Találatok a következő kifejezésre: Milyen tapasztalatok, vannak a (1261 db)

Milyen tapasztalataitok vannak a szolival kapcsolatban, és hány évesen mentetek először?

Legjobb válasz: Én olyan 16-17 évesen mehettem elõször, tapasztalatom az sok van de attól függ,hogy mire gondolsz.

Én olyan 16-17 évesen mehettem elõször, tapasztalatom az sok van de attól függ, hogy mire gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam hogy milyen bõrhibákat hoz ki/tüntet el, hány alkalom után látható az eredmény?
(Elõzõ vagyok) Hát velem egyetlen egyszer fordult elõ, hogy egy fehér folt jelent meg a vállamon tõle, de ez idõvel eltûnt, másnak a hasán jönnek ki ilyenek, bár fogalmam sincs, hogy miért. Körülbelül a 3. alkalom után már észrevehetõ a barnulás, de attól is függ, hogy hány percre mész egy alkalomkor. Én 14 percre mentem, de ha nem voltál még szoliban akkor ne ennyivel kezd :)
szia. Én is kb. 16 évesen kezdtem el szolizni, mert nagyon pattanásos volt a bõröm és nagyon jól lehámlasztotta a szoli! :) De mindenképp minimális idõvel kezd, pláne ha csokicsövesbe jársz (mint ahogy én is, mert ezek a legjobbak) mert nagyon erõsek! Vannak gyorsbarnító gépek, amik hamarabb meglátszanak illetve van mélybarnítós : eu-csöves gép, ami hosszantartóbb színt adnak! Ajánlott mindenképp szolizáshoz való krémet használni, mert nagyon jól hidratálják a bõrt illetve segítik a legoptimálisabb barna szín elérését, viszont, hogy a legmegfelelõbbet vedd meg, kérd ki a szoliban lévõ leányzókat, õk tudni fogják, hogy melyik a jó neked!

Milyen tapasztalataitok vannak a Razer márkával?

Konkrétan a fejhallgatók érdekelnének.

Legjobb válasz: Személyes tapasztalatom nincs, de mivel luxuskategóriás csúcsmárkáról van szó, szerintem nem nagyon tudsz mellényúlni vele.

Személyes tapasztalatom nincs, de mivel luxuskategóriás csúcsmárkáról van szó, szerintem nem nagyon tudsz mellényúlni vele.

Milyen tapasztalataitok vannak a SOTE 1. sz. Női klinikájáról (nőgyógyászati osztály)?

Úgy néz ki, hogy itt fognak m?teni(endometriózis miatt). Arra lennék kíváncsi, hogy milyenek az ott dolgozók? Hány ágyas és milyen szobák vannak?

Legjobb válasz: Engem 8 éve mûtöttek ott, nem frissek a tapasztalataim. De akkor én ott úgy éreztem, magam, mint egy szállodában. 2 ágyas kórterem, zuhanyzó, wc, tv. Nekem pozitívak a tapasztalataim.

Engem 8 éve mûtöttek ott, nem frissek a tapasztalataim. De akkor én ott úgy éreztem, magam, mint egy szállodában. 2 ágyas kórterem, zuhanyzó, wc, tv. Nekem pozitívak a tapasztalataim.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ:)


Milyen tapasztalataitok vannak a kisállat-biztosításról?

Legjobb válasz: Tapasztalatom nincsen személyesen ,de azt tudom,hogy van olyan lakásbiztosítás melyhez van kutya BALESETE esetén biztosítás és amiket én hallottam kifizette a biztosító.

Tapasztalatom nincsen személyesen , de azt tudom, hogy van olyan lakásbiztosítás melyhez van kutya BALESETE esetén biztosítás és amiket én hallottam kifizette a biztosító.

Csak a Garnier hajfestéknél van arany mahagóni szín? Kinek milyen tapasztalata van a márkával kapcsolatban?

Szeretném befestetni a hajamat a fent említett hajszínnel. Neten is keresgéltem egyéb márkáknál ezt a színt, de nem találtam. Valaki segítene? Köszönöm!

