Találatok a következő kifejezésre: Milyen tünetei ha a méhlepény (3 db)

Milyen tünetei vannak, ha a méhlepény egy darabja vagy bármi más benn marad?

Legjobb válasz: Nekem bennmaradt egy darab a méhlepénybõl. A szülés után átpucoltak. de nem jött ki semmi. Aztán nehezebben húzódott a méhem ezért injekciót kaptam. Mikor pisiltem görcsöltetmt a hasam ezért mindig maszíroztam a bal oldalon. És egy ilyen maszírozásnál eltávozott a méhlepény darab. Egy kb két centi magas és négy centi átmérõjû. ezután már minden rendben volt. Szerencsére!

Nekem bennmaradt egy darab a méhlepénybõl. A szülés után átpucoltak. de nem jött ki semmi. Aztán nehezebben húzódott a méhem ezért injekciót kaptam. Mikor pisiltem görcsöltetmt a hasam ezért mindig maszíroztam a bal oldalon. És egy ilyen maszírozásnál eltávozott a méhlepény darab. Egy kb két centi magas és négy centi átmérõjû. ezután már minden rendben volt. Szerencsére!
Az elõttem írónak szerencséje volt.Sok nõnél komoly gyulladást okoz, ami nagy alhasi görcsökkel, megas lázza, sokszor hányássa, gyengeséggel jár.Ilyen esetekben gyógy kaparást végeznek, és antibiotikum kúrát alkalmaznak.

Milyen tünetekkel jár ha leválik a méhlepény?

Kicsit meg vagyok ijedve mert éjszaka fájdalmas görcsöket éreztem a hasam bal oldalán és úgy emlékszem, hogy ott tapad a lepényem. Ha levált volna az jár valamilyen vérzéssel vagy más tünettel is? 28 hetes kismama

Legjobb válasz: Itt elolvashatod alul: https://www.drdiag.hu/kereso/diagnosztika.adatlap.php?id=104..

Egyébként többnyire jelentõs mennyiségû vérzéssel jár, úgyhogy valószínûleg minden rendben van.
Nem ijesztgetni akarlak, eszemben sincs, de nekem a 27hétem vált le a lepény, és nem véreztem picit sem.A görcs sosem jo.Menj dokihoz kérlek, inkább feleslegesen, mint ne.Jo?Majd megirod, mi volt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, majd írok a fejleményekrõl, hogy mit mond a doki

Ha leválik a méhlepény, az milyen tünetekkel jár? Minden esetben vérzés is jelentkezik? Ha leválik, az már végzetes baj?

Legjobb válasz: Vérzéssel jár és gyors orvosi beavatkozást igényel mert a baba azon keresztül kapja a táplálékot.

Vérzéssel jár és gyors orvosi beavatkozást igényel mert a baba azon keresztül kapja a táplálékot.
Nekem mind a két gyerekem ezért született császárral, mert elkezdett leválni.A 2-nál elindult a szülés is.De ilyenkor császároznak.Mert nem születhet elõbb meg a méhlepény mint a baba.
Attól függ, mennyire válik le.Ha"csak"a szélénél az kisebb vérzéssel jár, és szigorú ágynyugalom mellett, orvosi felügyelet mellett lehet húzni még egy darabig.Ha jobban leválik, az erõs vérzéssel jár, és ha azonnal nem császároznak meg, az a babára nézve végzetes.Én szerencsére idõben észrevtten, tehát tapasztalat..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!