Találatok a következő kifejezésre: Milyen tünetek ha egy (43 db)

Milyen tunetekkel ha egy kisbaba megfazik?

az en kislanyom 5honapos es sokat tusszent, de az orra nem folyik, nincs laza...ugye nincs megfazva?

Legjobb válasz: Lehet csak valami irritálja az orrocskáját. nekünk is volt ilyen nap. ha beteg lenne észrevennéd, akkor tuti náthás lenne.

Lehet csak valami irritálja az orrocskáját. nekünk is volt ilyen nap. ha beteg lenne észrevennéd, akkor tuti náthás lenne.
magaban a tusszoges meg nem utal megfazasra, ebbol meg barmi lehet, lehet csak kicsit szarazabb a levego, lehet tenyleg bujkal benne, sajnos mast nem tudsz tenni, csak varsz, hogy mi lesz belole
A kérdező hozzászólása: Parologtatot hasznalunk, mert eleg szaraz a levego a lakasban, foleg telen.

Milyen az ha egy kisgyerek debil? Mik a tünetek, hogyan lehet észrevenni? És hogyan kezelhető?

Legjobb válasz: A debil kifejezés ma már nem használatos, egy fajta értelmi fogyatékosságot jelent, mégpedig az enyhe értelmi fogyatékosságot jelenti. De ma már nem használják a debil, imbecil és idióta kifejezést, hanem enyhe-, középsúlyos- és súlyos értelmi fogyatékos gyerek van. Abból vehetõ észre, ha a kisgyerek jócskán lemarad a kortársaitól. Konkrétan kezelni nem lehet, ez nem fog elmúlni, meg kell tanulni így elfogadni a gyereket. Gyógypedagógushoz kell vinni, ennek megfelelõ iskolába kell majd iratni. Persze vannak integrált iskolák is, ám ott méginkább lemaradnak a gyerekek, akinek problémáik vannak, ezért ha valóban fogyatékos gyerekrõl van szó, akkor mindenképp a speciális iskolát javaslom, ott nem sietnek a tananyaggal, minden órát gyógypedagógus tart, nem csak hetente kétszer különóra keretében foglalkozik erre specializálódott tanár a gyerekkel.

