Találatok a következő kifejezésre: Milyen tapasztalatok Rako óvszerrel kapcsolatban (1 db)

Milyen tapasztalatok vannak Rako óvszerrel kapcsolatban?

Szakadás, lecsúszás vagy akár pozitív tapasztalat. Ha van, akkor a típust is írjátok le.

Legjobb válasz: Zéró negatív tapasztalat, és olyan, mint a többi. Egyik fajtájával sem volt probléma. :) (lány)

Zéró negatív tapasztalat, és olyan, mint a többi. Egyik fajtájával sem volt probléma. :) (lány)
Bármilyent is választasz arra figyelj nehogy lecsúszon, ezt aktus közben tudod ellenõrizni. Aktus után ne maradj a lányba, mert a pénisz egy idõ után nyugalmi állapotba kerül és "kiszívárog" a sperma és a lányba kerülhet. Helyes felhelyezés esetén nem szakad ki általában. Sok szerencsét:)
Szerintem jó. Mi már a Rako-t, Life Style-t, Durex-et, És valami márkátlan szar is használtunk. Nem sok különbség van. De a Dzrex rõl nagyon sok rosszat hallottam. Szerintem a Rako-t használhatjátok nyugodtan. Mi a 12 db-os Családi csomagot vettük. amiben 6 normál és 6 színes van (vagyis fekete nállunk XD)
Rako abszolút pozitív itt is. Nekem pl durex nem volt jó, ez meg tökéletes. mi is használtunk lifestylest, az is bejött, de rakónál maradtunk. L/16
ja, és típus: normál, 12 db-os fun mix, long love. (utolsó hozzászóló voltam)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen fogamzásgátlót szedtek? Mióta szeditek és hány évesek vagytok?

23 éves vagyok most szeretnék szedni tabit, tapasztalatokat várok kinek melyik jött be.

8

Ez mitől lehet?

Barátnőm tegnap előtt nálunk volt, és hát konkrétan megújjaztam, de mához már 1 hétre késik neki a menstruációja. Lehet hogy ennek van hozzá valami köze, hogy késik? Miután megtörtént( nem túl szép )ujjazás fájt a hasa, most csináltunk ilyet először, nem voltunk még úgysem együtt. A lány fiatal, de nem etikai kérdésre szeretnék választ kapni!+Idegeskedik, most hogy már 1 hete nem jött meg neki.

3

Szed valaki fogamzásgátlót úgy, ha csak alkalmi partnerei vannak?

1

Mennyi az esély rá?

A párommal csütörtökön lefeküdtünk. Megtörtént a baj, kiszakadt az óvszer. Az oldalán egy kisebb lyuk keletkezett. Pont bennem volt mikor ez történt, de a teteje nem sérült és még nem volt benne semmi. Bár én azt szeretném tudni mégis lehet-e esély rá, hogy teherbe eshettem ?
Köszönöm a válaszokat !

2

A tescoban kiadják 18 év alatt? (bővebben lent)

A tescoban kiadják 18 éves kor alatt a "DUREX PLAY VIBRÁC.GYŰRŰ+ÓVSZER"-t?? azt tudom, hogy az óvszert igen de ezt is?

10

Ha a hastánc a pasiknak jó, akkor ugyanez mi a lányoknak?

Ha a hastánc a pasiknak jó, akkor ugyanez mi a lányoknak? Tehát hogyan lennénk mi is királyak?

3

Szabályos óvszerhasználat mellett lehet teherbe esni?

A barátommal mindig óvszerrel védekeztünk. A gumi egyszer sem lyukadt ki -egyszer lecsúszott, de akkor a vége kint volt, tehát sperma biztosan nem került a hüvelybe.
Lehetséges, hogy valahogy kiszivárgott az alján, vagy olyan lyuk volt rajta, ami szemmel nem látható? Nagyon félek.
Még három napom van a menstruációmig, és rettegek hogy nem jön meg. Lehetséges, hogy teherbe estem óvszerhasználat mellett?
(Durex elite, ultra thin, extra safe volt)

14

Marvelon tabletta szedése után mennyi időre lehet óvszer nélkül szeretkezni?

Egy hónapja szedek Marvelont. De még minden egyes alkalommal védekeztünk óvszerrel is. Most 1 hetes szünetet tartok, az utasítás szerint. A 2. havi adag elkezdésekor már lehet óvszer nélkül szeretkezni?
Másik problémám az, hogy elég gyakori a barna folyásom. Majdnem minden napos. Ez normális?

1

Mitől lehet ez?

Barátnőm tegnap előtt nálunk volt, és hát konkrétan megújjaztam, de mához már 1 hétre késik neki a menstruációja. Lehet hogy ennek van hozzá valami köze, hogy késik? A lány fiatal, de nem etikai kérdésre szeretnék választ kapni!

5

Gyógyszer szünet, kimaradó menzesz?

Eltelt a 4. nap a gyógyszerszünetben, de nincs vérzésem (hiába aktuális a mai napra) azonban előző este kis barna folyást észletem, valamint ma is. Mi lehet?lyen még nem volt, pedig évek óta szedem a gyógyszert. Természetesen nem tervezünk babát 19évesen. Normáls, hogy nem időben jelentkezik a vérzés?Lehetséges terhesség így is? Mindig időben veszem be.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!