Találatok a következő kifejezésre: Milyen tünetek ha terhes vagyok (7 db)

Milyen tünetek jelentkezne ha terhes vagyok az első 2- 4 hétben?

Legjobb válasz: A fogamzás után néhány héten belül jelentkezõ tünetek: 1. A menstruáció elmaradása Egyéb oka lehet: utazás, fáradtság, hormonzavar, félelem a terhességtõl, nagyfokú hízás vagy fogyás 2. Reggeli rosszullét Egyéb oka lehet: ételmérgezés, vérnyomásesés, fertõzés és számos más megbetegedés 3. Viszketõ, érzékeny, duzzadt mell Egyéb oka lehet: fogamzásgátló tabletták mellékhatása 4. Mellbimbó elsötétedõ udvara, apró kiemelkedõ mirigyek a mellbimbó körül Egyéb oka lehet: hormonzavar 5. Fokozott étvágy Egyéb oka lehet: étrendi és lelki okok

A fogamzás után néhány héten belül jelentkezõ tünetek: 1. A menstruáció elmaradása Egyéb oka lehet: utazás, fáradtság, hormonzavar, félelem a terhességtõl, nagyfokú hízás vagy fogyás 2. Reggeli rosszullét Egyéb oka lehet: ételmérgezés, vérnyomásesés, fertõzés és számos más megbetegedés 3. Viszketõ, érzékeny, duzzadt mell Egyéb oka lehet: fogamzásgátló tabletták mellékhatása 4. Mellbimbó elsötétedõ udvara, apró kiemelkedõ mirigyek a mellbimbó körül Egyéb oka lehet: hormonzavar 5. Fokozott étvágy Egyéb oka lehet: étrendi és lelki okok

36+4 hetes terhes vagyok! Ma reggel elég sokszor voltam nagy wc-én! Milyen tünetem lenne ha esetleg szülésre kerülne a sor?

kérlek irjatok!!

Legjobb válasz: erre én is kiváncsi lennék.Nekem már vagy 3napja híg a székletem(bocsi) és a hátam is fájdogál igaz én vasárnapra vagyok kiírva jo lenne ha már ez a szülés kezdette lenne.

erre én is kiváncsi lennék.Nekem már vagy 3napja híg a székletem(bocsi) és a hátam is fájdogál igaz én vasárnapra vagyok kiírva jo lenne ha már ez a szülés kezdette lenne.
Szia! Nekem semmi elõtünetem nem volt, hogy mikor szülök. Nyákdugó sem ment el, magzatvíz sem folyt, és fájásaim sem voltak. A méhszájam is 1111 volt a 35. héttõl. Mivel lejárt a terminus, befektettek a kórházba 40+1 hetesen. Folyton kérdezték a szülésznõk, hogy van e valami fájásom, hát nem volt. Az NST sem mutatott semmit. Aztán a 40+4 napon éjjel 1kor szóltam, hogy valami feszítést érzek lent... Na, rá 1 órával megszületett a kisfiam. Én a kórházban töltött napok alatt nem voltam sem aktívabb, sem lustább, sem éhesebb, sem étvágytalanabb, nem volt feldagadva az arcom, a hasam sem ment, semmi bajom nem volt. Mindenkinél máshogy kezdõdik a szülés:) Önmagában a gyakori nagywczés nem jelenti a szülés beindulását:) De nyugi, ha eljön a Te idõtök, felismered:)

Sex után mondjuk 2 héttel milyen tüneteket tapasztalhatok ha tényleg terhes vagyok?

Legjobb válasz: Mell érzékenység, fájdalom esetleg pecsételõ vérzés (barnázás), de a legbiztosabb, ha nem jön meg és a teszted is pozitív! Mikor lenne esedékes hogy megjöjjön???

Mell érzékenység, fájdalom esetleg pecsételõ vérzés (barnázás), de a legbiztosabb, ha nem jön meg és a teszted is pozitív! Mikor lenne esedékes hogy megjöjjön???
Semmilyet, mert még túl korai lenne! Ha nem jön meg, utána kb 1 héttel kezded érezni a terhességi tüneteket. Utolsó menzesz elsõ napjától kell számolni a terhességi heteket, és szerintem olyan 4-5 hetesen érzed leghamarabb a tüneteket.
utolsóval értek egyet. Ilyenkor még semmit.
Én szinte rögtön sokkal többet jártam pisilni. Egy hónapos voltam, mikor a dokinál voltam, de már elõtte is megfordult a fejemben, hisz elõtte egy mûszak alatt max kétszer mentem pisilni, utána meg minden szünetben, ami kétóránként volt.
Sziasztok! Én pont tegnap este teszteltem pozitívat-aktus után 3 héttel...:) )) Semmilyen tünetem nincsen a pozitív teszteken kívül! Szerintem majd a 6. hét körül fognak ezek jelentkezni.

