Találatok a következő kifejezésre: Milyen tejpépet a (71 db)

Milyen kiegészítőt ajánlotok esti, lefekvés előtti szopi után a babának? Tápszert, tejpépet? És milyen cumit a cumisüvegre, mert van már 7 foga, gondolom az ilyen dolgok számítanak, ráadásul 8 hónapos?

Legjobb válasz: Szió! Az én kislányom 7 hónapos és neki is 7 fogacskája van. Mi is most kezdtük el a tejpép kóstolást és szereti(Hipp-es Natúr grízes). Ki akarom próbálni a Jó éjszakát tejpépet is.De ne cumisüvegbõl add neki,mert késõbb nem fogod leszoktatni róla. Nekem ajánlottál a gumi fejû kanalat az nem bántja a fogacskáját és az ínyét sem.Azóta eszik rendesen amióta vettem neki élvezi a kajcsizást. Remélem tudtam segíteni! Boldog babázást. 7hónapos kislány anyukája

Szió! Az én kislányom 7 hónapos és neki is 7 fogacskája van. Mi is most kezdtük el a tejpép kóstolást és szereti(Hipp-es Natúr grízes). Ki akarom próbálni a Jó éjszakát tejpépet is.De ne cumisüvegbõl add neki, mert késõbb nem fogod leszoktatni róla. Nekem ajánlottál a gumi fejû kanalat az nem bántja a fogacskáját és az ínyét sem.Azóta eszik rendesen amióta vettem neki élvezi a kajcsizást. Remélem tudtam segíteni! Boldog babázást. 7hónapos kislány anyukája
Mi esti szopi után nestlé rizses tejpépet eszünk, imádja. Csakis kanálból!
tejpépet adj szerintem, és ahhoz cumisüveg sem kell. csak kanál. a tépszer nehéz dolog, mert lehet, hogy akkor nem akarja utána elfogadni a cicit. hallottam már ilyesmirõl...

5 hós kisfiamnak milyen tejpépet keverjek a gyümijéhez? Ogy csináljam? Ha megeszik 150g gyümit mennyi tejpép kell hozzá, hogy laktatóbb legyen?

Legjobb válasz: Vaníliás ízesítésûhöz szoktam általában keverni a tejpépet, vagy csak simán magában adom a manómnak. 6 hónapos kisfiú anyukája

Vaníliás ízesítésûhöz szoktam általában keverni a tejpépet, vagy csak simán magában adom a manómnak. 6 hónapos kisfiú anyukája

Milyen tejpépet adjak a lassan 1 éves babámnak vacsira, nálatok mi jött be? Hogy készitsek neki tejber izst tápszerrel? Tejet még nem kap, a doki mondta hogy várjak még vele!

Legjobb válasz: nekünk semmilyn izesitett tejpépet nem fogad el a Kicsim,csak a rizses tejpépet.valószinû,mert ez nem túlizesített,szimpla vaníliás:-)15hós Kisfiú

nekünk semmilyn izesitett tejpépet nem fogad el a Kicsim, csak a rizses tejpépet.valószinû, mert ez nem túlizesített, szimpla vaníliás:-)15hós Kisfiú
Mi kipróbáltunk ezer félét, de egyet fogad el a kisfiam a NESTLÉ Rizses tejpép-et:-)ezt viszont imádja:-)
Nekünk, és jónéhány barátnõm babája a Stracciatellás tejpépet szereti. Én imádom!
Szia! Én is próbáltam már Hipp-est, többfélét is, DM-est, de eddig csak a Nestlé sztacsist ette meg. :) 11 hónapos
Én 6-kor vacsorát adok neki, azt, amit ebédre is evett, fõtt ételt, és fél 8 körül kapja meg a tejet, amihez szoktatva lett, és már nincs baj vele. 8-kor fürcsi, majd fél 9-kor alvás van.
szerintem a Milupa a legkobb. a Nestlé szörnyen rossz, azt ne vegyél!


