Találatok a következő kifejezésre: Milyen teát 6 hónapos babának (4 db)

Milyen teát adhatok 6 hónapos babámnak?

Legjobb válasz: Talán fekete szír teát ne,de egy 6 hónapos gyerek már szinte mindent megkóstolhat,mért ne ihatna bármilyen teát??

Talán fekete szír teát ne, de egy 6 hónapos gyerek már szinte mindent megkóstolhat, mért ne ihatna bármilyen teát??
A kérdező hozzászólása: Írnátok konkrét ötleteket, hogy nálatok mi a kedvenc? Köszönöm.
Már elnézést, de hogy ihatna bármit? Kizárólag babateát adj neki, de jobb a víz. Én csak vizet adok lányomnak. Amikor beteg volt kapott teát, MEcsek bébi teát fõztem neki. A granulátumos teákhoz nincs bizadalmam...
Az én lányom a filteres babateát(pickwik) nem itta meg, és a vizet sem.Ami nálunk bevált az instant hipp tea, ez különbözõ izekben van.Vagy még a (baba) gyümilevet fel szoktam neki higitani.
Babamosoly teát iszik a fiam. Van benne hibiszkusz, kamilla meg csipkehús. Filteres, és a Herbária gyártja, ha jól emlékszem. 7 hós baba anyukája

6 hónapos babák anyukája, te mit adtál már a babádnak a tejcsin kívül és milyen etetési időbe? Mikor váltasz ki egy szoptatási időszakot, a baba hány hónapos korában?

Legjobb válasz: 5 hónapos kórtol keztünk el kanalazni, addig el sem fogadták. (ikrek) Elõször a tizórait váltottuk ki gyümölccsel+kesz, majd az uzsonnát. Kb:3-4 óra körül volt. Aztán nem akarták elfogadni a cumit napközben, igy gyorsan kiváltottuk az ebédet is. Most 7,5 hósak, de már sok mondent esznek.

5 hónapos kórtol keztünk el kanalazni, addig el sem fogadták. (ikrek) Elõször a tizórait váltottuk ki gyümölccsel+kesz, majd az uzsonnát. Kb:3-4 óra körül volt. Aztán nem akarták elfogadni a cumit napközben, igy gyorsan kiváltottuk az ebédet is. Most 7, 5 hósak, de már sok mondent esznek.
6 hósan kezdtük a hozzátáplálást, almával, répával, krumplival. Úgy emlékszem nálunk csak 7 hónapos korára sikerült elhagyni egy szopit, de utána is voltak visszaesések. Akkor még aggódtam, hogy majd soha nem fog kevesebbet szopni, de persze nem így lett. 1 éves korára mindent evett és darabosat is.
mi 5, 5 hósan kezdtük, most 6, 5 eddig evett: alma, õszi, krumpli, sütõtök, cékla, tök, meggy, kenyérmorzsa, Sinlac, biogabonapép, csirkemell. banán, szilva -nem jöttek be tervben van még: körte, gesztenye, mandarin. én nem akarom még kiváltani a szopit, ezért napi 1x kap hamit, 11-2 közt valamikor, szopi után. Így is hatalmas mennyiséget eszik, nagyon élvezi. szerintem bármennyit megenne, de kb.100-150g-ot szoktam adni. 7 hó után fogok délelõtt gyümölcsöt, délután zöldséget adni, továbbra is szopi után.

Milyen teát javasoltok 6 hónapos babának? A kamillát nem nagyon szereti. Csipkebogyót, vagy édesköményt? Mecsek babateát? Kis cukrot tegyek bele, hogy jobban igya?

Hálás lennék a tapasztalatokért. Amúgy a síma vizet nagyon szereti.

Legjobb válasz: Próbáld ki a hipp instanteát, nem kell kínlódni vele és egész finom. De ha a vizet megissza, az a legtökéletesebb. :) Babamosoly teák is jók. Tehetsz egy ici-pici cukrot, van olyan babáknak adható cukor én úgy tudom.

Próbáld ki a hipp instanteát, nem kell kínlódni vele és egész finom. De ha a vizet megissza, az a legtökéletesebb. :) Babamosoly teák is jók. Tehetsz egy ici-pici cukrot, van olyan babáknak adható cukor én úgy tudom.
hipp almás citromos teát nagyon dicsérik! A viz a legjobb ha megissza!
Az instant teákba nem kell cukor, mert már van bennük. A filteresbe tehetsz. A hipp teákat nagyon szereti a fiam, abból is a csipkebogyósat, az erdeigyümölcsöset, az édesköményeset imádja. Illetve most vettem neki elõször milupa kékszõlõs instant teát, azt is szereti.
Szerintem is a hipp instant teák a legjobbak és nagyon sok ízesítésû van!Próbáld ki ezeket!:) 4 hónapos korától issza a kisfiam, imádja!
Szia! Én ánizsteát adok a babámnak, nagyon szereti. Gyógyszertárban kapható ánizsmagból fõzöm neki, nem boltiból. Egy bögre vízhez elég két csipet mag, így gyenge teát kapsz. Nem ártalmas neki és nem is szeles. Szerintem próbáld ki!


Szerintem ne adj, mert akkor azért fog kelni.Lesz egy kis nyügi, sírás, de megszokja.
Le lehet hurrogni! 2-3 éjszakán keresztül adtuk oda neki a cumit ilyenkor, és azóta csak nagyon ritkán ébredünk meg(akkor is elég neki a cumi)Teával csak a teázásra szoktatod, szerintem nincs értelme(akkor inkább maradjon a cicizés.) :) Nem biztos, hogy mindenkinél beválnak a fentiek, csak egy ötlet volt.
A kérdező hozzászólása: Akkor elég ha csak cumit adok neki?
Szerintem se szoktasd rá az éjszakai teázásra, próbáld meg a cumit.
Ha cumit adsz akkor meg azért fog felkelni, mert kiesett.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!