Találatok a következő kifejezésre: Milyen tapasztalatok Rako (10 db)

Milyen tapasztalataitok vannak Rák jegyűekkel?

És nyilasokkal? Szerintetek passzol a kettő?

Legjobb válasz: Igazából ez nem csak a horoszkóptól függ, bár az is sokat számít. Ott van például, hogy akkor melyik holdfázis volt éppen az illetõ születésekor, csillagok és bolygók állása, stb... És is rák vagyok, de olyan szeszélyes vagyok, mint egy vérbeli skorpió.

Igazából ez nem csak a horoszkóptól függ, bár az is sokat számít. Ott van például, hogy akkor melyik holdfázis volt éppen az illetõ születésekor, csillagok és bolygók állása, stb... És is rák vagyok, de olyan szeszélyes vagyok, mint egy vérbeli skorpió.
Rettentõen hülye megfogalmazás, de remélem érthetõ ><"
A kérdező hozzászólása: Rám nagyon illik, amit a rákokról írnak, egy betû tévedés sincs benne. És tudom, hogy a horoszkóp csak egy tényezõ, de azért hátha tud valaki mesélni.
Rák vagyok, a csajom Nyilas Én kitartó vagyok, mozgékony, érzelmes, szenvedélyes, de aggódó, mindenen rágódó, multban élõ Rák vagyok Õ lusta, önzõ, csípõs nyelvû, nagyképû, oktatgató, de melegszívû, bõkezû, spontán, laza, optimista, hûséges Sok a vita, de nagyon szeretjük egymást :)
A kérdező hozzászólása: Én is így tervezem a kapcsolatomat egy Nyilas fiúval. Szerintem fordítva is tökéletesen mûködne, ha mondjuk, észrevenne. Vagy valami ilyesmi. Mindenesetre olyannak látom, mint te a barátnõdet.
Rák férfi+nyilas nõ az egész más, mint a rák nõ+nyilas férfi... Elõbbi szuper lehet, utóbbi nem nagyon. Magyarázzam miért?
miért?
Mert a rák nõk tökéletesnek képzelik magukat, kicsit el vannak szállva. Azt képzelik, hogy õk mindent jól gondolnak, mindent jól csinálnak és soha senkihez nem alkalmazkodnak, mindenkinek hozzájuk kell alkalmazkodnia. Elvárják, hogy kiszolgálják õket. Eléggé anyagiasak is. Szeretetet nem nagyon adnak, de legalábbis kifejezni nem képesek, ha mégis, azt anyagiakkal fejezik ki. Sosem mondják valakinek azt, hogy szeretlek, maximum adnak neki egy értékes ajándékot és ezt kell betudniuk érzelmek helyett. Ugyanakkor visszafelé elvárnák ezeket. Ez egy nyilasnak nagyon rossz, mert õ önzetlenül szeret és kifejezi azt, és néha neki is jólesne ha viszonozzák, ha kap némi megerõsítést. De mivel a rák nõ ilyet nem tesz, könnyen elhidegülhetnek. Az is elõfordulhat, hogy az elején megteszi a rák nõ, pusztán, hogy maga mellett tudhassa a pasit. De egy házasság vagy gyerekszülés után ezt el is felejti. Ha a rák a férfi és a nyilas a nõ, az azért más, mert a rák férfi jobban belátja, hogy a másiknak is szüksége van babusgatásra, mivel õ a nõ. És mivel a nyilas nõ ezt nagyszerûen tudja viszonozni sõt magától nyújtani, így a ráknak is jó. Szóval jól megvannak, fõleg, hogy elég sok hasonlóság van bennük érdeklõdést tekintve is. Nem mindegy ki milyen nemû. A rák nõk nagyon alkalmatlanok együttélésre. A nyilas férfiak között is vannak kibírhatatlanok, azok akik elkényeztetve nõttek fel. És ha e kettõ találkozik, nem szerencsés. Jóval biztosabb a rák férfi-nyilas nõ felállás.

Milyen egy "Rák" nő általánosságban? Vélemények, tapasztalatok?