A gyógyszertárban milyen tejpépeket, tápszereket lehet venni?

Azért kérdezem, mert van egészségpénztárkártyánk és azzal lehet vásárolni a gyógyszertárban. Recept nélkül vagy azzal, az mindegy.

Legjobb válasz: Szia! Mi is arra vesszük a tápszert és s tejpépet.Nagyobb gyógyszertárakban mindenféle tápszer van (gondolok itt olyanokra, amiket receptre is tudnak írni a dokik). Tejpép csak Milupás volt nálunk, más termék nem volt kirakva, így nem is kérdeztük van-e. Szerintem ha nem egy kis faluban laktok, akkor elég nagy a választék. ( Mi egy 20.000-es városban élünk)

Szia! Mi is arra vesszük a tápszert és s tejpépet.Nagyobb gyógyszertárakban mindenféle tápszer van (gondolok itt olyanokra, amiket receptre is tudnak írni a dokik). Tejpép csak Milupás volt nálunk, más termék nem volt kirakva, így nem is kérdeztük van-e. Szerintem ha nem egy kis faluban laktok, akkor elég nagy a választék. ( Mi egy 20.000-es városban élünk)
szerintem, ha van egy márka, amit esztek, használtok és éppen nincsen a gyógyszertárban, akkor is érdemes megkérdezni, mert sokmindent nem tartanak, de kérésre rendelnek bármikor. Legalábbis nálunk így mûködik. Receptre felírt tápszert nem tartottak abban a gyógyszertárban ahova járok, de mondták, hogy holnapra hozatnak. Azóta tartanak már mindig, mert tudják, hogy van, aki keresni fogja! Érdeklõdj utána szerintem!

Milyen az a rizspép? Ugyan az, mint a tejpép? Sok helyen olvastam már, hogy azt adják a babájuknak. A tejpép a kisfiam bőrét kiüti, ez hátha nem. Milyen fajta a jó belőle, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Az e kisfiam rizspepet eszik hipp-es. Megfozik a rizset, megszaritjak majd puhara daraljak. Legalabbis nekem ezt mondtak. Ha vizzel kevered akkor iztelen, ha meg anyatejjel/tapszerrel akkor ismert izu a babanak. En a gyumolcs vagy a zoldseg puret is ezzel szoktam dusitani/surusiteni amikor nincs idom krumplit fozni. Gyumolcs purevel imadja a kisfiam kepes egyszerre 250ml bevagni belolle pedig csak 6 honpos. :) Vacsira szoktam neki adni mert jo laktato es keverek neki bele egy kis gyumolcsot, hogy legyen ize. Forro vizzel szoktam higitani ha tul vastag.

