Találatok a következő kifejezésre: Milyen tünetek az első (23 db)

A fogantatás pillanatűtól számítva mennyi időn belül jelentkeznek a terhesség tünetei és milyen tünetek az elsők? Természetesen a vérzékimaradás után.

Legjobb válasz: A fogantatás utáni 10. napon éreztem elõször egy nagyon erõs mindjárt megjön érzést. Rá 2-3 napra már a mellem is feszült. Mást nem éreztem :-)

A fogantatás utáni 10. napon éreztem elõször egy nagyon erõs mindjárt megjön érzést. Rá 2-3 napra már a mellem is feszült. Mást nem éreztem :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi Ha lehet inkább személyes tapasztalatokat kérnék!!
Szerintem egyentol fugg, en semmit, de semmit nem ereztem, se rosszullet, se hanyinger, se etvagy, se a szagokra nem voltam ingerlekeny.Faradekonyabb voltam sokkal, de majd csak a 13 het korul, ekkor viszont mar tudtam, hogy babas vagyok.Persze tervezett volt, es csak a nemvart utan teszteltem, de addig is figyeltem a "tuneteket", es hat semmi.Az en tuneteimbol soha nem jovok ra, hogy allapotos vagyok.Szerencsesnek erzem magam. 32+1h km
Nálam úgy volt, hogy kb 10 napra rá égett az arcom sokszor, meg szurkált a hasam. Akkor nem foglalkoztam vele, de aztán kiderült, hogy csak a baba miatt lehetett. A késéssel se foglalkoztam, mert amúgy is szokott, de akkor már fáradékony voltam, állandóan aludtam volna, és kezdtem furán érezni magam. 3 nap késésnél vettem tesztet, természetesen + lett, meg is lepõdtem volna akkor már, ha mégsem, annyira biztos voltam benne. Leesett a vérnyomásom, emiatt szédelegtem, 5-6 hetesen kezdõdött a hányinger-hányás. Nálam így volt, de mindenki más, még ugyanannál a nõnél is eltérhetnek a tünetek 2 terhessége közt.

Milyenek a tünetek az első hetekben? Mikre lehet számítani?

Legjobb válasz: Mármint terhességnél? Kimaradt mensi,hányás,kívánósság,aluszékonyság,meg ilyenek. 32+6 kismama

Mármint terhességnél? Kimaradt mensi, hányás, kívánósság, aluszékonyság, meg ilyenek. 32+6 kismama
fura dolog a kajaval, egyszer ehes vagy, aztan ha elkezdesz enni, mar nem vagy annyira ehes hanyinger ejjel-nappal szedules erzekenyseg, hulye dolgokon mar kiborul a bili fule szagokra fokozott raallas folytonos hangos szivdobogas ijedtseg, a masik pillantban minden oke erzese gyomorfajas
a leggyakoribb a hányingeres, vérnyomásingadozásos, émelygéses panasz, esetleg okozhat szorulást, fejfájást (bár azt inkább pár hétte késõbb). Van aki semmit sem érez, más meg kínlódik, mintha tényleg beteg lenne, nekem két terhességem az elsõ hetekben teljesen eltérõ volt, ami közös, hogy mindkétszer ólmos fáradtság vett erõt rajtam, ez ugyan elmúlik, de a terhesség alatt nem vagy csúcsformában végig.
A kérdező hozzászólása: mind meg van :D szupi
Ami nekem van: hányinger, szédülés, émelygés, szagundor, kajaundor, puffadás, savtúltengés, és némi idegbaj :) Ha szerncséd van, megúszod, van akinek semmi baja.
Nekem a legelsõ tünetek: állandóan büfögtem, égett a gyomrom, majd a nemvárt napján megjelentek a mellemen a kék erek. Teszt nélkül is tudtam, hogy babás vagyok. A többi tünet csak késõbb jött, pl. aluszékonyság, ingerültség.
nekem csak egyszerüen kimaradt a mensim, mire teszteltem mar a tesztvonal sötetebb volt mint a kontroll. 5 hetes voltam es mar a doki is latta a pötyit:) . Megallapitottam, hogy semmi bajom aztan ra egy hetre kezdödött a gyomoregös hanyingeres rossz közerzetes faradtsagos pokol ami mostanra muloban. 14 hetes.

