Találatok a következő kifejezésre: Milyen tejserkentő be (2 db)

Milyen tejserkentő vált be nálatok? Csak olyan érdekel ami nem okoz hasfájást a babának!

Legjobb válasz: Szia, nekem a laktoherbes tea vált be nagyon. A babának is jó mert olyan gyogynövények vannak bent ami jó az emésztésének. Dm-be meg gyogyszertárba lehet kapni. 13 hós koráig szoptattam a lányomat akkor is azért hagytam abba mert babát megint babát várok :)

Szia, nekem a laktoherbes tea vált be nagyon. A babának is jó mert olyan gyogynövények vannak bent ami jó az emésztésének. Dm-be meg gyogyszertárba lehet kapni. 13 hós koráig szoptattam a lányomat akkor is azért hagytam abba mert babát megint babát várok :)
Sziasztok én is ittam rendszeresen a lakoherb teát meg homeopátriás bogyókat szopogattam az elsõvel volt is tejem nem azt mondom hogy túl sok, de a babának elég. A másodiknál szintén tea és bogyók, de sajna két hét után elapadt pegig a kicsi szopizott volna. Szerintem genetika és stressz függõ is.
A laktoherb teával vigyázni kell, mert ha nagyon sokat iszol belõle, sajnos hasfájást csinálhat a babának. Tapasztalat. Igyál sok folyadékot(én szénsavmentes ásványvizet ittam) és étkez rendszeresen. A második gyermekemnél már semmilyen tejserkentõt nem használtam, mégis 1 éves koráig szoptattam.
Szia! Én a homeopátiás készítményekre esküszöm. Ricinus communis CH5 és Urtica urens.
Én a Hipp szoptatós teát ittam, egyrészt nagyon finom, másrészt hatásos, és ami nagyon fontos, nem okozott hasfájást a babának. Ezt ott találod a nagyobb áruházakban, ahol a babateák vannak, granulátum formában hengeres dobozban. Azt is szerettem benne, hogy nem kellett vizet forralni és megvárni, hogy ihatóra hüljön, csak meleg vizet töltöttem a pohárb és bele a granulátum.
Nekem házilag készített köménymagos teát ajánlottak.Szerintetek ez is jó?
A köményes teával vigyázni kell! Hasi görcsöt csinálhat a babának! Van egy kapszula, ami nem olcsó, de dicsérik: More Milk Capsula. Gyógyszertárakban biztos lehet kapni. Esetleg még Herbariában, Rossman, DM.
tojás leves :D vannak természetes módszerek is, az étrendet kell úgy alakítani. nem egybõl mindenféle bogyót bekapdosni.

Milyen tejserkentőt használtok, ami be is vált?

Milyen tejcsináló bogyót, teát használtok és mennyibe kerül? Bevált vagy az sem segített? Azért kérdezem, mert én már a homeopátiás bogyón át a laktoherb teán át a tojáslevesen keresztül mindent próbáltam, de nagyon kevés tejem van, a lányom meg éppen csak elmúlt hat hetes. Kérlek segítsetek, hogy visszajöjjön a tejem. Szoptatom is, amikor csak lehet, és fejem is, de ez sem serkenti. Köszönöm előre is.

Legjobb válasz: Ahogy a kettes válaszoló írta, enyhén meleg borogatás, aztán szinte magától megindul csepegni a tejcsi :) ezenkívül én karamalzot iszok, napi 1-2 dobozzal, és homeopátiás bogyót fogok szedni. ami még nagyon hatásos, ha minden szopi után fejed a következõ képpen: jobb mell 7 perc, bal mell 7 perc, jobb mell 5 perc, bal mell 5 perc, jobb 3, bal 3 jobb 1, bal 1.tudom,hogy kicsit sok idõ, de hidd el megéri.Most született, épp ma egy hete a 3. gyermekem.A két nagyot 11 hónapig szoptattam, most egy hét után úgy állok tejjel, hogy a kislányom szopizik 100 miliket, és utána szintén 100-150 lefejek.

Ahogy a kettes válaszoló írta, enyhén meleg borogatás, aztán szinte magától megindul csepegni a tejcsi :) ezenkívül én karamalzot iszok, napi 1-2 dobozzal, és homeopátiás bogyót fogok szedni. ami még nagyon hatásos, ha minden szopi után fejed a következõ képpen: jobb mell 7 perc, bal mell 7 perc, jobb mell 5 perc, bal mell 5 perc, jobb 3, bal 3 jobb 1, bal 1.tudom, hogy kicsit sok idõ, de hidd el megéri.Most született, épp ma egy hete a 3. gyermekem.A két nagyot 11 hónapig szoptattam, most egy hét után úgy állok tejjel, hogy a kislányom szopizik 100 miliket, és utána szintén 100-150 lefejek.
Mecsek tea, homeopátiás bogyóval kombinálva és néha egy kis citromos sör. :)
Borogasd a cicit felmelegített meggymag párnával szopi elõtt, és jobban megindul a tej. Vagy akármilyen meleg dolgot is tehetsz rá, és kicsit masszírozd át kézzel. Szopis tanácsadóhoz vagy a védõnõhöz fordulj, legjobb személyes tanácsot kérni.
ja, meg elsõ terhességemnél a More Milk kapszula is bevált, úgy serkentette a tejet, hogy közben nem is tudtam mellre tenni a babáimat (inkubálva voltak). Akkor 8000 körül volt egy doboz More Milk.
ananászlé nekem nagyon serkentette a tejtermelést. Dm-es tejserkentõ tea, ami sajnos most szünt meg, de helyette új termék a tejserkentõ ital(babylove).
Én is a fejés híve vagyok, ezen kívül hipp natal tejserkentõt iszom, már ha nem felejtem el. Mindig van itthon alkoholmentes sör is, ha kedvem szottyan megiszom egyet. 3. babám 3 hetes múlt, csak szoptatom, és naponta legalább 800-1000 ml tejet még lefejek. Pedig 2 napig nem is láthattam a kislányomat, mert kicsivel korábban érkezett, és egybõl elszállították egy PIC központba, én pedig a császár miatt csak 2 nap múlva mehettem utána. Fejni kezdtem és a 4. nap be is indult a tejem, azóta meg sem akar állni.
karamalz! a legjobb


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!