Találatok a következő kifejezésre: Milyen tapasztalataitok epilátor (3 db)

Milyen tapasztalataitok vannak epilátor használatával kapcsolatban?

Az tényleg igaz, hogy utána befelé n? a sz?r? És jobban fáj, mint a gyantázás? Mert én eddig kozmiba jártam, de most epilátor használatán gondolkodom. Milyen tapasztalataitok vannak? És kb. van olyan hatásos, mint a gyantázás? Köszi!

Legjobb válasz: Sorban a válaszok a kérdéseidre: igen, igen, nem. Azaz tényleg befelé nõ a szõr (szõrbenövés elleni krém ide vagy oda), sokkal jobban fáj, hiszen míg a gyantázásnál egy pillanat csak a fájdalom, itt szálanként téped ki a szõrszálakat. Két láb epilálása végig, plusz a hónalj kb. egy óra alatt készül el, egy óra tömör fájdalom és szenvedés. Én legalábbis pl. hónalj-epilálásnál a szó szoros értelmében elbõgtem magam. Intimebb területeken nem is próbálkoztam vele, nem vagyok mazochista. :P Aztán mikor már elegem lett a fájdalomból, borotvára váltottam, mert a gyanta elég drága... Igen, a hatásfoka nagyjából ugyanolyan, mint a gyantának, csak míg a gyantától nem nõ befelé a szõröd, ettõl igen.

Sorban a válaszok a kérdéseidre: igen, igen, nem. Azaz tényleg befelé nõ a szõr (szõrbenövés elleni krém ide vagy oda), sokkal jobban fáj, hiszen míg a gyantázásnál egy pillanat csak a fájdalom, itt szálanként téped ki a szõrszálakat. Két láb epilálása végig, plusz a hónalj kb. egy óra alatt készül el, egy óra tömör fájdalom és szenvedés. Én legalábbis pl. hónalj-epilálásnál a szó szoros értelmében elbõgtem magam. Intimebb területeken nem is próbálkoztam vele, nem vagyok mazochista. :P Aztán mikor már elegem lett a fájdalomból, borotvára váltottam, mert a gyanta elég drága... Igen, a hatásfoka nagyjából ugyanolyan, mint a gyantának, csak míg a gyantától nem nõ befelé a szõröd, ettõl igen.
szia! én a lábaimra mindig is epilátort használtam és haszálok, nem is gyantáztattam még. nekem soha nem nõ befelé a szõr (pedig krémet sem használok), szóval ez egyénfüggõ szerintem. elõször nagyon fájt (bár elég erõs volt a szõr), de egy két alkalom után megszoktam, és mostmár meg se kottyan (a szõr is gyengült). ami igaz az igaz, valóban elég sokáig tart mire leepilálod mindkét lábszáradat (nekem mindimum 40 perc)...
Én sokáig gyantáztam, de nem nagyon szerettem, mert kevesebb szõrszálat tépett ki tövestõl mint az epilátor, ami egyenként ragadja meg a szálakat.Az elsõ egy-két epilátorozás után volt jónéhány benõtt szõrszál a lábamon, aztán megszokta a bõröm és azóta nem nõ be, vagy legalábbis ritkán.Hát, nem fájdalommentes, az biztos.Amikor a lábamra teszem, az a fájdalmas, de néhány perc után hozzá lehet szokni.A hónaljamat egyébként nem tudtam gyantázni, mert a fájdalomtól elõre féltem és izzadni kezdtem, így csak beleragadtam, de letépni nem tudtam.Próbáltam elõtte hintõporozni is, nem segített.Az epivel ilyen gond nincs.Elõnye még h nem ragadsz tõle és lényegesen olcsóbb, mintha kozmetikushoz járnál.
Én is epilálok, de nem nõ be a szõr. A gyantától nõtt nekem be. Elsõre rohadtul fájt, de megedzõdtem. Ki lehet bírni.
Én már epiláltam a lábam és most eldöntöttem h mindig epilálni fogom. ( borotváltam is, inkább ezt csináltam) Most csináltam folyamatosba negyedszer. És hogy õszinte legyek 3-4alkalomnál már alig fájt. Kevesebb lett a szõrõm, ráadásul olyan mintha gyengült is volna. Nekem benõ a szõrõm, de van egy bõrradirozó pamacsom, vagy miaz és ha kezd nõni a szõrõm, néha fürdésnél átdörzsölöm finoman vele a bõröm így nem nõ be olyan sok. Próbáltam már intim helyen epilálni, hát csak a tetején bírtam ki, ott is úgy ment hogy kb egy óra volt mire végeztem vele. De összegezve az egészet, nem vészes dolog.
Már 5 éve epilátorozok, elõtte több mint 5 évig gyantáztattam. A gynat ideje alatt nem igazán gyengültek a pici szõrszálacskák, csak amióta epilátorozok. Fájdalom szinte nincs, sokáig tart a hatása és sokat gyengült is. Sokkal jobb newkem az epilátor mint a gynata. A hónaljon is simán kiszedi. És ha az anyagiakat nézem akkor is sokkal jobban jár az ember. És nincs szõrbenõvésem.
Lábon, régen hónaljon(most is igyekszem visszaszokni), és intim területre is epilátort használok no meg karon is. Intimnél csak csikló felettig ajánlom, onnantól már keress más megoldést inkább, de 1-2 alkalom után már nem fáj, sokáig sima marad a bõröd :)
Azt szeretném kérdezni, hogy miután epilátorral szõrtelenítettél mennyi idõ után kezd ujra nõni a lábadon a szõr?
És mit ajánlotok, hogyha már régebb óta (2-3 éve kb) borotválom a lábamat, ergó elég erõs a szõr. Epilátor vagy gyanta? :S
Manapság rengeteg fajtából választhatunk: Epiláló készülékek - epilálás http://xn--szrtelents-j7a0c61h.net/epilalo-keszulekek-epilal..
Ez teljesen változó és talán nem is személyfüggõ. Érdekes, nekem volt egy idõszakom, amikor rengeteg befele kunkorodó szõrszálam volt, de most egyetlen egy sincs! Nekem a lábamon abszolút nem fáj az epilátor, igaz már több, mint 10 éve használom. Az elsõ alkalom volt nagyon rossz, az volt egyben az elsõ szõrtelenítésem is 13 évesen. Aztán közben 1-2 (többször nem) rávetemedtem arra, hogy leborotváljam a lábam...hát igen utána megint kicsit kellemetlen volt, de a lábamon nem fáj. A hónaljamnál nekem a gyanta is rossz, mindig minimális mennyiséget próbálok epilálni, nem várom meg, hogy több legyen a hónaljamon, így elviselhetõ. A fazont azért meghagyom kozmetikusnak gyantázásra...szerintem arra az a legjobb megoldás.
az epilátor használata után nagyjából 2-3 hét után kezdett nekem visszanõni a szõr. szerintem ez a legjobb megoldás a szõrtelenítésre! :)

