Találatok a következő kifejezésre: Milyen tapasztalatok az Ok (6 db)

Milyen "büfé szakokat" tudtok fősulin, egyetemen amivel semmit nem lehet kezdeni? Mi ennek az oka? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Ja és hogy mi az oka. Hát jól hangzik, könnyû, de mégis diploma. Hogy nem tud vele keresni, azzal csak utolsó évben szembesül...Megaztán addig sem kell melózni.

Ja és hogy mi az oka. Hát jól hangzik, könnyû, de mégis diploma. Hogy nem tud vele keresni, azzal csak utolsó évben szembesül...Megaztán addig sem kell melózni.
Turizmus vendéglátás, politológia..
anglisztika, andragógia, turizmus... az az oka, hogy minden évbe 1000000 végzõs van belõle.
andragógia, filológia, szabad bölcsészet. Nagyon kevés munkalehetõség van manapság, és az kivétel nélkül matek fizika alapú. Mérnök, gyógyszerész, stb. Ebben a pillanatban fölösleges mást tanulni, ebben az értelemben, az összes humán szak büfé.
Mi az oka? Az, hogy a sok szerencsétlen mindig a könnyebb utat választja...bemagolja a törit és a magyart... azt hiszi azzal majd érni fog valamit és tehet a társadalomért... magolásnak pedig mint tudjuk semmi értelme... én matek, fizika párti vagyok... lehet, hogy az elején szívás az egész, de ezzel legalább tudom fejleszteni a saját készségeim, mint például: probléma megoldás, logika, stb. Jöhet a lepontozás, anyázás...nekem ez a véleményem.
A "katasztrófavédelmis" képzés is büfé (ZMNE)? Mert ott is sok a humán, ezért nem tudom. Szerintem nem amúgy.
A humán szakok közül szerintem csak a nyelvi illetve a tanári (de abból is csak ott ahol minõségi a képzés) szakoknak van értelme. Pl ott a szabad bölcsészet: 3-4 évig tanulsz mindenfélérõl és lesz egy diplomád a semmirõl. Aki ügyes és van egy nagyon jó témája az tovább tud menni, pl média, de irtó nagy mák kell hozzá. Inkább a mérnöki és a tudományos szakoknak van, illetve lenne jövõje, ha sokkal kisebb lenne a felvehetõ emberek száma, mert hatalmas túlképzés van.
annyit azért hozzátennék az elõzõhöz, hogy az újságíráshoz marhára nem kell magyar szak, de még a felkapott média meg újságíró szakok se, még csak nem is elõny - sõt elvesztegetett 5 év, amik alatt külsõzhettél volna valahol, és addigra már csomó tapasztalatot szerezhettél volna, és bekerülhettél volna valahova (akár bulvárhoz is, mert kezdésnek az marha jó iskola)

Milyen tapasztalataitok vannak a Samoyed és az Újfullandi kutyákkal? Pozitív és Negatív ok egyaránt érdekelnek.

Legjobb válasz: Nekünk volt egy Újfundlandi kutyánk még kisebb koromban. Imádtuk, nagyon értelmes, szelíd kutya volt. Nagyon ragaszkodott hozzánk, és nagyon szófogadó is volt. Újfundlandiról csak jót tudok mondani. :)

