Találatok a következő kifejezésre: Milyen tüneteket korai (33 db)

Milyen tünetekkel jár a nagyon korai vetélés? Milyen tünete van mensi körül, ha nem ágyazódik be a baba?

Legjobb válasz: Szia!Nekem múlt hónapban volt egy sajnos.Eljött a nem várt napja és nem is jött meg lett is egy pozitív tesztem, ám másnap mégis csak megjött, 3 nap késéssel ugyan.Erõsebben görcsöltem, élénk piros vérzésem volt és több, de nem sokkal mint rendes mensikor.A doki nekem azt mondta ilyen korai terhesség még teljesen kiürül magától és hogy ilyenkor egybõl lehet próbálkozni újra.

Szia!Nekem múlt hónapban volt egy sajnos.Eljött a nem várt napja és nem is jött meg lett is egy pozitív tesztem, ám másnap mégis csak megjött, 3 nap késéssel ugyan.Erõsebben görcsöltem, élénk piros vérzésem volt és több, de nem sokkal mint rendes mensikor.A doki nekem azt mondta ilyen korai terhesség még teljesen kiürül magától és hogy ilyenkor egybõl lehet próbálkozni újra.
Sziasztok, nekem is múlt hónapban ment el:-((( Nekem egy napot késett, és utána jött meg.A fura az volt, hogy mensi elõtt két nappal magas volt a hõm, vérzés nélkül görcsöltem, a derekam nagyon fájt, haza iskellett mennem a munkából.Amikor megjött akkor meg már nem fájt semmi.Ja és pozitív volt a tesztem mielõtt elkezdtem vérezni:-((( Mi most ebben a hónapban is próbálkozunk, remélem sikerül. Drukkolok nektek is!!!!!
ha nem tud beágyazódni, lehet, hogy észre se veszed. a teszt is esetleg még -, a vérzésben meg max annyit tapasztalsz, hogy erõsebb. de egy erõs vérzés bármi mástól is lehet. ha megjött, inkább jobb ha bele se gondolsz ilyenekbe, mert csak emészteni fogod magad
Nekem 6 hetesen volt vetélésem. Elõtte pár nappal már vérezgettem, de az orvos nem foglalkozott velem. Fájt a hasam, az utolsó napon már a vérzés erõsödött, akkor már cataflant vettem be, de a második szem sem csökkentette a fájdalmat. Aztán mikor elment, megszûnt minden fájdalom, nem görcsölt a hasam sem, és a vérzés is csökkent. (Ilyen fájdalmat, itt értem a fizikait, még soha nem tapasztaltam, és nem kívánom még az ellenségemnek sem.)

Akinél korán jöttek a hátsó őrlők, milyen tüneteket produkáltak?

Fiam 18 hónapos, és úgy érzem az ujjammal, hogy jön az 5-ös foga (FENT!). 5. napja hasmenése van. Lehetséges, hogy ilyen korán bújjon ki ez a fog?

Legjobb válasz: Húúúúúúh... jót mosolyogtam. A koránra azt hittem, hogy pár hónapos, de 1 év alatti gyermek :)) Nálunk igazán korán volt, mondhatni extrém korán. A gyerekorvos és a védõnõnk sem hitt a szemének. 6 hónapos volt a lányunk, amikor kibújt neki az elsõ hátsó õrlõ foga. Anno még raktam is fel egy kérdést errõl. Nálunk szinte "csodájára" jártak. Nálunk a tünetek: - ordítás, sírás: kb. napi 18-20 órában. Utolsó napokban non-stop. - székrekedés (mindegyik fogánál ez volt) - nem akart szopni, se tápszert inni. Még a cumisüveg is zavarta. - egyedül a babakekszet volt hajlandó megenni (elõtte nem volt hozzátáplált), azt is csak azért, mert hátra tudta rakni. - õ nem nyáladzott, hanem ömlött a szájából a nyál. Naponta 5-6× öltöztettem át. - bedagadt a jobb oldali arca (ezen az oldalon jött ki a fog). - utolsó éjszaka belázasodott, 38,7°C-os volt. - elengedte magát, semmihez nem volt ereje. Ebbe közrejátszott az, hogy se enni, se inni nem akart. Ez ment úgy 2-3 hétig, de lehet 1 hónapon át. Kórháztól kezdve mindent megjártunk. Az orvosunk is azt mondta, hogy a foga miatt van valószínûleg, de közölte, hogy 100%, hogy nem az õrlõk jönnek .. hát láss csodát, de !