A debil kifejezés ma már nem használatos, egy fajta értelmi fogyatékosságot jelent, mégpedig az enyhe értelmi fogyatékosságot jelenti. De ma már nem használják a debil, imbecil és idióta kifejezést, hanem enyhe-, középsúlyos- és súlyos értelmi fogyatékos gyerek van. Abból vehetõ észre, ha a kisgyerek jócskán lemarad a kortársaitól. Konkrétan kezelni nem lehet, ez nem fog elmúlni, meg kell tanulni így elfogadni a gyereket. Gyógypedagógushoz kell vinni, ennek megfelelõ iskolába kell majd iratni. Persze vannak integrált iskolák is, ám ott méginkább lemaradnak a gyerekek, akinek problémáik vannak, ezért ha valóban fogyatékos gyerekrõl van szó, akkor mindenképp a speciális iskolát javaslom, ott nem sietnek a tananyaggal, minden órát gyógypedagógus tart, nem csak hetente kétszer különóra keretében foglalkozik erre specializálódott tanár a gyerekkel.
én még hozzátenném, hogy sokszor a gyereknek igazábol nincs baja a fejével és a nevelés miatt lesz úgy mond debil. kisiskolás korrára már annyira kezelhetetlen hogy a szülök is inkább arra fogják hogy a gyerekük sérült, pedig csak egy nagyfoku félre nevelés vagy is inkább neveés hiánya van. elég sok ilyen gyerekkel találkoztam, akik 6-8 éves korukra annyira kezelhetelenek, és teljesen úgy viselkednek mint egy szellemileg beteg gyerek, hogy se szülö se pedagogus képtelen velük bánni. ilyenkor a szülö természetesen nem látja be hogy ö cseszte el inkább hülyének nyilvánítattja a gyerekét. pl van egy nagyon jó barátnöm a kisfia másfél éves volt mikor megismerkedtünk. egy másik csaj bemesélte neki hogy a gyereke hülye és vigye el orvoshoz. mikor megismertem a kisfiut rájötem hogy egy nagyon okos kisfiu és nagyon értelmes, csak a nevelési problémák vannak és alég aktív is. egy év után lehet azt mondani hogy jobb lett a helyzet, csak apuka nem hajlandó nevelni azt mondja nem az ö dolga, így mikor apuka haza jön mint egy kis vadállat lesz a gyerek. mikor egésznap velem van mint egy kis tündér, még anyuka is tud rá hatni de apuka képtelen. még annyit hogy apuka német így a gyerek mára már 2 anyanyelven beszél nagyon szépen és szinkronban képes tolmácsolni. szóval agyilag nincs baj a gyerekkel de
ha a szellemi fogyatékosságra, vagy valamilyen betegségre gondolsz akkor azt már elvileg egész kicsi korban észre lehet venni(kisbaba). Egyszerûen össze kell hasonlítani a vele egykorúakkal. Persze van aki lassabban van, aki gyorsabban fejlõdik, ezzel semmi baj! DE ha hatalmas az eltérés (pl az a többi baba már rég ül, mikor a tiéd még meg se mozdul vagy nem tom:SSS) akkor meg kell vizsgálni. Melesleg nem hinném, h egy kisgyerek lehet õrült, inkább csak kezelhetetlen, hiperaktaív és neveletlen.
Az enyhe értelmi fogyatékosságnak ma már "tanulásban akadályozott" a hivatalos neve (BNO szerint)
A második válaszban írt eset neve pszeudo debilitás és lényegében az amit ott leirtak. Az enyhe fokú értelmileg akadályozottság tünetei lényegében valóban a nehezen tanuló , nehezen nevelhetõ gyermek tünetei csak fokozottabban. Iq-szintje elmarad az átlagostól, diszlexia, diszgráfia, diszkalkuli, figyelemzavar, hiperkativitás jellemzi. Szókincse gyér, megkésett a beszéde, 3 éves kora után kezd el beszélni, a finommotorikája, vagy a kézmozdulatai gyengébbek, a tanulása lassabb, eltérõ, környezetébe nehezebben tud beilleszkedni.

Ha egy hete késik, tegnap előtt egy kicsit görcsöltem és ment a hasam, fáj a mellem, akkor ezek a tünetek cisztára utalnak? A cisztának milyen tünetei vannak? Van okom félni? 20vagyok

Legjobb válasz: Ezek a ciszta tünetei: A tünetek mindig a ciszták fajtájától és kialakulásától függnek, de általánosságban elmondható, hogy a ciszták nem okoznak kínkeserves tüneteket. A betegek általában a rutinvizsgálatokon vagy a más okból elrendelt ultrahangos vizsgálatokon szereznek róluk tudomást. A legfeltûnõbb tünetek, melyek önmagukban még nem biztos, hogy petefészekcisztát jeleznek: * Menstruáció kimaradása. * Menstruáció késése. * Heves alhasi fájdalmak, görcsök a havi vérzés ideje alatt. * Medencetájéki fájdalmak. * Ha a ciszta egészen nagyra megnõ, és esetleg hasüregi szerveket nyom, akkor ez a nyomás is okozhat panaszokat. * A has feltûnõen nagy elõredomborodása. Szerintem menj el orvoshoz, õ biztosat tud mondani. Egy egyszerû vizsgálatból kiderül, hogy ciszta-e vagy valami más.

