Találatok a következő kifejezésre: Milyen tejserkentő van (8 db)

Milyen tejserkentők vannak még?

Iszom a Laktoherb teát, szedem a ricinus communis 5ch 2x5-öt, sokat iszok és ennek ellenére délutánra, estére mégis kevés a tejcsim. Mit tehetnék még?

Legjobb válasz: szia, Két hónapos a fiam, két hete 50-50% volt az anyatej-tápszer. Múlt hét szerdán kezdtem, hogy na én többet nem adok neki. Amikor csak felsírt, cicire tettem. (Elõtte háromóránként evett) két napig ment így, hulla voltam, de akkor már csökkenteni tudtuk a tápszert, 100-150-re (600 körül eszik egy nap) Két napja elhagytam a homeopátiát, a serkentõ teát, helyette gyümölcsteát iszok+õszilé, napi 3-4 liter folyadék összesen (levessel együtt), reggeli+ebéd+vacsora, leves 2*. Tegnap már csak 40 pótlást kellett adnom, és nem is az esti kajára, hanem délután. Este fél 8-kor evett, utána hajnal 4-kor, esti pótlás nélkül. Tehát úgy néz ki nekem bevált, hogy elhagytam a kiegészítõ szereket. Most megint 2,5-3 óránként eszik. Sok sikert, kitartás!

szia, Két hónapos a fiam, két hete 50-50% volt az anyatej-tápszer. Múlt hét szerdán kezdtem, hogy na én többet nem adok neki. Amikor csak felsírt, cicire tettem. (Elõtte háromóránként evett) két napig ment így, hulla voltam, de akkor már csökkenteni tudtuk a tápszert, 100-150-re (600 körül eszik egy nap) Két napja elhagytam a homeopátiát, a serkentõ teát, helyette gyümölcsteát iszok+õszilé, napi 3-4 liter folyadék összesen (levessel együtt), reggeli+ebéd+vacsora, leves 2*. Tegnap már csak 40 pótlást kellett adnom, és nem is az esti kajára, hanem délután. Este fél 8-kor evett, utána hajnal 4-kor, esti pótlás nélkül. Tehát úgy néz ki nekem bevált, hogy elhagytam a kiegészítõ szereket. Most megint 2, 5-3 óránként eszik. Sok sikert, kitartás!
Necsak igyal, egyel is taplalo boseges etelt, es ne stresszelj. Szerintem nem biztos, hogy jok amiket szedsz, lehet hogy naturban, semmi plusz nelkul jobban lenne tejed. Egyaltalan nem biztos hogy amiket szedsz a te szervezetednek jok. Nem hagyod el inkabb oket? En semmit nem ittam, soha. Majdnem 2 evig szoptattam, de persze te tudod. En nem hiszek ezekben a csoda dolgokban. De persze ez csak egy dolog, nem szeretnelek megserteni.
urtics urens 5 ch-t ettem+ laktoherb+ szopi utáni fejés+gyakori szopi, rengeteg a tejem.
more milk kapszula?

Milyen tejserkentő teák vannak, és mikortól érdemes inni? 36 hetes km

Legjobb válasz: Tejserkentõ teát csak szülés után kell inni, ha valóban szükség van rá, vagyis kevés a tejed. Pl. Laktoherb

Tejserkentõ teát csak szülés után kell inni, ha valóban szükség van rá, vagyis kevés a tejed. Pl. Laktoherb
szülés után kell inni.Milupa-milusan-ez tejbelövést segíti elõ (nekem használt), aztán van több fajta:laktoherb, DM babylove, Hipp.....ezt majd kitapasztalod, hogy neked melyik ízlik és melyik segít

Milyen tejserkentő készítmények vannak?

sajnos nagyon kevés tejem van de szeretnék szoptatni laktoherb teát iszom de nem nagyon segít! valami más ami bevált nektek?

Legjobb válasz: Szoptatós tea, sör, görögszéna kapszula, homeós cuccok. Én csokiskekszet ettem tejjel.

