Találatok a következő kifejezésre: Milyen tejserkentőket szedni (2 db)

Milyen tejserkentő homeós bogyók vannak? Érdemes szedni? A babának nem fog fájni tőle a pocija?

Mert én a hipp szopiteát iszom-ittam- mert fájt a bébi hasa.

Legjobb válasz: Szia,én amiket végigpróbáltam:urtica urens ch 5,ricinus communis ch5-ezek homeos bogyók,more milk kapszula-ez jó drága....szoptatós tea:laktoherbó,hipp natal.Hát gondolom a felsorolásból is kiderül h szinte mindent végigpróbáltam,de smmi nem jött be,attól viszont nõtt a tej menyisége ha sokat raktam mellrea Picurt,csakhát szopási sztrájkok sora stb... végül sajnos 5 hós volt a kislányom amikor elapadt a tejem.

Szia, én amiket végigpróbáltam:urtica urens ch 5, ricinus communis ch5-ezek homeos bogyók, more milk kapszula-ez jó drága....szoptatós tea:laktoherbó, hipp natal.Hát gondolom a felsorolásból is kiderül h szinte mindent végigpróbáltam, de smmi nem jött be, attól viszont nõtt a tej menyisége ha sokat raktam mellrea Picurt, csakhát szopási sztrájkok sora stb... végül sajnos 5 hós volt a kislányom amikor elapadt a tejem.
Szia! A homeos bogyók addig jók még belövel a tej, ha már van tejcsi akkor apasztja, tehát ha van akkor azt már hagyd ki.Nekünk a hipp tea vált be a laktoherbtõl fájt a hasa, még van a mecsek arról is jókat hallottam.A more milkrõl is, bár az nagyon drága...
Általános tejserkentõ az urtica urens 5ch, ricinus communis 5ch, agnus castus 5ch, phosphoricum acidum 5ch, pulsatilla pratensis 9ch, more milk. A homeopátiás szerektõl nem fáj a baba hasa. Akkor érdemes szedni ha elégtelen a tejtermelés, és ahogy elõttem írták, a tejtermelés megindulása után abba kell hagyni különben apasztó a hatás. Ha teheted akkor inkább gyakrabban tedd mellre a babát pár napig, az is fokozza a termelést, és nincs benne kockázat.Arra figyelj, hogy csak akkor termel több tejet a szervezeted, ha a baba kiüríti a mellet.Ha nem üríti ki akkor hiába teszed többet mellre.Ugyanez vonatkozik a homeós szerekre is, szeded, több lesz a tej, de ha a baba nem eszi ki, visszaáll a szervezet a kevesebb termelésre.
Nekem bekött az Urtica Urens 5ch. Ha elfelejtem beszedni, kevesebb a tejem, nekem nem apasztja, hanem tényleg serkenti. De fontos tudni, hogy elõbb apasztja, utána serkenti, mint minden homeopátiás szer, ez is így hat.

Milyen tejserkentőket lehet szedni?

Tea kivételével.

Legjobb válasz: Lehet egyszerre többfélét is?

A kérdező hozzászólása: Lehet egyszerre többfélét is?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!