Ezek a ciszta tünetei: A tünetek mindig a ciszták fajtájától és kialakulásától függnek, de általánosságban elmondható, hogy a ciszták nem okoznak kínkeserves tüneteket. A betegek általában a rutinvizsgálatokon vagy a más okból elrendelt ultrahangos vizsgálatokon szereznek róluk tudomást. A legfeltûnõbb tünetek, melyek önmagukban még nem biztos, hogy petefészekcisztát jeleznek: * Menstruáció kimaradása. * Menstruáció késése. * Heves alhasi fájdalmak, görcsök a havi vérzés ideje alatt. * Medencetájéki fájdalmak. * Ha a ciszta egészen nagyra megnõ, és esetleg hasüregi szerveket nyom, akkor ez a nyomás is okozhat panaszokat. * A has feltûnõen nagy elõredomborodása. Szerintem menj el orvoshoz, õ biztosat tud mondani. Egy egyszerû vizsgálatból kiderül, hogy ciszta-e vagy valami más.
A kérdező hozzászólása: De félek elmenni, mivan ha cisztám van? A hasam csak akkor nõ vagy fúvódik fel, amikor jól lakom.Jaj nem tudom mit csináljak, Orvoshoz félek elmenni.Ha csak ultrahangra megyek akkor ott megtudják mondani? És elõtte a házi orvossal kell beszélnem, vagy egybõl mehetek uh-ra??
A kérdező hozzászólása: terhesség produkálhat ilyet? mert a gyomrom is olyan furi, meg minden olyan furi mostanába....:S:S
Hogy-hogy félsz elmenni az orvoshoz? Erre pedig csak õ tud válaszolni. Nem fog reggelire megenni és ha halogatod csak rosszabb lesz meg kételyek között leszel, ha kiderül akkor legalább már tudod és lehet ellene tenni. Menj el dokihoz! Persze lehetsz terhes is, vegyél tesztet és irány a doki utánna!
A kérdező hozzászólása: oké. köszönöm a válaszokat:)
Felesleges félned a dokitól. Ha cisztád van, jobb ha kiderül és kezelik. Ha terhes vagy, jobb ha bizonyosságot szerzel róla és utána dönthetsz, mit szeretnél tenni. Hidd el, a doki nem tesz beteggé!

Milyen tünetei vannak annak, ha egy kisbaba autista/aspergeres (lesz)?

A szokásos tüneteket olvastam már a neten (szemkontaktus hiánya, magába zárkózik, tevékenységek ismételgetése stb.) Azokat kérdezném, akiknek autista vagy aspergeres gyermekük van, hogy milyen furcsa dolgokra emlékeznek vissza az első időkben (0-12 hónap)? Remegett esetleg a baba keze, később sokat legyezett-e vele, nyögött-e sokat, agresszív volt-e, állandóan nyugtalan, nehéz volt-e vele ezért sétálni menni? Nem érdekelték a játékai stb..? Az is érdekelne, ha valakinek a babájának ez utóbbi tünetei lettek volna és mégis egészséges kisgyerek lett belőle.

Legjobb válasz: Ennyi idõs korban még semmit nem lehet tudni. Egyetlen tünetet lehetett utólag beazonosítani nálunk is, illetve más auti gyerkõcöknél is láttam: a kézzel való manipuláció, és hozzá grimaszolás. De ezt szerintem nem auti gyerekek is teszik, maximum utólag lehet látni (pl. csecsemõkori videókon), hogy már akkor is megvoltak a repetitív mozgások... Nálunk másfél éves kortól jelentkeztek az elsõ tünetek (repkedés), de akkor még csak bennem merült fel a gyanú, szakemberek nyugtatgattak, hogy ez majd elmúlik. (Nem múlt el.) Típusos autistáknál is másfél-három éves kor között jelentkeznek a tünetek, magasan funkcionálóknál (és aspiknál) 4-5 éves kor között. 5-6 éves kor elõtt nem nagyon adnak diagnózist, mert addig még rengeteg minden változik, alakul. Csecsemõkorban semmilyen egyértelmû tünet nincs! Emiatt felesleges aggódni! :)

