Találatok a következő kifejezésre: Milyen tapasztalatok Dr (133 db)

Kinek, milyen tapasztalata Dr Sóvágó László szülész-nőgyógyásszal kapcsolatban? (Szent János Kórház)

Sok embertől azt hallom, hogy nagyon jó, de tegnap a barátnőm testvére mondta, hogy jófej meg minden, de szakmailag nem nagy durranás. Én meg pont azt hallottam, hogy szakmailag is nagyon jó. Most akkor mi van??

Legjobb válasz: Én ugyan nem ismerem személyesen, de minden dokira igaz, hogy van, akinek nagyon bejön, míg másnak nagyon nem. Szakmailag biztos profi és nagyon tapasztalt, meg állítólag rendes és jó fej is, de én pl. már csak azért sem mennék hozzá, mert idõs és nem szimpatikus már ránézésre sem. De van akinek õ az ász. Sajnos nagyon nehéz jó orvost találni. Bár a Jánosban van 1-2, de majdnem megfizethetetlenül drágák (nekem). Én Pálmai és Kelemen dokikról hallottam sok jót. Pálmaihoz mennék, de engem már félidõsen tuti nem vállal el, majd a következõvel... Késõn találtam rá sajnos. De ha õ lesz ügyeletben, amikor szülni megyek, akkor lehet nem hívjuk be a dokimat, mert most a második babámmal megint rosszul választottam dokit sajnos (Dr. Szuromi), az elsõt más kórházban szültem egy szintén nem túl jó dokinál. Mikorra vagy kiírva? Sóvágó dokihoz jársz már? Neked megfelel ez a doki? Mert ez a lényeg, nem az, hogy ki mit mond! A barátnõd testvére egészségügyi dolgozó és belsõsként ismeri a szakmai munkáját Sóvágó dokinak? Ha igen, akkor esetleg igaza lehet, abban, mait állít, de ha õ is csak hallotta valakitõl, aki laikus, akkor egyáltalán nem hinnék neki!