Húúúúúúh... jót mosolyogtam. A koránra azt hittem, hogy pár hónapos, de 1 év alatti gyermek :) ) Nálunk igazán korán volt, mondhatni extrém korán. A gyerekorvos és a védõnõnk sem hitt a szemének. 6 hónapos volt a lányunk, amikor kibújt neki az elsõ hátsó õrlõ foga. Anno még raktam is fel egy kérdést errõl. Nálunk szinte "csodájára" jártak. Nálunk a tünetek: - ordítás, sírás: kb. napi 18-20 órában. Utolsó napokban non-stop. - székrekedés (mindegyik fogánál ez volt) - nem akart szopni, se tápszert inni. Még a cumisüveg is zavarta. - egyedül a babakekszet volt hajlandó megenni (elõtte nem volt hozzátáplált), azt is csak azért, mert hátra tudta rakni. - õ nem nyáladzott, hanem ömlött a szájából a nyál. Naponta 5-6× öltöztettem át. - bedagadt a jobb oldali arca (ezen az oldalon jött ki a fog). - utolsó éjszaka belázasodott, 38, 7°C-os volt. - elengedte magát, semmihez nem volt ereje. Ebbe közrejátszott az, hogy se enni, se inni nem akart. Ez ment úgy 2-3 hétig, de lehet 1 hónapon át. Kórháztól kezdve mindent megjártunk. Az orvosunk is azt mondta, hogy a foga miatt van valószínûleg, de közölte, hogy 100%, hogy nem az õrlõk jönnek .. hát láss csodát, de !
a lányom 20 hónapos neki is most jönnek de neki egyszerre a 4 :-) nálunk nem volt "tünet" csak többet rágcsál annyi mondjuk a többi fogacska is így bujt ki a nagyoknak 2 évesen már megvolt a 20 fog
A kérdező hozzászólása: Kedves 2.! Nem lehet, hogy te a 4-es õrlõkrõl írsz? Én az 5-ös fogakat kérdezem. De még így is elég extra történet :) Köszönöm!
A fiam most 23 hónapos. 19 foga van. Tehát azok a fogak, amikrõl beszélsz a fiamnak június óta bújnak. Az elsõ 16 fogával szenvedett szegénykém, sokszor éjszakáztunk, nem akart enni, nyûgös volt, ezeket az utolsó fogakat pedig észre sem vettük, hogy áttörték az ínyt, csak abból, hogy sokat rágott. És érdekes módon nagyon nagy étvágya lett.:)

10. hétben vagyok, holnap megyek UH-ra. Hasonló "korban" lévő kismamák mit éreztek? Milyen tüneteitek vannak?

Nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen, tüneteim nem nagyon vannak, illetve csak enyhék. 3 hete volt szívhang, remélem most se lesz baj. Ti hogy érzitek magatokat?

Legjobb válasz: Én 11 hetes vagyok. Nem nagyon vannak tüneteim. Viszont kerekedik a pocim :-) jövõ héten megyek a 12 hetes szûrésre, én is nagyon várom. Nagyon aoldog és problémamentes babavárást kívánok :-)

Én 11 hetes vagyok. Nem nagyon vannak tüneteim. Viszont kerekedik a pocim :-) jövõ héten megyek a 12 hetes szûrésre, én is nagyon várom. Nagyon aoldog és problémamentes babavárást kívánok :-)

Lyme-kórral ki fertőzött? Kinek milyen tünetei vannak gyógyulás-kikúrálás után?