Legjobb válasz: nekem csak pozitív tapasztalatom van a garnierrel. Évek óta ezzel festettem a hajam,tartós festék és megbízható.

nekem csak pozitív tapasztalatom van a garnierrel. Évek óta ezzel festettem a hajam, tartós festék és megbízható.
én a garnierre esküszök!
Én is nagyon szeretem a garniert, én vörös voltam mindig...azt a színt meg még nem láttam más márkánál, pedig még most is rákerestem neten...

Milyen tapasztalataitok vannak a Kerti Módi vetőmagokkal?

Köszönöm!!

Legjobb válasz: Nem kell túlzásba vinni a vetõmag vásárlást, a legolcsóbb tescos és praktikeres sokkal jobban kikel és több van benne. Régóta nagyban termelek, van tapasztalatom bõven.

Nem kell túlzásba vinni a vetõmag vásárlást, a legolcsóbb tescos és praktikeres sokkal jobban kikel és több van benne. Régóta nagyban termelek, van tapasztalatom bõven.

Kinek milyen tapasztalata van a miskolci Bosch-nál az ún. "fénymásolós", "kávéfőzős" állásról?

Legjobb válasz: Szia. Hát a Boschnál nem igazán van "fénymásolós, kávéfõzõs" állás. Én ott dolgozom, és ha a gyakornoki állásra gondolsz, akkor hát azzal kapcsolatban is azt tudom mondani, hogy nagyon jó tapasztalatokat tudsz szerezni, mert bíznak rád önálló feladatokat is. Nem fogsz unatkozni az biztos (jó értelemben) :). Csak ajánlani tudom.

Szia. Hát a Boschnál nem igazán van "fénymásolós, kávéfõzõs" állás. Én ott dolgozom, és ha a gyakornoki állásra gondolsz, akkor hát azzal kapcsolatban is azt tudom mondani, hogy nagyon jó tapasztalatokat tudsz szerezni, mert bíznak rád önálló feladatokat is. Nem fogsz unatkozni az biztos (jó értelemben) :) . Csak ajánlani tudom.
A kérdező hozzászólása: Na ennek örülök, nem tudtam, hogy van-e vagy nincs ilyen munka, mit amit írtam, csak mondták nekem, de szuper, hogyha jó hely és ha nem fogok unatkozni.:-) Köszönöm a választ!

A Sote 2 n milyen tapasztalataitok vannak a szülésznőkkel? (Aki nem fogadott)

Legjobb válasz: Nem akarlak megijeszteni, mert nagyon sok szuleszno van, szoval ez csak az en tapasztalatom. En nagyon rosszat fogtam ki. Az egeszben ez volt a legrosszabb, szornyu elmeny. Szemet volt velem, szidott is meg minden. En szulni mentem, nem leszurast kapni valami teljesen ismeretlentol csak azert, mert neki rossz idopontban jott a szulesem (ejjel szultem). Ennek tudataban fogadnek a mai fejemmel szulesznot. En nem ismertem sajnos egyiket sem, igy nehez lett volna. Az jott, aki pont ugyeletes volt. De masoktol hallottam, hogy az oveke nagyon rendes volt, talalkoztam is tobb nagyon jo fej szulesznovel (elotte bent kellett fekudnom, akkor vegig nagyon rendesekkel talalkoztam, pont ez az 1 volt, akit inkabb nem is minositenek). 1-2 van, aki nagyon bunko, de gondolom, hogy mindenhol van pokroc ember, aztan pont azt fogtam ki.

