Találatok a következő kifejezésre: Milyen tünetei ha valakinek sok (2 db)

Milyen tünetei vannak ha valakinek sok a sava?

Én 1 hónapja szültem és kb. 1 hete hányingerem van és fáj a hasam,már ma hánytam is! Lehet sok a savam?

Legjobb válasz: ha nagyon savanyút hánytál , esetleg zöld volt azaz epés. Sokszor gyomorgörcsel jár és többször feljön csuklással és böfögéssel, mert gázsav termelõdhet. Ha ez nincs, akkor más a baj. Én már 12 éve szenvedek a magas savamtól, kórházban is voltam gyomorvérzéssel, jól ismerem a tüneteket, tehát ha ilyen nincs akkor más. ha ilyenek vannak nyugodtan szedj rennie-t, ha súlyosbodik akkor doki,mert lehet hogy gyomoridegre kell mondjuk motilium vagy egyéb. ha mész tuti elküld tükrözni, ami nem kellemes, de ha már szültél akkor tükrözés közben már énekelni is képes leszel.

ha nagyon savanyút hánytál , esetleg zöld volt azaz epés. Sokszor gyomorgörcsel jár és többször feljön csuklással és böfögéssel, mert gázsav termelõdhet. Ha ez nincs, akkor más a baj. Én már 12 éve szenvedek a magas savamtól, kórházban is voltam gyomorvérzéssel, jól ismerem a tüneteket, tehát ha ilyen nincs akkor más. ha ilyenek vannak nyugodtan szedj rennie-t, ha súlyosbodik akkor doki, mert lehet hogy gyomoridegre kell mondjuk motilium vagy egyéb. ha mész tuti elküld tükrözni, ami nem kellemes, de ha már szültél akkor tükrözés közben már énekelni is képes leszel.
elírtam gázsav= savgáz

Milyen tünetei vannak, ha valaki túl sokat ül otthon, kevés emberrel találkozik és ezért úgy érzi kezd becsavarodni?

Ha valaki már érzett ilyet, mit érzett?

Legjobb válasz: önbizalom 0 alá lemegy , szoc fóbia alakul ki esetleg és annál rosszabb minél több idõt vagy otthon egyedül , paranoia , öngyilkosságról gondolatok , önkárosító dolgok ilyesmi