Szoptatós tea, sör, görögszéna kapszula, homeós cuccok. Én csokiskekszet ettem tejjel.
HOgyan szoptatsz? Megfelelõ szoptatási gyakorlat mellett hatásosak igazán a készítmények, magyarul ha a szoptatás "rendszer", a baba technikája, a pihenésed, folyadékfogyasztásod... nem megfelelõ, akkor a csodaszerek sem segítenek:(. Amirõl azt mondják, segít; megvehetõ dolgok: köménymagos leves, alkoholmentes sör, narancslé, Utrica Urens homeos bogyó, More MIlk kapszula... egyéb: gyakori mellretétel, fejés, soksok bõrkontaktus, alvás, pihenés...
Alkoholmentes sör, Karamalz maláta ital. Nálam ez a 2 vált be.
Sima fekete tea+forralt házi tej 50-50 arányban. Jó ízû és nekem nagyon bevált))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Kipróbálom õket! Sajnos lehet késõ de már nem tudom cicire tenni mert annyira kevés a tejem hogy csak sír rajta helyette mindig fejem magam! De ha ti azt tanácsokjátok akkor többször teszem majd cicire hátha! Sajnos kicsit stresszes my az idõszakom lehet ez is gond! Ha már énnyire kevés nem is fog újra beindulni?
Urtica urens CH5 homeopátiás bogyó, és a More Milk kapszula. Illetve vagy-vagy. Többet nesz szabad egyszerre használni, mert "kiütik" egymás hatását. A More Milk kapszula szuper, Nekem nagyon bevált, csak sajnos irtó drága! http://www.argep.hu/trend/MORE/More-milk-plus.html
görögszéna mag tea és laktoherb tea és sok sok cicire tétel. én mindent kiprobáltam (illetve a fejés) én ettem ittam köménymag levest, pattogatott kukorica, sör, madártej, urtica urens, more milk, de semmi nem hatott ugy mint a baba mellretétele akár óránként + fejés, sok folyadék ha nem megy LLL tanácsadot hivd fel http://www.babazunk.hu/szoptatas/temak-a-szoptatasrol/fejes


Milyen hatással van a sör (alkoholmentes) a szoptatásra? Tejserkentő?

Legjobb válasz: http://www.babyport.ro/tejfakaszto-praktikak/ Utolsó bekezdés!

Igen! Nekem volt is a kórházi csomagban amit adtak egy alkoholmentes sör.
Egy naponta belefért nálunk, az nem okozott fájdulást. Viszont ne citromosat igyatok, mert attól olyanokat eregetett a Törpém, hogy nem gyõztük hessegetni :D Meg az érzékenyebb Babik popóját kicsípheti a citrom.
off:Nem fáj a babátok hasa tõle, mert hogy a sör szénsavas?Ha nem akkor én is kipróbálom:)
A kérdező hozzászólása: rendben :)
Amennyi jól esik. :) De egy elég azért.
A kérdező hozzászólása: mennyit igyak belõle? napi 1 ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat
Karamalz alkoholmentes malátasört javaslom, az kifejezetten szoptatós anyukáknak ajánlják, nekem bevált.
Jó hatással van mindenkire és mindenkinek! Csak így tovább! Richárd

Milyen tejserkentő homeós bogyók vannak? Érdemes szedni? A babának nem fog fájni tőle a pocija?

Mert én a hipp szopiteát iszom-ittam- mert fájt a bébi hasa.

Legjobb válasz: Szia,én amiket végigpróbáltam:urtica urens ch 5,ricinus communis ch5-ezek homeos bogyók,more milk kapszula-ez jó drága....szoptatós tea:laktoherbó,hipp natal.Hát gondolom a felsorolásból is kiderül h szinte mindent végigpróbáltam,de smmi nem jött be,attól viszont nõtt a tej menyisége ha sokat raktam mellrea Picurt,csakhát szopási sztrájkok sora stb... végül sajnos 5 hós volt a kislányom amikor elapadt a tejem.

Szia, én amiket végigpróbáltam:urtica urens ch 5, ricinus communis ch5-ezek homeos bogyók, more milk kapszula-ez jó drága....szoptatós tea:laktoherbó, hipp natal.Hát gondolom a felsorolásból is kiderül h szinte mindent végigpróbáltam, de smmi nem jött be, attól viszont nõtt a tej menyisége ha sokat raktam mellrea Picurt, csakhát szopási sztrájkok sora stb... végül sajnos 5 hós volt a kislányom amikor elapadt a tejem.
Szia! A homeos bogyók addig jók még belövel a tej, ha már van tejcsi akkor apasztja, tehát ha van akkor azt már hagyd ki.Nekünk a hipp tea vált be a laktoherbtõl fájt a hasa, még van a mecsek arról is jókat hallottam.A more milkrõl is, bár az nagyon drága...
Általános tejserkentõ az urtica urens 5ch, ricinus communis 5ch, agnus castus 5ch, phosphoricum acidum 5ch, pulsatilla pratensis 9ch, more milk. A homeopátiás szerektõl nem fáj a baba hasa. Akkor érdemes szedni ha elégtelen a tejtermelés, és ahogy elõttem írták, a tejtermelés megindulása után abba kell hagyni különben apasztó a hatás. Ha teheted akkor inkább gyakrabban tedd mellre a babát pár napig, az is fokozza a termelést, és nincs benne kockázat.Arra figyelj, hogy csak akkor termel több tejet a szervezeted, ha a baba kiüríti a mellet.Ha nem üríti ki akkor hiába teszed többet mellre.Ugyanez vonatkozik a homeós szerekre is, szeded, több lesz a tej, de ha a baba nem eszi ki, visszaáll a szervezet a kevesebb termelésre.
Nekem bekött az Urtica Urens 5ch. Ha elfelejtem beszedni, kevesebb a tejem, nekem nem apasztja, hanem tényleg serkenti. De fontos tudni, hogy elõbb apasztja, utána serkenti, mint minden homeopátiás szer, ez is így hat.