Legjobb válasz: a link: http://zodiakus.tvn.hu/ Rák rendíthetetlen pesszimizmusa ártalmasan hat az Oroszlán napsugaras világszemléletére. Ravaszkodásaid, cseles, ironikus megjegyzéseid irritálják az egyenes természetû Oroszlánt. És tényleg :D:D:D

a link: http://zodiakus.tvn.hu/ Rák rendíthetetlen pesszimizmusa ártalmasan hat az Oroszlán napsugaras világszemléletére. Ravaszkodásaid, cseles, ironikus megjegyzéseid irritálják az egyenes természetû Oroszlánt. És tényleg :D:D:D
A legeslegjobb elemzést Abonyi Tibor horoszkóp oldalán olvashatod.(írd be így, ahogy leírtam a Google-ba, és ki fogja írni a webcímet!)Ne is olvass el mást, mert ez a legjobb!Itt minden kérdésedre választ kapsz!Nagyon igényesen van megszerkesztve, és látszik, hogy az oldal tulajdonosa már jó régóta foglalkozik az asztrológiával. Van jegyek párosítása is az oldalon. Sok sikert!
Nekem a gyerekkori bnöm rák , Én bika de néha legszivesebben falra másznék tölle..:D mindenbe bele üti az orrát, a véleményét pedig csak lecsapja az asztalra -tálalás nélkül. vagy 15 éve ismerem ++ :D s sztem csak az évek alatt kialakult szoros kötelék miatt vagyunk jo viszonyban a mai napig ^^ .
Nem offolok, bát nehezemre esik! :) Én is rák vagyok, ismerem is magam, tehát: amit minden horoszkóp leír, az az, hogy családcentrikus, melegszívû, nagyon jó anya, igaz nehéz kicsalogatni a páncéljából, de akinek egyszer sikerül, hûséges odaadó párt talál magának.Az igaz hogy nagyon könnyen megbántódik érzékeny lelkivilágú, de ennél rosszabbat én sehol nem olvastam róla.Nyilván eltérések lehetnek az aszcendens miatt, de ez az általános. (Röviden)Üdv PÉ
Ugyan olyan mint a többi, csak nyár közepén van a szülinapja. Ha ez alapján akarsz partnert választani, jó nagy szamár vagy!!!
Egyik sem valami jó, már történt velem hogy szakadt óvszer miatt vért székeltem
Elõzõ hozzászóló, azt meg hogy? Semelyik nem szakadt még el nálunk.

Rako óvszer, melyik típusút ajánljátok, milyen tapasztalataitok vannak? (miért? )

Légyszi írjátok le milyen tapasztalataitok vannak a Rako óvszerrel, légyszi ne annyit írjatok, hogy jó/rossz hanem mondjátok el mi a jó és rossz benne!

Legjobb válasz: Én csak jót tudok rá mondani. Azt nem tudom, hogy a barátom mennyire érzi, ha fennt van neki, de én nem is érzem szex közben, õ meg nem panaszkodik rá. Fél éve használjuk, idáig nem volt vele olyan gond sem hogy kiszakadt volna vagy ilyesmi. Szinte az összeset kipróbáltuk, mindegyik egyformán jó. 23/L

Én csak jót tudok rá mondani. Azt nem tudom, hogy a barátom mennyire érzi, ha fennt van neki, de én nem is érzem szex közben, õ meg nem panaszkodik rá. Fél éve használjuk, idáig nem volt vele olyan gond sem hogy kiszakadt volna vagy ilyesmi. Szinte az összeset kipróbáltuk, mindegyik egyformán jó. 23/L
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Rák jegyű babások! Milyen tapasztalataitok vannak?

Legjobb válasz: Az én lányom érzékeny, van benne egy hatalmas adag szeretet, imádja ha kényeztetik, nem bírja az igazságtalanságot,a veszekedést, mûvészi hajlamai vannak(ének, zene, tánc), empatikus jellem, korához képest érettebb a gondolkodása(5 éves). Remélem ilyenekre gondoltál.

