Találatok a következő kifejezésre: Milyen tüneteket ha abbahagyom (2 db)

Milyen tüneteket okozhat, ha abbahagyom a Novynette fogamzásgátló szedését?

Több évig szedtem a Novynettet, de most abbahagytam, mert babát szeretnénk a párommal. Az a tabletta abbahagyása után kb. a 13. napon barna szín? folyás jelentkezett(semmi szaga nincs). Lehet ez azért, mert elhagytam a tablettát?

Legjobb válasz: igen,biztos attol van!lehet lesznek olyan tüneteid,mintha terhes lennél,ne éld bele magad!bajod nem lessz,most majd tisztul a szervezet!azért 3 honapot várj!sok sikert,és jo egészséget kivánok!

igen, biztos attol van!lehet lesznek olyan tüneteid, mintha terhes lennél, ne éld bele magad!bajod nem lessz, most majd tisztul a szervezet!azért 3 honapot várj!sok sikert, és jo egészséget kivánok!

Ha 'önkényesen' abbahagyom az antidepi&rivó szedését, milyen 'elvonási tünetekre' számíthatok?

Az orvosom hivatalosan hülyének nyilváníthat, 'vádolhat' azzal, hogy pl. torz az ítélőképességem vagy hogy ártani akarok magamnak, ha ezt a szándékomat előre nem közlöm vele? 0,75mg rivó és 75mg olwexya/nap szocfóbiára

Legjobb válasz: Nagyon erõs szorongás, ingerlékenység, alvászavar, nyugtalanság, remegés stb. törhet rád. Ha abba akarod hagyni a gyógyszert, akkor szerintem az a minimum, hogy közlöd az orvossal, hogy nem akarod szedni. Ha nem akarsz gyógyszert szedni, lehet, hogy elég lenne pszichológushoz járni, ha csak szociális fóbiád van. Hülyének nem nyilváníthat az orvos, csak azért mert te abbahagyod a bogyót. Nekem is volt szociális fóbiám, pokol volt az életem. Velaxint szedtem évekig, az használt, semmi más. Remélem meggyógyulsz te is!

Nagyon erõs szorongás, ingerlékenység, alvászavar, nyugtalanság, remegés stb. törhet rád. Ha abba akarod hagyni a gyógyszert, akkor szerintem az a minimum, hogy közlöd az orvossal, hogy nem akarod szedni. Ha nem akarsz gyógyszert szedni, lehet, hogy elég lenne pszichológushoz járni, ha csak szociális fóbiád van. Hülyének nem nyilváníthat az orvos, csak azért mert te abbahagyod a bogyót. Nekem is volt szociális fóbiám, pokol volt az életem. Velaxint szedtem évekig, az használt, semmi más. Remélem meggyógyulsz te is!
A kérdező hozzászólása: Köszi "Nagyon erõs szorongás, ingerlékenység, alvászavar, nyugtalanság" ez alapból így van :)
Még inkább felerõsödne, különösen a tél közeledtével.
Szerencsére most nem a tél jön, hanem a nyár.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!