Találatok a következő kifejezésre: Milyen tünetekkel vagy (118 db)

Van valaki aki 18-án nem várja? Érdekelne neki milyen tünete, vagy tapasztalata van. Mikor tesztelhetek először?

Legjobb válasz: Szia! Eljött a reggel és még semmi...de még nem örülök nagyon mert mostanában estefelé jelentkezik a nemvárt. Te hogy állsz?tünet?eredmény?

Szia! Eljött a reggel és még semmi...de még nem örülök nagyon mert mostanában estefelé jelentkezik a nemvárt. Te hogy állsz?tünet?eredmény?
Szia! Nálam elúszott a remény.18-án este jelentkezett hiába nem vártam.Remélem neked jobb híreid vannak!:-) Várom válaszod!!
Szia! Én akkora nem várom.Tünet még semmi de még korai is lenne.2 nemsikerült terhesség után óvatos vagyok.ha nem érkezik meg 20-án reggel fogok elõször tesztelni.aztán 2-3 nap múlva ismét.
A kérdező hozzászólása: Nekem van 3 tesztem, és már felkészültem a negatívra is, de már nagyon szeretném látni hogy van-e halvány csikom hétfõn... de a biztosat tényleg csak akkor érdemes ahogy írtad. Tájékoztass kérlek, ha van valami észrevételed, tüneted! :) Nekem ma fájdogál az alhasam. Sok sikert! :D
A kérdező hozzászólása: Szia! Én tegnap negatívat teszteltem, de mindenki biztat, hogy még ne keseredjek el. Még nekem se jött meg... Tegnap és tegnap elõtt le akart szakadni a mellem, kaja után hányingerem is volt pedig alig ettem valamit. Remélem ezeket nem csak bebeszélem magam. Szorítok neked, és örülök, hogy nem feledkeztél meg rólam! Most elutazok két napra, legközelebb szombaton jelentkezek, remélem addigra már többet tudunk majd :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Én tegnap halvány csíkot teszteltem! :D Sajnálom, hogy neked most nem sikerült, drukkolok a következõ hónaphoz! Szívesen veszem ha értesítesz a fejleményekrõl, akár priviben is. :)
A kérdező hozzászólása: Csináltál tesztet??? Mert attól, hogy megjött még lehet baba! Írtak errõl más kérdésekben is a fórumon... Szorítok!

Két hónapos kislányomnak a szemfoga helyén olyan mintha jönne a foga, felhivtam tegnap a dokinkat és azt mondta hogy az hámgyöngy de nem mondta el hogy mi az, mi lehet az? és hogy milyen tünetei vagy kezelése van?

Legjobb válasz: Ott kellett volna rákérdezned. Soha ne gyere el úgy a dokitól, védõnõtöl, hogy valami nem tiszta! Rákerestem a google-ban, de túl sok jót nem írnak... Én visszamennék, és tisztázám a dokival hogy mi van és mit kell tenni.

Ott kellett volna rákérdezned. Soha ne gyere el úgy a dokitól, védõnõtöl, hogy valami nem tiszta! Rákerestem a google-ban, de túl sok jót nem írnak... Én visszamennék, és tisztázám a dokival hogy mi van és mit kell tenni.
na amásik, h ha csak telefonáltál akkor honnan tudja a doki h mi az, tanácsadáson mutasd meg
Most kicsit elkezdtem aggódni. Épp a héten tettem fel egy kérdést, hogy lehetséges-e, hogy jön a két hónapos fiam foga. Merthogy észrevettem, hogy a szintén a szemfoga környékén van valami. Igazából már ki is bújt, teljesen ugyanolyan, mintha fognak a csúcsa lenne, kemény, fehér. Csak éppen túl korán még ehhez szerintem és nem igazán jó helyen, mert ugye a metszõfogak jönnek elsõként általában. De kaptam egy pár megnyugtató választ, hogy lehet, hogy már fog és az is lehet, hogy az jön elsõként, megnyugtattam magam. De lehet, hogy mégsem? Lehet, hogy nálunk is ez a gond? Én csak a jövõhéten tudok dokihoz menni, akkor megyünk ellenõrzésre. A te kislányodé hogy néz ki? Kemény, fehér?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ kommentálónak mondanám, hogy felhívtam nem pedig elmentem a dokihoz, és nem okoskodást vártam hanem egy választ, hogy mi lehet az. Esetleg valakinek volt e ilyen és hátha tudja hogy mi ez, mint a harmadik kommentáló. A harmadik kommentálónak mondanám, hogy igen olyan mintha fog lenne, fehér, kemény, és már kint van a hegye. Teljesen olyan mintha fog lenne. De nekem is az volt a fura, hogy ilyen hamar jön a szemfoga. Lehet, hogy mégis az. Bocsi nem akartalak megijeszteni, csak én megijedtem, hogy ilyen hamar jön a szemfog.
Kozben en annyit leptem a dologban, hogy tegnap felhivtam a dokit, de a recepcioson kivul massal nem tudtam beszelni. Szerinte ez nem egeto problema es boven raerunk vele a jovoheti ellenorzesig, majd mutassam meg ott. Hm. Ugyhogy netezgettem es kerestem orvos valaszol topic-okat, kb negy dokinak megirtam a problemat. Eddig egy valaszolt, szerinte nem kell aggodni, mert eleg kicsi az eselye, hogy barmi mas legyen, foleg ha ennyire fogszeru, tehat feher es kemeny. Azzal nyugtat, hogy a fogzas eleg nagy szorast mutat, nem az en fiam az elso, akinek ilyen hamar kibujik az elso foga, es bar altalaban valoban a metszofogak jonnek eloszor, de ebben is lehet elteres, latott o mar boven olyat, hogy hatso, vagy szemfogak bujtak ki. Szoval majd mutassam meg eloben is valakinek, addig is figyeljem, hogy meg mindig fogszeru-e, de ha barmi rendelleneset latok, akkor azonnal mutassam meg dokinak. Hat ennyi. Majd ha egyszer valaszol a tobbi is, akkor azokat is leirom, vagy bemasolom ide neked.
Elfelejtettem odairni, de gondolom, hogy kitalaltad, hogy a harmadik valaszolo voltam.
Milyen tünetek? Mire gondolsz? :OO
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy egy kicsit értelmetlenül írtam, arra gondoltam hogy ezek lehetnek terhesség jelei ? a 10. napon ? holnap lesz 11. nap.

Akinek a gyermekének autista, aspergeres vagy bármi hasonló diagnózisa van már, milyen tüneteik voltak 2, 5 évesen?

