Találatok a következő kifejezésre: Milyen teák amelyek (4 db)

Milyen teák vannak, amelyek stressz ellen használhatóak, és hogyan kell ezeket alkalmazni?

Sokszor feszült vagyok,kellene valami természetes "gyógyszer",ami nem károsít és lenyugtat.

Legjobb válasz: Citromfû tea:szív- és idegnyugtató(ebbõl napi 3csészével is fogyaszthatsz),levendula,menta.Én most érettségizem és nagyon jól beválnak ezek a teák plusz a sok C-vitamin. :)Elõre kellemes lazítást!

Citromfû tea:szív- és idegnyugtató(ebbõl napi 3csészével is fogyaszthatsz), levendula, menta.Én most érettségizem és nagyon jól beválnak ezek a teák plusz a sok C-vitamin. :) Elõre kellemes lazítást!
Vannak több összetevõbõl álló készítmények, teakeverék és tabletta formában is, csak természetes anyagokból. Pl. a Nervenflege tabletta, Hova tabletta, Nyugtató teakeverék. Általában macskagyökér, citromfû, levendula, komló, orbáncfû az összetételük.
Orbancfu. nekem az a leghatasosabb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeket.Én is vizsgázom, így pláne kelleni fog.:)
Tényleg vannak ilyenek. Milyen májproblémára keresed a kúrát?
Sokféle gyógynövényt lehet adni májbántalmakra, köztük a gyermekláncfû gyökeret, hidrasztisz gyökeret, máriatövist. Ezeket általában tinktúra, vagy fõzet formájában kell fogyasztani. A kínai orvosok elõszeretettel alkalmazzák az édes gyökeret is, folyadék, por, vagy tabletta formájában.
A kérdező hozzászólása: Nincs problémám a májammal, de szeretnék rá vigyázni és úgymond megelõzésképpen/méregtelenítésként néha jót tenne szerintem egy gyógytea.
Megelõzésre az aranyvesszõfû teát javaslom, heti max 1 csésze. A máriatövis pedig kitûnõ méregtelenítõ.

Milyen szűrt gyümölcslék vannak, amelyeket egy másfél éves baba ihat? Vagy csak a kimondottan nekikvaló teát, és babaitalt ihatja?

Igazából azért kérdezem, mert babámnak hasmenése van, és nem akarja meginni a teáját, sem a gyümölcsitalait. Viszont amit mi iszunk férjemmel, sz?rt almalét, narancslét, azt minden gond nélkül elfogadja. A lényeg, hogy ne száradjon ki, ezért sokat kellene innia, de nem akaródzik, csak a mi italunkból. Ezért kérdezem, hogy esetleg valakinél van e olyan, hogy nem teát iszik a baba, hanem valami mást. F?leg ilyen helyzetben, amikor tényleg fontos lenne, hogy folyadékhoz jusson

Legjobb válasz: Nekem mikor beteg, akkor sem hajlandó a vizen kívül mást inni. Üres fekete tea jó a hasmenésre, a cukor meghajtja, a kamilla szintén. Esetleg az almalé is jó lehet rá, vagy csinálj almából kompótot, az is jó lehet, és finom is.

Nekem mikor beteg, akkor sem hajlandó a vizen kívül mást inni. Üres fekete tea jó a hasmenésre, a cukor meghajtja, a kamilla szintén. Esetleg az almalé is jó lehet rá, vagy csinálj almából kompótot, az is jó lehet, és finom is.
Ésszerû határokon belül szerintem ilyen esetben bármit adhatsz neki (szénsavason kívül) Mért van hasmenése a gyereknek? Látta orvos?
Másfél éves gyerek majd mindent ihat ami rostos. A legjobb a 100%. Nekem a kubut issza a kislányom, meg az ásványvizet. 1 éves Ezek a gagyi szûrt levek nem tartalmaznak színte semmit a cukron és az adalékon kívül.


Te miből érzed azt, hogy a párod mellett nő lehetsz? (Milyen tettek, cselekvések, amelyekkel érezteti ezt veled)

Legjobb válasz: Biztonságban érzem magam. Tudom, hogy mindig kiáll mellettem és megvéd. Sokat dicsér. Még akkor is mikor tudom, hogy elég lepukkant vagyok :). Udvarias és mindig figyel rám.

11 év után is elég csak rám néznie vagy hozzám érnie.
Biztonságban érzem magam. Tudom, hogy mindig kiáll mellettem és megvéd. Sokat dicsér. Még akkor is mikor tudom, hogy elég lepukkant vagyok :) . Udvarias és mindig figyel rám.
Ilyen apróságokból, pl. váratlanul azt mondja, szép vagyok, vagy ha hideg van, és nincs rajtam kesztyû, megfogja a kezem és zsebre vágja az övével együtt...meg úgy általában véve, abból, hogy udvarias.
Ja, amit már írtak is: ha fázok, vagy úgy érzi, valami bajom van, kezét-lábát töri, hogy segítsen :) (Persze mindezt viszonozom is, így a teljes.)
Húúúú, hát sok ilyen van, de az ok nélküli hisztik tolerálásában és kezelésében nagyon profi, és az órás készülõdéseket is aranyosnak tartja, sosem siettet vagy szid le ^.^ De hogy értelmeset is írjak: minden apró dologért elhalmoz bókokkal, legyen szó egy alapos takarításról, jó sikerült ételrõl vagy egy szép ruháról. Mindig elõre enged, kedvesen beszél rólam másoknak is, gyakran elmondja, milyen különlegesnek tart :) Szerencsés vagyok eléggé.
Biztonságban érzem magam mellette mind lelkileg, mind fizikailag. Szeretem ha virágot hoz, ha meghallgat, az ajtóban elõre enged, szóval udvarias. Nálam ezek a tulajdonságok is sokat nyomnak a latban.
Én mostanában konkrétan semmibõl. Jó lenne, ha néha dícsérne, jól esne, ha meg is jegyezné, amit mondok neki, és kitalálna magától programokat, kettõnknek, mert amikor én javaslom, akkor nem tetszik neki. A házassági évfordulónk is a nagy semmibe fulladt. Jó lenne, ha érezném, hogy kíván, de mostanában minden olyan erõltetett, ami kettõnket érinti.
Mindig számíthatok az együttérzésére. Megfelelõ körökbe mozog és engem is oda visz. Én egy elegáns lány vagyok, és olyan körökben is érzem magam jól. Mellette kedves, kultúrált, és figyel rám. Ezt adom én is neki.
5-ös, mit jelent az hogy elegáns lány vagy? Mert lehet hogy én is az vagyok, csak eddig nem tudtam róla?!
Az elegáns lány azt jelenti, hogy az öltözködésem, a viselkedésem elegáns. nem járok topis farmerbe, szakadt koszos cipõbe és Az üzleti körökben is adok az etikettre. Ez nem becsül le senkit, csak én így érzem jól magam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!