Legjobb válasz: Kb. 10 évvel ezelõtt fertõzött meg a kullancs lyme-kórral. Akkor csak Augmentint kaptam rá 2 hétig, és valahol Pesten kezeltek. Nem mondták meg, hogy tünetmente-gyógyult vagyok-vagy sem, hanem azt mondták, h majd felhivnak. Nem hivtak. Mire kiderült volna a dolog, lebontották az épületet, a kartonokkal együtt eltûnt. Anyám nem is foglalkozott vele, és most (23/L) keztdem magam nagyon rosszul érezni, és sajnos akkroiban nem kezeltek teljesen ki... Kaptam intravénásan a Szent László KH.-ban 2 hétig vmi bivaly erõs antib.-ot, de a mai napig rosszul vagyok. Állandóan fáradt vagyok, fáj a fejem, a térdem, szívritmus zavarom van, teljesen ki lettem vizsgálva, de azt mondták, hogy a világon semmi bajom nincsen.

A kérdező hozzászólása: Kb. 10 évvel ezelõtt fertõzött meg a kullancs lyme-kórral. Akkor csak Augmentint kaptam rá 2 hétig, és valahol Pesten kezeltek. Nem mondták meg, hogy tünetmente-gyógyult vagyok-vagy sem, hanem azt mondták, h majd felhivnak. Nem hivtak. Mire kiderült volna a dolog, lebontották az épületet, a kartonokkal együtt eltûnt. Anyám nem is foglalkozott vele, és most (23/L) keztdem magam nagyon rosszul érezni, és sajnos akkroiban nem kezeltek teljesen ki... Kaptam intravénásan a Szent László KH.-ban 2 hétig vmi bivaly erõs antib.-ot, de a mai napig rosszul vagyok. Állandóan fáradt vagyok, fáj a fejem, a térdem, szívritmus zavarom van, teljesen ki lettem vizsgálva, de azt mondták, hogy a világon semmi bajom nincsen.
én úgy 6 éve voltam Lymeos (10 évesen), de megelõzõ tünete csak annyi volt, hogy a kullancscsípés helye viszketett és körkörös piros foltok jelentek meg körülötte. Kéthetente, késõbb havonta, 2 havonta, félévente jártam vérvételre. Nekem is Augmentint írtak fel, de nem 2 hétig, hanem egész nyáron szednem kellett, és nem mehettem sehová (tábor stb) a legyengylt immunrendszer miatt, amit a Lyme okoz. Meggyógyultam, és sosem tapasztaltam azokat a tüneteket, amiket te leírtál. 16/L
FREKVENCIA GYÓGYÁSZAT kikurálja, egy ismerõsön ezzel gyógyult 4 évi fekvés után
Nekem is állitólag az van, de a (kimondottan)Lyme vér vizsgálat nem mutatta ki.., én is a Szent Lászlóban voltam! Most is és minden télen szenvedek mert az ujjaimon kezemen, lábamon kijönnek lyme foltok!:( Nem tudom mitévõ legyek? A Szent Lászlóban azt mondják nincs, egy egézségcentrumban , eg kimutatták, hogy van, és tünetek is vannak(folt..)És már 11 éve szenvedek ettõl.. Veled mi a helyzet? Kérlek válaszolj!!! 29F
én is lyme-os vagyok, a tesztek pedig van, hogy nem is mutatják ki. nálam a foltok elmúltak, a tünetek állandósultak, a zsibbadás-nehézlégzés kombóval, egyre gyakrabban jön elõ, és már kezdem unni:D én a Lakos András doktornál voltam, nekem antipatikus ember, dehát az egyik legjobb orvos...:/ állítólag:D kezeltek kórházban engem is, és antibiotikummmal is , és sokat hívtak mentõt mert a rekeszizmaim és a légést segítõ izmaim lezsibbadtak és a kezeim görcsbeállatk(vki ilyen tünetekkel még?)és összeestem és összegörnyedtem:D kellett újraéleszteni is. szal mindig van rosszabb. bocsi a vidámabb hangvételért, de sokkal jobb komolytalanabbul beszélni az ilyenekrõll, minthogy elsírjam magam..:)

7-10 napos terhesség esetén milyen tüneteket vehetek észre? Kb.20-án volt p. érésem kb. ma teszteltem negatív lett :- ( korai volt?

