Találatok a következő kifejezésre: Milyen teák a peteérést (3 db)

Nincs vérzésem és peteérésem jelentős túlsúly miatt. Fogyás mellett szeretnék rásegíteni teákkal a ciklusom helyretételére. Ilyen esetben hogyan és milyen teát kell fogyasztani?

Legjobb válasz: Huha, sok féle tea van és kapszula, pl. baràtcserje kapszula, cickafark tea hirtelen ez jutott eszembe! :) De itt a kismamàk elég sok félét szednek! Szerintem a nögyogyàszoddal beszélj elsö sorban, de ajànlani tudom az Aviva modszert! Olvas utànna neten s ha kell elküldôm a linket ahonnan letudod tölteni!:)

Huha, sok féle tea van és kapszula, pl. baràtcserje kapszula, cickafark tea hirtelen ez jutott eszembe! :) De itt a kismamàk elég sok félét szednek! Szerintem a nögyogyàszoddal beszélj elsö sorban, de ajànlani tudom az Aviva modszert! Olvas utànna neten s ha kell elküldôm a linket ahonnan letudod tölteni!:)
Szia! Velem is ez a helyzet! Fogyásra zöld teával segítek rá. Nekem pcos és pajzsmirigy alultermelésem is van, amire merckformint írtak fel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megvan nekem is az Aviva! :-) A teákkal az a bajom, hogy a vérzés elsõ napján kellene kezdeni, ami ugye nekem nincs... :S Palástfû, bartácserje... Az nem világos, hogy akkor nekem ezeket hogy kellene innom. A nõdoki Closty-t és Norcuolutot tudna csak adni, de ezek csak addig használnak, amíg szedem õket. (Már szedtem ezeket korábban.) Most a teákat szeretném kipróbálni.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem is PCOS-ra gyanakodtak, de az endokrin kivizsglálás cáfolta azt. A tökéletes cukor és inzulin ellenére kaptam én is metformint azzal, hogy az segíti a fogyást és a peteérést. Azt mondta a belgyógyász, hogy ha nagyon nem bírom, nem kell erõltetni, mivel közvetlenül nincs rá szükségem. Szedtem, de a folyamatos hasmenés nem akart alábbhagyni, a vizsgáim miatt ezért abba kellett hagynom. Neked meddig tartott, míg hozzászoktál?
A kérdező hozzászólása: Ja és a pajzsmirigyem is jó.

Milyen természetes szerekkel (tea, homeopátia) lehet serkenteni a peteérést?

Ti mit próbáltatok, ami használt?

Legjobb válasz: off érdekelne engem is

off érdekelne engem is
kedves kérdezõ, én a cickafarkfü teáról hallottam hogy peteérést serkenti én ezt fogom kiprobálni.
Peteérésig málnalevél+cickafark tea, ovu után palástfû tea
A cickafarkfu nalam is bevalt :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Ezeket a teákat pontosan hogyan kell inni? Mikor kell elkezdeni, naponta mennyit kell inni? Tudtok ebben segíteni?
A cickafarkot a mensi elmúlásától napi 1 bögre egészen ovuig.amikor megvolt a pé. akkor napi egy bögre palástfû tea a mensi elsõ napjáig és így forog körbe amíg nem lesz baba.
Mastodynon (homeópátiás csepp) mensi elsõ napjától peteérésig málnalevél tea 2 bögre naponta, utána peteéréstõl palástfû tea 2 bögre naponta barátcserje

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!