Legjobb válasz: A repkedés azért alarm jel. Nem szabad felette szemet hunyni. Nem biztos, hogy egyértelmûen autizmust jelent (vagy bármilyen más, repetitív mozgás azt jelenti), de érdemes autizmusban jártas szakemberhez fordulni vele. A szülõ ugyanis nem tudja (pláne, ha csak egy gyereke van), hogy milyen további tünetekre kell(ene) odafigyelni. Önmagában semmilyen tünet nem utal autizmusra, a megkésett beszédfejlõdés is olyan, hogy rengeteg oka lehet, és az aspergereseknél többnyire nincs is. (Az én aspergeres lányom három évesen már bõvített mondatokban beszélt, most 6 évesen már kb. 11 éves szinten van verbális készségek terén).

A repkedés azért alarm jel. Nem szabad felette szemet hunyni. Nem biztos, hogy egyértelmûen autizmust jelent (vagy bármilyen más, repetitív mozgás azt jelenti), de érdemes autizmusban jártas szakemberhez fordulni vele. A szülõ ugyanis nem tudja (pláne, ha csak egy gyereke van), hogy milyen további tünetekre kell(ene) odafigyelni. Önmagában semmilyen tünet nem utal autizmusra, a megkésett beszédfejlõdés is olyan, hogy rengeteg oka lehet, és az aspergereseknél többnyire nincs is. (Az én aspergeres lányom három évesen már bõvített mondatokban beszélt, most 6 évesen már kb. 11 éves szinten van verbális készségek terén).
Az unokaöcsém 9 éves Aspergeres, az ikreim 10 évesek, egészségesek. Nekem az tûnt fel, hogy nem kommunikált velük, nem beszélt sokat és csak az anyukája tudott hatni rá. Semmi különös nem volt, csak egyszerûen éreztem, hogy valami nem ok! Semmit nem tudtam errõl a betegségrõl. Összeszedtem minden bátorságomat és elmondtam a szülõknek, hogy szerintem el kéne vinni szakemberhez, mert valami van. Ekkor 5 éves volt. Mostanra megvan a diagnózis. Édes kiskölyök, csak fura kicsit.
Az én lányom is repkedett 2 évesen, mégsem autista. Ez még nem ok a gyanúra. Nekem ugyan nem autista a gyerekem, de az egyik barátnõmnek igen. És való igaz, hogy 3 éves korig szinte teljesen normálisan viselkedett a gyerek. Õk igazán azért kezdték el vizsgálatokra hordani a gyereket, mert nem szólt egy szót sem. De még csak nem is gügyögött (igaz, emiatt már 1, 5 évesen szólt a védõnõ, hogy a fülét nézessék meg.) 4 éves koráig csak megkésett beszédfejlõdéssel kezelték. Csak az volt a fura, hogy semmilyen torna vagy logopédus nem hozott változást. 4, 5 évesen diagnosztizálták, hogy autista. Most 5, 5 éves és nagyon durva! Még mindig nem beszél, ha nincs kedve nem szobatiszta. Gyermektársaival nem kommunikál, és semmi veszélyérzete nincs.

Lányok, akik hosszu ido után estetek teherbe, amikor már nemigazán torodtetek a tunetekkel végulis milyen tunetekkel járt? Gondolok a menzi elmaradásán kívul volt vmi jellegzetes ami nagyon más volt, vagy épp semmi tunet?

Legjobb válasz: Semmi. A várt menszesz elõtt volt mindjárt megjön-érzésem, mint rendszerint, és cicifeszülésem, mint rendszerint. Semmi nem utalt arra, hogy most másképp lesz, és útban van a baba. Egyszerûen csak nem jött meg, és pozitívat teszteltem. A tünetek a 6. hét után indultak be, de akkor elég durván: a rosszulléttõl az ágyból se tudtam kikelni.

Semmi. A várt menszesz elõtt volt mindjárt megjön-érzésem, mint rendszerint, és cicifeszülésem, mint rendszerint. Semmi nem utalt arra, hogy most másképp lesz, és útban van a baba. Egyszerûen csak nem jött meg, és pozitívat teszteltem. A tünetek a 6. hét után indultak be, de akkor elég durván: a rosszulléttõl az ágyból se tudtam kikelni.
ez is bizonyítja, hogy mennyi mindent képesek vagyunk behaluzni... köztük én is, nem azért írtam, hogy feszültséget keltsek. de ha valaki nagyon szeretne kisbabát, akkor sokszor úgy érzi magát, mintha már terhes is lenne. és errõl nagyon nehéz megállapítani, hogy akkor most igazi, vagy sem.
A kérdező hozzászólása: tudom, már tulestem ezen a "bebeszélos" idoszakon:) már van egy 2 és fél éves kislányom, nála ilyen gondom nem volt, pedig o is 8honap után sikerult.az elso terhesség nem járt tunetekkel, a második viszont igen, már 4 hetesen éreztem hogy vmi más..de sajnos ot elveszítettuk:(( most kíváncsi vagyok milyen lesz a kovetkezo, illetve remélem megtapasztalom ujra...Hát ezek szerint tényleg nincs két egyforma terhesség egy személynél.
Nekem sem voltak égbekiáltó "tüneteim" de visszagondolva, néhány apró azért igen. Állandóan a salátát, és a friss zöldségeket kívántam, zabáltam. Pattanásos lett az arcbõröm. Ennyi. Egyébként nekem is volt mindjárt megjön érzésem, ezért volt furcsa, hogy végül nem jött meg, de még akkor sem "gyanakodtam" igazán. Több mint egy hét után teszteltem csak.
Én már pont megbeszéltem magammal, hogy most nem is lenne jó, mert végigcsinálni a nyarat nagy hassal, így elég lenne ha tavasszal sikerülne. És nyilván rögtön összejött. Nem jött meg, majd ehhez képest egy héttel már a hústól hánytam.
pattanás?! na ne, én meg abban reménykedek, hátha akkor elmúlnak
Szia! Én még 5+3 heteske vagyok de tök ugyanaz mint az elsõ válaszolóval. Akkor még csak ezek után leszek rosszul?Húú... Sok sikert, és ha nem figyeled magad, akkor fog sikerülni--nálam így történt:) Azt sem tudom mikot volt pém... Két naponta voltunk eggyütt, csak annyiban volt más, hogy apa feldobta a lábaimat a nyakába, és úgy madatunk pár percet.:) ))))) Drukkolok!
Szia! Nekem mindig volt mellfeszülésem, abban a hónapban még az sem volt.Arra gondoltam, nem volt tüszõrepedésem, és kimarad egy ciklusom, így nem is törõdtem vele, barátnõm unszolására csináltam 11 nap késésnél egy tesztet, csak hogy hagyjon már békén, én biztos voltam benne, hogy nincs baba, hisz mint írtam a szokásos cictünetek sem voltak.Természetesen tök pozit teszteltem, másnap az uh-on már egy 7mm-es petezsákot láttunk:) A terhesség alatt sosem volt tünetem, a mellem sem kezdett el jelezni, semmi nem volt.A szülésemet követõ 2. napon a tejjbelövéskor volt az elsõ mellfeszülés.Nekem így volt:) )

Milyen allergia, vagy intolerancia okozhat télen-nyáron légzőszervi tüneteket (orrfolyás, orrduglás)? Milyen vizsgálatokat lenne érdemes elvégeztetni?

