Találatok a következő kifejezésre: Milyen technikával el (21 db)

Az úszásnál milyen technika segítségével döntik el, hogy ki milyen helyezést ért el?

Például ebben a videóban 2:50-nél szinte egyszerre érkeznek.

Legjobb válasz: érkékelõ van a falban. 4 évvel ezelõtt az olimpián Cavic nem elég erõsen ért a falhoz, ezért nyert Phelps.

érkékelõ van a falban. 4 évvel ezelõtt az olimpián Cavic nem elég erõsen ért a falhoz, ezért nyert Phelps.
azt mondjuk csodálom, mert valamelyik kamerán tuti látszott lassítva ki nyert.
futásnál is lézeres érzékelõ van de úszásnál a falra raknak paneleket, amiben nyomásérzékelõ van, és aki elõbb elég erõsen ért a falhoz, az nyer nem kell nagyon erõsen, de a körömmel megkapargatják, azt nem jelzi, és általában arra nem is kell figyelni, mert megvan a lendület, akkor nem tudsz megállni csak úgy a vízben, amúgy meg a hullámok miatt a célfotó itt nem nagyon érne sokat
gyakorolj erre mást nem lehet írni
A kérdező hozzászólása: oksa azért kösz
bunnyzz az ugró tetején, és gyakorold a bicikli kontrollálását a levegõben, koncentráció kérdése az egész:D Am elõször ugorj kisebbeket:D
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)
Nincsmit, sok sikert!

Építő jellegű tanácsot kérnék a hozzáértő nálam tapasztaltabb horgásztársaimtól. Ibizán (mediterran- tenger) milyen halakat lehet fogni és milyen technikával érdemes? Itt élünk, szeretnék kijárni pecázni!

Legjobb válasz: Építõ jellegût nem tudok. Ha úgyis ott élsz, akkor miért nem a helyiektõl érdeklõdsz? Mégis csak több a tapasztalatuk, mint egy turistának!

Építõ jellegût nem tudok. Ha úgyis ott élsz, akkor miért nem a helyiektõl érdeklõdsz? Mégis csak több a tapasztalatuk, mint egy turistának!
Ott a kikötõkben hirdetnek horgászkirándulást különbözõ típusu halakra. Kezdve az apró halakon át a kardhalig, még azt hiszem cápa horgászatra is lehet jelentkezni. Kivisznek jachtal a nyílt vízre jó helyismerettel rendelkezõ halászok és elrendeznek mindent. Neked csak a lógatás és a hal kihúzása lesz a feladatod. Partról a tengereken nem túl eredményes a peca. Bár 1-2 halászkikötõben azért meg lehet próbálni, ahol halpiac is van egyben. Ott sok apró eladhatatlan döglött halat szórnak a vízbe. A makréla nagyon szereti az ilyen helyet. Halszelettel könnyû õket kifogni. De szerintem 1-2 szer nem ártana befizesd magad egy horgászatra. Aztán ellesed a technikákat, trükköket.

Milyen technikát alkalmaztok szájba élvezésnél? Hogyan csináljam a befejezést mert eddig csak úgy csináltam, hogy a pasi szólt és én kézzel fejeztem be de szeretném kiprópálni, hogy milyen az ha a számba élvez el.

Viszont félek attól, hogy felrenyelem vagy a torkomba spriccel vagy hogy rossz lesz az íze. Nem vagyok ezen a téren tapasztalt. Légyszi csajok akik tapasztaltak ebben a témában adjatok tanácsot hogy hogy csináljam és hogy milyen technikával. És légyszi írjátok le azt is hogy milyen érzés lesz nagyon kíváncsi vagyok. köszi Pasik véleménye nem érdekel 19L

