Találatok a következő kifejezésre: Milyen tapasztalatotok a (232 db)

Székesfehérváriak (és környékiek)! Milyen tapasztalatotok a Pálos vagy az Index '95 Autósiskoláról?

Láttam, hogy a városban ezeknél a legolcsóbb az autós gyakorlati oktatás óradíja. Pozitív tapasztalatotok volt velük? Kihez jártatok?

Milyen tapasztalatotok van a World of Warcraft európai eredeti szerverével kapcsolatban? Ha van valami tapasztalatotok kérlek írjátok le kommentben.

>>Pozitívumokra vágyok<< :D

Legjobb válasz: Most pontosabban mire gondolsz ? Közösségre, lagra, vagy a játékra magára ?

Most pontosabban mire gondolsz ? Közösségre, lagra, vagy a játékra magára ?
A kérdező hozzászólása: Mindenre gondoltam, de már tapasztaltam és köszönöm hogy szántál rám idõt. :)

Milyen tapasztalatotok van a kopásálló falfestékkel? Milyen érdemes venni?

Az sem lenne baj ha fényes lenne, csak ne olyan régi olajfesték kinézetű.


Milyen márkájú okostelefont érdemes venni? Mi fontos, mit tudjon a készülék? Milyen tapasztalatotok van?

Sajnos nincs ebben tapasztalatom, úgyhogy kérlek titeket a fontos tudnivalókat, sőt alapokat írjátok le!

Legjobb válasz: Milyen az androidos mobil,mert a választékot nézem,és ezeket egy külön kategóriába sorolja.

A kérdező hozzászólása: Milyen az androidos mobil, mert a választékot nézem, és ezeket egy külön kategóriába sorolja.
Szerintem inkább valami lumia nokiát nézzél. Az is okosteló viszont egyszerûbb mint az android.
A kérdező hozzászólása: De tulajdonképpen mi az az android?
Egy operációs rendszer. Olyan mint pl a windows a számitógépre. Van iOs amit az iphone használ, van az android ami a google rendszere és van a windows phone ami értelemszerûen a microsofté. Ha még nem volt egyik se akkor én továbbra is a windowst ajánlom, mert az talán a legstabilabb és egyszerûbb. Mondom ezt úgy hogy nekem android van amit szeretek és ez se komplikált szerintem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
Szerintem az android egyszerûbb mint a windows-os

Milyen tapasztalatotok van a We-vibe nevű szexuális kiegészítővel?

http://www.vagyaim.hu/bErotikus-eszkozok-noknek/b/bVibrator/..

Legjobb válasz: látszik milyen sok embert érdekel ez a téma...

látszik milyen sok embert érdekel ez a téma...
A kérdező hozzászólása: Úgy látszik téged érdekelt, mert válaszoltál.
Megéri az árát.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket, itt még olcsóbb:)

Milyen a babaúszás? Mivel készüljek első foglalkozásra? Mit vigyek neki, magamnak? Mire ügyeljek? Milyen tapasztalatotok van? Mit fejleszt?

Lányom most töltötte a 3. hónapot és megkapta az oltást is.

Legjobb válasz: Vigyél: A babának törülközõt, úszó pelust, nekünk volt úszó nadrág is. Pelenkázó alátétet, v. textil pelust amin öltözteted. Magadnak: Papucs, törülközõ, nálunk kötelezõ az úszósapka, ja és fürdõ rucit.

Vigyél: A babának törülközõt, úszó pelust, nekünk volt úszó nadrág is. Pelenkázó alátétet, v. textil pelust amin öltözteted. Magadnak: Papucs, törülközõ, nálunk kötelezõ az úszósapka, ja és fürdõ rucit.

Milyen tapasztalatotok van a Schwarzkopf Essential Color-ról?

Ez színez? ha jól tudom, ammóniamentes. F?leg a Light Brown és a Medium Brown árnyalatok érdekelnének. Fényen van vöröses beütése, vagy természetesebb szín?

Legjobb válasz: Ez az elsõ tartós krémhajfesték, amely természetes összetevõket tartalmaz, miközben ammóniamentes... hogy a haj milyen színû,és árnyalatú lesz festés után az legfõképp az alapszíntõl függ!!!

