Találatok a következő kifejezésre: Milyen tünetek az (249 db)

A fogantatás pillanatűtól számítva mennyi időn belül jelentkeznek a terhesség tünetei és milyen tünetek az elsők? Természetesen a vérzékimaradás után.

Legjobb válasz: A fogantatás utáni 10. napon éreztem elõször egy nagyon erõs mindjárt megjön érzést. Rá 2-3 napra már a mellem is feszült. Mást nem éreztem :-)

A fogantatás utáni 10. napon éreztem elõször egy nagyon erõs mindjárt megjön érzést. Rá 2-3 napra már a mellem is feszült. Mást nem éreztem :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi Ha lehet inkább személyes tapasztalatokat kérnék!!
Szerintem egyentol fugg, en semmit, de semmit nem ereztem, se rosszullet, se hanyinger, se etvagy, se a szagokra nem voltam ingerlekeny.Faradekonyabb voltam sokkal, de majd csak a 13 het korul, ekkor viszont mar tudtam, hogy babas vagyok.Persze tervezett volt, es csak a nemvart utan teszteltem, de addig is figyeltem a "tuneteket", es hat semmi.Az en tuneteimbol soha nem jovok ra, hogy allapotos vagyok.Szerencsesnek erzem magam. 32+1h km
Nálam úgy volt, hogy kb 10 napra rá égett az arcom sokszor, meg szurkált a hasam. Akkor nem foglalkoztam vele, de aztán kiderült, hogy csak a baba miatt lehetett. A késéssel se foglalkoztam, mert amúgy is szokott, de akkor már fáradékony voltam, állandóan aludtam volna, és kezdtem furán érezni magam. 3 nap késésnél vettem tesztet, természetesen + lett, meg is lepõdtem volna akkor már, ha mégsem, annyira biztos voltam benne. Leesett a vérnyomásom, emiatt szédelegtem, 5-6 hetesen kezdõdött a hányinger-hányás. Nálam így volt, de mindenki más, még ugyanannál a nõnél is eltérhetnek a tünetek 2 terhessége közt.
Milyen tünetek? Mire gondolsz? :OO
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy egy kicsit értelmetlenül írtam, arra gondoltam hogy ezek lehetnek terhesség jelei ? a 10. napon ? holnap lesz 11. nap.

Most kezdem a 10. terhességi hetet. Kinek milyen tünetei voltak ebben az idõben? Ha baj lenne, azt hogy lehet észrevenni?

Köszönöm

Legjobb válasz: nem kötelezö különösebb tünet egyik barátnömnek ilyenkor jött az elsö tünet az hogy kezd szák lenni a nadrágja. Rzen kivül smemi nem volt pedig lombikos volt és sok hormont kapott ami általában azért okoz tüneteket. Ha baj lenne abból tudnád ha véreznél vagy elviselhetetlenül görcsölnél. Persze elöfordul olyan is hogy nem fejlödik tovább de nem indul be spontán a vetélés és csak az uh-o derül ki hogy nincs már szivhang. de ez azért ritka és ez nem a tünetek meglétén vagy nem létén mulik.

nem kötelezö különösebb tünet egyik barátnömnek ilyenkor jött az elsö tünet az hogy kezd szák lenni a nadrágja. Rzen kivül smemi nem volt pedig lombikos volt és sok hormont kapott ami általában azért okoz tüneteket. Ha baj lenne abból tudnád ha véreznél vagy elviselhetetlenül görcsölnél. Persze elöfordul olyan is hogy nem fejlödik tovább de nem indul be spontán a vetélés és csak az uh-o derül ki hogy nincs már szivhang. de ez azért ritka és ez nem a tünetek meglétén vagy nem létén mulik.
Erõs görcsök, vérzés, barnázás! Szedj magnéziumot és ne parázz ilyesmin nem lesz baj! Nekem mell fájdalom, égés ami még most is tart, hanyinger, voltak napok amikor nem birtam fel kelni annyira szédültem, kivántam mindent ami édes:-) 21 hetes kismama
Nagyon erõs hányinger, émelygés, ételundor, kevés étvágy, mellfájdalom, de nem mindenkinél vannak ilyen tünetek. Baj van veled miért kérdezed?
A kérdező hozzászólása: Nem volt baj, viszont ma reggel, ahogy keltem ki az ágyból így egy kis görcsöt éreztem, utána elmúlt. Megijedtem.
azért kis görcstöl nem kell megijedni sokan nem is kicsit görcsölnek igy az elején, nagy változások vannak bent telejsen természetes, kászülj fel késöbb mégtöbb kellemetlen tönet lesz amikor nyulnak a szalagok, tágul a medencéd, amikor beákelödik a baba ez a legtöbb kismamának igenis fájdalommal jár.
Nekem ekkorra már elmúltak a görcsök meg a mellfájdalom. Kb egy tünetem volt, az állandó orrdugulás. Ha nagy baj van, akkor azt az erõs, nem múló görcsökrõl és erõs vérzésrõl ismered meg.