Legjobb válasz: Szia! szerintem korai volt! Nekem mst 12-én volt pé és 25-én (akkor kellett volna megjönnie) lett halványan + a teszt !de azóta csináltam másikat azon sokkal erõsebb! A barátnõmnek a vérzés kimaradása után lett + a teszt! De a Qupido a legérzékenyebb teszt ami 10-es és kb 1300 ft! Nekem az is csak az elmaradt vérzés elsõ napján mutatta ki halványan és persze a reggeli elsõ vizeletbõl csináltam

Szia! szerintem korai volt! Nekem mst 12-én volt pé és 25-én (akkor kellett volna megjönnie) lett halványan + a teszt !de azóta csináltam másikat azon sokkal erõsebb! A barátnõmnek a vérzés kimaradása után lett + a teszt! De a Qupido a legérzékenyebb teszt ami 10-es és kb 1300 ft! Nekem az is csak az elmaradt vérzés elsõ napján mutatta ki halványan és persze a reggeli elsõ vizeletbõl csináltam
Szia! Szerintem korán teszteltél! A legtöbb teszt az elmaradt menstruáció elsõ napjától jelzi a terhességet és tudomásom szerint a beágyazódás után 8-10 nappal mutatják ki a tesztek a terhességet, ami kb. a menstruáció idõpontjára tehetõ. szerintem várd meg, hogy a várt idõpontban menstruálsz-e, és ha nem, másnap már tesztelhetsz!
Nekem is 20-án volt pém, a tesztelésedet én is mindenképp korainak tartom. Kíváncsiságból kérdem: van mellfeszülésed és valamilyen folyásod?
Korai, mert csak a beágyazódás után lesznek tesztelhetõ eredményeid, légy egy picit türelemmel.
Szia! Nagyon hasonló helyzetben vagyok én is. 20-án volt peteérésem, 23-a óta fáj a hasam alja, a derekam, hányingerem van, fel vagyok puffadva, álmos vagyok. 25-26-án pecsételõ vérzésem volt. Ezekkel a tünetekkel (beágyazódás utáni tünetek egyes fórumok szerint) én sem bírtam tovább és tegnap csináltam egy tesztet, de - lett (korai volt, de nagyon izgulok :) ). 6-án kell, hogy kimaradjon, így még 1 hét várakozás van elõttem!!!! Valaki semmit nem érez, semmilyen tünete nincs, én úgy érzem, hogy már ketten vagyunk. Mindenki mást és mást érez, olykor pedig a testünk tréfál meg minket. Remélem, hogy ez nem így van Velünk!

Milyen tüneteket érezni korai terhességnél a menszesz körül, de még tesztelés előtt?

Legjobb válasz: Én a menstruácio környékén,ugy éreztem egyfolytában,hogy mindjárt megjön.Már elötte fájdogált a hasam,olyan ismeretlenül.Sokszor megszédültem és nagyon lehangolt voltam.Én már a mensi elött teszteltem,már pozitiv volt.