Milyen epilátort ajánlotok az államon lévő szőrszálak eltávolítására? Sima epilátor is jó vagy csak kimondottan arcra való? Krémek ilyesmik? Légyszi segítsen akinek van ebben tapasztalata.

Legjobb válasz: én epillátort használtam,de azt vettem észre,hogy mikor nõni kezdenek,visszafordulnak a szálak,és ugy néz ki mint a kis fehér pattanás :/ bár szerencsére ez nagyon ritka,úgyhogy ha nem akarod gyantázni,akkor ez egy jó megoldás!!!egyáltalán nem erõsödött a szõr!

én epillátort használtam, de azt vettem észre, hogy mikor nõni kezdenek, visszafordulnak a szálak, és ugy néz ki mint a kis fehér pattanás :/ bár szerencsére ez nagyon ritka, úgyhogy ha nem akarod gyantázni, akkor ez egy jó megoldás!!!egyáltalán nem erõsödött a szõr!
Az epilátor szerintem azért nem jó megoldás mert a kis vékony szõke nem látható szõrszálakat is leszedi, és azok idõvel megerõsödnek és több lesz mint volt. Ha néhány szál van akkor a csipeszt javasolnám, ha kicsit több akkor a gyantát.
A kérdező hozzászólása: A gyantázást meg tudom magamnak is csinálni? Vagy ahhoz muszáj kozmetikus? (Bocs de most jelentek meg ezek és nem vagyok járatos ez ügyben.)
A kérdező hozzászólása: Sötétek a szõrszálaim.
A kérdező hozzászólása: Bármilyen epilátor jó?
Én csipesszel szedtem az államon a szõrt, megerõsödött, több lett, stb... És most IPL kezelésre járok, szerintem próbáld meg azt.
énis csipeszeltem mert csak pár szõr volt, de erõsõdik neem is.
Elsõ vagyok. Ha csak most jelentek meg akkor szerintem elég a csipesz, de annál is kell vigyázni hogy nehogy összefogj vele pihéket mert akkor tényleg azok is erõsödnek és több lesz. Ha elkezded bármivel szedni mindenképpen erõsödik. Sajnos ez van :(.

A gyanta vagy az epilátor tényleg kiritkítja a szőrszálakat? Mik a tapasztalatok? Kinek ritkította ki, milyen helyen és mennyi használat után?

Legjobb válasz: 12 éves korom óta gyantázom a lábamon a szõrt, most 27 vagyok, ugyanolyan mint volt. Nem ritkítja.

12 éves korom óta gyantázom a lábamon a szõrt, most 27 vagyok, ugyanolyan mint volt. Nem ritkítja.
Nekem ritkult a lábamon is és a hónaljamon is.
Nálam is ritkult a lábamon, másnál a hónalj lett ritkább szõrzetû.
nekem a gyantázástól kissé ritkult a hónalj szõrzetem, anyukámnak az epilálástól teljesen ki ritkult a lábán a szõr. de ne várj csodát, mindenkinek más. de mindkét módszer ezerte jobb mint a borotválás
Én intim területen vettem észre igazán a változást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!