Az e kisfiam rizspepet eszik hipp-es. Megfozik a rizset, megszaritjak majd puhara daraljak. Legalabbis nekem ezt mondtak. Ha vizzel kevered akkor iztelen, ha meg anyatejjel/tapszerrel akkor ismert izu a babanak. En a gyumolcs vagy a zoldseg puret is ezzel szoktam dusitani/surusiteni amikor nincs idom krumplit fozni. Gyumolcs purevel imadja a kisfiam kepes egyszerre 250ml bevagni belolle pedig csak 6 honpos. :) Vacsira szoktam neki adni mert jo laktato es keverek neki bele egy kis gyumolcsot, hogy legyen ize. Forro vizzel szoktam higitani ha tul vastag.
Rizspépet házilag is tudsz csinálni, fõzd meg jó puhára a rizst szinte mászkosra és utána turmixold le.Sokkal olcsóbb így mintha boltit vennél.
A kérdező hozzászólása: Én se láttam, sõt nem is hallottam még a HIPPes péprõl, pedig szimpatikus a link alapján. :)
Mi a Milupa HA -rizspépet esszük, ettõl tuti nem lesznek pöttyei. Ezt onnan tudom hogy amikor elkezdtük enni aznap a kislányomnak is volt a nyakán és a pociján pöttyöcske és nem tudtam eldönteni hogy a péptõl e vagy a melegtõl. Felhívtam a védõnõt és õ azt mondta hogy 100% hogy nem a péptõl hiszen hipoallergén. Ette tovább és nincsenek pöttyök. Az ára talán 1300 Ft receptre, de ez nem biztos!
A kérdező hozzászólása: A milupásat én is kipróbáltam már, de annyira rossz íze van, hogy nem kell neki. :) Egyébként a mulipa sima tejpéptõl lett kiütéses. És a hippesnek milyen a csomagolása? Mert sima tejpépet láttam már, meg vettem is, annak rózsaszínes a doboza. A rizsesnek milyen? Abban nincsen tejszármazék?
Ha rossz az íze, gyümölccsel felturbózhatod.
Elso valaszado vagyok. En kulfoldon elek es itt veszem neki a hipp-es rizspepet. Itt ilyen sarga es zold a csomagolasa: http://images.ethicalsuperstore.com/images/68007%20-%20Hipp%.. Nem tudom, hogy otthon is ilyen szinu vagy mas. 100% bio rizsbol keszult + B1 vitamin van benne, nincs benne cukor es tejet kell hozzaadni vagy gumolcs puret, zoldseg puret mert maskent iztelen.
Mi is milupásat használunk. Létezik ebbõl (HA-s rizspépbõl) vaníliás is, próbáld ki azt. De mi a natúrt szeretjük, azt szoktam turbózni gyümölccsel. A hippeset még nem is láttam...

4 hónapos kortól milyen tejpépet adtatok először a babátoknak?

Igazából arra lennék kíváncsi, hogy mi Milumil HA tápszert használunk, és célszer? Milumil tejpépet adni neki, vagy lehet sinlacot, hipp-et...tapasztalatokat és tanácsokat szeretnék, hogy ki hogy csinálta.Els? alkalommal hogyan, és utána is.Köszönöm

Legjobb válasz: Szia! A kisfiam is Milupa Milumil Optima Ha1 tápszert kapott és én a Milupa vaníliás tejpépet kezdtem el adni neki. Nagyon szerette. Késõbb, amikor próbálkoztam másik fajtával, nem fogadta el. Szóval mi csak azt az egyet vettük végig. Minden jót!

Szia! A kisfiam is Milupa Milumil Optima Ha1 tápszert kapott és én a Milupa vaníliás tejpépet kezdtem el adni neki. Nagyon szerette. Késõbb, amikor próbálkoztam másik fajtával, nem fogadta el. Szóval mi csak azt az egyet vettük végig. Minden jót!
Mi is Milumil tápszert használunk, és a Milumil vaníliás tejpéppel kezdtük, nagyon szerette. Sokáig csak azt evett. 6 hónapos kortól próbáltunk mást is, elõször nem volt odáig érte, ne is evett meg egy adagot, kóstolgatott, de következõleg már azokat is jóízûen megette. Sinlacot nem próbáltunk, mert egyik barátnõm nem szerette, azt mondta híg, úgyhogy ki se próbáltuk, hiszen annyi másfél van. Hippet sem, azok úgy emlékszem drágábbak talán?! Nestlét szoktunk még venni, azokat is szereti, abból is van 4 hónapos kortól adható, bifiduszos ráadásul, ha igaz az jó a bélrendszerüknek uygebár...nem is drága, fõleg mert sokszor van akcióban
Milumil Pepti tápot kap, bár inkább anyatejes.Õ Hipp Natúr Gríz tejpépet kapott 1x eddig és 60mili viz+2, 5kanál pépport be is nyomott.De védõnõ szerint nem szabad nagyon adni neki, mert túl édesek és hamar megszeretik a babák, tehát jobb nekik a gyümölcs/zöldség.Egyébként van neki Rossman sajátmárkás banános pép is, szerintem azzal se lesz gondja.Eddig nagyon jól fogadott mindent, amit kapott.Adtam neki ezt azt már 3-3, 5hónaposan, de akkor nem fogadott el semmit még.De igy majdnem 4 hónaposan meg már szereti az almát, banánt, körtét is.Eddig ezeket kapta.
Kisfiam is Milumil HA 1 Optimát evett 4 hós koráig, 4 hónapos korától elhagytuk a HA-t, és sima Milumil 1 Optimát kap azóta is. Tejpépbõl Milupát vettem neki .