Ki milyen változást vett magán észre a terhessége első pár hetében? Milyen tüneteitek lettek azon kívül az első hónapban, hogy elmaradt a menstruáció?

Kivancsi vagyok nagyon,én pár nap mulva tesztelek,irjatok ti mit vettetek észre,ha utólag is :) Köszönöm :)

Legjobb válasz: Semmi tünetem nem volt az ég világon... pedig trikreket vártam.Sok sikert a teszthez!

Semmi tünetem nem volt az ég világon... pedig trikreket vártam.Sok sikert a teszthez!
Rettentõen sokat tudtam (volna) aludni, elsõre ez tûnt fel a páromnak is. Egyébként korán kelek, keveset alszok, de már akkor ülve, állva, és még menet közben is képes lettem volna elaludni.
4 hetesen egyszer bevásárlásnál elszédültem és hányingerem lett. Nem gondoltam hogy terhes vagyok. Utána 1 héttel teszteltem és onnantól kezdve minden nap hányingerem volt. 30hetes kismama

Mikor jelentkeznek az első terhességi tünetek, milyenek?

Látok magamon bizonyos jeleket, de félek, hogy csak bebeszélem magamnak.

Legjobb válasz: Nekem a nemvárt napja körül elkezdett bizseregni, érzékeny lett a mellem. Ez nagyon gyanús volt, mert menszi elõtt addig még soha nem volt ilyen. Ez volt az elsõ tünetem.

Nekem a nemvárt napja körül elkezdett bizseregni, érzékeny lett a mellem. Ez nagyon gyanús volt, mert menszi elõtt addig még soha nem volt ilyen. Ez volt az elsõ tünetem.
3-as vagyok. A mellbimbó terhességnél inkább megbarnul, jóval sötétebb színû lesz, mint egyébként. Maga a magas gyomorsav még nem biztos, hogy terhességi tünet (fõleg nem ennyire korán), az émelygés és a szédülés pedig a magas gyomorsavszint miatt is lehet. Drukkolok, hogy sikerüljön, de szerintem ezekbõl még nem lehet egyenesen terhességre következtetni, ahhoz túl fiatal a terhesség (ha fennáll).
A kérdező hozzászólása: A következõ dolgokat tapasztalom: - néha megszédülök, naponta 1x - mintha sok lenne a gyomorsavam - csináltam a férjemnek reggelit (melegszendvics párizsival) és azt hittem hányni fogok, pedig eddig én is ettem - a mellem rettenetesen feszül és megpirosodott közvetlenül a bimbó körül (menzesz elõtt szokott fájni, de nem pirosodik)
Nálam hasonlóképp, mint az elõzõ válaszolónál. Mire vártam a vérzést, addigra megdagadtak a melleim, kezdtek feszülni is. Ez volt az elsõ jel, amirõl tudtam, pedig még a tesztet sem csináltam meg. A 6-7. hét környékén jelentkezett az, hogy nem bírtam a hasamon aludni, egyszerûen nem volt kényelmes, pedig mindig úgy alszom. A 7. hét után már jött a hányinger, hányás. Ha augusztus elején eshettél teherbe, akkor szerintem még korai lenne bármit érezni, bár nem vagyunk egyformák. Szerintem várd meg, míg megjönne és utána pár nappal érdemes tesztelned, hogy biztos eredményt kapj. Türelem és hajrá!

Ti hány hetes terhesek vagytok, hol laktok, mikor jelentkezett az első tüneteitek, hány hetesen tudtátok meg hogy terhesek vagytok? És milyen tüneteitek voltak az első pár hétben?

Én 4 hetes vagyok..de már múlthéttől éreztem a tüneteket! mellfeszülés, hányinger, émelygés, és volt rózsaszínes folyásom is.Ma teszteltem +!!! Reggel óta meg fáj a petefészkemnél bal oldalt.meg szurkálódik!!

Legjobb válasz: 5 hetesen vettem észre, mert nem jött meg. Semmi tünet nem volt ezen kívül. Sem folyás, sem émelygés, sem hányinger, semmi sem volt.