Milyen tejserkentő szerek vannak?

3 hónapos a kisfiam, eddig volt b?ségesen tejem, de most már két mellb?l kell etetnem, mert egyb?l nem elég neki! :( A Laktoherb teát iszom kb két hete, napi másfél litert, az elején segített, de már semmi hatását nem érzek!

Legjobb válasz: Nekem a More Milk kapszula segített, elég húzós az ára és hát olvastam, hogy nem is mindenkinek segített én végsõ elkeseredésemben megvettem és lett elég tejem:) Elõtte homeós bogyót szedtem, meg 7-7-5-5-3-3-1-1-es fejést csináltam, nem láttam eredményt:( Sok sikert! Ne add fel!

Nekem a More Milk kapszula segített, elég húzós az ára és hát olvastam, hogy nem is mindenkinek segített én végsõ elkeseredésemben megvettem és lett elég tejem:) Elõtte homeós bogyót szedtem, meg 7-7-5-5-3-3-1-1-es fejést csináltam, nem láttam eredményt:( Sok sikert! Ne add fel!
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót! Próbáltam mindenhogyan keresni ezt a tejserkentõ port a neten, de nem találtam! Nem tudnál valami közelebbit mondani róla, hogy meg tudjam rendelni! Nagyon örülnék neki!! Szeretném kipróbálni!! Félek hogy a végén tápszerhez kell nyúlnom... :(
Ja, az elõzõ voltam: A tejserkentõ por ajánlója! Sok sikert!
Szia! Tavaly használtam a port, kb 3-4 hós volt a kisfiam, és kezdett apadni a tejem, (csak fele annyit tudtam termelni, mint addig, ráadásul két cicbõl összesen annyi jött, mint addig egybõl) hiába fejtem, meg szedtem a homeót, nem használt... a Laktoherbet is ittam, de semmi, végsõ "elkeseredésemben" próbáltam ki, egy kismamás fórumon ajánlották. Nekem bevált, de nem vagyunk egyformák. Nem drága, kb 1200 Ft körüli áron van, és sokáig elég. Ásványi anyagok vannak benne, meg még valamilyen más összetevõ, de nyílván a recept titkos :) . Egyébként a Magyar GYógyszerészkamara elnökségi tagja készíti, szóval nem kuruzslás!!! Szerintem a Laktoherbre már én is "immunis" lettem, néha érdemes szünetet tartani a használatában. Mondjuk én nem mertem abbahagyni, nehogy elapadjon a tej. Így a por segítségével 7 és fél hónapos koráig szoptattam a Picit, akkor csak azért hagytuk abba, mert egy újabb terhesség miatt el kellett választanom :) Túl hamar jött a második, és nem akartam kockáztatni az Õ egészségét. A nagyobbinál akkor kezdtük meg a hozzátápit.
Szia! Nekem meg a fejés, az urtica urens 5 CH, és minden este egy alkoholmentes stella :) vált be. 2 hónaposan mondta a védõnõ, hogy adjak neki almalevet, ha nam elég a tejcs:(( és egy tápszerreceptel jöttem el tõle. Bevetettem minden tudományom, és még nem kellett felbontani a tápot.most 3 és fél hós.
a tejserkentõ por ajánlójától kérdezném, hogy milyen súlyos tejgondok esetén kezdte hazsnálni és hogyan kell alkalmazni a port. Nem lakunk messze Szentistvántól és fontolgatom, h elmenjünk ebbe a gyógyszertárba. Nincsenek mellékhatásai?
Nagyon jó a tejserkentõ por! Azóta rendesen van tejem, már másnapra hatott! Remélem így marad :)
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok!! Nagyon köszönöm a segítséget! Fel is hívom õket és rendelek! Köszi mégegyszer is!
Elérhetõség: (remélem ez nem minõsül reklámnak) ... PATIKA SZÉCHENYI U. 14. 3418 SZENTISTVÁN, BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN megye 06-49/438-886
Én is az elõírás szerint ittam, de nem tartott ki 4 hónapig, többször is vettünk, de szerintem így is megéri. Ja a mellékhatásairól: Nálam semmilyen mellékhatása nem volt, viszont a barátnõm akinek szintén ajánlottam, arra panaszkodott, hogy egy kicsit "megfogta" a hasát, de nem volt vészes, szóval nem okozott szorulást, csak nehezebben ment a dolog...
sziasztok! én rákerestem és fel is hívtam õket (49/ 438-886), azt mondták, h 1420 Ft és kb. 1 hónapra elég, 3x1 kávéskanállal kell bevenni vízben feloldva. Te is így használtad? Vagy hogy csináltad, hogy kitartott 4 hónapig?
More Milk 4*2 adagolásban. Kb 24-48 óra, csak gyõzzed fejni:-) NEkem is nagyon bejött, nem túlzok, megháromszorozta a tejem. Utána helyreállt a dolog, már nem szedem. 6 hós és csak szopik. Nekem is 3 hó körül volt egy ilyen hullámvölgy. Egyébként 60 dbos doboz úgy 6000 Ft ha jól emlékszem, de ennyi elég is.
Szia! Szentistván nevû településen van egy patikus, aki tejserkentõ port készít, nekem ez vált be a legjobban, keress rá a neten az elérhetõségére, postán is elküldik (utánvéttel). Teljesen természetes alapanyagokból készült, vízben kell feloldani.
A kérdező hozzászólása: Ma jött meg a csomag! Egy havi adag postaköltséggel 2690 Ft volt. Remélem használ annyi jót mondtatok róla! :)