Milye tejpépet adjak a 7 hós kisfiamnak tízóraira?

Most tervezem a 3 étkezés bevezetését az anyatejes kisfiamnál. Eddig 2 étkezésünk van, az ebéd(f?zelék) és az uzsi(gyümölcs). Most a tízórait szeretném nála kiváltani és a tejpépre gondoltam, de egyáltalán nem vagyok jártas hogy milyenek vannaés és hogy melyik a jó. Ebben szeretném a tanácsotokat kérni.

Legjobb válasz: Én még rossz tejpéppel nem találkoztam. árban vannak nagy különbségek,de az olcsóbb nem rosszabb.A Rossmannos pl nagyon finom és csak 499. a Hipp is jó,a DM.es is Mildipép is,de azok drágák.

Én még rossz tejpéppel nem találkoztam. árban vannak nagy különbségek, de az olcsóbb nem rosszabb.A Rossmannos pl nagyon finom és csak 499. a Hipp is jó, a DM.es is Mildipép is, de azok drágák.
igaza van az elöttem szólónak.mind jó, és finom, csak az ár szab határt.babám mindenggyiket megeszi.de fõzhetsz neki rizst is amit szintén gyümivel összeturmixolsz, az is jó tizóraira.Kaptam humanna tejpépet, nem olcsó de nagyon fini.de a legolcsobb dm-es tápszer is fini.
A kérdező hozzászólása: Uzsira kap rizst gyümölccsel, és nem akarom ugynazt adni neki tízóraira is.

Milyen tejpépet szeret a babátok? Melyik finom?

Eddig a milupa vaníliásat próbáltuk, ezt nagyon szereti, de a milupa jóéjtb?l babán íz?t nem ette meg.

Legjobb válasz: Szia!Az én kisfiam a sárgabarackos mildipépet és a jó éjszakát gyümölcsös tejpépet nagyon szereti a banánosat õ sem szereti!Üdv egy 7 hós fiucska anyukája

Szia!Az én kisfiam a sárgabarackos mildipépet és a jó éjszakát gyümölcsös tejpépet nagyon szereti a banánosat õ sem szereti!Üdv egy 7 hós fiucska anyukája
Nekünk a SINLAC vált be.
Hipp natur gríz! az én lányom imádja! gyümölcsökkel néha megdúsítom, meggyel, vagy barackkal (most fagyasztottal) Nagyon bejön neki, egy 4 dl-es tálkával is begyûr belõle :) aztán egy darabig csend is van :)
Náluk is a Milupa vaníliása vállt be a legjobban, de a többit is szerette kivéve a banánosat. Talán azért mert annak olyan más az állaga.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok!

Ki, milyen tejpépet ad a babájának? MI válik be? Mit szeretnek a babák leginkább?

Minden tejpép érdekelne, de a Sinlac leginkább. Hogy adjátok a babának? Natúr vagy mit tesztek hozzá bele? Mennyi az ára recepttel, recept nélkül?

Legjobb válasz: Szia! Mi eddig HA milupa vaníliás rizspépet adtunk a kislányunknak, szerette. Néha raktam bele gyümölcsöt, de megette a nélkül is. Most állunk át a sima tejpépre, ugyanúgy milupa, vaníliás.