Legjobb válasz: Szia! Véleményem szerint a házi poratka egész évben okozhat ilyen tüneteket. Beszélj a háziorvosoddal, õ ad beutalót átfogó allergia vizsgálatra. Remélem segítettem.

Szia! Véleményem szerint a házi poratka egész évben okozhat ilyen tüneteket. Beszélj a háziorvosoddal, õ ad beutalót átfogó allergia vizsgálatra. Remélem segítettem.

10. hétben vagyok, holnap megyek UH-ra. Hasonló "korban" lévő kismamák mit éreztek? Milyen tüneteitek vannak?

Nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen, tüneteim nem nagyon vannak, illetve csak enyhék. 3 hete volt szívhang, remélem most se lesz baj. Ti hogy érzitek magatokat?

Legjobb válasz: Én 11 hetes vagyok. Nem nagyon vannak tüneteim. Viszont kerekedik a pocim :-) jövõ héten megyek a 12 hetes szûrésre, én is nagyon várom. Nagyon aoldog és problémamentes babavárást kívánok :-)

Én 11 hetes vagyok. Nem nagyon vannak tüneteim. Viszont kerekedik a pocim :-) jövõ héten megyek a 12 hetes szûrésre, én is nagyon várom. Nagyon aoldog és problémamentes babavárást kívánok :-)

Lisztérzékenységnél mikor jelentkeznek a tünetek? Amikor valamilyen lisztet tartalmazó ételt elfogyasztunk? Vagy akármikor, akár 1 nappal később is? Kinél milyen tüneteket okoz a lisztérzékenység?

Legjobb válasz: Szia, Ismerõsömnek már 1 éve fáj a hasa.. szinte minden nap. Orvosról orvosra járkált, és senki nem tudta megmondani hogy mi baja lehet szegénynek :S 1 év alatt 5x volt mûtéti vizsgálata, hogy mégis mi lehet a baja ... Legutolsó vizsgálat elõtt valamit csináltak vele, és jóindulatú csomókat vagy miket találtak benne, amik nõni fognak, hogyha lisztes kajákat eszik :S, naponta 2x kell hashajtót bevennie most.. már lassan 3 hónapja.. meg rá egy pár gyógyszert .. Én nem értek hozzá.. de szerintem egyszerûbben is ki lehetett volna deríteni ezt :( de sajna 1 évig szenvedett vele..

Szia, Ismerõsömnek már 1 éve fáj a hasa.. szinte minden nap. Orvosról orvosra járkált, és senki nem tudta megmondani hogy mi baja lehet szegénynek :S 1 év alatt 5x volt mûtéti vizsgálata, hogy mégis mi lehet a baja ... Legutolsó vizsgálat elõtt valamit csináltak vele, és jóindulatú csomókat vagy miket találtak benne, amik nõni fognak, hogyha lisztes kajákat eszik :S, naponta 2x kell hashajtót bevennie most.. már lassan 3 hónapja.. meg rá egy pár gyógyszert .. Én nem értek hozzá.. de szerintem egyszerûbben is ki lehetett volna deríteni ezt :( de sajna 1 évig szenvedett vele..
nagyon változatos betegség. nekem semmilyen tünetem nincs, csak az ellenõrzõ vizsgálat során derül ki, hogy ellenanyagot termel a vérem, ami hosszútávon emésztési funkciós zavarokat okoz. de tudok olyat is, aki koknrétan rosszul van, ha liszteset eszik.

Hányan vagyunk 5 hetes pocisok? Kinek milyen tünetei vannak?

Legjobb válasz: én 7 hetes, 6 napos vagyok, de semmi tünetem. Ja, mensi kimaradt :) de néha a mellem érzem