Ez az elsõ tartós krémhajfesték, amely természetes összetevõket tartalmaz, miközben ammóniamentes... hogy a haj milyen színû, és árnyalatú lesz festés után az legfõképp az alapszíntõl függ!!!

Gazdik mi a tapasztalatotok a bichon havanese kiskutyákról? Milyen a természetük? Kis gyerekekkel jól kijönnek? (értsd:kb4-5 évesekkel) Milyen nehéz őket szobatisztaságra nevelni? Más kutyákkal/macskákkal barátságosan viselkednek?

Válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Szõrükkel mi a helyzet? Milyen gyakran kell nyírni nekik? Kutyakozmetikushoz kell vinni vagy ott hon is elintézhetõ a nyírás?

A kérdező hozzászólása: Szõrükkel mi a helyzet? Milyen gyakran kell nyírni nekik? Kutyakozmetikushoz kell vinni vagy ott hon is elintézhetõ a nyírás?
Ezek 90%-ban a nevelésen, és nem a fajtán múlnak. A havanese alapvetõen alkalmas a felsorolt dolgokra, de nem lesz autimatikusan ilyen, jól kell nevelni és tartani ahhoz, hogy olyan kutya legyen, amilyennek tervezték.
A kérdező hozzászólása: És milyen betegségekre hajlamos? Most egy néhány perce nyüszített egyett és összeesett a pelúsára.. nagyon meg vagyok ijedve nagyon gyorsan veszi a levegõt.. szoltam szüleimnek is de szt mondták nem kell orvoshoz vinno mert csak fáradt és mert olyan mint egy kisgyerek azért esett össze mert fáradt volt.. ezt mondták.. mi baja lehet szerintetek az lenne a legjobb ha elvinnénk orvoshoz? csak hogy ma még az is zárva van szoval nem tudjuk elninni.. micsináljunk?
Hívd fel a tenyésztõt, és kérdezd meg. Vagy az állatorvost, ügyelet ilyenkor is van. A pelenkát meg jobb, ha elfelejted, ha szobatiszta ktuyát akarsz. Itt a négy napos ünnep, használd ki, legyél lent vele sûrûn és sokat, tanulja csak meg, hogy lent kell végeznie a dolgát.
havanese-m van :) nagyon barátságos kutyák jól kijönnek mindennel és mindenkivel , de ez a nevelésen és a szocializáláson múlik, következetesen kell õket nevelni és ami egyszer NEM az azután is NEM legyen, ha kamaszodik 6-7 hónapos kortól akkor meg különösen szigorúbban kell velük bánni , mert könnyen átvehetik az írányítást, ugyan is feszegetik a határokat, most 9 hónapos a kutyám õ most van a kamaszodó korában és eddig nem ugatta meg a gyerekeket meg más kutyákat , de most már igen , sokkal eréjesebben szólunk rá és most már kezd vissza térni régi barátságos önmagához :) a kölyköknek rengeteg mozgás kell, szobatisztaság minden kutyánál azonos, ha 2 óránkét leviszed jó 2-3 hónapig utána szobatiszta lesz.. a mostani havanese-m elõtt is volt egy, õt évente 2x vittük kozmetikába tavasszal és õsszel, ahogy hozzád kerül a kiskutya kezd el a fésüléshez szoktatni és a hisztit nem meg engedni, 2 naponta kell õket kifésülni és 4-6 hetente fürdetni.. a gyerekeknek meg kell tanítani hogy bánjanak a kutyussal , egy kölyök még törékeny, a fogváltós idõ szakon meg szeret harapgálni amit játékból tesz, de volt már jó pár sebem miatta , hiába a tiltás csinálja, ilyenkor a gyerekekre figyelj oda, ha pofán vágják csak jobban "bevadul" ezt is kinövik 6-7 hónapos korra... most így hirtelen ennyi jutott eszembe , de a tenyésztõvel is beszélhetsz, én a tapasztalatomat írtam le amit én éltem át, bár úgy nézz ki hogy nekünk elég hiperaktív havanese jutott, mert ennyire hiperakítvat nem is ismerek(van pár havanese ismerõsöm) de azért szeretjük :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!