Ennyi idõs korban még semmit nem lehet tudni. Egyetlen tünetet lehetett utólag beazonosítani nálunk is, illetve más auti gyerkõcöknél is láttam: a kézzel való manipuláció, és hozzá grimaszolás. De ezt szerintem nem auti gyerekek is teszik, maximum utólag lehet látni (pl. csecsemõkori videókon), hogy már akkor is megvoltak a repetitív mozgások... Nálunk másfél éves kortól jelentkeztek az elsõ tünetek (repkedés), de akkor még csak bennem merült fel a gyanú, szakemberek nyugtatgattak, hogy ez majd elmúlik. (Nem múlt el.) Típusos autistáknál is másfél-három éves kor között jelentkeznek a tünetek, magasan funkcionálóknál (és aspiknál) 4-5 éves kor között. 5-6 éves kor elõtt nem nagyon adnak diagnózist, mert addig még rengeteg minden változik, alakul. Csecsemõkorban semmilyen egyértelmû tünet nincs! Emiatt felesleges aggódni! :)
Kedves kérdezõ, a "betegség kitörését" az autizmus esetében a terhesség elsõ trimeszterében lehetne megakadályozni. Ugyanis akkor éri valamely külsõ hatás az arra fogékony génlombinációval rendelkezõ magzatokat:-( Azért 1, 5 éves kor körül kezdenek el látszódni a jelek, mivel ez egy mentális sérülés (állapot), a gyermekek mentális fejlõdése is 1, 5 éves kor körül kezdõdik. Az MMR oltás azért is lett meggyanúsítva, mert a beadás idõpontja, pont egybe esik a mentális fejlõdés kezdetével.
Másfél éves korig szinte semmi erre utaló tünet nem volt. Még a régi videókat visszanézve sem. Másfél éves kor után kezdõdött a repkedés, a lábujjhegyen járás, és az épp induló beszéd fokozatos elmaradása.
Az én kisfiamnál volt egy-két dolog egy évesen, ami miatt pl. a sógornõm azt mondta, hogy autista. 20 hónapos kora körül kapott egy olyan jellemzést a bölcsödében, amiben szintén autisztikus tünetek voltak felsorolva. Átvittük családi napközibe, és két éves kora után ugrásszerû fejlõdésnek indult, minden autisztikus tünetet elhagyva. Jártunk kivizsgáláson is, ahol semmi eltérést nem találtak. Szóval nagyon sok minden változhat:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, hogy idõt fordítottatok a válaszra! Rengeteg idegrendszeri betegség van, nem is gondoltam volna semmire, ha pár hónaposan nem jártunk volna már orvosnál a remegések miatt. A kontrollra az el is múlt, helyette maradtak ezek a legyezõ, csapkodó, kézforgató mozgások egy évesen... Ez pedig tipikus autisztikus jellemzõ. Ahogy írtátok, ki kell akkor várni, hogy lesz-e ebbõl betegség vagy nem. Más jellemzõ viszont nem illik rá, ami autistákra jellemzõ, de még kicsi is. Kár, hogy ezt nem tudják úgy korán diagnosztizálni, mint a down-kórt, vagy esetleg ha még idõben meg lehetne akadályozni valamivel a betegség kitörését... Oltásra és a nehéz szülésre is gondoltam, hogy azért produkál furcsa dolgokat, pedig egy tüneményes, okos baba.
"ha még idõben meg lehetne akadályozni valamivel a betegség kitörését... " Az autizmus nem betegség. A betegségek gyógyíthatók, az autizmus tünetei viszont fejlesztéssel tompíthatók. Mindazonáltal ez egy spektrum, az önellátásra teljesen képtelen autiktól az egyetemi professzorokig sokféle szint létezik...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az újabb válaszokat is! A 1, 5 év vízválasztó ezek szerint, ha ez így van, akkor a csapkodó mozgásoknak nincs jelentõsége a babánknál, mivel õ még csak egy éves (?). Ami most még gyanús, remélhetõleg kinövi (pl. ragaszkodás egy bizonyos kockához, a kulcscsomóval való hosszas foglalatosság), valószínûleg ti is azért kezdtetek el gyanakodni, mert ami még babakorban elfogadható, az már egy bizonyos kor után nem az. A remegések miatt epilepsziára vizsgálták, de az eredmény negatív lett. Az elsõ három hónapban amire emlékszem, ért egy kis áramütés és egyáltalán nem voltam kívánós és még hányingerem sem volt. Ez utóbbi tudom, hogy a statisztikák szerint negatív megítéléssel bír.