Az alacsony vércukorszint milyen tüneteket okozhat?

Okozhat e nagyon er?s hányingert és hányást?

Legjobb válasz: Már nagyon sokszor feltették ezt a kérdést. Az alacsony vércukorszint tünetei lehetnek: erõs éhségérzet, szédülés, hidegverejtékezés, remegés A hányás nem kifejezetten tartozik az alacsony vércukor szint tüneteihez.

Már nagyon sokszor feltették ezt a kérdést. Az alacsony vércukorszint tünetei lehetnek: erõs éhségérzet, szédülés, hidegverejtékezés, remegés A hányás nem kifejezetten tartozik az alacsony vércukor szint tüneteihez.

Inszeminációsokat kérdezném, akiknek sikerült, milyen tüneteitek voltak utána, amíg ki nem derült az erdmény?

Érdekelne az inszem utáni 14 nap, amíg ki nem derült hogy babát vátok. Bármilyen fura tünetet szívesen olvasok. Vagy semmi tünet nincs? Csak a kimaradt mensi, utána meg émelygés, álmosság, meg a többi?

Legjobb válasz: Nekem volt már insemem, de az nem sikerült, viszont spontán terhességem volt. Szerintem mindegy, hogy insemmel esel teherbe vagy spontán. A tünetek mindenkinél változóak. Én abból sejtettem, hogy mindig álmos, fáradt voltam, sûrûn jártam pisilni, és hõ hullámok jöttek rám. Várd ki türelmesen a mensi idõpontját, és akkor tesztelj. Addig meg vigyázz magadra, igyad a palástfû teát. És ne figyelj görcsösen a tünetekre!

Nekem volt már insemem, de az nem sikerült, viszont spontán terhességem volt. Szerintem mindegy, hogy insemmel esel teherbe vagy spontán. A tünetek mindenkinél változóak. Én abból sejtettem, hogy mindig álmos, fáradt voltam, sûrûn jártam pisilni, és hõ hullámok jöttek rám. Várd ki türelmesen a mensi idõpontját, és akkor tesztelj. Addig meg vigyázz magadra, igyad a palástfû teát. És ne figyelj görcsösen a tünetekre!
Szia! Nekem az inszem napján rettentõen fájt mindkét petefészkem.Ez 1-2 napig tartott, utána semmi bajom nem volt.addig míg el nem jött az ideje, hogy menstruáljak.Szó szerint menstruációs görcseim fájásaim voltak.Akkor már le is tettem arról, hogy terhes maradtam.Amikor visszamentem a vizeletvizsgálatra, addigra még nem jött meg, de a menszesz-fájdalmam meg volt.Kiderült azért nem jött meg mert babát várok!A pici fiam most lesz 9 hós. Sok sikert!
Szia!Én inszem utáni 6-dik napon kb.2 órán át erõsen görcsöltem.Tuti ekkor volt a beágyazódás.A 12-dik napon neg.volt a tesztem, majd a 14.-dik napon poz.lett a tesztem.A tüneteim tesztelés elõtt:sûrûn jártam pisilni, fel voltam puffadva, ingerlékeny voltam, és iszonyatos gyomorégésem volt.Ma vagyok 7 hetes, de sajnos nem akar velem maradni.
Elõzõ vagyok, a melleim nagyon érzékenyek voltak, de nem úgy mint a havim elõtt.Oldalt fájtak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Anyukák, Kismamák! Elsõsorban tõletek kérdeznék. Nektek a kimaradt menstruáció elött, milyen tüneteitek voltak? Milyen volt a kimaradt mensi elött a folyásotok? Melyik volt az a tünet, amibõl már gyanakodtatok a babára?