Legjobb válasz: szia , attól nem kell félned , hogy félrenyeled vagy a torkodra spriccel. A rossz íze... na attól már lehet , ha a partnered cigizik , vagy kávézik , vagy egészségtelenül étkezik...akkor nagyon rossz íze van

szia , attól nem kell félned , hogy félrenyeled vagy a torkodra spriccel. A rossz íze... na attól már lehet , ha a partnered cigizik , vagy kávézik , vagy egészségtelenül étkezik...akkor nagyon rossz íze van
Mégis milyen technikára vagy kíváncsi? Vagy bele élvez a szádba és vagy le nyeled egybõl, vagy kiköpöd!Ezen mi olyan nagy feladat?Az ízéhez meg hozzá szoksz és általában nem mindegy hogy mit eszik elõtte az ember, mert állítólag az is sokat számít az íznél hogy mit evett elõtte az illetõ.Állítólag banánt kell enni elõtte vagy valami édeset mert akkor nem lesz olyan rossz íze, és ez igaz is.Úgy hogy mond meg neki hogy le nyeled te csak ha lehet ne foghagymát egyen elõtte, hanem valami édes gyümölcsöt!
Én elé szoktam tartani a nyelvemet (nem befogni!) vagy pedig a végén olyan szögben tartom a fejemet, hogy ne tudjon a torkomra menni. Volt már olyan nem egyszer, hogy telibe találta azt a pontot ami elõidézi a hányást. Szerencsére nem hánytam, de nem túl kellemes.
Amúgy itt van szájba élvezés! Ezt tanulmányozd hátha okosabb leszel tõle!:) http://video.xnxx.com/video1100699/oral_creampie_cum_in_mout..
A kérdező hozzászólása: Hallottam olyat, hogy tatsam elé a nyelvemet meg ilyemi, hogy ne a torkomba menjem mert akkor öklendezni fogok. És nektek volt tõle hányingeretek? Mert az egyik barátnõm az elsõ alkalommal behányt tõle és ezt szeretném elkerülni
A komment megírásának idõpontja: ma 17:26 Ott van az a videó nézd végig hogy csinálják a profik!:) Szerintem le kell nyelni aztán kész.... Egybõl nyilván nem lesz jó, elsõ alkalomkor de szerintem ez olyan mint a sör, az elején az is rossz, aztán hozzá szoksz!:)
A kérdező hozzászólása: "Én elé szoktam tartani a nyelvemet (nem befogni!) vagy pedig a végén olyan szögben tartom a fejemet, hogy ne tudjon a torkomra menni. Volt már olyan nem egyszer, hogy telibe találta azt a pontot ami elõidézi a hányást. Szerencsére nem hánytam, de nem túl kellemes." És esetelg tudsz tanácsot adni hogy hogy csináljam hogy tartsam a fejem hogy ne azt a pontot találja el?
Kérdezõ ne legyél már ilyen szerencsétlen!:) Gyakorlat teszi a mestert:) ezt nem lehet elmondani ezt gyakorolni kell aztán majd menni fog valahogy.
Ha enyire parázol tõle, akkor ne tedd meg. Ha így állsz hozzá, hogy tuti rossz érzés az íze meg a szájbaélvezés, akkor felejtsd el a témát egy idõre, míg lesz bátorságod, sõt KEDVED megcsinálni. Azt, hogy beleélvezteted a pasid a szádba, utána meg fújogsz, köpködsz, az a pasidat is lelombozza!!

Hogy kell egy nõt orálisan kielégíteni hogy el is menjen? Milyen technikát vessek be a nyelvemmel hogy õ is úgy élvezze mint amikor én élvezem a szopást.

Legjobb válasz: A titok, amit keresel: A Csikló. Ha azt megtalálod, és tudod mit kezdj vele, sínen vagy.

