytalan voltam, hogy belevágjak -e de mostmár nem akarok.Köszönöm a választ.:) Nézek valami mást.
Egyszakos tanár nem lehetsz, választani kell még egy minorszakot is. Ami lehet más nyelv is.
Engem idén felvesznek ELTE anglisztikára, mert bõségesen megvannak a pontjaim (460+), én angoltanár leszek :) hiába nem fizet jól meg elnyomottak a tanárok, ez még szó mi szó egy egész stabil állás, tanárra mindig szükség van, ha másként nem, akkor magántanárként. Egybként ha nagyon jó vagy mehtsz tolmácsnak, bár az esetek 70%ában nem elég jók hozzá az emberek, hiába akarnak annak menni :) fordító is lehetsz ugyan, de az nem eléggé stabil, vagy van munka vagy nincs. idegenvezetõhöz kell külön vizsga de az is szóba jöhet. én egész biztosan angol-magyar/francia/orosz tanár leszek :)
A kérdező hozzászólása: tyaaaaaa ==DDDDDOOODDDD egyébként úgyérzem szívesebben utaznék és dolgoznék távol..jól tudok nyelveket tanulni.. mi lenne hozzám testhezálló?

Milyen területeken lehet ezzel elhelyezkedni, milyen munkát lehet vállalni ezzel a szakkal?

Munkaügyi és Társadalombiztosítási Igazgatási Bsc

Legjobb válasz: Itt találsz róla infókat. http://www.epalya.hu/tanulas/bologna_mappak/A.V.4.pdf

Napjainkban milyen területen a legcélravezetőbb elhelyezkedni?

Teljesen kétségbe vagyok esve a továbbtanulást illetően. Eddig voltak terveim, de már mindegyik üresnek tűnik, tudom, hogy egyikkel sem mennék semmire. Szépen fogalmazok és kommunikálok, szeretek olvasni, valamint ami érdekel, annak a megtanulása könnyen megy. Többen is mondták, hogy jogi területen kellene elhelyezkednem. Ez igaz? Manapság mennyire éri meg jogásznak tanulni?

Legjobb válasz: Termelés. Amíg ember él kaja is kell, ha nem is leszel millimos, de éhen se fogsz halni, fõleg ha elõállítod magadnak a kaját.

Termelés. Amíg ember él kaja is kell, ha nem is leszel millimos, de éhen se fogsz halni, fõleg ha elõállítod magadnak a kaját.
Mehetsz pl. jogi asszisztensnek is. Van olyan OKJ-képzés

Milyen területen próbáljak elhelyezkedni?

Az összes dologhoz, amit csinálni szeretnék, egyetemi végzettség kell, és megvannak a magam okai, hogy Magyarországon ne járjak egyetemre. Most költözöm ki külföldre, ahol szinte akármilyen fizetésből tudnék félretenni annyit, hogy néhány éven belül beiratkozhassak egy nagyon jó egyetemre. Viszont nem tudom, milyen munkákra igyekezzek jelentkezni. A kreatív dolgok érdekelnek nagyon, de nem az a vonulat, amit ma "kreatívnak" neveznek (webdesign, graphic design, stb). Egyik ismerősöm ilyen helyen dolgozik és nagyon nem tetszik, amit ott láttam.

Legjobb válasz: Esélyes lenne kisegítõ munkát keresni egy színházban?

A kérdező hozzászólása: Esélyes lenne kisegítõ munkát keresni egy színházban?
Honnan tudjuk, hogy lenne- e esélyed színházban? Azt sem tudjuk, melyik országban élsz!
A kérdező hozzászólása: Angliába költözöm. Festészetet, szabadkézi rajzot, ábrázoló geometriát, enteriõr tervezést tanultam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!