Legjobb válasz: Nem volt semmilyen tünetem, hasmenésem volt a beágyazódás környékén - de nem hiszem hogy amiatt, bár ki tudja. A folyásom pedig vizes volt! Minden ugyan úgy történt, mint más ciklusban, ugyan úgy fájt a hasam is, csak nem jött meg.

Nem volt semmilyen tünetem, hasmenésem volt a beágyazódás környékén - de nem hiszem hogy amiatt, bár ki tudja. A folyásom pedig vizes volt! Minden ugyan úgy történt, mint más ciklusban, ugyan úgy fájt a hasam is, csak nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat :) nekem pár nap van a mensiig, és most fehér vizes folyásom van
Nekem krémes fehér folyasom volt, és nagyon gorcsolt a hasam.Szinte biztos voltam benne hogy megjön.A beágyazodas környékén meg hasmenesem volt és hanytam.De azt nemtudom hogy a beagyazodastol volt e.
A kérdező hozzászólása: Nekem kora reggel volt a folyásom azóta semmi.. nagyon ritkán van enyhe görcs, és szurka más nincs..
Nekem már nemvárt elõtt kb.5 nappal iszonyatosan feszültek a melleim, és a hasamban is éreztem kis görcsölgetést, és nekem nincsenek a mensi elõtt tüneteim.Szóval ezek miatt teszteltem is már nemvárt elõtt 2 nappal, és pozitív lett.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok :) Mensi elött nekem mindig szokott egy picit feszülni a mellem, de pár napja már nagyon :/ a görcsölés is enyhe

Ki milyen változást vett magán észre a terhessége első pár hetében? Milyen tüneteitek lettek azon kívül az első hónapban, hogy elmaradt a menstruáció?

Kivancsi vagyok nagyon,én pár nap mulva tesztelek,irjatok ti mit vettetek észre,ha utólag is :) Köszönöm :)

Legjobb válasz: Semmi tünetem nem volt az ég világon... pedig trikreket vártam.Sok sikert a teszthez!

Semmi tünetem nem volt az ég világon... pedig trikreket vártam.Sok sikert a teszthez!
Rettentõen sokat tudtam (volna) aludni, elsõre ez tûnt fel a páromnak is. Egyébként korán kelek, keveset alszok, de már akkor ülve, állva, és még menet közben is képes lettem volna elaludni.
4 hetesen egyszer bevásárlásnál elszédültem és hányingerem lett. Nem gondoltam hogy terhes vagyok. Utána 1 héttel teszteltem és onnantól kezdve minden nap hányingerem volt. 30hetes kismama

Milyen az igazi orgazmus? Milyen tünetekkel jár?

Legjobb válasz: Nincsenek tunetei, mert nem betegseg. Viszont egy az egesz testben szetarado jo erzes, ami a nemiszervedbol indul ki, es megbizsergeti a labadujjait.

Nincsenek tunetei, mert nem betegseg. Viszont egy az egesz testben szetarado jo erzes, ami a nemiszervedbol indul ki, es megbizsergeti a labadujjait.
tünetekkel?? lolk
Kérdezd meg kezelõorvosodat, vagy gyógyszerészedet...
ha lesz , rájössz...
Nehéz nem észre venni amíg eljutsz oda addig fáj(hat) de nem vészesen és utána pedig végig megy a testeden 1 nagyon kellemes fájdalom

Milyen tünetei vannak a vastagbél, illetve végbélráknak? Fontos! Ha édesapámnak 2 hónapja néha hasmenése volt ( 2 hetente 1 szer, most meg 2 hete egyfolytában, akkor, ha az, az milyen stádium lehet?