A titok, amit keresel: A Csikló. Ha azt megtalálod, és tudod mit kezdj vele, sínen vagy.
az utolsó tanácsát megjegyzem
Nekem pl. nagyon változó. De tényleg a csiklót kell. És mellette a bõrt. A hüvely bejáratánál ne akarj semmit nyalni :D mert ott nincs semmi olyan. De az se mindegy hogy a csiklót hogy nyalod. nekem pl. Van mikor maga a csiklóm annyira érzékeny hogy hozzá sem tudok érni, de ha mégis egy jó szögben érek hozzá akkor elfog valami érzés és olyan jó hogy akaratlanul is muszáj begyorsítanom de akkor az ujjam végig rajta van és akkor el is élvezek hamar. De ilyen ritkán van hogy megengedi a csiklóm hogy közvetlenül hozzányúljak xd de tény hogy akkor nagyon intenzívet lehet élvezni. A lányok biztos értik mirõl beszélek. :D De ha a bõrt izgatod az is jó, csak ne egy pontra koncentrálj, mert nekem van hogy 10mpig jó aztán már nem érzek semmit. De ha körkörösen csinálod a csikló körül az a legjobb :D és ne a nyelved hegyével csináld. De közvetlenül a csiklóját is izgathatod az biztos út az orgazmusig csak ki tudja a csajnak mennyire érzékeny. Figyeld ha kicsit elhúzódik akkor menj kicsit "arrébb". Még egy jótanács: ha ujjazod közben, és nyalod is, akkor érezni fogod az ujjaddal hogy mikor jársz a nyelveddel jó helyen, mert a hüvely olyankor kicsit összehúzódik, vagy megrándul. Szóval ha egy helyen jársz és hallod hogy a lány élvezi, plusz a hüvelye is sokszor "megmozdul", akkor gyorsíts be, és akkor elélvez. Az elélvezést is észre fogod venni az ujjaddal :D 18/L
Harapj egy nagyot a fenekébe, közben morogj mint egy kutya. Akkor felöltözik, és rögtön elmegy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos tanácsokat ! De lenne még egy amatõr kérdésem. Mert hogy ilyet még sose csináltam ( Popsiba ujjat mi közben ujjazom a szerelmemet ) Egy kézzel kell. Jobb kezes vagyok :) Egy kéz ide másik kéz oda. OKé de egy kezes munka ez ?
Bõ nyál , finom mozdulatok a nyelvvel ha már kellõen belemelegedett akkor kicsit utemesebben , majd jöhet egy ujjacska a punciba , és ha huncut a lány akkor egy másik a popsiba. Hidd el egy perc és elmegy ! Tapasztalat.,
A kérdező hozzászólása: És csak ezen a két módon lehet egy nõt igzatni ugy ? A csikló körül és a hüvely környékén.
Erre a konkrét választ a konkrét nõ tudja megadni, hogy neki mi esik jól. Valamelyik szereti ha szopogatják a csiklóját, és valamelyik ki nem állhatja. Valamelyik szereti, ha belenyalsz a hüvelybe, valamelyik nem szereti. Kérdezd meg tõle. Ez a legegyszerûbb...
A kérdező hozzászólása: Nem kell keresgélni keresgélés nélkül is megtalálom xdd Ha lassan izgatom és körbe nyalom azzal elérem a célom ?
A kérdező hozzászólása: :) Köszi ! Ez egy hosszú komment volt de megérte végig olvasni (Y) Király tanácsokat adtál köszi !!!! ;)

Egy tégla építésű szuterén lakásban élek, ahol rendkívül magas a páratartalom. Penészednek, és salétromosodnak a falak. Milyen technikával lehet megoldani ezeket a problémákat, ha csak belső munkálatokat lehet végezni az épület jellege miatt?

Legjobb válasz: Elsõ nekifutásnak járj utána, hogy miképp lehetne a szellõzést fokozni, mert az már egy csomót segítene, lévén, hogy már jobb idõk járnak! Aztán érdemes lenne elmenned ide:http://kereskedelem.mehesrenoszig.hu/termekeink/viz-elleni-s.. és rákérdezni erre az anyagra. illetve mit tanácsolnak! Én olyan helyen használtam, ahol mindkét oldalról hozzá lehetett férni a falhoz, de lehet, hogy tudnak valami ötletet! Az biztos, hogy egy oldalról kb. 15 cm-re hatol be a falba! Fordulj hozzájuk bizalommal, biztos tudnak valami okosságot mondani!

Elsõ nekifutásnak járj utána, hogy miképp lehetne a szellõzést fokozni, mert az már egy csomót segítene, lévén, hogy már jobb idõk járnak! Aztán érdemes lenne elmenned ide:http://kereskedelem.mehesrenoszig.hu/termekeink/viz-elleni-s.. és rákérdezni erre az anyagra. illetve mit tanácsolnak! Én olyan helyen használtam, ahol mindkét oldalról hozzá lehetett férni a falhoz, de lehet, hogy tudnak valami ötletet! Az biztos, hogy egy oldalról kb. 15 cm-re hatol be a falba! Fordulj hozzájuk bizalommal, biztos tudnak valami okosságot mondani!

