Találatok a következő kifejezésre: Milyen tanfolyamra elmennem (6 db)

Milyen tanfolyamra kellene elmennem ahhoz, hogy bankban dolgozhassak ha már megvan az érettségim?

Legjobb válasz: Nézz meg egy-két álláshirdetést. Számítástechnikai végzettség (pl. ECDL) megvan?

Nézz meg egy-két álláshirdetést. Számítástechnikai végzettség (pl. ECDL) megvan?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs ECDL vizsgám. És köszönöm a segítségedet!!!
banki ügyintézöi szakoit kell elvégezned. a baj csak az lesz hogy semmi gyakorlattal jössz ki a sulibol. ha jól beszélsz németül (középfok+++) akkor ajánlom hogy probálkozz németországban, ha beszélsz németül nyugottan írj privit és segítek itt kint hogy lehet ingyen egy bank által szakmákat tanulni.
Én úgy tudom, hogy a legtöbb bankban valutapénztárosi vizsgát várnak el. Nézd meg a feltételeket az álláshirdetésekben, pl a http://www.bankjobs.hu-n csak bankos álláshirdetéseket találsz.

Milyen tanfolyamra kellene elmennem ahhoz, hogy utazási irodában dolgozhassak?

Utazások eladása, információadás az utazásokról, stb...

Legjobb válasz: IDEGENFORGALMI ÜGYINTÉZÕ

IDEGENFORGALMI ÜGYINTÉZÕ
Nekem egy barátnõmet már 2 helyre is felvették.Nem azt mondom, hogy a legjobb helyre, de corában lévõbe ahol tapasztalatot gyûjt és onnan egyenes út vezet a nagyokhoz.Hozzáteszem nem egy észlény a lány nem is agilis mégis ott van.
Semmilyenre, nyelveket kell beszélned, és jó, ha könnyen teremtesz kapcsolatot az emberekkel. Szerintem próbálj konkrét állásajánlatokra jelentkezni, valahova majdcsak felvesznek. Ha már egy helyen dolgoztál, akkor könnyebb továbblépni, mert már van tapasztalatod. Az idegenforgalmi ügyintézõ tanfolyam hasznos lehet, de úgy tudom, hogy nem szokták kikötni a jelentkezés feltételeként.

Milyen tapasztalataitok vannak az EFT-vel kapcsolatban? (Érzelmi Felszabadítás Technika) Magamtól is megtudom tanulni (könyvből) vagy érdemes elmenni tanfolyamra?

eft

Legjobb válasz: Nekem csak jó tapasztalataim vannak. Könyvbõl kezdtem én is, de mindenképpen jó szerintem elmenni a tanfolyamra, rendbeszedi az információkat a fejedben. Innen olvasgathatsz jó dolgokat ingyen is: http://www.lelekapolas.hu/ http://www.benso-iranytu.hu/

Nekem csak jó tapasztalataim vannak. Könyvbõl kezdtem én is, de mindenképpen jó szerintem elmenni a tanfolyamra, rendbeszedi az információkat a fejedben. Innen olvasgathatsz jó dolgokat ingyen is: http://www.lelekapolas.hu/ http://www.benso-iranytu.hu/


Ne menj el. Aláírtál valamit? Ha nem, akkor nem tudnak veled mit kezdeni.
Fizettél valamit? Aláírtál valamit?
A kérdező hozzászólása: nem nem fizettem semmit hülye lettem volna ..még én fizessek:) aláírni meg csak azt kellett h ki volt ott jelenlétit kellett írni.nem írattak velem alá semmit. így nyugodtan lesz_arhatom?
Én voltam ott "állásinterjún" néhány hónapja. Majdnem bevettem a dolgokat olyan jól nyomta egy dögös csajszi a szöveget. Voltunk ott vagy öten, hatan. Volt valami papír amit még az elején kitöltöttem, csak név meg pár adat került fel rá. Másnap kezdõdött volna egy három napos "tanfolyam" Arra már nem mentem, mert utánanéztem és megtudtam milyenek. Arra se vettem a fáradtságot hogy szóljak hogy nem megyek majd.... Azóta nem is hívtak
Szerintem semmit se. Ismerem õket, nem valami jó egy banda.Én is üzletkötõ vagyok, de egy sokkal komolyabb cégnél, aminek konkrétan nincsen konkurenciája, és alig ismerik a szolgáltatásunkat(jogi dolog).

Milyen speciális tanfolyamra érdemes elmenni?

Úgy értem, mi ad a legtöbbet hozzá az életedhez a pénzért cserébe? Kamura nem szeretnék menni. Ki mit tapasztalt?

Hova és milyen kozmetikus képzésre, tanfolyamra érdemes elmenni amit elismernek?

Nem az a célom, hogy csak legyen egy papírom róla, hanem min?ségi oktatásban legyen részem a pénzemért. Jó nev? intézményekre lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: Pesten a Szépmíves Szakiskola.Ott elég komoly az anatómia és az anyagismereti rész is.Sok sikert!

Pesten a Szépmíves Szakiskola.Ott elég komoly az anatómia és az anyagismereti rész is.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, utánanézek!
Sok sikert hozzá, aki ott végez az valóban szakember lesz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!