Én a menstruácio környékén, ugy éreztem egyfolytában, hogy mindjárt megjön.Már elötte fájdogált a hasam, olyan ismeretlenül.Sokszor megszédültem és nagyon lehangolt voltam.Én már a mensi elött teszteltem, már pozitiv volt.
Sziasztok lányok! csatlakoznék... Szörnyû ez a mókuskerék. Pedig mi még csak fél éve próbálkozunk. És nekem ráadásul nem is volt a mensim rendszeres soha, most meg a fogamzásgátló abbahagyása óta még rosszabb a helyzet... Mi másfél évet adtunk magunknak a párommal, s ha azalatt nem jön a baba, örökbefogadunk. Szóval, engem is érdekelne, hogy kb mennyi idõ és egyéb ez az ö.fogadási eljárás! kitartás mindenkinek! A recept egyszerû: szerelmeskedés!
Nagyon szép dolgot tesztek az örökbe fogadással.Mikor ott lesz veletek és örültök, mikor belefeledkeztek a mindennapokba, na olyankor szokott sikerülni a kisbébi.
na én pont ezt az örökös reménytelen várakozást, hogy minden megint kezdõdik elõrõl, újra menzi, peteérés, reménykedés és persze megint semmi, na, ezt untam meg. örökbe fogadunk. most örülök.
Én is hasonlokat kivánok.Ha van kedved ird meg az eredményt.
Ismerös érzés.Örökös, mintha mokuskerékben szaladgálnánk.Én is mindig azt mondom, most nem veszek tesztet.De megveszem.Negativ, és már meg is jön.Szoritok neked.Az elsö válaszolo voltam.Nekem egyszer sikerült, de csak a 10.hétig dobogott a pici szive.
Érezhetsz erõs mellfeszülést (majdnemhogycsak fájást), lehet erõsebb, fehér hüvelyváladékod, esetleg már émelyeghetsz is. Persze minden terhesség más, lehet, hogy egyikben érzed, másikban sokáig semmit.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, ezt az érzést akkor mindketten ismerjük. Sajnálom a babódat, reméljük a következõ terhesség szerencsésebb lesz. És mindig ugyanaz....elmegy egy hónap kínlódva, mert nagyon hosszúnak tûnik ilyenkor, aztán reménykedünk....aztán jön a következõ hónap, és minden ismétlõdik elõrõl. Mielõbbi babásodást kívánok:)
A kérdező hozzászólása: Én már nem merek tesztet venni :( 19 hónapja próbálkozunk. Inkább még várok. Kb.1 hetet. Köszi a választ :)
A kérdező hozzászólása: Az eredményt majd megírom :) Szó volt már nálunk is az örökbefogadásról, de a férjem ezt eléggé ellenzi. Ha rajtam múlna csak, belevágnék. Tényleg nagyon sok herce-hurcával jár?
mi is 19 honapja probálkozunk. én még nemgondolkodom az örökbefogadásrol, mert hátha öszejön. bizakodom, de emelett nagyon féj már a szivem. nézem az iwiwven mwg a máyvipen az ismerõseimet haogy fogják az ujszülött gyermeküket. hát a szivem olyankor majd öszeszorúl. elég szar. de eljön a mi idönk is. remélem!

Hiperaktiv (fiu) gyermekednek milyen tünetei voltak 1 éves korában?

Részleteznéd kérlek

Legjobb válasz: Én utána olvasgattam, de azt írják, hogy ilyenkor ez még egyáltalán nem bizonyítható. Elõre ne aggódj!

Én utána olvasgattam, de azt írják, hogy ilyenkor ez még egyáltalán nem bizonyítható. Elõre ne aggódj!
Állítólag a gyerek 2 éves kora elõtt nem lehet megállapítani az ilyesmit. A tudomány nagyon sajnálja ezt mert már korábban meg lehet kezdeni a kezeléseket.....
Én mint egy ilyen gyermek szülõje annyit tudok mondani, hogy egyértelmûen szélsõségesen nyugtalan , izgága, rosszul evõ és rosszul alvó volt a fiam egész kicsiként is , én kb 1, 5 éves korától már konkrétan meg is fogalmaztam ezt a szakembereknek, hogy nem lehet , hogy hiperaktív , elõször 3-4 éves korában kezdték mondani a szakemberek, hogy nagyon úgy tûnik, hogy probléma van, ma már lassan 7 éves és sajnos most már egyértelmû, hogy hiperaktív, nagyon más mint egy átlagos gyerek és ezt úgy értem , hogy nagyon más , mint egy simán csak mozgékonyabb gyerek , nem tudja kezelni a kudarcokat , mindenen sír , azért is sír mert elmondása szerint képtelen megnyugodni :( , nem képes a túlmozgásosságát sem szabályozni a mai napig sem .Az utóbbi idõben egyre jobban kiborul és egyre hevesebben reagálja le ha nem sikerülnek a dolgai, tárgyakat rugdos , köpköd , csúnyán beszél én pedig nagyon elkeseredett vagyok, mert a várt javulás ellenére egyértelmûen rosszabbodást tapasztalok .
Akinek bármi ilyen problémája van szívesen segítek csak küldjetek privát emilcímet. Gyógyszerész vagyok. 2 jó ötletem van ismerkedjetek össze. Az infó sosem kerül pénzbe!!!! És mi van ha bejön???

Kismamik, nektek milyen tüneteitek voltak teherbeesésetekkor, a nemvárt napja körül?

Ugyanazt éreztétek,mint amikor megjön,vagy más tüneteitek is voltak?