Én ugyan nem ismerem személyesen, de minden dokira igaz, hogy van, akinek nagyon bejön, míg másnak nagyon nem. Szakmailag biztos profi és nagyon tapasztalt, meg állítólag rendes és jó fej is, de én pl. már csak azért sem mennék hozzá, mert idõs és nem szimpatikus már ránézésre sem. De van akinek õ az ász. Sajnos nagyon nehéz jó orvost találni. Bár a Jánosban van 1-2, de majdnem megfizethetetlenül drágák (nekem). Én Pálmai és Kelemen dokikról hallottam sok jót. Pálmaihoz mennék, de engem már félidõsen tuti nem vállal el, majd a következõvel... Késõn találtam rá sajnos. De ha õ lesz ügyeletben, amikor szülni megyek, akkor lehet nem hívjuk be a dokimat, mert most a második babámmal megint rosszul választottam dokit sajnos (Dr. Szuromi), az elsõt más kórházban szültem egy szintén nem túl jó dokinál. Mikorra vagy kiírva? Sóvágó dokihoz jársz már? Neked megfelel ez a doki? Mert ez a lényeg, nem az, hogy ki mit mond! A barátnõd testvére egészségügyi dolgozó és belsõsként ismeri a szakmai munkáját Sóvágó dokinak? Ha igen, akkor esetleg igaza lehet, abban, mait állít, de ha õ is csak hallotta valakitõl, aki laikus, akkor egyáltalán nem hinnék neki!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszod. Hozzá járok 4 éve. Nyáron szültem, de sajnos nem nála, mert pont szabin volt. Annyira nem öreg, 55 év körüli. Nálam az is számított, hogy ne egy kezdõ doki legyen, hanem egy tapasztalt doktor. Szerintem, azért mondta a barátnõm testvérének az a másik doki, hogy nem annyira jó, mert saját malmára hajtja fizet, ugyanis õ egy fiatal doki. Sóvágóhoz rengeteg nõ jár és nem így volna, ha nem volna jó. Egyébként meg könnyû a másikra azt mondani, hogy nem jó. Aki meg befolyásolható, azt meg meg lehet gyõzni. Mikor jártam hozzá terhesgondozásra, akkor 2 vele egyidõs kollégája ment oda hozzá, hogy kikérjék a tanácsát. Na mindegy. Most a csajszi teljesen meg van arról gyõzõdve, hogy nem jó a Sóvágó.... Ez elég buta dolog tõle, pedig hozzá járt õ is. Fogadta úgy a magánrendelésén, hogy SOS kellett segítség a csajnak és 15 percért nem kért a doki pénzt, szóval elég korrekt is. Te mikorra vagy kiírva?
Én nála szültem.Nagyon rendes volt.Tényleg bármikor hívhattam, hajnalban be is jött a szüléshez.Ott volt velem végig.A kórházban töltött napokban is jött és figyelt rám.Sajnos messze van, így csak terhesgondozásra jártam oda, bár eddig "csak" két év telt el a szülés óta, egy rákszûrés maradt el.Szívessen visszamennék hozzá. Még annyi, hogy éppen szüléskor eléggé megszorultunk és nem is tudtunk neki sokat adni, de attól nem változott a viselkedése.
én is nála szültem, hozzá jártam terhesgondozásra a 12. héttõl. csak jót mondhatok róla, kedves, lelkiismeretes, jó szakember. nem tudom, mit jelent a nagy durranás szakmailag, de nekem profin levezette a term. szülésemet, szépen ki is kapart, mert leragadt a méhlepényem, jól vágott és varrt össze, ennél nem kívántam többet :-)
elõzõ vagyok: ja, és nekem baromi szimpatikus volt, h egyáltalán nem a pénzre megy. eleve olcsón rendel (a többiekhez képest), és egész 6 hónap alatt, amíg hozzá jártam, összesen 3x voltam nála magánon, és csak akkor kellett fizetnem, míg kolléganõm orvosa pl. havonta behívta õt kontrollra. bár becsületesen kapott pénzt szülés után, nem vertem fogamhoz a garast, mégis nagyon jól esett, h nem mutatja, mennyire fontos neki a pénz.
Én is a Jánosban szültem, de soha többet ne lássam azt a helyet belülrõl. Az ott dolgozó orvosok közül volt fogadott dokim, Sóvágót csak egy párszor láttam, a modora nem túl bizalomgerjesztõ... Bár az ottani orvosok közül egyiknek sem az. Van 2-3 fiatalabb akik elég jól néznek ki de (sajnos) ez az egyetlen pozitívum amit el lehet mondani róluk

Supy cipő vagy Dr. Leo? Ki milyet használ és milyen tapasztalatok vannak?

Árban hasonlóak. Melyik márka segit jobban a gyerek lábának? Esetünkben kialakuló ludtalpról van szó.

Legjobb válasz: Hát ha jól emlékszem a Dr Leoban van harántemelõ így ezt nem ajánlanám lúdtalpas lábra inkább akkor a supyt de személyes tapasztalatom nincs egyikkel sem.Nekünk salus van,az én fiamnak bedõl mindkét bokája ezért hordjuk ezt.

Hát ha jól emlékszem a Dr Leoban van harántemelõ így ezt nem ajánlanám lúdtalpas lábra inkább akkor a supyt de személyes tapasztalatom nincs egyikkel sem.Nekünk salus van, az én fiamnak bedõl mindkét bokája ezért hordjuk ezt.


Kinek milyen tapasztalata volt 4db Siófoki nőgyógyászról: Dr. Szabó Imre, Dr. Orident Jácint, Dr. Tivadar János és Dr. Kasza Márton?

Legjobb válasz: Közülük a Tivadarról hallottam, 1 ismerõsöm nála szült. Csak dicsérni tudta.

