Találatok a következő kifejezésre: Milyen tapasztalatok a Veszprémi (4 db)

A veszprémi kórházban van alternatív szülőszoba? Egyáltalán milyen tapasztalatok vannak ott a szülésről?

Legjobb válasz: Veszprémben nincs alternatív szoba, csak egy sima apás szülõszoba. Nincs orvosválasztás, tehát annál szülsz, aki épp szolgálatban van. Nekem összeségében jók a tapasztalataim, viszont néhány csecsemõs nõvér igen bunkó.

Veszprémben nincs alternatív szoba, csak egy sima apás szülõszoba. Nincs orvosválasztás, tehát annál szülsz, aki épp szolgálatban van. Nekem összeségében jók a tapasztalataim, viszont néhány csecsemõs nõvér igen bunkó.
csak a könyveket veszed meg


Milyen tapasztalatok vannak a Veszprémi kórház szülészetéről?

Tapolcán lakom, és koraszülött osztály Zalaegerszegen és Veszprémben van. Az el?bbir?l nem sok jót hallottam, és ma ajánlotta a véd?n? Veszprémet...

Legjobb válasz: Szia. Nem tudom, mennyire fogok segíteni...3 éve élek itt, másodszorra fogok szülni, most itt Veszprémben. Mindenki riogat, hogy borzasztó hely, de nincs választásom. Néhányszor voltam ott vizsgálaton, egyik kedvesebb-másik bunkóbb. Amit láttam, az viszonylag tiszta volt, de hát ki tudja. A szüléshez nem lehet orvost fogadni, tehát az ügyeletes orvosnál kell szülni. A szülésznõket viszont nekem mindenki nagyon dícsérte.

Szia. Nem tudom, mennyire fogok segíteni...3 éve élek itt, másodszorra fogok szülni, most itt Veszprémben. Mindenki riogat, hogy borzasztó hely, de nincs választásom. Néhányszor voltam ott vizsgálaton, egyik kedvesebb-másik bunkóbb. Amit láttam, az viszonylag tiszta volt, de hát ki tudja. A szüléshez nem lehet orvost fogadni, tehát az ügyeletes orvosnál kell szülni. A szülésznõket viszont nekem mindenki nagyon dícsérte.
Már lehet orvost fogadni! Nem olyan rég óta, kb 1 hónapja! Úgyhogy nyomozz, sokan dícsérik a szülészeti osztály vezetõjét! Nevet nem tudok sajna, elfelejtettem, talén T-vel kezdõdik a vezetékneve... (bocs!) De lehet fogadni, és én meg pont dícséreteket hallottam...
Szia Én is Tapolcán lakom mikora vagy kíirva? Én okt.11. veszprémbe szeretnék menni majd Én is.
A kérdező hozzászólása: A kérdés már 14 hónapos, ár rég nem Tapolcán lakom..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!