Az én lányom érzékeny, van benne egy hatalmas adag szeretet, imádja ha kényeztetik, nem bírja az igazságtalanságot, a veszekedést, mûvészi hajlamai vannak(ének, zene, tánc), empatikus jellem, korához képest érettebb a gondolkodása(5 éves). Remélem ilyenekre gondoltál.
Egy pár napja volt ugyanez a kérdés. Válaszoltam is rá, mert hármasikreim vannak, rák jegyûek és mindhárman mások. Persze még õk is csak 4, 5 hónaposak, gondolom azt, hgoy milyenek is lesznek, csak késõbb derül ki. Nagyon kíváncsi vagyok én is. Mert én is rák vagyok, remélem, így könnyebb dolgom lesz kicsit kiismerni õket. (oroszlán aszcendensük van, az apjuk meg oroszlán)
Kedves Kérdezõ! Miért féltél tõle?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat!Ugy látom akkor mindenkinek (legalábbis a 4, 5hónaposoknak... :) )nagyon nyugodt babáitok vannak, ami az én lányomra is igaz.Én kicsit féltem ettõl a jegytõl, de remélem alaptalanul. :)
22.02-es válaszolónak: Én a 21.21-es vagyok, és az én kisfiam is nyilas aszcendensû :) )
Õk nagyon nyugodt emberek, érzelgõs típusok, szeretik a mûvészetet és szeretik ha irányítják õket(ez persze akcendens kérdése is).
Az én fiam is rák, igaz nyilas ascendenssel, ami kissé visszavet. Szóval õ most 16 hónapos. Mindenkit elvarázsol, elég helyes kis legényke. Imád rosszalkodni, mindig valami kis csínytevésen töri a fejét. Jó alvó, jó evõ, kissé akaratos de kezelhetõ. Nem fél semmitõl és senkitõl. Mindenkivel barátságos, mosolygós, kis energia bomba:)
Nekem is van egy 4, 5 hónapos kis rák-lánykám, akit ikreknek vártunk, de szerencsére rák lett, mert túl jólérezte magát a pocakomban. Hát õ már most egy tündérke, elnézelõdik, nyugodt, érdeklõdõ. Csak akkor hallani a sírását, ha tényleg jogos. Én egyébként bírom a rákokat, a férjem, az anyukám és barátnõim is vannak rákok. Családcentrikusak, érzelmesek. Remélem jó lesz vele a kapcsolatom késõbb is.
Az én kisfiam 4 hónapos, hihetetlenül nyugodt baba, nem sírós.
A kérdező hozzászólása: Igen ilyenekre, köszönöm a válaszod!Az én lányom még csak 4 és fél hónapos, és kíváncsi vagyok, hogy mire számíthatok... :)
16 hónapos a kislányom már. A nyugodtságot nem ismeri sajnos, bár õ ilyen volt kiskorától kezdve. Nem igazán egyhelyben ülõ típus, szeret sokat rohangálni és játszani is olyat szeret amiben aktívan mozoghat. Elég akaratos, nem túl érzékeny, hangulatember. Huncut, zsivány.

Milyen tapasztalatok vannak Rako óvszerrel kapcsolatban?

Szakadás, lecsúszás vagy akár pozitív tapasztalat. Ha van, akkor a típust is írjátok le.

Legjobb válasz: Zéró negatív tapasztalat, és olyan, mint a többi. Egyik fajtájával sem volt probléma. :) (lány)

Zéró negatív tapasztalat, és olyan, mint a többi. Egyik fajtájával sem volt probléma. :) (lány)
Bármilyent is választasz arra figyelj nehogy lecsúszon, ezt aktus közben tudod ellenõrizni. Aktus után ne maradj a lányba, mert a pénisz egy idõ után nyugalmi állapotba kerül és "kiszívárog" a sperma és a lányba kerülhet. Helyes felhelyezés esetén nem szakad ki általában. Sok szerencsét:)
Szerintem jó. Mi már a Rako-t, Life Style-t, Durex-et, És valami márkátlan szar is használtunk. Nem sok különbség van. De a Dzrex rõl nagyon sok rosszat hallottam. Szerintem a Rako-t használhatjátok nyugodtan. Mi a 12 db-os Családi csomagot vettük. amiben 6 normál és 6 színes van (vagyis fekete nállunk XD)
Rako abszolút pozitív itt is. Nekem pl durex nem volt jó, ez meg tökéletes. mi is használtunk lifestylest, az is bejött, de rakónál maradtunk. L/16
ja, és típus: normál, 12 db-os fun mix, long love. (utolsó hozzászóló voltam)

Akinek van tapasztalata bak és rák férfi jellemérõl, milyenek egy párkapcsolatban, milyenek egy nõvel szemben? Tudom fent van neten is az általános horoszkóp, de kiváncsi lennék néhány véleményre.

Legjobb válasz: Én bak vagyok. HA érdekel, akkor mi bakok eléggé nehezen mutatjuk ki az érzelmeinket. Kell egy kis idõ mire oldódunk és nem igazán vagyunk a szavak embere sem. Viszont hûséges jellemek vagyunk és figyelünk a partnerünkre.