Nekünk volt egy Újfundlandi kutyánk még kisebb koromban. Imádtuk, nagyon értelmes, szelíd kutya volt. Nagyon ragaszkodott hozzánk, és nagyon szófogadó is volt. Újfundlandiról csak jót tudok mondani. :)
Én ezek közül az újFOUNDlandit választanám, de azt azért tudni kell róla, hogy a szõr karbantartása egy horror az átlagos szõrû kutyákhoz képest. Egész évben rendszeres fésülést igényel, nem szabad hagyni, hogy összecsomósodjon, tavasszal a vedlésnél különösen oda kell figyelni és napi szinten zsákszámra szedni belõle a levedlett aljszõrzetet, különben csúnya lesz, büdös és beteg lesz a bõre. Mivel vizi kutya, biztosítani kell számára a rendszeres úszási lehetõséget. Samoyedeket is ismerek, de nekem õk nem szimpatikusak.
Nekünk is újfundlandink volt. A mai napig visszasírom, pedig 32 éves vagyok... Nyugodt, szelíd, jámbor, szófogadó, értelmes kutya. Nem egy ugatós fajta. Imádtuk! Negatívum annyi, hogy mint minden nagytestû kutya (bernáthegyi, bernipásztor, újfundlandi) hajlamos a csípõdiszpláziára. A mienk 10évesen ment el:( Elõtte nagyon beteg volt már pár éve, a fent említett betegség miatt. A végén már menni, lábraállni alig tudott. Olyan hely nem való neki, ahol sok a lépcsõ, emelkedõ. Ja, és igazi kinti kutya:) A havat imádják. És vízimentõ kutya, de a miénk félt a vízbe belemenni:(
utolsó vagyok... Na igen a szõr. Mi hetente fésültük. A szõre, bõre sosem volt problémás, úgy értem nem volt büdös, koszos, beteg. Még valami, ember és gyerekszeretõ. Nagy, de nem bánt senkit.
10 év, az nagyon szép kor egy ekkora kutyának!
Samojed ezzel szemben röhögve megéri a 14-16 évet. A szõre nem problémás, vedléskor jól ki kell fésülni, egyébként öntisztuló. A szánhúzók közül a legkönnyebben tanítható, talán azért, mert pásztorkutyának is használták. Szeret ugatni, de ez nevelés kérdése is, leszoktatható. Ha jó helyrõl veszed, kevés az esélye az örökletes betegségeknek.
Nekünk Újfullandink van :D és csak pozitívat tudok elmondani róla. egyszerûen szeretetre méltó. a miénk nem szereti annyira a vizet. a havat viszont imádja :D
Hát a szamojéd nem éppen alkalmas az agilityre, mert ahhoz kissé önfejû.(mint minden más sporthoz) Társnak tökéletes, nagyon kedves, játékos fajta. A sarkikutyák közül a leg engedelmesebb, de a tanítása azért kissé macerás, nogyon fontos a következetesség! Nagyon jó taktika, ha pl. virslivel jutalmazod egy jól teljesített feladat után. Ha kitartó vagy, sok mindent elérhettek. A szõrével nem kell sokat foglalkozni, heti egy fésülés elég, többször nem szabad, mert akkor kárt teszel alsó puhább szõrrétegekben. Szinte mindent megeszik, de komolyan! Még a zöldséget is! Az embereket egyáltalán nem bántja, ezért házõrzõnek alkalmatlan, jelzõkutyaként viszont bevált. Nekem már 8 hónapos, nagyon cuki és hihetetlenül játékos :D Elég önfejû, de imádom =)
ja bocs az agilityt lemondom az elejérõl :D
Ebben a pillanatban penteken valoszinu a kocsi hatso ulesen vannak.
Vagy a disco mögött "beszélgetnek" a sötétben hapsikkal jelenleg.
1-2 feles után az apjukat is lecummantják.
Nem az a gond, hogy alacsony vagy, vékony és elõnytelen külsejû, hanem az, hogy emellett ostoba is. A kettõ együtt nem túl nyerõ páros. Persze lehet, hogy egy-két tini lány majd lefekszik veled, de szerintem sem neki, sem neked nem lenne joga ezzel dicsekedni. Én ezt a generációt õszintén sajnálom, pedig a része vagyok.
Bármelyik szórakozóhelyen találkozol ilyenekkel.Köszönsz nekik és máris cummantanak.
Fogalmam sincs. De marha jó lenne ha elnéznének a környékre.
Kedves utolsó, igazad van, rosszul írtam. Joga lehet, de alapja nem. Ha te arra büszke lennél, hogy ilyen kapcsolataid vannak, akkor nem engem kell sajnálni. Szerintem ugyanis a cél egy kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolat, nem pedig kislányokat k.rogatni valami diszkóban.
már miért ne lenne joga bárkinek is dicsekednie? és magadat sajnáld inkább, hogy neked nincs mire dicsekedni.
4-5 ilyet tuti megdugtam.
A kérdező hozzászólása: de a nem túl menõ, alacsony, vékony srácokat is?! mert én szexmániás vagyok, de nem nézik ki belõlem, na meg nem vagyok egy izomállat vagy kõgazdag sem sajnos, én úgy hallottam azokra jobban mennek
van olyan szakasza az életnek, amikor a csajozás igenis lehet egy cél.
rendben, maradjunk ennyiben! :)
A sarkon...

Infót szeretnék a rigevidon és cilest tablettákról. Az orvosom azt mondta válasszak de nem ismerem őket ezért olyan emberek válaszát várom akik használták, van velük valami tapasztalatuk vagy egyéb infó hogy melyik milyen?

vagy esetleg orvosi vélemény hogy melyik a jobb készítmény...fontos lenne mert a jelenlegi(tri-regol)fogamzásgátlómmal nem vagyok megelégedve...

Legjobb válasz: Ha eddig triregolt szedtél, akkor csakis a cilest jöhet szóba!

Ha eddig triregolt szedtél, akkor csakis a cilest jöhet szóba!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!