Találatok a következő kifejezésre: Milyen tapasztalatok a Nutriton (2 db)

Milyen tapasztalatok vannak a Nutriton előetető tápszerrel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Nekünk sûritõnek adták, hogy ne bukjon annyit és bevállt.

Nekünk sûritõnek adták, hogy ne bukjon annyit és bevállt.

Milyen tapasztalataitok vannak a Nutritonnal, az anyatejsűrítővel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Nekünk nem vált be. Olyan volt, mint a tapétaragasztó - kisfiam teljesen kiakadt - olyan képet vágott, majd kituszakolta a szájából azt az egy kanállal kapott mennyiséget is. Lehet, hogy nálunk az a baj, hogy nem ismeri csak a cicit, így nagyobb mennyiséget (hígabb változat) nem is próbáltunk neki kanállal adni. Nem tudom, de én azért megkostoltam a cuccot, hát én sem ennék belõlle.

Nekünk nem vált be. Olyan volt, mint a tapétaragasztó - kisfiam teljesen kiakadt - olyan képet vágott, majd kituszakolta a szájából azt az egy kanállal kapott mennyiséget is. Lehet, hogy nálunk az a baj, hogy nem ismeri csak a cicit, így nagyobb mennyiséget (hígabb változat) nem is próbáltunk neki kanállal adni. Nem tudom, de én azért megkostoltam a cuccot, hát én sem ennék belõlle.
Nekünk sem vált be. Gél formájában egy az egyben kiköpte és ordított, ha lefejt tejbe tettem bele, akkor is ordított. Nem lehetett "becsapni".
Mi megvettük mert az orvos tanácsolta, de meg se próbáltuk mert ismerõsök lebeszéltek róla. Én a szopizás után hosszabb ideig tartottam õt függõlegesen a bukás miatt.Egész jól bevált.
Az én kislányom minden szopi elõtt megeszi a "zselét" ügyesen és úgy tünik használ is , mert nem bukik annyit!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!