Milyen tejserkentő teák vannak amik nem okoznak hasfájást a babának? (Laktoherb teától görcsölt a pici lányom pócija)

Legjobb válasz: Hipp natal vagy dm-es tejserkentõ, vagy ha ezektõl fáj a poci, akkor more milk plus kapszula, ez egy kicsit drága, de segit egy nap alatt a tejcinövelésben. Néhány patikában, gyógynövényesnél kapható, de brendonban is vettem már.

Hipp natal vagy dm-es tejserkentõ, vagy ha ezektõl fáj a poci, akkor more milk plus kapszula, ez egy kicsit drága, de segit egy nap alatt a tejcinövelésben. Néhány patikában, gyógynövényesnél kapható, de brendonban is vettem már.
Próbáld meg a Müller tejserkentö teáját, más az összetétele.
Én is a kecskerutát ajánlom!
Nekem a Hipp tejserkentõ teája vált be.Semmi gond nem volt vele pedig elég sokat ittam.
kecskeruta-fû teát próbáld ki
Bár nem tea, de nekem a more milk kapszula nagyon bejött és nem volt mellékhatása

Milyen tejserkentő tea van a Laktoherben kívűl? Hol lehet beszerezni?

A Laktoherbt?l fáj a babám hasa

Legjobb válasz: Szia! A Laktoherben kívül még a Hipp Natal teát próbáltam, Rossmannban, DMben beszerezhetõ. De nem ittam sokáig, jobban bevállt amit a kórházban ajánlottak: minimum napi 3 liter mentes víz, babát minnél többször cicire, és/vagy szopi után fejni! Természetes úton növeli a tejmennyiséget! És nyugalom, stresszmentesség(amennyire lehet), és sok pihenés...

Szia! A Laktoherben kívül még a Hipp Natal teát próbáltam, Rossmannban, DMben beszerezhetõ. De nem ittam sokáig, jobban bevállt amit a kórházban ajánlottak: minimum napi 3 liter mentes víz, babát minnél többször cicire, és/vagy szopi után fejni! Természetes úton növeli a tejmennyiséget! És nyugalom, stresszmentesség(amennyire lehet), és sok pihenés...
Az elõzõ válaszoló vagyok. Hasfájásra pedig az Espumisan L vált be, ezt már egész pici babáknak is lehet adni, ha jól emlékszem 10 napos kortól. De ennek utána kellene nézni.
Van a Dm-nek is babylove-os teája, kecskerutafû. Ilyen teákat gyógyszertár, drogéria, bioboltokban tudsz beszerezni. Elég széles a választék.
Szia! Én ezt a keveréket a szoptatási tanácsadóban kaptam. Isteneien bevált: édeskömény, csalán, baszalikom, izlandi zuzmó, kecskerutrafû, ániszmag, majoranna, kakukkfû, görögszénamag ezeket összekeverni, napi 1 litert inni. 1 literhez én 1, 5 evõkanállal adtam.remélem neked is beválik.( Gyógynövényboltokban megtalálod).
Nekem egyik tea sem vált be mert mindegyiktõl fájt a babám hasa. Egyedül az urtica Ch5 tejserkentõ homeopátiás bogyó segítette. A barátnõm babája tápos volt amint elkezdte ezt szedi le is álltak a tápról. Szóval jó próbáld ki! Gyógyszertárban kapható.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!