Füstölt csülköt szeretnék sütni szilveszterkor sütőben. De úgy, hogy nem főzöm előre, hanem egészben, lassan sütve. Milyen technikát, praktikát és fűszereket ajánlotok hozzá?

Legjobb válasz: Mindenképpen be kell áztatni legalább l éjszakára. Igy is csak ugy tudod megsütni, hogy vizet adagolsz alá. Okvetlen fedd le fóliával, vagy olyan edénybe tedd, aminek hermetikusan zár a teteje. Nagyon soká fog tartani, és nem biztos, hogy a bõre olyan puha lesz, mintha fõznéd. Nem tudom miért nem akarod megfõzni, de végeredményben megoldható.

Mindenképpen be kell áztatni legalább l éjszakára. Igy is csak ugy tudod megsütni, hogy vizet adagolsz alá. Okvetlen fedd le fóliával, vagy olyan edénybe tedd, aminek hermetikusan zár a teteje. Nagyon soká fog tartani, és nem biztos, hogy a bõre olyan puha lesz, mintha fõznéd. Nem tudom miért nem akarod megfõzni, de végeredményben megoldható.
Értem, de miért füstöltet??
Minden hust meg lehet sütni lassan, elég gõzzel párolva. Ha Õ füstöltet akar, akkor azt fog, még ha Neked nem is tetszik. Füszer pedig nem kell a füstölt husra tényleg! Menj át a barkács oldalra, és süss egy kis cipõtalpat, ahhoz talán értesz!
Ne füstöltet csinálj azt használd levesbe ... A füstölt csülök nem jó sütve .. A sima csülköt só bors fokhagymával jól dörzsöld be . A tepsibe 5dl barna sört tegyél erre rakd a csülköt majd foliázd le . Kis hõ fokon 150 -160 C-on 3-4 órát párold . idönként locsold meg a sörrel.Lehet , hogy több is lesz mint 3-4 óra a csülök nagyságátol függ. ha megpuhult a hús akkor vedd le a fóliát és a a tepsibe összegyült folyadékal locsold meg ezt már magasabb hõ fokon csináld , hogy piruljon a csülök . kb 15 percenként locsold 180 -170 fokon sütve.
Milyen hülyeség hangzott el ki irt jót vagy nem jót ??? Tanulni szeretnék életem elsõ csülkére készülök én is ..
Ja! és semmilyen füszert nem kiván.
A kérdésre ez volt a helyes válasz. Az a válasz, hogy nem jó a füstölt csülök . Minek írjak le egy füstölt csülök receptet sütve, ha az szar lesz. Kicsit tovább kéne nézni az orrod hegyétõl. Hülyeség pedig az volt, hogy elhangzott hogy kell füstölt csülköt sütni... Meg hogy nem kíván semmi fûszert, meg nem lesz puha a bõre, meg 4 óra párolás után kezdjük pirítani...
l6.58. Mielõtt lehülyéznél valakit, a kérdésre válaszolj! Nem az volt a kérdés, hogy milyen csülköt süssön, hanem, hogy megoldható-e a füstölt csülök sütése. A kérdezõ nem volt kiváncsi a nyers csülök sütésére!! Akkor ki a hülye?
Doboszoli !!!! Ird meg léccci nekünk a tuti füstölt vagy nem füstölt és praktikákat !!!! Köszi
A kérdező hozzászólása: Megcsináltuk "príma" lett.Szívesen megosztom mindenkivel.BUÉK.
Szándékosan nem akartam "bíró" lenni de: Nálam a sült csülök, mint minden sült, csak nyers húsból elképzelhetõ. (ld. elsõ válasz). Oka az, hogy a füstöltbõl készített sült, pörkölt, de még a káposzta is nekem túl töménynek hat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos tanácsaitokat, csak annyit errõl a csülökrõl, hogy tulajdonképpen Tescós csülökrõl van szó, ami nem hiszem, hogy drasztikusan lenne füstölve, mint például egy igazi jó parasztcsülök. Nagyon érdekel a válaszotok, köszönöm.