én 7 hetes, 6 napos vagyok, de semmi tünetem. Ja, mensi kimaradt :) de néha a mellem érzem
Szia! Én olyan 6 hetes vagyok. Tünetem szinte semmi, néha ég a mellbimbóm, sûrûbben járok pisilni és összevissza ennék de más nem igazán van.
OK, Fanni, szerintem, jó lesz! J.
Sziasztok! Bocsánat de rövid leszek. regisztráltam a hoxa.hu-n, holnap megnyitom a fórumot 2009 szeptemberére várt babák címen, vagy valami hasonló. Az jó lesz?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, aludd ki magad helyettünk is! Én majd talán hajnalban megint el tudok szundítani! Örülök, hogy minden oké, biztosan behívot volna megnézni, ha úgy gondolta volna, hogy nem normális ez a folyás. Nekem egyébként ismerõs a TSH, mert nálunk anyunak van pajzsmirigy túlmûködése, õ is gyógyszert szed õsidõk óta.Reméljük azzal is minden rendben lesz. Akor jó pihenést!
Sziasztok! Beszéltem a dokimmal, holnap tudja megmondani, hogy mekkora a TSH-m, akkor lesz gépközelben. Mondtam neki a folyást, azt mondta, az semmi, ne aggódjak! :) Nem volt bõszavú, de bízom benne, és megnyugtatott. Jah, Fanni, a TSH, a pajzsmirigyet szabályozó hormon! Ha magas, az azt jelenti, hogy az agyam azt mondja a pajzsmirigyemnek, hogy tessék hormonokat termelni, mert ezek szerint, nem termel eleget, vagyis alulmûködik. Ez van nálam, vagyis remélem, hogy csak volt. :) Enni még mindig nem ettem semmit, tegnap is ugyanez volt, ilyenkor azért tényleg jók azok a lóadagú vitaminok... Nem bpesti vagyok, hanem Székesfehérvár mellett lakom. Viszont, tényleg kereshetnénk valami olyan oldalt, ahol nem kell ennyit lapozni! :) ) Puszik, Judit
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem tudok ötletet, hogy hol tudjuk folytatni, pedig jó lenne, mert ide azért az egész magánéletünket se a legjobb kiírni. Én nem budapesti vagyok, hanem zalaegerszegi, ha van ismerõs az oldalon, akkor most meglepõdve veszi tudomásul, hogy megint babás vagyok. Remélem anyu nem tudja meg elõbb, mit ahogy én akartam elmondani nekik. ( szóval ha valaki rámismer kérem tartsa még meg a titkomat) :) )) Az a baj, hogy nem sok, sõt egy Gina sincs, két kislánnyal , Zalaegerszeg kis város. Itt mindenki ismer mindenkit! Na mindegy, szóval. Én reggel még nem érzem annyira rosszul magam, inkább este lefekvés után, olyankor szagoktól, mindentõl rosszul vagyok. Nem sokat ettem vacsira edig egyszer sem, de érzem, hogy korog a gyomrom, ellenben kajára nem tudok gondolni. Nagyon szépen köszi a tanácsokat, nagyon jól jöttek, szerintem bevetek párat mindenképpen. Judit a barnás folyásra majd a dokid fog értelmes választ adni, igy csak találgatni tudunk. Fanni igazad van, nagyon durva, hogy milyen szépen le tudják írni, hogy mit kéne tenni babásan. Na nekem még az elsõvel volt ilyen szerencsém, anyuéknál laktunk, ki voltam szolgálva teljesen, akor feküdtem amikor akartam, addig aludtam amig akartam, szóval az tényleg laza volt. A másodikal már építkeztünk, rohangáltunk ösze-vissza, ott volt már a másik kismanó. Rengeteget cipelgettem. Hát a mostaniról meg ne is beszéljünk. A férjem londonban, teljesen külön, ráadásul a szüleim falun laknak nem is itt a városban, anyumon kívül nincs segítségem, itt a két kis törpilla, regel 7-kor ovi, délután négykor menni érte. Pont akkor alszik a legjobban a kis Dorcikám, szóval nem egyszerû, teljesen el vagyok néha havazva. Nade nem panaszkodásnak szántam, mert tudtam hogy ez lesz és vállaltam. A dokiról annyit, hogy az enyém meg tök laza, néha nagyon is, mert õ meg mindent félvállról vesz. Mikor novemberben mondtam neki, hogy decemberben jön haza a férjem és próbálkoznánk a babival, van e valami jó tanácsa azt mondta, semmi. Se gyertyaállás, se hõmérõzés, semmi hókusz-pókusz. Még csak feküdni se feküdjek, nyugodtan le is zuhanyozhatok, oda találnak a kiskatonák. Végülis igaza volt. Meg õ a folyástól se esik kétségbe. egyszer volt megijedve az 5 év alatt, akkor monjuk én is, mikor a második baba a 30. héten nagyon meg akart születni. Éjszaka 3 perces fájásokra ébredtem , irány az ügyelet, kaptam injekcitókat, gyógyszert, és nem lett gond, csak kinyiltam egy ujjnyira. Ezek a homeopátiás szerek is tök jók, el fogok meni venni valamit hányinger ellen. Na megyek leteszem a lányokat aludni, majd még folytatom, Judit ird meg mit mondott a doki! Puszi
Jó reggelt:) Gina, íme az okosság: Kétszersült az éjjeliszekrényen, ébredés után felkelés elõtt elmajszolni 1-2 darabot. (gyomorégéskor is ez a tuti). Bõséges reggeli. Hányinger ellen inkább sósat kell enni mint édeset.A kávé nem jó, fokozza az ingert. Ha nagyon kívánod, akkor sok sok tejjel. Többször keveset enni, sose legyen teljesen üres vagy teli a gyomor. Ne legyen az étel zsíros vagy nagyon fûszeres. A szénsavas és az édes italok szintén kerülendõk. Sok mentes vizet kell inni! Teljes kiõrlésû, és rostban gazdag ételeket egyél, sok zöldség-gyümölcs is csússzon le. Vacsira keveset. Homeopátiás szerek: http://homeopatia.info.hu/index.php?lang=hu&mode=HihModSite&.. Gyógyteák: Borsmenta és fodormenta
