Találatok a következő kifejezésre: Milyen tünetek ha egy nő (3 db)

Milyen tünetek jelentkeznek ha egy nő elvetél?

Mert a barátn?m több mint valószín? h ebbe a helyzetbe esett... Segítsetek... Köszönöm

Legjobb válasz: Erõs darabos vérzés.Ha felmerül a gyanú,hogy vetélés, mindenlépp menjen orvoshoz,mert ílyenkor kiürítik a méhet, nehogy gyúlladása legyen.

Erõs darabos vérzés.Ha felmerül a gyanú, hogy vetélés, mindenlépp menjen orvoshoz, mert ílyenkor kiürítik a méhet, nehogy gyúlladása legyen.
Írd le milyen volt, mert az alapján könyebb megítélni!
Nemcsak a vérzés utalhat vetélésre, ugyanis van egy olyan fajtája is (missed abortion), amikor a magzat elhal méhen belül, és nem távozik el onnan. Ez nem mindig jár vérzéssel, viszont megszûnnek az eddig tapasztalt terhességi tünetek. Ha felmerült a vetélés gyanúja, azonnal kell orvoshoz fordulni!
a vetélés nekem is vérzéssel kezdödött, és alhasi görcsökkel, ami egyre jobben erösödött.és egyre több volt a darabos, vagyis az aludt vér.
maximum gombás leszel
Lerohad a fa*zod :)
Fúúúj...
Elõször is ha tudod, hogy mi baja a nõnek akkor védekezz! Aztán majd ne csodálkozz ha elszárad a tököd...
Csiperke nõ a farkadon ...
általában semmi, a gombák nagy részének a pasik csak hordozói, tünetmentesen...viszont akivel ezentúl szexelsz, az minden egyes alkalommal meg fogja kapni tõled, amíg téged nem kezelnek...
Piros foltok, amit ha nem kezelsz égõvé válnak és viszketnek. Egyébként Canesten kenõcstõl pár nap alatt elmúlik.
Felszálló fertõzéstõl. És meddõ lehetsz tõle. Én nem halogatnám az orvost a helyedben.
Teljesen igaza van az elsõ válaszolónak! Ne azt nézd, hogy most kellemetlen levetkõzni az orvos elõtt, hanem gondolj a hosszútávú következményekre! Ha nem kezelik, tényleg lehetsz meddõ, és akkor hiába akarsz majd gyereket, nem fog összejönni.
Miért nem mersz orvoshoz menni? Mitõl félsz? Fertõzés miatt alakulhat ki, sokszor észrevétlenül, és már csak a komolyabb tünetekre figyel fel az ember lánya. Mindenképpen orvos kellene, hogy lásson, és ha tényleg az, akkor antibiotikum, rendesen kikezelni, mert meddõség mellett még egyéb hasûri gyulladásokat is okozhat, veszélyes is lehet, ha nincs kezelve.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!