Találatok a következő kifejezésre: Milyen tapasztalatok, vannak a Milligest (3 db)

A Milligest tablettával volt valakinek valamilyen problémája? Milyen tapasztalatok vannak róla?

Legjobb válasz: Szia! én milligestet szedek már lassan 2 éve és soha semmilyen gondom nem volt még vele.Szerintem nagyon megbízható gyógyszer!

Szia! én milligestet szedek már lassan 2 éve és soha semmilyen gondom nem volt még vele.Szerintem nagyon megbízható gyógyszer!
szijja én évek óta azt sezdem és nekem bevállt nincs sem mellékhaátsa és terhes sem lettem még... sõt...kevesebb idejig jön a vér és a menyisége is kevesebb 18/l

Milyen tapasztalatok, vélemények vannak a Milligest tablettáról?

Legjobb válasz: Nem ismerem a tabit, de ha a doki felírta, ne félj tõle. Szedd 3 hónapig, úgy ahogy le van írva a tájékoztatóban, és nem lesz baj. Ha bámri panaszod van, szólj a nõdokinak, és ad másikat. Ne félj, nekem több, mint 10 évig bevált a tabi:-)

Nem ismerem a tabit, de ha a doki felírta, ne félj tõle. Szedd 3 hónapig, úgy ahogy le van írva a tájékoztatóban, és nem lesz baj. Ha bámri panaszod van, szólj a nõdokinak, és ad másikat. Ne félj, nekem több, mint 10 évig bevált a tabi:-)
Nekem pár hónapig eléggé feszült tõle a mellem, és fájt (kb. fél évig), de aztán elmúlott. Elsõ hetekben kicsit hányingerem is volt tõle, hízni nem híztam miatta.
én már 3éve ezt szedem, és eddig amiket szedtem mellette vitamint, nem befolyásolta egyik sem!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!