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Fanni köszönöm szépen, hogy megnézed, tegnap este, vagy inkább éjszaka nagyon rosszul voltam, futkostam a wc-re azt hittem, hogy most aztán nincs visszaút! És úgy bepánikoltam, hogy nem hiszitek el. Már elmentem 10 órakor lefeküdni, de még hajnali egykor nem aludtam. Megérzetem a kaja szagát, amit csináltam és elfogott az undor, közben éreztem, hogy korog a gyomrom, de nem bírtam kajára gondolni, szóval szörnyû volt. A gyomorsavam a torkom tetején, marta az egész nyelõcsövemet. Most én is azt akarom megnézni milyen kaják kötik le a savat és melyik nyomja fel. Meg mit lehet inni, mert a szénsavas nem jön be, a tej nem jó, a meleg tea nem jó, semmi más nem megy, mint a sima víz. Szerintem a szeretkezésetekbõl nem lesz gond. Én is mindig úgy féltem, utána mindig feszített, féltem hogy kárt okoztunk, de nem, a baba védve van, az egy csepp vér az nem gond. Legalábbis én igy gondolom. Mielõtt visszament a férjem , már tudtuk, hogy babás vagyok és nekem is egyik alkalommal volt egy kis vérzés. Aztán lehet, hogy nekem ettõl a méhszájsebtõl. Visszatérve az éjszakámra, nagyon rossz volt, pánikroham jött rám, még szidtam is magam, hogy minek kellett ez a terhesség, most milyen nyugodtan ellehetnék a két kislányommal. Közben meg simiztem a pocm, hogy ne haragudjon, mert õt is nagyon szeretem, csak nem tudom, hogy fel voltam e erre tényleg készülve. Szerintem nem gondoltam, hogy 3 hét alatt , egy pé-vel összejön. Nade mindegy is, majd túlleszek ezen is. Reggel meg felkelek, semmi bajom, egyelõre, úgy érzem én vagyok a világ legboldogabb kismamija és legszívesebben már világgá kürtölném. Nagyon hiányzott a férjem is, úgy odabújtam volna hozzá. Nekem nem is szex hiányzik én terhesen sohase élveztem, most se bánom, hogy nincs, hanem nekem a bújás, meg a szeretgetés, az hogy puszilgat, ölelget. Még egy jót pityeregtem is! Nem vagyok normális, igaz? Falacskás kismami mizújs? Szép napot! Gina
Sziasztok! az elõbb szeretkeztünk a párommal, nem kimondottan pocakos-lightos módon (De nem kell rosszra gondolni:) !) és pár csepp vért találtam a lepedõn. Tudom-tudom, nincs baj. De ugye nincs baj? :) jááááááj!!! Kérdezõ mamika, holnap megnézem neked a gyógyfüves könyvemben a hányinger ellen miket javasolnak. Jó éjt! Szoptatós mami, a továbbiakban az egyszerûség kedvéért: Fanni
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, bocs, hogy csak ilyen késõn, de a kislányom nem engedett a gép elé, barbiekat öltöztetett egész délután, mikor nem , akkor meg fõztem, stb. Szóval azért megúsztam hányás nélkül, de egyre erõsödik minden tünetem. kb. óránként, félóránként ennem kell valamit, akkor egy fél óránkeresztül jó. Híztam egy kilót, mondjuk annak örülök. Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de az én 48 kilómal nem sokáig tudom már takargatni a pocimat, nem vicc, este már rendesen látszik. Minél többedik baba, annál hamarabb látszik. Nem mintha takargatni akarnám, csak igy fejeztem ki. Értitek! :) A melleim úgy fájnak, hogy nem bírok melltartót hordani, sõt ma le is pattant óla, éreztem hogy nagyon feszül, egyszer csak elszakadt a közepén, a kislányomnak mondtam még egy jót nevetett is rajtam. Meg már megint a derekam fáj. Ma voltam orvosnál, sajnos nem a saját dokimnál, mert õt nem értem el, de mondtam, hogy van egy kis barnázás, megvizsgált, azt mondta, hogy meg van nagyobbodva a méhem, és hogy van egy 20 ft nagyságú méhszájsebem és hogy ez a jobbik eset, nem kell semmi terápia, max. ha görcsölnék, akkor napi 3*1 No-Spa. De hála nem görcsölök. Megnéztek hasi uh-val is, dehát mondanom se kell, hogy csak megvastagodott nyh látott a doki, az 18 mm volt, de azt mondta, hogy terhesség, csak még nagyon kicsi. Az elsõvel ugyanez volt. Ez meg még kisebb is, tudom, nem nehéz nekem kiszámolni, hogy mikor fogant. Hivatalosan a 6. hétben vagyok, de még csak 5 hetes. Egyébként olvastam, hogy írtátok az aloét, én is szoktam használni, nagyon jók. Most is vannak itthon aloés dolgaim. És még annyit, hogy én is jogot tanultam, a pécsi tudományegyetemen, velem nagyon rendesek voltak, az elsõ babával voltam akor terhes még pót uv-t is beiktatott nekem erre az állapotra tekintettel az egyik kedves tanárnõm. Szóval szerintem aki normális és tudja hogy mi van azért figyelembe veszi ezt a másállapotot. Egyébként nekem a védõnõ azt mondta, hogy várjam meg a 22-i magánrendelésen mi lesz és utána megírjuk a kiskönyvet. Akor akarom majd elmondani mindenkinek. Na most megyek pihizni, majd holnap folytatjuk. Jó éjt kismamik!
engem noszogat a dokim, hogy ugyan, még vegyek fel vizsgákat! és komolyan mondja :) de tetszik, mert valóban nem kell hanyatdobni magunkat csak mert pocakosok vagyunk :) bár most jól esne....
A kérdező hozzászólása: Nekem is jó lesz! Majd akkor írd meg, ha megvan és én is regisztrálom magam. Nála már megint megkezdõdött az esti rosszullét, ti hogy vagytok? Ez szörnyû, már félek elõre a lefekvéstõl. Nem bánnám ha varázsütésre el tudnék aludni. Pedig úgy érzem olyan álmos vagyok, hogy elájulok és akkor mg 3 órán keresztül kínlódok. Ejnye, ez a bébi megkínoz. Pedig ma csak vizet ittam, ettem piritós kenyeret, vacsorámat már befejeztem fél 7-kor, nem is ettem sokat, vettem be egy b6 vitamint. Hát majd meglátjuk. Valamelyik nap útrakelek és szerzek be kétszersültet, valami homeopátiás cuccot, aztán valamelyik csak jó lesz. ja meg valami gyógyteát, mert a víz elég unalmas. Én nagy teás vagyok, de most nem ihatom mert az is szétvágja a gyomrom. Kérdeztem már, hogy milyen terhesvitamint szedtek? Én most akarom elkezdeni az elevitet. Az nem viszi fel még jobban a savamat, ugye? Mindenkinek szép estét, kevesebb kínlódást, majd holnap! Gina
Ajánlani szeretném nektek a babaszoba.hu-t. Csevegõ menüpont alatt elég sok témában vannak ilyen irások. Már van is azt hiszem 2009. szeptemberi témájú. Bocs ha zavartam.
Drága Gina! Mindenek elõtt õszintén sajnálom, teljes szívemmel együtt érzek veled!!!! Bármiben segíteni tudok, tudok, beszélgeti, vagy akármi, írj egy e-mailt: [email protected] Bár továbbra is nagyon várom a 22-ét, üröm vegyül az örömbe. Rengeteg szeretettel: Fanni