5 hetesen vettem észre, mert nem jött meg. Semmi tünet nem volt ezen kívül. Sem folyás, sem émelygés, sem hányinger, semmi sem volt.
A kérdező hozzászólása: És most hány hetes vagy? tüneteid? vagy már megvan a pocaklakód :) ?
Szia! Elsõ voltam. Sajnos abortuszra került sor, ugyanis gyógyszer mellett fogant, és a dokim egészségügyi okok miatt nem javasolta a megtartását. Mert ugye senki nem kíván magának (meg persze másnak sem) beteg gyermeket. Nagyon nehéz volt, de kezdek belenyugodni, hogy kénytelen voltam így dönteni, illetve elfogadni az orvos javaslatát. Tehát nekem egészen a 7-8-ig hétig semmi jel sem jelentkezett. Nálunk a családban, érdekes, de így volt, ahol kisfiú született, ott nem voltak panaszok, akinek kislánya lett, õ rosszul volt, szinte a 9. hónapig. De persze ez nem törvényszerû, van rá ellenpélda is, csak érdekességként írtam. Ti mennyi idõsek Vagytok? És hogy Vagytok? :-)
A kérdező hozzászólása: Nekem most derült ki hogy az vagyok, hét elejére nem vártam..és kedden már kezembe volt a pozitív teszt.nálam múlthéten volt rózsaszínes folyáás.most meg mindjárt megjön érzésem van , és az alhasam fájdogál, ezeken kívül jól vagyok!Köszönöm! Jövõhéten megyek dokihoz. Sajnálom ami veled történt :( Remélem jól vagy!
A kérdező hozzászólása: 5hetes leszek hétfõn!
A kérdező hozzászólása: bocsi, nem kedden hanem szerdán * csak elírtam! majd írj, hogy, hogy vagy !!
szia, mi 4+5 hetesen tudtuk meg, akkor teszteltem (elõtte 1 héttel még nem mutatta a teszt), terveztük szval vártuk az eredményt. nekem 3+3 hetesen kezdõdött azzal, hogy egy héti iszonyúan puffadtam mindig du-tól estig és nagyon büdösként távozott :) de ilyen tünettel csak a rakott karfiolra tippeltem..aztán kiderült és fokozatosan nagyon fáradékony lettem és 2 óránként éhes, mellfeszülés valamint iszonyú motiválatlanság (egyetemi tanulmányaim iránt)..ez még ma is eléggé tart:) aztán nekem ez az émelygõs idõszak úgy 9-10 hét körül jött, nem volt vészes, de nem volt kellemes sem.. most 18hetes vagyok és Bp. III.ker.ben lakom
A kérdező hozzászólása: Boldog Babavárást neked :)

Anyukák, Kismamák! Elsõsorban tõletek kérdeznék. Nektek a kimaradt menstruáció elött, milyen tüneteitek voltak? Milyen volt a kimaradt mensi elött a folyásotok? Melyik volt az a tünet, amibõl már gyanakodtatok a babára?

Legjobb válasz: Nem volt semmilyen tünetem, hasmenésem volt a beágyazódás környékén - de nem hiszem hogy amiatt, bár ki tudja. A folyásom pedig vizes volt! Minden ugyan úgy történt, mint más ciklusban, ugyan úgy fájt a hasam is, csak nem jött meg.

Nem volt semmilyen tünetem, hasmenésem volt a beágyazódás környékén - de nem hiszem hogy amiatt, bár ki tudja. A folyásom pedig vizes volt! Minden ugyan úgy történt, mint más ciklusban, ugyan úgy fájt a hasam is, csak nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat :) nekem pár nap van a mensiig, és most fehér vizes folyásom van
Nekem krémes fehér folyasom volt, és nagyon gorcsolt a hasam.Szinte biztos voltam benne hogy megjön.A beágyazodas környékén meg hasmenesem volt és hanytam.De azt nemtudom hogy a beagyazodastol volt e.
A kérdező hozzászólása: Nekem kora reggel volt a folyásom azóta semmi.. nagyon ritkán van enyhe görcs, és szurka más nincs..
Nekem már nemvárt elõtt kb.5 nappal iszonyatosan feszültek a melleim, és a hasamban is éreztem kis görcsölgetést, és nekem nincsenek a mensi elõtt tüneteim.Szóval ezek miatt teszteltem is már nemvárt elõtt 2 nappal, és pozitív lett.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok :) Mensi elött nekem mindig szokott egy picit feszülni a mellem, de pár napja már nagyon :/ a görcsölés is enyhe

Kinek hogy kezdődött, és milyen változást vett magán észre a terhessége első pár hetében? Milyen tüneteitek lettek azon kívül az első hónapban, hogy elmaradt a menstruáció?