önbizalom 0 alá lemegy , szoc fóbia alakul ki esetleg és annál rosszabb minél több idõt vagy otthon egyedül , paranoia , öngyilkosságról gondolatok , önkárosító dolgok ilyesmi
Én sajnos túl sokat ülök itthon, s kezdek becsavarodni, nincs munkám, ami eléggé elszomorít, nem tudok mit csinálni itthon, még az elején lekötött takarítás, de már nem, van net, de hogy emberekkel beszéljek, csetezek, valamint ismerõsökkel beszélek, próbálom elérni a régi ismerõsöket, ami bánatomra aggasztó, mert ha én nem keresem õket, akkor õk nem.A párom szerint ki kellene mozdulnom itthonról, keresgélem a munkát, ahogy tudom, de havonta egy napon megunom az álláskeresést, nem kellemes azt hallgani, hogy nincs munka, fõleg, ha mosolyogva mondják.Egyedül nem szeretek mászkálni, vásárolni meg nem szeretek, az utóbbi idõbe remegek az idegtõl, minden dologtól sírhatnékom van, valamint a párommal a kapcsolatunk is megromlott.Teljesen elveszettnek érzem magam, talán orvos kellene.
magában beszél, ha emberek közé megy a beszédtémákra nem a helyzetnek megfelelõ válaszokat reakciókat adja, depresszió vagy túlzott jókedv alkalmanként esetleg felváltva,
A kérdező hozzászólása: Egyébként régebben voltam pánikbeteg, de úgy rendesen, az utcára se tudtam kimenni, most "csak" pánikrohamok voltak, lehet, hogy rosszul fogalmaztam, ezért érzem a különbséget, ezért a pánik nem is aggaszt annyira, mert tudom, hogy gyógyítható. Ez a derealizáció még akkor jött, amikor a tanfolyamra jártam, v mennyire kimozdultam, úgyhogy már én se értem az egészet, azért köszönöm a válaszokat. lehet, hogy csak simán bediliztem.
A kérdező hozzászólása: Pánik tüneteim nincsenek már, hamar hatott a gyógyszer, igazából nem is ez aggaszt. meg az orvosnak is a fõ bajként a fura érzéseimet mondtam. becsavarodás: Azt hiszem nem ebbe a világba való vagyok, minden kezd körülöttem megváltozni, úgy érzem, kezdem elveszíteni a kapcsolatot a valósággal. Derealizációval kezdõdött az egész dolog, majd jött a pánik, ami másodlagos most nálam. A derealizáció kezd elmúlni, de még mindig az agyamban van az érzés, még ha konkrétan nem is érzem. Vhogy mindennapos gondolatommá vált ez a félelem.
01:42 "A legrosszabb , hogyha most behvnának próbanapra vhova nem tudom , hogy meg tudnám e állni a helyem." Meg tudnád állni a helyed, de ez az ÉRZÉS nagyon veszélyes, mert gyakran pont ugyanemiatt hagynak fel a munkanélküliek egy idõ után az álláskereséssel és teljesen munkaképtelenek lesznek, gyakorlatilag rokkantak. Küzdeni kell az ellen, hogy ez az érzés eluralkodjon rajtad, bármilyen alkalmi munkát vállalj el, vagy végezz tanfolyamot, vagy ha mindez nem megy, akkor csinálj valamit, aminek látszik az eredménye. Ha van házad, kerted, azt rendezd, ha van valami a lakásban, ami javításra szorul, azt javítsd meg, tanulj valamit, ami hasznos (pl. idegen nyelvet) stb. Fontos, hogy ne érezd úgy, hogy tehetetlen vagy, mert akkor egy idõ után az leszel.
Én úgyan ezt érzem mióta munkanélküli vagyok és nem kapok állást. A legrosszabb , hogyha most behvnának próbanapra vhova nem tudom , hogy meg tudnám e állni a helyem.Én szó szerint egydül vagyok , a párommal tönkre ment a kapcsink és csak vagyunk.Lasan beszélni is alig tudok. :(
Ha valaki kevés emberrel találkozik, akkor elveszti a referenciáit, és lassan különös szokásokat vehet fel, elfejlõdhet az átlagembertõl. Hosszú expedíciók résztvevõi, sarkutazók, tengerészek néha tapasztalnak ilyesmit. A "becsavarodásérzet" a tájékozódás elvesztését jelenti, bizonytalanságot. Amúgy a te problémád nem ez, hanem a pánikbetegség. Minden más másodlagos ehhez képest.
Akkor átdobtál minket. Otthonülõ és pánikbeteg között óriási különbség van.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk nem egyedül vagyok, van párom, de csak vele vagyok, 24 órában együtt, nem találkozok emberekkel max a boltban, szülõkkel találkozok néha, kb ennyi.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, az elsõ nagyjából eltalálta miket érzek, azt hittem ezeket is csak beképzelem magamnak. Pánikbetegséggel kezdõdött, ezért ragadtam itthon, tanfolyamot abbahagytam, mert nem tudtam megjelenni a vizsgán stb. Mondjuk elõtte is zárt életem volt, de most meg végképp. Úgy érzek, ha nem változtatok sürgõsen tényleg becsavarodok, bár kaptam gyógyszert a pánikra, remélem hamarosan javul az állapotom. Másodiknak is igaza van, legjobb az arany középút, megpróbálok afelé haladni ezek után.
Az ellentettjének a tünetei pedig: üvöltõ zene hallgatás, alkoholizmus, cigi, drog, majd nagyothallás, májkárosodás, tüdõrák, kattogás. Kb pont akkora eséllyel, mint hogy valaki attól becsavarodik, ha csak otthon ül. De inkább nagyobbal.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, sajnálom, hogy te vagy valami jól :( Ha már a kapcsolatod is kezd rámenni a dologra, akkor már lehet, hogy tényleg orvos kell, nehogy teljesen egyedül maradj, aztán még rosszabb lenne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!