Ha valaki rendszeresen dohányzik és egy napig nemtud elszívni egy szál cigit sem akkor mit érez, milyen tünetei lesznek?

Legjobb válasz: Volt, vagyis még van egy haverom, akivel mindig együtt cigiztünk. Én mindig multit szívtam, kéket, de már eléggé régóta. Az elején még õ is azt szívta, de kis kora óta passzívdohányzásban élt, folyamatosan váltotta egyre erõsebbre a cigiket, most piros bondból elszív egy dobozzal egy nap, mellette meg még 20 Mg-os nikotin tartalmú elektromos cigit is szív, kb. két patronnal egy nap. Egyszer nem volt nála cigi a suliban, se elektromos, se normális, és nem tudott cigizni. kb. 10 percre rá elkezdett szédülni, hányingere lett, le kellett hogy üljön, és összerántott a gyomra. Aztán adtam neki egy cigit, bement a wc-be, elszívta és semmi baja nem volt. Kb. Ilyenek a tünetek az erõs nikotin függõknél.

Volt, vagyis még van egy haverom, akivel mindig együtt cigiztünk. Én mindig multit szívtam, kéket, de már eléggé régóta. Az elején még õ is azt szívta, de kis kora óta passzívdohányzásban élt, folyamatosan váltotta egyre erõsebbre a cigiket, most piros bondból elszív egy dobozzal egy nap, mellette meg még 20 Mg-os nikotin tartalmú elektromos cigit is szív, kb. két patronnal egy nap. Egyszer nem volt nála cigi a suliban, se elektromos, se normális, és nem tudott cigizni. kb. 10 percre rá elkezdett szédülni, hányingere lett, le kellett hogy üljön, és összerántott a gyomra. Aztán adtam neki egy cigit, bement a wc-be, elszívta és semmi baja nem volt. Kb. Ilyenek a tünetek az erõs nikotin függõknél.
Enyhe tüdõelégtelenség és némi vágy a rágyújtásra.
egyéntõl függ, nálam a remegésen keresztül a szédülésig minden van már pár óra után, olyan hogy egész nap, olyan nem nagyon volt az elmúlt 10 évben pont ezért.
Idegesség, köhögés, szédülés remegés verejtékezés ilyesmi.

Ha valakinek a tüdejét el találja egy lövedék, annak milyen tünetei vannak, hogyan gyógyítható?

egy könyvet írok és ehhez lenne szükségem némi információra. érdekelne hogy ha például a középkorban hogyan kezelték az ilyen mellkasi sérüléseket-ha jól tudom ezt légmell-nek hívják. vagyis arra lennék kíváncsi h a modern kórházi cuccok nélkül mit tudtak kezdeni egy mondjuk nyívessző által okozott sérüléssel, amikor nyílvesszővel/lándzsával mellkason lőnek/szúrnak egy éppen harcoló katonát, az még tovább tudja folytatni a küzdelmet? mivel lehet gyógyítani utána mindenféle szuper cuccok nélkül...

Legjobb válasz: Régen, ha tüdõsérülése volt valakinek, nem sok mindent lehetett érte tenni, valószínûleg elvérzett, már ha komolyabb ér sérült. A tünetek valószínûleg vérköpés/köhögés lehetett, golyónál is ugyanez. Ha szerencsés volt az a régen élt katona, akkor túlélhette, méghozzá úgy, hogy az a tüdõ, amelyik sérült, az összeesett, majd elhalt, de a másik tüdeje ellátta késõbbiekben az oxigénfelvétel feladatát. Gyógyítani, maximum kötözésekkel tudták, gyógynövényekkel/fõzetekkel, az általános közérzet erõsítésére.

