Találatok a következő kifejezésre: Milyen tartalomkezelő ajánlanátok (2 db)

Milyen tartalomkezelő szoftvereket ajánlanátok kezdőnek weblapfejlesztéshez?

Gondolok itt pl. a Joomla, Drupal, e107 és hasonló rendszerekre. Én ezekr?l hallottam és érdekelne róluk bármilyen vélemény, de más rendszerek is érdekelnek.

Legjobb válasz: php-fusion, php-nuke. mindkettõ must have kategória.

php-fusion, php-nuke. mindkettõ must have kategória.
én a dragonfly-t preferálom, évek ota hasznalom es maximalisan meg vagyok vele elegedve a joomla hasonloan jó en ezt a kettot ajanlanam ugy hirtelen :D
Én személy szerint az e107-et ismerem, könnyû kezelni, de néha van 1-2 bug ami miatt be kell mászni a kódba (ez a témák (templates) átnevezése miatt volt) és ha valaki nagyon ügyes, könnyedén fel tudja törni a felhasználókat, tehát komolyabb portál létrehozásához, e107 nem túl jó, de nyilván mivel ingyenes, ne várjuk el, hogy ne legyen bugmentes...

Egy szállásokat tartalmazó weboldalt szeretnék készíteni, amit karban is kell tartani. Milyen CMS-t (tartalomkezelő rendszert) ajánlanátok ehhez?

Létezik-e kifejezetten vendéglátásra, turizmusra, szállásokra kifejlesztett CMS? Vagy készítsek statikus weboldalt, "kézzel"?

Legjobb válasz: Nekem is volt dolgom ilyennel. Már két vendéglátó iparral foglalkozó honlapot is készítettem. És sõt, az egyik megrendelõ kikötötte hogy kizárólag Joomla!-ban kell, mivel frissiteni kell minden héten. A Joomla!-t ajánlom.

Nekem is volt dolgom ilyennel. Már két vendéglátó iparral foglalkozó honlapot is készítettem. És sõt, az egyik megrendelõ kikötötte hogy kizárólag Joomla!-ban kell, mivel frissiteni kell minden héten. A Joomla!-t ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Megnézhetném esetleg a honlapodat?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!