Találatok a következő kifejezésre: Milyen teljes kenyér van (3 db)

Milyen teljes kiörlésű kenyér van forgalomban?

Én a Ceres Süt? tönkölybúzás kenyerét szoktam venni, ami szeletelt, csomagolt (350 és 750 grammos kiszerelésben létezik).

Legjobb válasz: Ha adsz az ilyen dolgokra akkor egyszerübb ha magad sütsz,abban biztos az van ami bele is való!Jófajta egyszerû receptek sok helyrõl beszerezhetõk!

Ha adsz az ilyen dolgokra akkor egyszerübb ha magad sütsz, abban biztos az van ami bele is való!Jófajta egyszerû receptek sok helyrõl beszerezhetõk!
A Plusban van egy elég olcsó, de nagyon jó fajta, sztem annyiba kerül, mintha otthon te csinálnád. Eleinte én is sütöttem, de mióta felfedeztem, ezt esszük. nagyon finom!

Ha a teljes kiõrlésú kenyérbe több zsír van mint a sima félbarnába akkor lehet enni fogyókúra alatt félbarna kenyeret? Rozsosba is több Graham kenyér az milyen?

Legjobb válasz: A zsírt ne vedd figyelembe, különben is, a zsír az fogyókúra, diéta alatt is megengedett, nézz utána a jó zsíroknak. Na, de visszatérve A kérdésedre: inkább teljes kiõrlésût egyél, az sokkal jobb szénhidrát, tekintve hogy a félbarna, azért FÉÉL barna mert a másik fele fehér, és a fehéret ugye nem igen szeretjük, tekintve, hogy az gyakorlatilag ipari szemét, ha szigorú akarok lenni. A graham liszt is elég jó, azt eheted nyugodtan, a tk kenyér mellé, meg akár rozsos mellé.

A zsírt ne vedd figyelembe, különben is, a zsír az fogyókúra, diéta alatt is megengedett, nézz utána a jó zsíroknak. Na, de visszatérve A kérdésedre: inkább teljes kiõrlésût egyél, az sokkal jobb szénhidrát, tekintve hogy a félbarna, azért FÉÉL barna mert a másik fele fehér, és a fehéret ugye nem igen szeretjük, tekintve, hogy az gyakorlatilag ipari szemét, ha szigorú akarok lenni. A graham liszt is elég jó, azt eheted nyugodtan, a tk kenyér mellé, meg akár rozsos mellé.

Mi romolhat meg a teljes kiőrlésű kenyérben? Olyankor milyen íze van?

Legjobb válasz: Ha megromlik penészes lesz. Most ettél elõször és savanyú? :) A teljes kiõrlésû kenyerek picit savanyúak... fõleg az elõre csomagoltak.

Ha megromlik penészes lesz. Most ettél elõször és savanyú? :) A teljes kiõrlésû kenyerek picit savanyúak... fõleg az elõre csomagoltak.
Az adalék anyag.
A kérdező hozzászólása: Nem most ettem, de ez nagyon durva kenyér, szinte már fekete:) Ilyet sokszor még nem ettem, és az van a papiron, hogy felbontás után 2 napig jó, de több szelet van benne, és elég sokba került, kidobni nem akarom, csak ha megromlik.
Kóstold meg, biztos finom :DDDD
Jól be kell csomagolni miután felbontottad, és akkor 5 napig is jó. Amúgy meg csak kiszárad...
A kérdező hozzászólása: Megkóstoltam, és finom! Köszi a válaszokat.
Elvileg az olajok meg zsirok (amika magokban vannak) megavasodhatnak, de nem két nap alatt. Egyébként meg ez csak azért van ráirva, mert kell minöségmegörzési idöt feltüntetni. A két nap lejárta után legfeljebb kicsit kiszárad, de megromlani nem fog.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!