Régen, ha tüdõsérülése volt valakinek, nem sok mindent lehetett érte tenni, valószínûleg elvérzett, már ha komolyabb ér sérült. A tünetek valószínûleg vérköpés/köhögés lehetett, golyónál is ugyanez. Ha szerencsés volt az a régen élt katona, akkor túlélhette, méghozzá úgy, hogy az a tüdõ, amelyik sérült, az összeesett, majd elhalt, de a másik tüdeje ellátta késõbbiekben az oxigénfelvétel feladatát. Gyógyítani, maximum kötözésekkel tudták, gyógynövényekkel/fõzetekkel, az általános közérzet erõsítésére.
A kérdező hozzászólása: de én ilyen macgyver módszerekre gondoltam h csövet dugnak bele meg leragasszák a sebet ilyenek...
Középkorban, meg még régebben, nem nagyon voltak csövek, amit dugdoshattak a mellkasba, sõt nem is nagyon tudtak errõl. Viszont, ha a modern idõkben játszódik a könyved, akkor keress rá az aktuális probléma megoldására, modern orvoslás szerint és használd a fantáziádat.
A kérdező hozzászólása: a közeljövõben játszódik, de egy katasztrófa következtében már nincs áram, meg mentõkészülékek
A kérdező hozzászólása: hát keresgéltem már , és találtam is le írásokat errõl. tudod azok a szakszavak amiket ezekben használnak enm éppen közérthetõek, vagyis én alig értettem belõlök 1 mukkot :P
A kérdező hozzászólása: egyébként aki olvasgassa ezt az oldalt sok hasznos infóhoz juthat hozzá :)
Olvasgassa? És könyvet akarsz írni?
Errõl a régi vicc jutott az eszembe: csata után a szanitécek szedik össze a katonákat. Találnak egyet, akibõl sündisznóként áll ki a sok nyílvesszõ meg dárda, de még él. A felcser megkérdezi tõle: -És mondja, fiam, nem fáj ez magának? -Á, csak ha röhögök.

Milyen tünetei vannak, ha egy kisgyermek, 2-3 éves depresszióra hajlamos?

Legjobb válasz: Szerintem egy ilyen kis gyerek még nem lehet depresszióra hajlamos. Ha alkatilag lesz MAJD olyan, akkor az még sokkal késõbb fog tüneteket produkálni.

Szerintem egy ilyen kis gyerek még nem lehet depresszióra hajlamos. Ha alkatilag lesz MAJD olyan, akkor az még sokkal késõbb fog tüneteket produkálni.
A hajlamnak nincsenek tünetei.
Nekem is lassan 2 éves a kisfiam és nem feltétlenül kell hisztisnek lennie. Na jó egy kicsit igen :) Lehet, hogy nem a TV elõtt vagy a számítógép elõtt kellene ülni vele, hanem a friss levegõn motorozni vagy sétálni vagy játszani vagy stb...Nem lehet, hogy a szülõktõl veszi a példát? Ti jó kedélyûek vagytok általában?
A kérdező hozzászólása: Lassan 2éves a kisfiam. van úgy, hogy egész nap nemjátszik, csak ül az apja ölébe és tv-t néz, vagya gép elõtt ülnek. Elcsalni sem lehet és attól tartok ez nem az apai ktõdés miatt van. Valamikor egy mosoly sem hagyja el az arcát. Egyébként nagyon hisztis gyerek, bár most pont ebben a korban van :) nem tudom...
Értem a kérdést. MInden gyerek folyamatosan változik, nem mindig a kedvünk szerint. Amit tudni kell az az, amikor kicsit visszafelé fejlõdik, ha bepisil, vagy könnyen sírva fakad, de ne beszélj depresszióról, inkább szorongásról ebben a korban. Az biztos, hogy inkább az elkerülésre kell hangsúlyt fektetni. Ha titkolózik a gyerek stb. az jel lehet. De van valami konkrét gondod?
A kérdező hozzászólása: Hát választ nem kaptam.. akkor úgy kérdem mik a jelei????
Attól, hogy hajlamos rá még nem biztos, hogy depressziós lesz!Ha mégis, tudd, hogy ez a ti felelõsségetek!
Ne értsd félre, de autizmusra vizsgálták már? Egyáltalán szakemberrel is beszélgettél róla?

