Találatok a következő kifejezésre: Milyen tapasztalatok a görögországi (3 db)

Milyen tapasztalatok vannak Nidriről? (Görögország/Lefkada) Milyen a talapsztalat? Kirándulások, árak, emberek?

A válaszaitokat el?re is köszönömm :)

Legjobb válasz: Lefkadaról és Nidrirõl annyit, hogy mi nagy Görögország rajongók vagyunk. Minden évben több hetet, vagy egyhuzamban, vagy részletekben, töltünk ott. Talán 2008-ban mentünk Lefkadara és ott ragadtunk 3 hétre. Nagyon szép sziget, rengeteget lehet kirándulni. Ha tehetitek, akkor Nidri északi részén vegyetek ki szállást, távolabb a központtól, szinte a parton van több is. Inkább finnek és angolok voltak a jellemzõk. Az árakról: tujja a fene most, de akkor olyan közepes volt görögországi viszonylatban, ezt annyira nem szoktuk nézni. Azt tudom, hogy az elsõ hétre 40 euro volt a szoba, utána 30. Irány Lefkada! Jó választás.

Lefkadaról és Nidrirõl annyit, hogy mi nagy Görögország rajongók vagyunk. Minden évben több hetet, vagy egyhuzamban, vagy részletekben, töltünk ott. Talán 2008-ban mentünk Lefkadara és ott ragadtunk 3 hétre. Nagyon szép sziget, rengeteget lehet kirándulni. Ha tehetitek, akkor Nidri északi részén vegyetek ki szállást, távolabb a központtól, szinte a parton van több is. Inkább finnek és angolok voltak a jellemzõk. Az árakról: tujja a fene most, de akkor olyan közepes volt görögországi viszonylatban, ezt annyira nem szoktuk nézni. Azt tudom, hogy az elsõ hétre 40 euro volt a szoba, utána 30. Irány Lefkada! Jó választás.
Szia ! Megkérdezhetem h milyen volt Lefkada ? Mesélnél kicsit ?Tiszta volt a tenger?Éjszakai élet milyen? stb.

Milyen tapasztalatok vannak a görögországi Lefkada szigetekről?

Mi júli elején indulunk Nidribe.

Legjobb válasz: WWW.hellasz.hu Itt sokmindent találsz.

http://WWW.hellasz.hu Itt sokmindent találsz.
Szia ! Megkérdezhetem h milyen volt Lefkada ? Mesélnél kicsit ?Tiszta volt a tenger?Éjszakai élet milyen? stb.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon szép volt. Kevés volt a magyar, mivel csak az apollon travel indított oda járatokat. A Sun rise apartmannabn szálltunk meg, ami kissé messze van a városközponttól, de belefér a séta, viszont a tengerpart közel van. Mindenképpen menjetek el fakultatívval porto katsikis hajóútra, nagyon megéri. Az idegenvezetõnk Paja volt, aki igazi profi. Jó nyaralást!
köszi szépen :)

Holnap megyek Ferihegyről Görögországba. Szerintetek mennyi idővel a gép indulása előtt kell kint lenni a reptéren? Hallottam már olyat is, hogy kettő, meg olyat is, hogy három órával előbb. Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Általában 2 órát szoktak ajánlani, és tényleg jó, ha annyival elõbb ott vagy. gondolom utazási irodán keresztül mész, akkor az iroda standjánál elõbb át kell venni a repülõjegyet, ez is sorbaállás, aztán ha ez megvan, akkor beállsz a becsekkoláshoz, ez is sorbaállás, átmész az átvizsgáló folyosón, általában ott is sorbaállás van... szóval kell az a 2 óra. persze ha te vagy mindenhol az utolsó, akkor se késel le semmirõl, csak max rossz helyed lesz a gépen. ajánlom, hogy a becsekkolásnál kérd az ügyintézõt, hogy ne a szárny fölé adja a jegyet (beszállókártyát) mert ha a szárny fölött ülsz, akkor nem nagyon látsz ki, vagyis le a földre, pedig érdekes nagyon a kilátás :)

Általában 2 órát szoktak ajánlani, és tényleg jó, ha annyival elõbb ott vagy. gondolom utazási irodán keresztül mész, akkor az iroda standjánál elõbb át kell venni a repülõjegyet, ez is sorbaállás, aztán ha ez megvan, akkor beállsz a becsekkoláshoz, ez is sorbaállás, átmész az átvizsgáló folyosón, általában ott is sorbaállás van... szóval kell az a 2 óra. persze ha te vagy mindenhol az utolsó, akkor se késel le semmirõl, csak max rossz helyed lesz a gépen. ajánlom, hogy a becsekkolásnál kérd az ügyintézõt, hogy ne a szárny fölé adja a jegyet (beszállókártyát) mert ha a szárny fölött ülsz, akkor nem nagyon látsz ki, vagyis le a földre, pedig érdekes nagyon a kilátás :)
2 óra.
azt tudod, hogy mi lehet a kézipoggyászban meg mi nem, ugye?
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! Már nagyon várom a repülést. :D
A kérdező hozzászólása: Igen, utánanéztem, de azért köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!