Legjobb válasz: elso babánál semmi tunet most pedig volt 2 nap nagyon pici pecsételés és néha gyenge hasfájás vagy minek nevezzem.

elso babánál semmi tunet most pedig volt 2 nap nagyon pici pecsételés és néha gyenge hasfájás vagy minek nevezzem.
Nagyon fáradékony voltam, sokat aludtam. És nem jött meg.
fáradtság, hõhullámok, megjön érzés, néha enyhe émelygés
ja és sokat jártam pisilni
Nekem már egy héttel elõtte szokott fájdogálni a hasam, akkor semmit nem éreztem.Már akkor tudtam, csak nem mertem még magamnak sem bevallani, mert elõtte volt egy vetélésem évekkel azelõtt, utána nem estem teherbe, és nem mertem örülni.De most itt alszik az én boldogságom, már 8 hónapja.<3

Hány éven keresztül dohányoztál/vagy még most is, milyen tüneteket okozott már neked /vagy okoz most is ennyi idő után? Kor+nem légyszi!

El?re is köszi szépen.

Legjobb válasz: engem éveken át annyira elgyengített hogy ha megittam egy hideg üdítõt rögtön mandulagyulladást kaptam !!

engem éveken át annyira elgyengített hogy ha megittam egy hideg üdítõt rögtön mandulagyulladást kaptam !!
Ja és 23/F :)
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnapelõtt 20:50 Dettó! :D Én is csak megszokás miatt, nem azért mert fúú de kell a cigi.. és mindezt 7 éve :S
Kedves 14:31! Ezt a kérdést bármelyik válaszolónak feltehetted volna.Nyilván nekem sem egy leányálom, hogy 21 évesen egy emeletnyit is megterhelõ gyalog felmennem a lépcsõn.Nyilván nem vagyok idióta, és mióta észleltem a problémát, megpróbálok tenni ellene.De nagyon kedves, köszönöm a törõdést!
utolsó: talán mert nem tudja letenni?:D
10:20! És ha szívproblémáid vannak miért szívod?
Szeptember óta dohányzok, elég stresszes idõszakom volt, a sporton kcisit megérzem 15/F, de le fogom tenni. Amúgy 5 évnél tovább nem tudnám szívni szeerintem, aki meg divatból szívja az marha, ., ,
2 éve dohányzom, azóta még erõsebbek a meglévõ szívproblémáim. 21/L
7 éve szívom, kezdõként kitartott egy doboz egy hétig is, aztán volt egy durva idõszakom, napi 1 doboz minimum megvolt, most pedig 2 doboz tart ki egy hétig (de csak ha dolgozom és nincs idõm rágyújtani...) Tünet semmi egyelõre. 22/L
A kérdező hozzászólása: én már 10 éve dohányzom, és még nem érzek semmit amit ennek tudhatok be... amikor egyszer 5 napig nem gyújtottam rá a vérnyomásom nem mutatta ki a gép, most is csak 80/60/60 kb. és 22 vagyok...fáj a fejem ha nem szívom és szédülök, de eléggé nikotin függõ vagyok sajnos, pedig le kéne tenni.
Kb. 1 éve, de én nagyon rendszertelenül, szóval van olyan, hogy egy héten át mindennap (akkor is max 1-2 szál), van, hogy meg egy héten keresztül semmit. Így nincs tünete, egyelõre. 21/L
Már 7 éve cigizek (így belegondolva nagyon sok!), amit konkrétan észrevettem, hogy ha nagyon sokat nevetek, rámjön a köhögés. Leginkább a megszokás ami miatt cigizek, szerencsére le tudom tenni és nem hiányzik a nikotin. De a végén valahogy mindig újra kezdem :S L/24
A kérdező hozzászólása: mindenki azt hiszi hogy csak a megszokás miatt ;) de korántsem... csak úgy általába nem várjátok ki hogy hiányozzon, mert annál elõbb rágyújtotok. ha "poénból" le akarnátok tenni is akár csak egy hétig, hogy bebizonyítsátok hogy nem vagytok függõk, na akkor érne a nagy meglepetés a elsõ nap vége -második nap környékén

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!