Találatok a következő kifejezésre: Milyen tanfolyamra elmennem ahhoz, hogy utazási (1 db)

Milyen tanfolyamra kellene elmennem ahhoz, hogy utazási irodában dolgozhassak?

Utazások eladása, információadás az utazásokról, stb...

Legjobb válasz: IDEGENFORGALMI ÜGYINTÉZÕ

IDEGENFORGALMI ÜGYINTÉZÕ
Nekem egy barátnõmet már 2 helyre is felvették.Nem azt mondom, hogy a legjobb helyre, de corában lévõbe ahol tapasztalatot gyûjt és onnan egyenes út vezet a nagyokhoz.Hozzáteszem nem egy észlény a lány nem is agilis mégis ott van.
Semmilyenre, nyelveket kell beszélned, és jó, ha könnyen teremtesz kapcsolatot az emberekkel. Szerintem próbálj konkrét állásajánlatokra jelentkezni, valahova majdcsak felvesznek. Ha már egy helyen dolgoztál, akkor könnyebb továbblépni, mert már van tapasztalatod. Az idegenforgalmi ügyintézõ tanfolyam hasznos lehet, de úgy tudom, hogy nem szokták kikötni a jelentkezés feltételeként.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor szokták kiírni a szeptemberi OKJ-s képzéseket?

1

Milyen továbbtanulási lehetőségei vannak egy végzett vadgazdának (alap-, mesterképzés után)? Továbbtanulhat például zoológusnak?

0

Ha ott szeretném hagyni az első még ingyenes OKJ-s képzésemet, akkor esetleg átmehetek másikra, mármint hogy átvesznek másik városba ugyanolyan szakmára így fél év után?

2

18 év alatt kell szülő beleegyezés, hogy vezetni tanulhassak?

17 éves vagyok, tavasszal kezdeném el, de állami gondozott vagyok. Ugye nem kell beleegyezés?

6

Mit jelent az iskola rendszerén kívüli képzés? Ez egyenlő a levelezővel?

Írja már le valaki mit jelentenek ezek?

2

Milyen szakma lenne a legideálisabb nekem?

Szeretek: háztartást végezni, sütni-f?zni, gyerekekkel foglalkozni, kézimunkázni, kertészkedni, embereknek segíteni, nyelveket is szívesen tanulok és még sorolhatnám... Gyógymassz?ri tanfolyamra gondoltam, van egy üresen álló helységem ahol dolgozhatnék is. Szerintetek jó ötlet lenne? Vagy más egyéb ötlet?

2

Hogyan lehetnék íráselemző?

Régen láttam...a tv-ben egy Frei dossziét, ahol egy olyan íráselemz?vel volt interjú-ja (Freinek), akit az állam alkalmaz.

Egy ilyen állásra ,milyen végzettségre van szükség?
Hogy lehet betölteni?

2

Mi a véleményetek a Talentum autósiskoláról?

0

Hol lehet utánajárni egy cégnek, hogy megbízható-e ami internetes távoktatást ajánl?

Hogy pénz lehúzás-e.

0

Felsorolna nekem valaki néhány olyan iskolarendszerű képzést biztosító intézményt, ahova jelentkezhetnék esti tagozatra?

Keresgélek a neten, de kissé nehézkes, mert célirányos keresésre lenne szükségem. Konkrét intézménynevekkel pl... El?re is köszi

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!