Sült füstölt csülök.... A jóféle füstölt csülköt egyszerûen megfõzöm: megmosom, szõrtelenítem, ha kell :) ), majd annyi vízben, amennyi ellepi, puhára fõzöm (a füstölt levet nem öntöm ki, hanem a fagyasztóba teszem, késõbb remek lesz leveshez, fõzelékhez). Miután megfõtt, kiveszem a vízbõl, lecsepegtetem és nagyobb darabokra vágom (közben az utamba kerülõ csontokat is eltávolítom). Ezután egy zsírral finoman megkent tepsibe ültetem a darabokat bõrükkel felfelé, sört locsolok a húsokra és forró sütõbe tolom pirulni õket. Amíg a csülköt fõzöm, addig megtisztítom a burgonyát, hagymát, majd mindezt feldarabolom, amikor pedig a sütõbe kerül a hús, megsütöm a többi hozzávalót. A kisebb kockákra vágott krumplit olajban sütöm ki, közben a felcsíkozott szalonnát egy serpenyõben elkezdem zsírjára sütni. Amikor pirulni kezd, hozzáteszem a felszeletelt vöröshagymát és együtt megpirítom. Tálaláskor egy tûzálló tálba (nagy mennyiségnél tepsibe) rétegezem, alulra kerül a burgonya, rá a csülökdarabok, majd az egészet a hagymás szalonnával fedem. Sütõben néhány perc alatt kissé átforrósítom és már mehet is az asztalra. Tejfölös uborkasalátát, kovászos uborkát vagy más savanyúságot kínálok mellé.
Zoli! Te sem a kérdésre válaszoltál, pedig nagyon vártam a jelentkezésedet. Szerinted lehetséges megsütni a füstölt csülköt, vagy nem?
Nem tudom, kitõl idézted be a fenti módszert, de azzal a valakivel szívesen töltenék egy napot a konyhában, és csak figyelnék, figyelnék...(különösen, ha csinoska hölgyrõl van szó, de ez az ügy szempontjából mindegy) Szerintem tökéletes, profi írás.
bocs elnyomtam valamit hülyén másolta be a gép...
A csülök bõrét irdalja be mindkét oldalán vagy akár körkörösen egészen a húsig. Közepesen sózza be és tegye egy kerámia tálba. 2* Amíg a só "dolgozik" a húson készítse el a csülökpácot. Törjön le három gerezd fokhagymát, öntsön hozzá fél dl olíva vagy étolajat, két teáskanálnyi dijoni mustárt, õröljön hozzá friss fekete vagy színes borsot, két - három apróbbra morzsolt szárított babér levelet és egy teáskanálnyit a piros arany házilag készített változatából. Az egészet jó alaposan keverje össze. Tipp: Az az igazság, hogy a pácolás akkor hozza a legjobb eredményt ha a pác is jól összeérik. Ez azt jelenti, hogy ha Ön a legtökéletesebb megoldásra törekszik akkor a páclevet készítse el egy - két órával a csülök pácolása elõtt. Így az ízek tökéletesen összeérnek. Természetesen a hûtõ vízzel. Ez a víz a sütés kezdeti fázisában gõzzé alakul át, így elõpárolja az ételt, amitõl különösen puha és omlós lesz. Mielõtt betenné a sütõbe szórja meg egész köménymaggal. A csülköt alsó/felsõ sütési üzemmódban természetesen letakarva süsse 200°C fokon. 20 - 30 percenként forgassa meg a csülköt a cserépedényben. A sütési idõ 2 - 2¼ óra. Bõ 1¼ óra elteltével öntse ki a cserépedénybõl a keletkezett zsiradékot tegyen a csülök mellé egy - két magházától eltávolított almát héjával felfelé és locsolja meg 2 - 3 dl jófajta (pl. cseh vagy szlovák) világos sörrel. Villával megszúrva gyõzõdjön meg róla, hogy jó puha e a csülökhús és az utolsó egy órában fedõ nélkül pirítsa szép pirosra a csülköt, természetesen ekkor is fordítsa meg félidõben. Vigyázzon! A cserépedény forró! Óvatosan manipuláljon vele és ha Ön a forgatáskor kiveszi a sütõbõl mindig készítse el elõre a helyet ahová gyorsan leteheti. A sütõ ajtaját pedig csukja ilyenkor vissza. FONTOS MEGJEGYZÉS! A sütési hõfokot és idõt az Ön sütõjének típusa (gáz, villany, régebbi, modern, stb.) nagyban befolyásolhatja! Ezért ha van, hagyatkozzon saját tapasztalataira és megszokott hõfok beállításaira, ha nincs az általam megadott értéken belül, fõleg a sütési folyamat vége felé vizuálisan gyakrabban ellenõrizze a készre sütés folyamatát. A bemutatásra kerülõ összes recept egybeépített, kerámialapos, villany üzemû sütõben készül. 