Közülük a Tivadarról hallottam, 1 ismerõsöm nála szült. Csak dicsérni tudta.
Így van a Tivadar doktor 69 éves.
Miért pont õket szúrtad ki? Van nálunk jobb is :) Kasza kilõve, egy oltári bunkó (de szakmailag jó) bár magánrendelõje nincs, mert senki nem menne hozzá, helyette büfézik másodállásban :) Orient szintén kilõve, szakmailag nulla Szabó, hát róla eddig csak jókat hallottam, de a személyes tapasztalatom nem az, kitapintott kívülrõl, a hasam nyomkodásával egy zölddiónyi cisztát, amirõl másnap az uh-n kiderült, hogy tüszõ volt ! Tivadar, na õ jó! viszont már idõs nagyon, és nem tudom hogy egyáltalán praktizál e még
Szia Én 3 gyereket szültem Siófokon. Elsõt a Takács doktornál, de vele nem voltam megelégedve, a másik kettõt a Tivadar doktornál. Õ nagyon jó orvos, csak már elég idõs. 2, 5 éve szültem nála utoljára, de úgy tudom vezet még szülést.Magánrendelése az még mindig megy. A Kasza doktor már úgy tudom nincsen itt.Ahogy az egyik válaszoló is írta jó orvos, de nagyon bunkó, eszméletlen stílusa van. Az Orident nagy nulla szó szerint, A Szabó doktor is jó, csak szerintem nincsen még elég tapasztalata, neki kell még pér év. De ez csak az én véleményem. Õ olyan tutyi-mutyinak tûnik.Most képzeld, ha sürgõsen be kéne avatkozni és ott is ilyen. Én ajánlani tudom neked a Tivadar Doktort, de tényleg vannak itt még jobb orvosok, mint az említett pár. (Bata, Virovecz)
A kérdező hozzászólása: Az elmúlt napokba olvastam a fórumokat és ez a négy doki volt aki eddig nem kapott negatív kritikát vagy nem volt semmilyen ügyes bajos ügye! És le akartam szûkíteni a kört!:)
elsõ vagyok vannak még :) A Takács Istvánról én pozitívan tudok nyilatkozni, nem egy mézes mázos pasi, de szerintem szakmailag jó, nekem a legtöbb ismerõsöm nála szült, senkitõl nem hallottam panaszt. Én a Lentulai Józsefnél szültem, neki már volt ügyes bajos ügye :( de én teljesen meg vagyok vele elégedve, nagyon kedves, én császárral szültem, õ mûtött, minden rendben volt. Bata Barnabás: õ most a legfelkapottabb, és a legdrágább, negatívuma, hogy állítólag nagyon pénzéhes, ezt már több forrásból hallottam. a Viroveczrõl nem tudok nyilatkozni, róla nem tudok semmit és ha jól tudom most van egy nõ is, de sajnos nem tudom a nevét
A doktornõ neve Dr Varga Márta, szintén jó szakember, ahogy MINDENKI más is a siófoki nõgyógyászaton. Visszatérve Kasza doktorra, Õ is MINDIG emberségesen beszélt velem, ill. a családom többi tagjával is. Talán némely páciens "Adjonistenje" nem volt jólnevelt. Két hónapon át feküdtem a terhes patológián, egy panaszom sem lehet, egyik orvosra és szülésznõre sem, ahogy azoknak sem, akikkel együtt töltöttem ezt az idõt.... Ha elköltöznék Siófokról, is visszajönnék szülni, ha úgy adódna. Tivadar doktor egyáltalán NEM öreg, friss, dinamikus a járása, mentálisan ugyanez mondható Róla.
Szabó doki lelkis, kicsit túlzottan is, de jó orvos. Orendt doki kedves, de problémamegoldásban nem áll a helyzet magaslatán, Tivadar pedig már túlkoros, de azért a top3ban benne van:) ).....Kasza doki meg büfésnek se való. Sajnos mindenkihez volt szerencsém....
Szabó dokit felfüggesztették kb.1 hónapja, a kórházba se teheti be a lábát.

Milyenek a tapasztalatok dr. Farkasinszky Tibor-al kapcsolatban?

A Dél Pesti Korházban dolgozik.