Honnan lehet észre veni ha egy férfi elélvez? Milyen tünetei vannak?

Legjobb válasz: Tünet??? Tünetei egy betegségnek vannak, nem? Onnan, hogy spriccel ki belõle a sperma. :D

Tünet??? Tünetei egy betegségnek vannak, nem? Onnan, hogy spriccel ki belõle a sperma. :D
ATYAVILÁG...!!!!! Sztem neked nem kell még ezzel foglalkozni.
Nem értem, miért kell lehurrogni valakit, amiért ezt kérdezi. Ha a pénisz hüvelyben van, nem igazán lehet érezni, hogyha spriccel. Ilyenkor max. azt lehet érezni, hogy a férfi teste ívben megfeszül, majd utána ernyed valamennyit.
hát én se érzem pedig évek ota élek rendszeres nemi életet. de azért tudom mikor megy el. a pasik nem tudnak szinlelni.
Hát Te 15éves lány... Igen látszik az arcukon, ha elélveznek...legalábbis a nagy többségüknek, vagy kiadnak valami furcsa hangot-sokmindenre képesek Õk ilyenkor :) és hidd el Te tudni fogod, h mikor élvez el..(mert érezni nem érzed, ha belédmegy)
nem értek egyet azzal a válaszíróval aki azt írta hogy nem lehet érezni ha a hüvelyben élvez el egy pasi. igen is lehet érezni hogy pontosan mit azt nem lehet leírni ezt érezni kell ha valaki oda figyel márpedig ha a pasinak jó és elmegy észre lehet venni a változást.
A kérdező hozzászólása: én 15 éves vok jó! de az arcán láccik?
úristen.....ennyíre hülye vagy...szerintem te még olyan 10 éves lehetsz!!!!!egy fiu nem tudd színlelni!!
Én is érzem!
én is érzem mikor spriccel bennt!:DDD
Már bocs, de én is azon a véleményen vagyok, hogy nem érzem. 4 pasival voltam. NEM FELTÉTLEN ÉRZED!!!!
Te sem voltál még pasival, ha azt mondod, hogy nem lehet érezni! Igenis is lehet érezni, amikor kilövel! Kérdésre válaszolva: a péniszébõl kilövel az ondó!
én sem érzem, ha spriccel bennem a párom!

Milyen tünete van annak ha a szív be van gyulladva? és egy 13 évesnél nemlehet veszélyes?

Legjobb válasz: Szívbelhártya gyulladásról már hallottam, de nem tudom mik a tünetek. Keresd meg a googliban.

Szívbelhártya gyulladásról már hallottam, de nem tudom mik a tünetek. Keresd meg a googliban.
sõt szívizom gyulladásról is. Ezek a gyulladások általában megfázás szövõdményei lehetnek.
A szívizomgyulladás nagyon súlyos betegség. Egy barátom 17 évesen ebbe halt bele.
A kérdező hozzászólása: értem... megvagyok fázva... és lehet h az a bajom...X_X és ha szivizomgyulladásom van hol fáj??
A szíved, a bal oldalad egészen a válladig, és a bal karod.
A kérdező hozzászólása: értem a szivem bal oladala szoktott fájni+a szegcsontom körül vagy hol meg a tüdõm mindkét tüdõm...akkor az annak a jele??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!