Jöv? hét szerdán megy dokihoz, de addig megöl az aggodalom. Remélem hogy nem az. Lehet másnak is ilyen tünete? Tegnap elég rosszul volt miatta, de ma jobban van. Mondjatok valami biztatót, anyu rákban halt meg 5 éve, azóta mindig csak a legrosszabbra tudok gondolni a legapróbb bajok miatt is. Más tünete nincs, csak a hasmenés.

Legjobb válasz: Hasmenés-szorulás váltakozása, véres széklet, visszértrombózis, láz, fogyás, vérszegénység, stb. ezek a leggyakoribb tünetek.

Hasmenés-szorulás váltakozása, véres széklet, visszértrombózis, láz, fogyás, vérszegénység, stb. ezek a leggyakoribb tünetek.
Nyugi! Vírusfertõzés is lehet, meg sok minden más is.
A kérdező hozzászólása: Neki csak a hasmenés van ezek közül, semmi szorulás, meg ilyesmi.
nem feltétlenül jelentkezik az összes tünet, anyának csak szorulása volt, ami azért elég hétköznapi dolog, és tavaly mûtötték vastagbéllel... mégcsak a hasa sem fájt. vírus is lehet akár, szóval fölösleges elõre parázni, majd a dokik kiderítik. nekem pl elég gyakran van hasmenésem, szintén, de szerencsére még nem volt komolyabb bajom. remélem, nektek sem lesz. üdv. 22L.
A kérdező hozzászólása: Vastagbélgyulladás! Nem gondoltam hogy egy diagnózisnak ennyire fogok örülni:) Ma olyan rosszul volt, hogy elment a sürgõsségire, és diagnosztizálták a collitist.

Lombikosok, milyen tüneteitek voltak a beültetés után, és mi lett az eredmény? Mikor teszteltetek, milyen eredménnyel?

Nekem szinte folyamatosan er?s mensis görcseim vannak, de semmi vérzés (barna sem), a melleim egy ideig nagyon fájtak, de elmúlt. A 11. napon negatívat teszteltem, a hivatalosat a 14. napon kell majd.

Legjobb válasz: Szia!Nekem az 1.és 2. lombiknál mensiszerüen fájt a hasam,a 10 nap körül már terhességi tüneteket is észleltem(cicim nagyon fájt és a mirigyek látszódtak,kék erek jöttek elõ rajta,hányinger,gyomorfájás,szédülés)De sajnos nem lettem terhes.A 3.-nál megint mensifájásom volt,más tünet semmi,és már a 10.naptól elkezdtem tesztelni,de megint nem sikerült.Neked mikor lesz a 14. napod?És hova jársz?

Szia!Nekem az 1.és 2. lombiknál mensiszerüen fájt a hasam, a 10 nap körül már terhességi tüneteket is észleltem(cicim nagyon fájt és a mirigyek látszódtak, kék erek jöttek elõ rajta, hányinger, gyomorfájás, szédülés)De sajnos nem lettem terhes.A 3.-nál megint mensifájásom volt, más tünet semmi, és már a 10.naptól elkezdtem tesztelni, de megint nem sikerült.Neked mikor lesz a 14. napod?És hova jársz?
A kérdező hozzászólása: Én Bp. Kaáliba járok. Te? Sajnos sejtettem, hogy ezek nem jó jelek, csak nem értem igazából, mitõl van. Kicsit olyan, mintha meg akarna jönni, de az utro nem engedi... Te hogy viseled, hogy nem sikerül? Holnap van a 14. napom, sajnos nem hiszem, hogy mást mutatna a teszt, mint a 11. napi, mert egy halvány kis csíkocska se volt :((
Barátnõmnek is mensi szerû görcsei voltak, és pufadt. Neki sikerült!!! :)
Kedves Kérdezõ:Nem azért írtam le hogy elkeserítselek vele, hanem én ezeket éreztem , és tudtam hogy lesz ellen válasz is.Tehát akár terhes is lehetsz.Azóta megcsináltad a tesztet?Mi az eredmény??????

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!