Legjobb válasz: szia! nekem csak rossz tapasztalatom van vele kapcsolatban. :( nem volt választott orvosom a szülés során, õ volt a nappali ügyeletes, mikor 9 órai vajúdás után bementünk a kh-ba. délután nézett csak rám (reggel 7-kor már a kh-ban voltunk!!!), közölte velem, h mivel nem rendszeresek a fájásaim, ezek csak jóslófájások, és ugyan minek mentem én be?! késõbb kérdeztem, h nem lehetne-e valahogyan rásegíteni a babakérdésre (császár, oxytocin, bármi), mert már 18 órája vajúdtam. kiröhögött. :( szerencsére az éjszakás orvos pont az ellentéte volt, ha még egyszer szülnék, csak nála tenném. az õ neve dr. Tarcheh Viktor. az unokanõvérem Farkasinszky doktornál akarta szülni a 3. babáját, de olyan ocsmányul beszélt vele az ember, h inkább mást választott. persze magánrendelésen õ is másképp viselkedik - állítólag. :((

szia! nekem csak rossz tapasztalatom van vele kapcsolatban. :( nem volt választott orvosom a szülés során, õ volt a nappali ügyeletes, mikor 9 órai vajúdás után bementünk a kh-ba. délután nézett csak rám (reggel 7-kor már a kh-ban voltunk!!!), közölte velem, h mivel nem rendszeresek a fájásaim, ezek csak jóslófájások, és ugyan minek mentem én be?! késõbb kérdeztem, h nem lehetne-e valahogyan rásegíteni a babakérdésre (császár, oxytocin, bármi), mert már 18 órája vajúdtam. kiröhögött. :( szerencsére az éjszakás orvos pont az ellentéte volt, ha még egyszer szülnék, csak nála tenném. az õ neve dr. Tarcheh Viktor. az unokanõvérem Farkasinszky doktornál akarta szülni a 3. babáját, de olyan ocsmányul beszélt vele az ember, h inkább mást választott. persze magánrendelésen õ is másképp viselkedik - állítólag. :((
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mert az elsõ babámot várom és fontos hogy egy megbízható és szakmailag jó orvost találjak. Sokat segitettél .
Ritkán látni és találkozni, egy ekkora hozzá nem értõ és öntelt, bunko orvossal!!!

Győrben fogok szülni, december közepére vagyok kiírva. Milyen tapasztalataitok vannak Dr. Drozgyik Csabáról? Milyen volt a szülés? Mennyit kér? Mennyit adtatok? Adtatok-e vmennyit neki? Akármi még, ami eszetekbe jut.

Legjobb válasz: Én pénteken szültem,nem õ volt az orvosom,de bent volt a szülõszobán-ügyeletes volt és barom taplo.Már bocsi,én 2 ujjnyiról indultam és 40 perc alatt szültem meg a kislányom,rettenetes fájdalmakkal,és hát nem halkan.Szégyen ide vagy oda,õ odajött és leordította a fejem 2 tolófájás között,hogy miért kell kiabálni,nem kedves stílusba.hozzáteszem a dokimat baromira nem érdekelte,azt mondta ha jól esik ordítsak csak mûködjek együtt.azzal meg ment,hisz a baba nagyon hamar meglett.Más tapasztalatom nincs vele,de bnõm huga nála szült,40000-t adott neki,úgy hogy nem kérdezte meg csak mikor más dolgokról kérdezett,a doki mondta nkei,hogy ezt még meg szokták kérdezni tõle a kismamák és hát az a minimum nála.Na ha ezt vki így kimondja,háát nem tudom.Nekem nem volt vele jó tapasztalatom....