Nem akarlak megijeszteni, mert nagyon sok szuleszno van, szoval ez csak az en tapasztalatom. En nagyon rosszat fogtam ki. Az egeszben ez volt a legrosszabb, szornyu elmeny. Szemet volt velem, szidott is meg minden. En szulni mentem, nem leszurast kapni valami teljesen ismeretlentol csak azert, mert neki rossz idopontban jott a szulesem (ejjel szultem). Ennek tudataban fogadnek a mai fejemmel szulesznot. En nem ismertem sajnos egyiket sem, igy nehez lett volna. Az jott, aki pont ugyeletes volt. De masoktol hallottam, hogy az oveke nagyon rendes volt, talalkoztam is tobb nagyon jo fej szulesznovel (elotte bent kellett fekudnom, akkor vegig nagyon rendesekkel talalkoztam, pont ez az 1 volt, akit inkabb nem is minositenek). 1-2 van, aki nagyon bunko, de gondolom, hogy mindenhol van pokroc ember, aztan pont azt fogtam ki.
detto, mint az elsõ.... akik fogadtak, mindenki áradozott, hogy milyen tündér, drága stb. volt. nekem csak dokim volt és az ügyeletes szülésznõ, aki iszonyatosan bunkó volt, pedig már 16 órája vajjudtam, elfolyt magzatvízzel, komolyan mondom sírva könyörögtem, hogy császározzanak meg, a szülésznõ meg berontott a vajjúdóba, hogy már megint az én hangomat hallja, fogjam már be a számat stb. senkinek nem kívánom...most a tesót várom, közben orvost is váltottam, és most fogadok szülésznõt is.
Én mind a két lányomat ott szültem, sem dokit, sem szülésznõt nem fogadtam. És mind a két esetben végtelenül kedves, nagyon segítõkész szülésznõt fogtam ki. Gyors szülés volt mind a kettõ, de utána rosszul lettem, nagyon gyenge voltam, és a szülésznõ kérés nélkül velem maradt miután a mûszakja lejárt, segített lefürdeni, felöltözni, átmasszírozta a hátam, mindenben segített. Ha nem saját tapasztalatt lett volna, el sem hiszem, hogy valaki, akkor lát elõször, ennyire kedvesen viselkedik. Elsõ szülésemkor is nagyon kedves szülésznõ volt. Amíg bent voltam, a csecsemõosztályon is többször meglátogatott, hogy meg nézze hogy vagyok. Volt olyan, aki fogadott szülésznõt de fele ennyi figyelmet sem kapott. Utána egy ajándékcsomaggal megháláltam nekik ez a "nem várt" odafigyelést, és nagyon hálás vagyok azóta is, hogy ennyit segítettek a szüléseknél.
Nekem sem volt se szülésznõm, se dokim. Nem mondom, h babusgatott, de aranyos volt és amikor kellett határozott. Volt, hogy leszidott, de akkor az kellett. Szóval nem panaszkodom, nekem õ kellett. A végén megdícsért, pedig tudom, h elviselhetetlen voltam:) Tudta a dolgát is. Én meg voltam vele elégedve:)
Az én szülésznõm Vaszil Edit volt. Fiatal, rugalmas és maximálisan meg voltam elégedve vele. 2 óra alatt túl lettem a szülésen, de abban a 2 órában úgy éreztem, hogy rólam szól minden. Állva vajúdhattam és õ mindvégig tartotta a hasam alatt, alattam gugolva a CTG-t. Segített a babát mellre tenni és nagyon kedves volt mindvégig. Én másokról is jókat hallottam különben. Akikkel találkoztam a vizsgálatok alatt, mindannyian szimpatikusak és segítõkészek voltak. Sajnos a bent töltött 3 napról már nem tudok ennyire szuperlatívuszokban beszélni...

Milyen tapasztalataitok van a garnier ajakápolóival?

Legjobb válasz: én azokat veszem meg amiket ismerem, és már van vele tapasztalatom, nem a csillivillisége számít

A kérdező hozzászólása: én azokat veszem meg amiket ismerem, és már van vele tapasztalatom, nem a csillivillisége számít
eddig a zöldet meg a pirosat próbáltam ki, én nagyon meg vagyok velük elégedve :D és az illatuk is nagyon jó :) fõleg a zöldnek :D
Szerintem nagyon jó. Bár én még csak a rózsaszínt és a zöldet használtam, mindenesetre meg vagyok vele elégedve.
Nekem mindig nagyon száraz a szám, nemigazán találok olyan ajakápolót, ami tényleg jó lenne. Kipróbáltam a piros, a zöld és a narancs Granier-t is, nekem ezek nem jöttek be, a citromsárga viszont nagyon jó.
Én azért nem veszem, mert a 300 ft-os Primus ajakírben még több minden van. Gyógyszerész gyártja igaz, nincs csili-vili csomagolása és gyógyszertárban, drogériákban lehet kapni, de talán az egyik legjobb a piacon.Még a Diort is leverte tavalyt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!