Találatok a következő kifejezésre: Milyen tapasztalataitok a Patentex (2 db)

Milyen tapasztalataitok vannak a Patentex Oval hüvelyi fogamzásgátlóról?

Én még semmilyen gyógyszert nem szedtem el?tte. Akkor is használható? Ja, és 22 éves vagyok.

Legjobb válasz: Ez a fajta csíp,ne tablettát hanem valami kúpot használj,de ezt a gyógyszertárban megmondják melyik nem csíp.

Ez a fajta csíp, ne tablettát hanem valami kúpot használj, de ezt a gyógyszertárban megmondják melyik nem csíp.
Engem nem csípett. Szerintem nagyon jó és hatásos is (persze csak ha betartod a használati utasítást). Nekünk egy dolog miatt nem vált be, mert a párom nagyon szereti az orális szexet és õ úgy érezte, keserû az íze. Olyankor viszont, amikor ez kimarad, akkor nagyon megfelelõ.
Ja, még annyit, hogy ez nem tabletta, hanem kúp és szerintem a gyógyszerész sem tudja megmondani kit melyik csíphet. Tehát valószínûleg magadnak kell kitapasztalnod.

Mi a véleményetek, milyen tapasztalatok van a PHARMATEX illetve a PATENTEX tablettárólt/kúpról?

Egészségügyi okok miatt abba szükséges hagynom a hormonális fogamzásgátló szerek használatát. Most szeretnék valamilyen módszert találni helyette. Tartós párkapcsolatban élek, és sajnos az óvszert sem én sem a párom nem szeretjük. :(. A hagyományos naptár, és h?mér?s módszer mellet nemrég hallottam csak a fent említett módszerr?l, viszont a betegtájékoztatón kívül semmit sem tudok róla.

Legjobb válasz: Jók ezek a hüvelytabletták és kúpok, de csak és kizárólag megszakítással kombinálva biztonságosak.

Jók ezek a hüvelytabletták és kúpok, de csak és kizárólag megszakítással kombinálva biztonságosak.
2 éve használom , nekünk bejött megszakítás nélkül is, én sem birom a hormonális dolgokat
Mi is használtunk ilyet, de mindkettõnknek kellemetlen csípõ érzést okozott.De gondolom ez nem mindenkinél jelentkezik.Engem az is zavart, hogy 10 percet várni kell, hogy feloldódjon...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!