Ha valaki terhes és elhal a babája, akkor mit vesz észre, vagy milyen tünetek vannak hogy észrevegye a bajt?

Legjobb válasz: A spontán korai vetélést gyakran kíséri görcsölés és/vagy vérzés. Van olyan amikor valóban nincs kísérõ tünet, abban az esetben a következõ ultrahang vizsgálatnál szokták észrevenni.

A spontán korai vetélést gyakran kíséri görcsölés és/vagy vérzés. Van olyan amikor valóban nincs kísérõ tünet, abban az esetben a következõ ultrahang vizsgálatnál szokták észrevenni.
2. Sztem ne aggódj.Nekem az elsõ kb 3 hete volt elhalva és iszonyat rossz szagú, zöldes folyásom volt.A tiéddel sztem semmi gond.Ha aggódsz kérj 1 UH-t.
A spontán vetélésnél a terhesség ürülése a méhbõl magától megintul.A missed abortionnál, ez az észrevétlen vetélés ált. csak UH-n derül ki, hogy már nem él a terhesség.Gyanús lehet a színes, erõs szagú folyás, a meglévõ terhességi tünetek hirtelen megszûnése.Nekem 11 és 9 hetesen volt ilyen.
A kérdező hozzászólása: a sok testápoló szerû folyás (16 napja)az lehet "tünet"?

Milyen tüneteid voltak-ha egyáltalán voltak- mikor kiderült, hogy terhes vagy?

Természetesen az elmaradt mensin kívűl! Éreztél valami különbséget az előző hónapokhoz képest,mikor még megjött a mensid? Ugyanúgy érezted magad,mint mensi előtt?

Legjobb válasz: Én ugyanazt éreztem mint mensi elõtt. Kb 6. hétig volt ez az érzés, kb 20 percenként rohangáltam a WC-re, mert úgy éreztem tuti megjött. Aztán ez elmúlt és kezdõdött a két hónapos rosszullét. 34+1 hkm

Én ugyanazt éreztem mint mensi elõtt. Kb 6. hétig volt ez az érzés, kb 20 percenként rohangáltam a WC-re, mert úgy éreztem tuti megjött. Aztán ez elmúlt és kezdõdött a két hónapos rosszullét. 34+1 hkm
A melleim nagyon meg voltak duzzadva, meg àllandòan pisilnem kellett.
mellfeszülés, állandó pisilés, fáradékonyság. 23 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi Mindenkinek!

Ha mondjuk egy pár hetes terhes vagyok akkor (2-3) akkor milyen tünetekre kell figyelnem?

kb 2 hónapja nemi életet élek a barátommal és mivel nem védekezünk ezért kezdek attól félni hogy talán terhes vagyok mert volt rá példa hogy nem mindig tudta hogy most elélvezett vagy nem!tetszet még nem csináltam mivel még megjöhet !!

Legjobb válasz: Huu eleinte szinte semmi jel,csak mensi kimaradàs. Nàlam igaz koràn voltak jelek.Elsö gyermekemnél mell feszülés,hànyinger,szédülés. Most csak poci fàjàs,és iszonyat hànyinger. Csinàlj tesztet,inkàbb feleslegesen,mint késön.