Én bak vagyok. HA érdekel, akkor mi bakok eléggé nehezen mutatjuk ki az érzelmeinket. Kell egy kis idõ mire oldódunk és nem igazán vagyunk a szavak embere sem. Viszont hûséges jellemek vagyunk és figyelünk a partnerünkre.
81-es te ritka buta ember lehetsz, de ez már a te és környezeted baja.
én is bak vagyok, ez rám is igaz, amit a 66%-os válaszoló írt. Persze lehet véletlen egybeesés is. "Talán véletlen egybeesés. Ki tudja? Mi lelõttük a madarukat, most õk is a miénket" :D
Én soha nem pontozok le valakit csak úgy, heccbõl. Viszont az ostoba ezós marhaságok terjesztését betiltanám, az k**vaélet.
Az a ritka buta ember, aki arról ítéli meg a saját jellemét, hogy mikor született, meg hogy az univerzum csillagai hogy vannak szétszóródva az égen...
Fogjátok már fel, hogy a kérdezõ nem azért tette fel a kérdést, mert ez alapján jönne össze valakivel. Csak kíváncsi volt ti meg többet képzeltek a kérdésbe, mint kéne. Én meg ezt utálom és ezt tiltanám be a k&&rvaéletbe!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és jogos:)
Én azt sem tudom, hogy mi a horoszkópom, mivel szilveszter 00:00-kor születtem lehet, hogy bak vagyok, de igazából nem is érdekel és az is intelligens ember, aki ezzel foglalkozik. :-)
NAGYON érzékenyek, de nem mutatják ki. Ha megnyílnak akkor sebezhetõnek érzik magukat. Érzelmileg zsarolnak, hogy elérjék a céljukat. Felhánytorgatnak dolgokat. Család centrikusak, ragaszkodóak.
Értékeljetek csak le, [email protected]átok meg akkor ha válaszolok egy kérdésre és rögtön 0-t kell adni, mert a szerencsétlen trolloknak nem tetszik...
Pontosan errõl beszéltem te szerencsétlen. Az, hogy rád igaz, még nem biztosítja, hogy másokra is! A dolog önszuggesztív jellegét ne is említsük (aki hisz benne, az a saját képére értelmezi a leírtakat, adott esetben akár hasonul is), az meg a másik, hogy ezek nem mélylélektani jellemzések, hanem általánosságok, amit nagyon könnyen lehet csûrni-csavarni, magyarázgatni. Az én horoszkópomban is vannak rám illõ elemek, de ettõl nem fosom össze magam, és kezdek a csillag, meg bolygóállások hihetetlen jellemformáló erején gondolkodni.
attól még nem igaz
A rák nem tudom milyen.
Ja még egy fontos dolog a Bakról eszembe jutott: Nem vagyunk a szavak embere, csak azt mondjuk ki ami igazán fontos. Nem megyünk bele felesleges vitákba. Sokszor ezért úgy tûnhet hülyének lehet minket nézni, mert nem mondjuk ki amit igazából gondolunk. Pedig attól, hogy hallgatunk még nagyon is tudjuk hogy mûködnek a dolgok.
Emberek! Meddig hisztek még ostoba babonákban?
Ez nem babona. Nekem Bak a horoszkópom tehát azért tudom milyen vagyok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, szerintem igen is fontos valamilyen szinten a horoszkóp , nem ami az újságokba van hanem az általános
Neked a bak a horoszkópod, tudod milyen vagy. Oké. És ettõl minden bakra igaz lesz a te horoszkópod? Genetika, neveltetés, fejlõdési környezet ez mind lóf**z, a lényeg, hogy amikor született, akkor hogy álltak a bolygók... Az ilyen emberek mi a tökömért szavaznak, csak azt tudnám!
Az ostoba irányítható birkáknak fontos, kik minden szart elhisznek.:)
81% ne sírjál, hanem kicsit nézz szét a neten. Ez mind benne van az általános jellemzésben is amit elmondtam! Attól, hogy te nem hiszel a horoszkópokban még nem jelenti azt, hogy mások sem!
Amit az elsõ válaszadó írt a Bakokról, szerintem is tök igaz... Tényleg kb nulla a Bakok kommunikációs és szociális képessége, ettõl érzelmileg totál nullának tûnnek. Én nemrég jól megszívtam egy Bak sráccal, akivel össze akartam volna jönni (én Oroszlán lány vok), igazából néha túl kedves volt, néha túl nagy bunkó, egyszerûen nem is értettem, hogy mi a bánatot akar tõlem végülis. Egy évig szenvedtem vele, képtelen voltam kiigazodni rajta. Iszonyat nehézkes emberek, és totál a saját világukban élnek. Én nagyon szerettem volna megérteni ezt a csávót, de annyiszor volt velem bunkó, hogy nem feladtam. A Rákokban azt nem bírom, hogy mindenkit kibeszélnek a hátuk mögött. Azt monndják, hogy a Rákok nagyon érzelmesek, de ez szerintem nem feltétlenül igaz. Valójában marhára kemények tudnak lenni. Az érzelmi zsarolás is jól megy nekik. És meg lehet nézni, hogy a politikusok között milyen iszonyat sok Rák van.
Amilyenre nevelitek.
Ha sûrûn sikerélményekben részesíted nem lesz vele túl sok gondod. Nagyon sokat dícsérd, szeretgesd, az oroszlán aszc miatt fontos, hogy valami olyan ajándék legyen beígérve neki ha megcsinál valamit, amit szeretne (nem nagy dolog, valami apróság amire vágyik). mindenesetre feltûnõ jelenség lesz a lánykád, olyan, aki ha belép a szobába minden szem rá szegezõdik. Lehet, hogy kicsit hisztisebb lesz, ha akar valamit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Látom, hogy elsõ hozzászóló nem hisz az asztrológiában. Én úgy vagyok vele, hogy a nevelés fontos, de... jó tudni ezeket az ismereteket is, mert sokat elárulnak... :)