Én pénteken szültem, nem õ volt az orvosom, de bent volt a szülõszobán-ügyeletes volt és barom taplo.Már bocsi, én 2 ujjnyiról indultam és 40 perc alatt szültem meg a kislányom, rettenetes fájdalmakkal, és hát nem halkan.Szégyen ide vagy oda, õ odajött és leordította a fejem 2 tolófájás között, hogy miért kell kiabálni, nem kedves stílusba.hozzáteszem a dokimat baromira nem érdekelte, azt mondta ha jól esik ordítsak csak mûködjek együtt.azzal meg ment, hisz a baba nagyon hamar meglett.Más tapasztalatom nincs vele, de bnõm huga nála szült, 40000-t adott neki, úgy hogy nem kérdezte meg csak mikor más dolgokról kérdezett, a doki mondta nkei, hogy ezt még meg szokták kérdezni tõle a kismamák és hát az a minimum nála.Na ha ezt vki így kimondja, háát nem tudom.Nekem nem volt vele jó tapasztalatom....
Elsõ vagyok, elsõt, Likár doktornál, másodikat (Likár doktor elment szabira) Stummer doktornál, most Fekete doktor az orvosom, és remélem hétfõn már mond valami közeli idõpontot a mûtétre :) Mindhárom császár :( 36 hkm
Nekem sincs róla jó véleménye. Egy bunkó, mogorva tapló.
Szia, igaz nekem nem az orvosom, de szerintem nagyon mogorva. 10 éve császározott az ln dokimmal, nekem nem szimpatikus. Mivel adjunktus, szerintem jól meg kell fizetni. Nem mondta mennyit kér? Ha nem mondta, ne is kérdezz rá, és akkor annyit adsz, amennyit gondolsz. Boldog babavárást. 36 hkm
Hát jól gondold meg szerintem, hogy nála akarsz e szülni.Nekem sem õ az orvosom, de én sem hallottam jókat róla, meg ahogy látom más sem.Tapasztalatom szerencsére nincs vele kapcsolatban, remélem ezek után nem is lesz. Nyugodt szívvel ajánlom dr.Maár Róbertet, én nemsokára szülök nála(remélem :D ), eddig meg vagyok vele elégedve.Nem mondja meg a szülés árát, amennyit tudsz annyit adsz, ezen kívül 5000ft a magánrendelése. Egyébként akik válaszoltak már: Kinél szültetek? 35hkm
3. vagyok. Dr. Fekete Zoltánnál szültem 3 évvel ezelõtt. Nagyon rendes, jó humorú doki, bátran merem ajánlani.
Elsõt Nagy Zoltánnál szültem, de a szülésnél nem állt mellém.Másodikat Likár doktornál, rendkívül meg voltam vele elégedve.Bár villám szülés volt, minden értem és a babáért volt, nem érdekelte hogy végig kiabáltam, tartotta bennem a lelket, pedig semmi fájdalomcsillapítóra nem volt idõ :(Utána is látogatott, és olyan gátvarrást csinált, hogy szülés után 2 órával ültem és azóta sem érzem :) Meg lehet neked nem lényeges, de nekünk kiváló minõségbe és mennyiségbe tudta levenni az õssejtet is.Ez is orvos függõ talán egy kicsit.
Árat õ sem mondott elõre, ránk bízta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Megleptetek ezzel a sok negatív véleménnyel, mert még senkitõl nem hallottam ilyeneket róla és nekem sem volt még negytív tapasztalatom õt illetõen... :( Aki még elõtte áll, annak könnyû szülést, aki már túl van rajta, boldog babázást és jó egészséget kívánok!

Milyen tapasztalatok vannak a debreceni klinikán- Dr. Tanyi Miklós által - végzett gyomorszűkítő eljárásokról?

Olyan emberkék tapasztalatit várom, akiket ez a doktor úr műtött, főleg olyanokat, akiknél a "csőgyomor" kialakítását végezte. Vagy olyanokat keresek, akik Szegedről mentek el hozzá. Köszönöm! Várom válaszaitokat!

Legjobb válasz: Szia! En ugyan meg nem voltam nala de tervben van es en is olyan emberekkel szeretnek beszelni akik mar voltak csogyomor muteten Dr Tanyi-nal esetleg Dr Mohosnal, de csak a csogyomor erdekel a bypass nem! Jo lenne ha valaki jelentkezne! :)

Szia! En ugyan meg nem voltam nala de tervben van es en is olyan emberekkel szeretnek beszelni akik mar voltak csogyomor muteten Dr Tanyi-nal esetleg Dr Mohosnal, de csak a csogyomor erdekel a bypass nem! Jo lenne ha valaki jelentkezne! :)

Milyen tapasztalataitok vannak Dr. Bartha Tündéről (Debrecenben nőgyógyász)? Milyen szakember? Hogyan bánik a betegekkel?