Huu eleinte szinte semmi jel, csak mensi kimaradàs. Nàlam igaz koràn voltak jelek.Elsö gyermekemnél mell feszülés, hànyinger, szédülés. Most csak poci fàjàs, és iszonyat hànyinger. Csinàlj tesztet, inkàbb feleslegesen, mint késön.
Ez érdekes: "nem mindig tudta hogy most elélvezett vagy nem" Egyébként nem mindig jár tünetekkel a terhesség, a teszt, majd az orvos biztosabb. Védekezés nélkül természetesen nagy rá az esély, gondolom, ezt tudjátok...
Tesztet az elmarad menstruáció után pár nappal érdemes csinálni.
Szia! Hát igen, így jó esélyed van a teherbeesésre. 2 hónapja védekezés nélkül rendszeres nemi életet élni - nem kis kockázat. Szeretnétek a babát? Az tényleg érdekes, hogy nem tudja, hogy elélvezett-e vagy sem... azért az ilyesmit tudja az ember :) Létezik orgazmus spermakilövellés nélkül, de elég nehéz összehozni (pénisz tövét kell megfelelõ idõben elszorítani... van erre technika - de gondolom, nem ilyesmivel próbálkoztok:) ) Szerintem várd meg a mensi napját, vgy pár napos késést és tesztelj egyet.
Ha 2 hónapja védekezés nélkül vagytok eggyütt, akkor bizony elõfordulhat, hogy teherbe esel! Ha nem akarsz terhes lenni, miért nem védekeztek? Az meg, hogy nem tudja, hogy elélvezett-e vagy sem, hát erre inkább nem mondok semmit.....
Elõzõ vagyok: A tünetek... hát ilyenkor nem feltétlenül vannak még. A késés környékén jelentek meg nálam. Hányinger (ez nagyon kicsit volt csak), szédülés (ez gyakrabban), pocifájás picikét, mellfeszülés, de van aki tökéletesen tünetmentes!! Szerintem ne alapozz ezekre a dolgokra! Majd írj!
Terhességet leghamarabb a 4. héten lehet észlelni, akkor is terhesteszttel. A terhesség ún 2. vagy harmadik hetében még nem is vagy terhes; ezt a számolási módot csak azért vezették be az orvosok, hogy egységesíteni tudják a számolást. Nagyon kevés kismama tudja pontosan, hogy mikor fogant a babája, ebbõl nem lehet kiindulni, ezért indulnak ki a legutolsó vérzés elsõ napjából, amire talán emlékeznek, mivel ez megfogható. A baba azonban csak két héttel késõbb fogan, három és fél héttel késõbb ágyazódik be, azaz a terhesség elsõ három-három és fél hetében nem is vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: igaz hogy 2 hónapja nem védekezünk de mondjuk a múlt hónap végén megjött szóval nem rendszeres ez és amúgy is ez alatt az idö alatt vagy 6-7-szer feküdtem csak le a barátommal!!ja és azért tudja hogy mikor megy el mert akkor kiveszi szóval ezzel nincs gond csak volt egy olyan esett hogy nem tudta vagy valami ilyesmi már nem tudom!vannak olyan problémáim hogy rendszeresen egy hete fáj a hasam és éhesebb vagyoka kelletténél vagy is többször kell ennem!és van egy kis problémám a vizelettem is mert szex unáti nap általábba véreset pisilek!!

7 hetes terhes vagyok. Félelmeim vannak a vetélés miatt. Milyen tünetei vannak? Mindig észreveszi az ember ha elment a baba?

Legjobb válasz: Nem,nem vettem észre. Mentem ultrahangra és nem dobogott a szíve. 11 hetesen volt uh. És 8 hetesen halt el. 3 hétig halott baba volt bennem:(

Nem, nem vettem észre. Mentem ultrahangra és nem dobogott a szíve. 11 hetesen volt uh. És 8 hetesen halt el. 3 hétig halott baba volt bennem:(
Miért gondolkodol ilyenen???Persze anno nekem is átfutott az agyamon , de nem szabad mindig ezen gondolkodni.Inkább simogasd a pocakodat, beszélj hozzá és érezni fogja, hogy várod õt.Ha egészségesek vagytok te is és a párod is, ha rendesen eszel, szedesz vitamin és pihensz akkor hidd el semmi baj nem lesz és egészséges pici babád lesz.DE csak akkor ha érzi, hogy várod és kellessz neki, különben õ is mindent érez a félelmeidben!1éves baba mamája
sajnos nem minden esetben veszed eszre, velem ez sajnos 2* fordult elo az elso 11 hetesen vereztem a masodik 6 hetesen nem volt szivhang es nem volt semmi tunet baj verzes.Most ismet babas vagyok 17 hetes de most is felek mert 2 napja barna folyasom volt es remegek nehogy baj legyen.Pozitivan gondolkodjunk beszelj neki, higy benne hogy veled marad es a karodban tarthatod nemsokara!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!