Sajnálom. :( Éreztem, hogy valami nincs rendben. :( Azt azért nem értem, hogy miért kellett megvárni, hogy erõsödjön a vérzés... De nem bolygatlak, így is elég neked most... Próbálkozzatok újra, ha úgy érzitek, hogy lelkileg-testileg készen vagytok. És ha jönnie kell, jönni fog, hiába gumiztok, vagy szedsz bogyót, jön, és kész! Nem fog titeket megkérdezni! Fel a fejjel, azok a lányok ott a tieid, és így van, szükségük van rád!!! Minden jót kívánok Neked! Puszi, Judit
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Remélem itt mindenki megnézi és megtudja, hogy velem mi történt. Én a hoxara már nem akarok odarondítani ezzel az irománnyal. Szóval tegnapelõtt reggel felkeltem mint máskor mindig, délutánra erõsen elkezdtem vérezni, irány az ügyelete, nem csináltak velem semmit, azt mondták, hogy csináljak még egy tesztet, ha görcsölnék is vegyek be nospát. Ha erõsödik a vérzés mennyek vissza, ha nem akkor csak reggel egy uh-ra. Hazajöttem , erõsödött a vérzés, a teszt már csak halványan volt poz. Visszamentem egybõl befektettek , elkezdtek injekciókat, meg mindenféle terápiát, hogy megtartsák a babát, de sajnos az éjszaka folyamán elment. A tegnap reggeli uh-on már csak alvadt vérdarabkák voltak. A leletemen spontán vetélés szerepel. Utána az orvosom csinált egy ilyen tisztitást, este már csalódottan , összetörve itthon voltam. Az ad erõt hogy ittvannak akislányaim és hogy majd még lehet babánk. De most jó ideig nem próbálkozunk, majd talán pár év múlva. Próbálom úgy felfogni, hogy valamiért igy kellett történnie, nem fogok hetekig õrlõdni és síratni, mert nem érdemes és a két kislányomnak meg nagy szüksége van rám. A védõnõ is próbált nyugtatn, hogy 3 ból egy végzõdött vetéléssel, fogjam fel úgy hogy 11 nap késéssel megjött. A baj az lehetett, hogy nem sikerült beágyazódni, mert késõbb fogant meg. Nade ez már mindegy is. Mindenkinek nagyon jó babavárást, majd figyelemmel kísérem a sorsotokat és minden jót kívánok nektek! Gina
Gina, mi újság? Gyere majd a hoxa-ra!!! Remélem, minden oké veletek!!! Judit
azt el felejtettem írni h csak addig ne aggodj míg csak 1-2 napig van barnázás.ha tovább menj orvoshoz.egyébként pihenj sokat.nekem szoktak még lenni megjön érzésem is, de arra azt mondták h tágul a méh és a méhszalagok és attol van, és hogy az teljesen természetes.egyébként mikor elõször voltam dokinál akkor azt mondta h régen ezek miatt befektették az embert a kórházba, de ma a pihenéssel gyógyítják.de aki dolgozik és úgy terhes?vagy van mellette még 1-2 gyerek. az utolsó elötti válaszoló
Sziasztok! Köszi az utolsónak, hogy a barnázás miatt próbált megnyugtatni! Én azért egy kicsit még erõszakoskodom a dokimmal. :) Boldog babavárást Nektek is, Újak! :) J.
Sziasztok! Én hétfõn megyek dokihoz elõször, de úgy kb 5hetes terhes vok. Nekem nincs étvégyam, de ugyanakkor farkaséhes vok állandóan. Az alvásról ne is beszéljünk. Múlt hét szombat vasárnapot egy az egyben végigaludtam és még utána is fáradt voltam. A melleim is fájnak, de úgy hányingerem nagyon még nem volt. :-))
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=26932 Gyertek mamikák :) Jah én a terhesvitamint nem pártolom, sima vitaminokat szedek, olyat ami nem szintetikus, hanem természetes. (a terhesvitaminok tudomásom szerint sajnos azok). Ha jobban megismertek, hamar kiderül, hogy én mindenbõl a természetesebbet szeretem, de hát kinek mi az ízlése. Elsõ babámat is terhes vitaminok nélkül hordzam ki, 4200 gramm lett :D és hiper okos;) omega 3-at szedjetek ha tudtok, az nagyon segít az agyacska fejlõdésében! Na folyt köv a bemásolt linken. juhéjj :) F
A kérdező hozzászólása: Akkor Judit fordítva vagyunk, én regel érzem jól magam és este pedig pocsékul, most is elõre félek lefeküdni. Már várom, hogy nekiállok öklendezni és futksosok megint a wc-re. Volt egy közbeszóló, köszönjük a segítséget. A baba méreteit én mondjuk nem nagyon akarom növelni, mert csak 48 kiló vagyok, de a másik ketõ se volt kicsi baba vitamin nélkül. Szóval én nagyon megelégednék igy 3. ra egy 3-3, 50 kilós babával. Azt még talán ki tudom tolni , nem akarok császárral szülni. Na ez még mondjuk odéb van, puszi nektek!
Sziasztok! Holnap akkor én is regisztrálok a hoxa-n. Én Gravidát szedek. Összehasonlítottam õket, és ez tûnt szimpibbnek. Nekem a pajzsmirigy miatt is, és minden babának és mamának egyébként nagyon fontos a jód! Ez az Elevitben, asszem nincs is... Egyébként kell (mármint a jód) a megfelelõ mérethez, hogy ne legyen törpe a baba, és az észhez is szükség van rá, okos babát szeretnénk. :) Én végülis egész jól vagyok délután óta, de a reggeltõl annál inkább tartok... Jó éjt nektek, majd holnap beszélünk! Puszi, J.
Jogra járok/jártam a Pázmányra. Ehhez azért még kikérem a dokim véleményét. :) Falacskás
Hahó :) Itt a Szopis. Kérdezõ, nekem az elõzõ babámnál volt folyton hányingerem, száraz keksz vagy simán kenyér vált be. Én most valóban itthon vagyok, az egyetemet csinálom egyéni tanrenden. De csak nem akar így haladni... :( :) !!! Most volt itt a védõnõ, hozta a kiskönyvemet is! juhéjj :) Ti nem gondolkoztatok azon a gyerekekkel, hogy a férjed után menjetek? Falacskás, te melyik egyetemre jársz? Uh... államvizsga!? Hajrááááá!
Igazán köszönöm a segitséget, ha most mégis megjön, és nincs baba, akkor megrendelem, és kipróbálom. Tulajdonképpen nekem az LH teszt szerint van pé-m, és UH-val is látták, csak valahogy a beágyazódással lehet a gond. Pedig iszom becsületesen minden nap a palástfüvet, mégis barna folyásom van. Na, majd meglátjuk mi lesz. Pár nap és kiderül. Köszönöm a segitséget!!!! Jó egészséget mindnyájatoknak!!!