5* A készre sült csülköt tegye egy vágódeszkára és csontozza ki. A csülökben két nagy csont található. Elsõ lépésként vágja ketté és leválasztva a porcról vegye ki a kisebb csontot, majd a vastagabb csont mentén haladva bontsa le róla a húst. Ön akkor sütötte meg jól a csülköt ha a hús a csonttól szépen elválik. A bevagdalt bõr mentén szeletelje fel a kicsontozott csülökhúst. Tanács: Ha mégsem, nyugodtan tegye még vissza a sütõbe. A kicsit megkésett ebéd, vacsora jobb megoldás mint a rágós, mi több nyers hús tálalása. A bevagdalt bõr mentén szeletelje fel a kicsontozott
"Minden hust meg lehet sütni lassan, elég gõzzel párolva. " XD! Láttál te már élõben egy jól pácolt/füstölt csülköt, vagy csak egyszer véletlenül odakapcsoltál a paprika tévére? Vagy inkább az alapokkal kezdjük, hogy mi a definíciója a sütésnek, meg a gõzben párolásnak? :)
Ne itt trollkodjál már te nagyon kontár! Egy füstölés elõtt alaposan besózzák a húst, a víztartalma drasztikusan leszökken, az ilyen húst ne jó sütésre! Persze, meg lehet sütni, egy teniszlabdát is meg lehet. Csak ez az oldal elvileg a hasznaos válaszokról szólna, nem arról, hogy valaki segítséget kér, és úgy álljunk hozzá, hogy persze, ha azt akarsz sütni süss azt, szarni bele. Nem elvárt választ kell adni, hanem hasznosat. Úgyhogy mûvelõdj egy kicsit, mielõtt legközelebb olyan témában akarsz nyilatkozni, amiben teljesen dilettáns vagy.
Ird meg, hogy sikerült! Végig követtem az egész vitát. A 76 százalékosnak drukkoltam. Nem várom ma, majd ha ráérsz. BUÉK!
KAME HAME HAAAAAA !
Kézzel, lassan, és elõtte még a naciban simogattam :D
Nos szerintem akkor ha a csaj csinálja és beleéli magát õ is meg a srác is. Egyszer volt olyan hogy néztem a blue.hustlert vagy mit éjfélkor, simogatta magát a nõ és elképzeltem vele milyen lenne vele.... Lassan csináltam, a makknál dolgoztam és néha mentem csak lejjebb - de az eredmény elrepült 2-3 méterre, komoly volt, az volt a 2. hogy ilyen messze ment. Unokatesóm meg is jegyezte akkor, hogy nem õ fogja feltakarítani, pont abban a pillanatban lépett be és nézett oda amikor elmentem :D
Õrült szerelem?
Szerintem ritka technikám(mert sokan elõítéletesek), hogy jó bõ olajjal bekent péniszemet simogatom szép lassan, finoman, minnél hosszabb ideig... Az eredmény eddig páratlan volt!

Áruljátok már el, hogy nem lehet fogazni? Milyen technikát alkalmaztok?

Szóval,hogy csináljátok az orális szexnél a nem fogazást? Hogyan tartjátok a szátok? Zsibbadni szokott,vagy azoknak zsiabbad,akik valószín?leg nem is csinálják jól? Normális válaszokat várok.:)

Legjobb válasz: gyarkorolj! Jobb híján egy banánon, addig amíg sértetlen nem marad a banán :D

gyarkorolj! Jobb híján egy banánon, addig amíg sértetlen nem marad a banán :D
próbáld meg behuzni a fogadat hátrafelé.és a szád érjen cssak hozzé.
Vedd ki a protkódat..
Jézus, hogy húzza BE a fogát? :D Óvatosan, n inkább úgy mondanám az ajkaiddal takard el õket, ne a fogad húzd végig a péniszen, hanem az ajkad.
feltételezem lány vagy. nos ha a pasid lennék egyszerû lenne, kiverném az összes fogadat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!