Régóta járok orvoshoz, de eddig senki sem segített, és szeretnék végre tényleg egy jó orvost találni. Nem terhességr?l lenne szó, de minden tapasztalat/vélemény sokat segítene.

Legjobb válasz: Szia! Én sem régóta - csupán egy hónapja - járok a doktornõhöz, mint magánbetege, de elmondom a tapasztalataimat. Nekem többen ajánlották, köztük orvos munkatárs, aki szintén hozzá jár, és már nála többször szült nõk is, úgyhogy úgy döntöttünk a párommal, hogy teszünk nála "egy próbát" a pocaklakónkkal. Elõször 5,5 hetesen kerestük fel, akkor végzett rákszûrést, manuális vizsgálatot, hüvelyi ultrahangot, alaposan kikérdezett, mindezt úgy, hogy a párom is bent volt, és vele is szívesen beszélgetett, még oda is hívta, hogy "nézze meg az apuka a gyerekét". Kedves, mosolygós, gyors, beszédes, türelmes, segítõkész, vagány. Harminc körül lehet, neki is van gyereke. Az asszisztense is kedves, vele is lehet és kell beszélni, a kérdéseire válaszolni. Akkor 10.000-t fizettünk. Tegnap voltunk a 10. heti uh-on, ami nem volt kötelezõ, de mi kíváncsiak voltunk, és hát javasolt is volt, mert veszélyeztetett vagyok, vagyis a pocaklakó az, ezért bevállaltuk azt is, megnyugtatásképp, akkor 6.000-t fizettünk.Panasszal még tehát nem voltam nála, de eddig bejön. =)

Szia! Én sem régóta - csupán egy hónapja - járok a doktornõhöz, mint magánbetege, de elmondom a tapasztalataimat. Nekem többen ajánlották, köztük orvos munkatárs, aki szintén hozzá jár, és már nála többször szült nõk is, úgyhogy úgy döntöttünk a párommal, hogy teszünk nála "egy próbát" a pocaklakónkkal. Elõször 5, 5 hetesen kerestük fel, akkor végzett rákszûrést, manuális vizsgálatot, hüvelyi ultrahangot, alaposan kikérdezett, mindezt úgy, hogy a párom is bent volt, és vele is szívesen beszélgetett, még oda is hívta, hogy "nézze meg az apuka a gyerekét". Kedves, mosolygós, gyors, beszédes, türelmes, segítõkész, vagány. Harminc körül lehet, neki is van gyereke. Az asszisztense is kedves, vele is lehet és kell beszélni, a kérdéseire válaszolni. Akkor 10.000-t fizettünk. Tegnap voltunk a 10. heti uh-on, ami nem volt kötelezõ, de mi kíváncsiak voltunk, és hát javasolt is volt, mert veszélyeztetett vagyok, vagyis a pocaklakó az, ezért bevállaltuk azt is, megnyugtatásképp, akkor 6.000-t fizettünk.Panasszal még tehát nem voltam nála, de eddig bejön. =)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! :) Bár azóta már voltam nála, és tényleg nagyon alapos és segítõkész! Örülök, hogy végre sikerült találni egy ilyen orvost. Eddig csak kellemetlen tapasztalataim voltak nõgyógyászokkal kapcsolatban, ezért is akartam biztosra menni. De most már megoldódni látszik a dolog. Sok boldogságot a babához! És remélem minden rendben lesz! :)

Milyen orvos Dr. Kiss Attila nőgyógyász? (Bp) Milyen tapasztalataitok vannak vele kapcsolatban?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem a legjobb nõgyógyász a világon. Kedves, segítõkész. Csupa-csupa jó tapasztalatom van Vele kapcsolatban.

Szia! Szerintem a legjobb nõgyógyász a világon. Kedves, segítõkész. Csupa-csupa jó tapasztalatom van Vele kapcsolatban.
Az Õ segítségével hoztam világra a kisfiamat. Nagyon kedves, segítõkész orvos, csak ajánlani tudom. Nyugalmat sugárzott a terhességem és a szülés alatt, úgy éreztem, hogy rábízhatom magam (pedig igen komplikált szülésem volt).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!