Szia! Mi eddig HA milupa vaníliás rizspépet adtunk a kislányunknak, szerette. Néha raktam bele gyümölcsöt, de megette a nélkül is. Most állunk át a sima tejpépre, ugyanúgy milupa, vaníliás.
A Sinlac-ot nem ismerem de mi sokat kipróbáltunk.Kezdtük a DM-es natúr tejbedara-péppel, ment a kukába mert nem ette meg csak kétszer, utána nem kellett neki.Aztán Milupa banános-szintén az elõzõ sorsára jutott. Most a Rossman-os Babydream a sláger, mégpedig a kekszes.Már a második doboz fog elfogyni, minden nap ezt kapja vacsira.De lehet, hogy legközelebb más fajtát veszek, mert tegnap este ahogy beraktam a kanalat a szájába, azzal a lendülettel jött is ki a cucc, lehet, hogy ennek is annyi. Lehet, hogy kipróbáljuk ebbõl is a banánosat, most úgyis akciós. 6 hós a lánykám
Sinlac drága és annyira nem szereti a fiam. Elõször a milupa vaníliással kezdtük, de gyakran kap jó éjt pépeket/gyümölcsösöket Milupa illetve Hipp termékeket. Vettem Rossmanos saját márkát az nem jött be neki.
Sinlacot adok a kisfiamnak, nagyon szereti, vagy simán kapja, de keverni is szoktam bármilyen gyümölccsel, még fõzelékkel is! Ha receptre iratod jobban megéri!
Sinlac recept nélkül 3000ft, receptre 1330ft(650g), szerintem ez nem drága!
csokis tejpép:) meg jóészakát kekszes
Szia! Az én 7hónapos kislányom imádja a Hipp vaníliás tejpépet, én azt szoktam neki adni, hol tízóraira, hol uzsonnára.A Brendonban most akciós(499Ft)és beszereztem néhány dobozzal.:-)
milupa: kekszes kekszes-piskótás csokis gyümis Nálunk a csokis és a kekszes-piskótás a favorit!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Vettem kekszes-piskótást. Ikreim vannak, a fiú megeszik mindent, a lány finnyáskodik tejpép ügyben. Ha ezt sem eszi meg, akkor jön a sinlac. Ha azt sem, akkor marad uzsira a tápszer neki:-(

Melyik tejpép a babátok kedvence (milyen íz, melyik márka, mennyi idős a babád)?

Legjobb válasz: Milupa vaniliás és kekszes-piskótás volt a nagy kedvenc,de a 4-5 alkalom után kiütéses lett a tejpéptõl.:(Azóta nem kap.

Milupa vaniliás és kekszes-piskótás volt a nagy kedvenc, de a 4-5 alkalom után kiütéses lett a tejpéptõl.:(Azóta nem kap.
Nestlé vagy milupa, de inkább az elsõ.Abból a kekszeset szoktam venni vagy a gyümölcsöset, de mivel a lányom mindenevõ, így a kekszeset veszem, mert nekem az a kedvencem! Tegnap múlt egy éves és kb 4-5 hónpja eszik ilyet, de nem mindennap, még szopik!
milupa sztracsatellás.másmilyet már nem is veszek neki.azokat csak keverve(másik ízzel)eszi meg.egyébbként nekem is ízetlen a többi.4-5 hónapos kora óta kapja.az az uzsonna.most múlt 16 hónapos
A fiam nem rajong tulzottan a tejpepekert, de talan a Milupa kekszes-piskotasat eszi meg legszivesebben. Most 11 honapos. Mielott ezt ette volna a Milupa korteset is szivesebben megette, de azt boltban nem lattam, netrol rendeltuk, mert akkor le volt arazva.
Milupa Jó éjszakát gyümölcsös! 11 hónapos a fiam, hetente 2-3-szor kap. Lehet, hogy kipróbáljuk a kekszeset is, ha már ennyire szeretik a babáitok!
En mindig a sztracsatellast nagyon szerette, meg a gyumiset. A markaban nem valogatott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!