Reishi gomba a rák elleni küzdelemben. Reishi az élet gombája! Van valakinek információja erről a készítményről? Szedte-e már valaki, milyenek a tapasztalatok?

Édesanyám 45 éves és most derült ki hogy hasnyálmirigy daganata van. Sajnos a dolog annyira elhatalmasodott rajta, hogy már számos áttét is keletkezett a májban, a gerincben, a bordákban, a csíp?csontjában.

Legjobb válasz: Sajnálom édesanyád és Téged is. Nagyon sok lelki erõt kívánok. Töltsetek sok idõt együtt. A gyógyulás a tudomány jelenlegi álláspontja szerint nem lehetséges sajnos. A hasnyálmirigy daganat az egyik legrosszindulatúbb daganattípus, még egy éves túlélésrõl sincs értelme beszélni. Õszintén sajnálom. végzõs orvostanhallgató

Sajnálom édesanyád és Téged is. Nagyon sok lelki erõt kívánok. Töltsetek sok idõt együtt. A gyógyulás a tudomány jelenlegi álláspontja szerint nem lehetséges sajnos. A hasnyálmirigy daganat az egyik legrosszindulatúbb daganattípus, még egy éves túlélésrõl sincs értelme beszélni. Õszintén sajnálom. végzõs orvostanhallgató
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy válaszoltál. Tudom hogy a helyzet több mint vacak... igyekszem sok idõt tölteni vele. Próbáljuk kideríteni, hogy mikor indulhattak be nála ezek a folyamatok. Egy köteg orvosi lelete van. Úgy igazán rosszul októbertõl van. A telet nagyon megszenvedte... folyamatos hányás, fájdalom. És sajnos a dokik sem vették észre.
Együtt érzek mindkettõtökkel, nagyon nehéz lehet. Szívesen küldök információt a reishi hatásáról esettanulmányokkal. Én javaslom, az ismeretségi körömben is van vele tapasztalat. Ha érdekel, kérlek írj az alábbi címre, mert amit küldeni szeretnék, az egy hosszabb anyag. [email protected]

Szeretnék venni valami hajvédő szert amit ha rákenek a hajamra vasalás, szárítás előtt kevésbé roncsolja. Ki milyet ajánl? Mik a tapasztalataitok?

Legjobb válasz: http://www.hajvarazs.hu/uploadedimages/177.jpg http://www.bms-wellness.com/images/straghtening-condi-002.jpg http://www.hajvarazs.hu/uploadedimages/161.jpg http://www.vesphair.hu/webshop/images/19106.jpg Szerintem a TiGi Catwalk termékek nagyon jók! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!