A kérdező hozzászólása: Üdvözölek a friss kismamik között és gratula neked is! Nekem ez a 3. terhességem , van két kislányom , 4 és 2 évesek. Nekem is ez teljesen más. Eddig egyikkel se hánytam, nem is voltam rosszul, nem bánnám, ha most is megúsznám. Este már én is fáradékony vagyok nagyon, de mondjuk érthetõ, mert a két picivel egyedül egyébként is elfáradok. Meg ahogy már írtam este érzem magam kicsit furán. Nekem is nagyon fájnak a melleim, eddig egyikkel se éreztem ilyet. Én is arra gondoltam, hogy azért mert még nem olyan régen volt tejem. Igaz, hogy már akkor nem szopizott, de fejtem. Lehet, hogy ezért! 22-e akkor nagy nap lesz. Neked mekkora az elsõ babád? Már annyira várom , hogy lássam a kismanót a pocimban! Akkor fogok igazán megnyugodni! Jó éjt!
Sziasztok! Én második babámmal vagyok 5 hetes és pár napos. Érdekes, most se hányinger, se rosszullét. Fáradtabb vagyok, érzékenyebb. A melleim nem feszülnek, de ha szopizik a gyerkõc, akkor a mellbimbómnak az nagyon furcsa érzés. Kiváncsi vagyok, mikor lesz, ha egyáltalán lesz hányás... Elõzõnél nagyon rosszul voltam. A pocim görcsölget néha. Ennyi :) Én is 22-én megyek dokihoz :) Uh de várom, nagyon jó lesz majd látni... Bízom benne hogy lesz már szívhang!!! Sok örömöt mindannyiótoknak! :)
A kérdező hozzászólása: Igen , én is beszélgetek vele. Akor nektek is szép estét mégegyszer, majd holnap írok!
Szia! OK, mindenképp írok! És te is jelentkezz, nagyon szorítok! Remélem, mindkettõnkkel minden rendben lesz, vagyis négyünkkel! :) ) Ha gondolod, írhatsz privit is... Szép estét neked is! Csak pozitívra gondolj! És beszélj hozzá! Én legalábbis így teszek. (3.)
A kérdező hozzászólása: Amióta megfürödtem, egy órája kb. azóta nincs barna folyásom, remélem nem is lesz, mert akkor el fogok keseredni, hogy mitõl. 22-e még olyan messze van, de mindennel meg nem akarok orvoshoz futni. Hát tényleg nem egyszerû, hogy nincs itthon a férjem!!! :((( Majd írj, hogy nálad hogy alakulnak a dolgok! További szép estét!
Óh, az most nagyon rossz lehet, hogy nincs veled a férjed! :( Olyan bújós vagyok én is, egész nap rajta csüngenék. :) Épp elõszobafalat csináltunk az elõbb... :) Neked mikor volt az utolsó mensid? Nekem dec.1-jén. Remélem, igazad lesz, és nem lesz gond a szexbõl! Egyébként én iszom a palástfû cseppeket egy kis progeszteronpótlásként... Ugye azóta már nincs barna pecsételésed? Egyébként nekem is volt egyik nap, kb 5 csepp barnám, de akkor még nem sejtettem, hogy baba van a dologban. De eltûnt, és még csak azután 5 nappal teszteltem elõször... (3.)
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon várom, majd 22-én meglátom.Én is ma vagyok épp izgulósan, mert nekem meg volt egy kis barnás pecsételésem, de a védõnõmet felhívtam azt mondta, hogyha hétfõig nem múlik el csak akkor menjek dokihoz. Egyébként ne, mert ez nagyon gyakori még az elején. Egy kis szextõl nem hiszem, hogy gond lenne nálatok. Na nekem ilyen gondom nincs, mert az én férjem külföldön dolgozik, most ment vissza tegnap, úgyhogy sajna nálunk nincs öszebújás!!!! :(((
Szia! 3. vagyok. Nekem most épp szabin van a dokim, kedden beszéljük meg az idõpontot telefonon. De mivel õ csak hétfõnként rendel, ezért nagyon valószínû, hogy jan. 19-én kerülök be hozzá. De a tied sem késõ persze! Ma szex után szúrt a méhem alján jobbra kb negyed órát, igaz nem egyfolytában, mintha beszorult volna a levegõ. Nagyon megijedtem. :( Úgyhogy mi azt most szüneteltetjük, majd a dokim áldását kérem inkább a dologra... Úghyog ma én paranoiásan figyelem a bugyimat, a páromat már jól kiakasztottam vele... :) Olyan lassan megy az idõ, mire megláthatjuk végre Õt, most örökkévalóságnak tûnik.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nekem iszonyatosan fájnak a melleim, feszítenek. Derekam majd leszakad. Meg folyton ennem kell, mert a számíze olyan rossz lesz, kis hányingerrel. Mindig kicsi adagokat eszek és sokszor. Rámfér mondjuk mert 48 kiló vagyok csak. Remélem lesz étvágyam végig, nem szeretném ha hányós lennék. És a legérdekesebb, hogy inkább este vagyok rosszabbul, egész nap semmi bajom. Eddig még. Ti már voltatok dokinál? Én majd csak a hónap végén megyek. Azt mondta elõbb nem lát semmit! Mindenkinek jó babavárást! Írjatok kismamik!
Én tegnap teszteltem pozitívat, jövõhéten megyek dokihoz. Nekem csak az elején volt egy kis barnázásom utána meg sárga lett majd teljesen elmúlt. Alig birok enni, fájnak a melleim és nem tudok aludni. Amúgy november 2-án jött meg utóljára akkor hány hetes lehetek?
A kérdező hozzászólása: Szia!Gratulálok neked is! Akkor a tiéd már nem is olyan kicsi terhesség, miért vártál eddig a teszteléssel? 10 hetes vagy kb. Nem december 2-át akartál írni? Mert akkor a 6. hétben vagy. Az én mensim december 7-én volt meg utoljára. Nálam is volt beágyazódáskor egy kis barnázgatás, de elmúlott. Tegnap megint egy kicsi, remélem ma nem lesz már. Te mikor mész dokihoz? Nekem is kegyetlenül fájnak a melleim, most már néha égnek is! Nekem ez annyira új dolog! Talán akor éreztem ilyet, mint mikor megindult a tejem szülés utána, márpedig az nem egy kellemes dolog. Aki szült már az tudja. Szép napot mindenkinek!
Én vagyok aki még szoptatja elsõ babáját. Õ 9 hónapos, másfél éve lesz a gyerkõcök között. Nem szerettünk volna nagy korkülönbséget, 1, 5-2 körül ábrándoztunk :) Azt hiszem ilyen kevésnél sokkal inkább partnerek, sem mint "nevelõi" egymásnak. Tesóimmal mi is legjobb barátnõk vagyunk. szintén 1, 5-2 korkülönbséggel. Bár gondolom errõl te is tudnál mesélni :) 5 hetesen 14 mm volt a petezsák, elvileg a 4 hetesnek felel meg, de ennek ellenére remélem, hogy 7 hetes 2 naposan (az ominózus 22-én) lesz már szívhang. Hétfõn jön a védõnõ, mondtam neki, hogy hozzon kiskönyvet :) Te hányadikára vagy kiírva?