Mikor csináltatok tesztet?

Legjobb válasz: Nekem fájt nagyon a mellem,émelyegtem,a tesztet 4hetesen csináltam,és pozítív lett:-)

Nekem fájt nagyon a mellem, émelyegtem, a tesztet 4hetesen csináltam, és pozítív lett:-)
A 4.heten egyszer bevasarlas kozben nagyon hanyingerem lett, meg is kellett allnunk hogy magamhoz terjek. Akkor meg nem gondoltam ra. Aztan nem jott meg, kb a 33.napon teszteltem. Alig akartam elhinni, hogy osszejott!! A 12.hetig minden nap hanyingerem volt, foleg este. Alig ettem, lefogytam es nagyon faradekony voltam. Munka utan haza, furdes, alvas. Kb mint egy szellem ugy jartam. De hal istennek elmult :) . 29h km
Nekem fájt nagyon a mellem, émelyegtem, a tesztet 4hetesen csináltam, és pozítív lett:-)
Nekem amúgy is kb 2-3. havonta elmaradt a menszeszem. Semmi de semmi tünetem nem volt, de már alapból úgy vettem a tesztet, hogy tudtam, hogy pozitív lesz. Egyszerûen csak megérzés volt nekem :)

3 napos késénél tesztelhetek este vagy reggel az ajánlott első vizeletből? Ilyenkor milyen tünetnek "kell" lenni?

Néha szurkál vagy a bal, vagy a jobb oldalam, de ez lehet attol is hogy majd megfog jönni, meg a hasam fáj de sztem az idegt?l h terhes vagyok-e vagy nem...

Legjobb válasz: szerintem már nyugodtan tesztelhetsz akár most is. Tünetei nem mindenkinek vannak.

szerintem már nyugodtan tesztelhetsz akár most is. Tünetei nem mindenkinek vannak.
Tesztelhetsz. Ha terhes vagy ki fogja mutatni. Sok szerencsét:-)!
majd remélem megírod, elsõ voltam

Akik abba hagyták a fogamzásgátlót, milyen tüneteitek voltak az első hónapban?

8 hónapig kellett szedjem, most kell visszamenjek majd a dokihoz, csak az a baj, hogy jöv?hónapra kaptam csak id?pontot:( na, de az a lényeg, hogy abba hagytam, s most kíváncsi vagyok mire számíthatok, megköszönném ha megosztanátok a tapasztalataitokat! Amúgy Yaz!-t szedtem

Legjobb válasz: Nekem nem volt semmilyen tünetem, a megszokott idöben megjött a menzeszem.

Nekem nem volt semmilyen tünetem, a megszokott idöben megjött a menzeszem.
Nem jött meg a mensesem...

Clostysok! Az első clostys hónapban milyen tüneteitek voltak mensi előtt? Vagy éppen összejött baba miatt elmaradt mensi előtt?

Legjobb válasz: Szia!Nekem -fura mód-semmi mensire utaló tünetem nem volt..nem is hittem benne,hogy megfog jönni, de aztán egyszer csak megjött-viszont nagyon görcsöltem és nagyon fájt a hasam.Most várom-vagyis nem várom- a második Clostis hónapom után a mensit(reménykedem hogy összejött a babó :- )

Szia!Nekem -fura mód-semmi mensire utaló tünetem nem volt..nem is hittem benne, hogy megfog jönni, de aztán egyszer csak megjött-viszont nagyon görcsöltem és nagyon fájt a hasam.Most várom-vagyis nem várom- a második Clostis hónapom után a mensit(reménykedem hogy összejött a babó :- )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!