Szia! Falacskás vagyok. :) A babatervezõk otthonáról (babatervezok.otthona.net) rendeltem fekete üröm kapszulát! 10 hónap után ettõl lett elõször peteérésem végre, majd a következõ ciklusban megint szedtem az elsõ 14 napon, és abban a hónapban már nem jött meg! :) Szívbõl ajánlom neked is, ha rendszertelen a ciklusod! Az oldal megbízható, regisztrálj, bankkártyás fizetés van, és 7 napon belül ajánlottan jött a termék Németországból!
Véletlenül keveredtem ide közétek, csak olvasgattam. Utolsó válaszolótól, a falacskástól szeretném kérdezni, hogy milyen homeopátiás szerrel segitetted elõ a peteérést?? Elõre is köszi a választ!!!
Sziasztok! Itt falacskás. :) Én itthon vagyok, mert államvizsgára készülök. Áprilisban lesz... Ebbe komolyabban még nem mertem belegondolni...mert félidõs leszek addigra... :) Kérdezõ, neked akkor ez így tényleg nagyon húzós! Rosszullét is, meg ovi is... De ezt a torokfájós dolgot mindenképp kezeld ki, és én azért mérnék egy lázat a helyedben! Egyébként ma reggel már én is köhécseltem, de én tudom, hogy azért, mert megettem 2 napja este egy fél doboz cseresznyés jégkrémet. :) Most aztán magamra vethetek, jöhet a mézes-teás szezon. Meg a homeopátia (én nagyon a híve vagyok, peteérést is azzal csináltam magamnak...), ha a méz nem segít! Vigyázzatok magatokra! Szép napot mindenkinek! Puszi
A kérdező hozzászólása: Jó reggelt! Ma reggel én is nagyon pocsékul vagyok, nem sok tart vissza egy jó kis hányástól. És igy kell elkészítenem a két kicsit az oviba, illetve csak a nagyobbikat, de a kicsit is vinnem kell magunkkal, mert nincs ki vigyázzon rá. Szóval már az elõbb azon gondolkoztam betelefonálok hogy nem megy a kislányom, nem lenne túl kellemes, ha ott jönne rám... Egyébként úgy is érzem magam, mintha beteg lennék, fáj a torkom és mintha lázas lennék. Elmegyek dokihoz mindenféleképpen, talán kapok rá gyógyszert! Tényleg ti dolgoztok? Vagy otthon vagytok? Jó, hülye kérdés, gondolom a szoptatós kismami otthon van, de a falacskás? Nem tudtok valami jó ötletet, hogy mit lehetne reggel enni, hogy ne legyen hányinger? Edig még megúsztam most nem fogom szerintem. Puszi, szép napot!
Sziasztok! Azóta nem volt olyan keményedés! Ez a magnézium tényleg tudhat valamit! :) Egyébként minden oké, bár ma este elkapott egy szép kis öklendezés a kutyakajától... hát, nem bánnám, ha engem ez a tünet kihagyna. :) Kérdezõ kismami! Én a helyedben elmennék dokihoz, megnyugodnál! Csak magad miatt, hogy ne stresszelj! Jó éjszakát nektek! Puszi, "elõszobafalas" :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hát nem egyszerû, de "még csak" 10 hónapja van kinn. Nagyon hiányzik , de a gyerekek még nem iagzán fogják fel, mire felfogják, arra meg itthon lesz. Muszáj volt ez igy bevállalnunk a jobb élet reményében, hisz gondolom ti is tudjátok, bár remélem nem, hogy itt magyarországon nem sok lehetõség van arra, hogy jobb jövõt biztosítsunk a gyermekeinknek. Meg a 3 baba se lesz kevés pénz, tehát az anyagi biztonság nagyon fontos. Nade, mindegy is! Most nem ez a lényeg. Hát igen, én is remélem, hogy nem lesz semmi gond, most megint mióta mefürödtem azóta semmi nincs, nem tudom, hogy mi ez az egész. Majd megírom, hogy mi volt!!! Remélem, ha már ott vagyok, akkor uh-val is megnéznek, talán látnak is valamit, bocsi valakit!!!! :) )) Na megyek, altatom a manócskákat és én is lefekszem, a pihensé talán jót tesz, napközben úgyse nagyon van idõm. Jó éjt mindenkinek!
Falacska :) Nagyon izgalmas az elsõ!!! :) is... Remélem láttok már szívhangot, sokaknál már 6 hetesen ott dübörög. Csodás élmény! A pocim nekem is görcsöl meg keményedik, de már jobb mint tegnap. Ne aggódj szerintem, ilyenkor sok cifra tünet van... Kérdezõ mamika, megemelem elõtted az összes virtuális kalapomat... 3 havonta találkoztok a férjeddel? hogy viselitek? és a gyerekek? Mindig így volt ez? Én biztosan nem lennék ennyire stram... Biztos vagyok benne, hogy semmi gond nem lesz veled és a babával, de azért majd írd meg mi volt a nõgyogyinál! Minden jót, no para ;) puszi
Szia! Én vagyok az elõszobafalas! :) De igen! Szeptember 7! :) ) Legyen úgy! :) Nálunk elsõ baba lesz! 19-én megyek dokihoz, de lehet, hogy jövõ héten a telefonban kicsikarok egy UH-ot szerda környékére, mert olyan lassan telnek a napok, õrület kivárni! Tudnátok segíteni? Ma reggeltõl egy-két órán keresztül keményedett a méhem! Ez normális? Az egész alpoci beállt egy "görcsbe", egy merev állapotba, aztán 10 másodperc után abbahagyta! És ez ment óránként többször. Vettem be most magnéziumot, úgy néz ki, jobb, már fél órája nincs semmi! Nálatok van/volt ilyen? Látom, Ti tapasztaltak vagytok már...! :) Puszi
Megint én a szoptatós :) Olvastam hogy az elõszobafal készítõ dec 1. volt. Csak nem szeptember 7? :) én is...
Szia! Én 5 hetes vagyok. Mindjártmegjön-érzésem van naponta kb óránként egy pár percre, és fájnak a melleim, ha valami hozzáér, ilyenkor kiáltozom egyet. :) És 4 napja minden nap ebéd után alszom 1-2 órát, és este 8kor már ásítozom. Neked mik a tüneteid?

34 napos ciklus esetén mikor érdemes tesztelni? A 29 napomon vagyok. Ha babás vagyok milyen tüneteim kellene hogy legyenek?

Legjobb válasz: Szerintem a mensi kimaradása után érdemes tesztelni, még nem. Nem mindenkinek vannak tünetei, van, aki szinte teljesen panaszmentes.

Szerintem a mensi kimaradása után érdemes tesztelni, még nem. Nem mindenkinek vannak tünetei, van, aki szinte teljesen panaszmentes.
Én a nem várt mensi elõtti napon teszteltem az elsõ jól látható pozi tesztem. 20-as érzékenységû teszttel. Elõbb szerintem nem érdemes. Nekem semmi tünetem nem volt, kb. 6 hetesen kezdõdtek az elsõ rosszullétek. Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!