Találatok a következő kifejezésre: Milyen tünetei ha a (182 db)

Milyen tünetei vannak a vastagbél, illetve végbélráknak? Fontos! Ha édesapámnak 2 hónapja néha hasmenése volt ( 2 hetente 1 szer, most meg 2 hete egyfolytában, akkor, ha az, az milyen stádium lehet?

Jöv? hét szerdán megy dokihoz, de addig megöl az aggodalom. Remélem hogy nem az. Lehet másnak is ilyen tünete? Tegnap elég rosszul volt miatta, de ma jobban van. Mondjatok valami biztatót, anyu rákban halt meg 5 éve, azóta mindig csak a legrosszabbra tudok gondolni a legapróbb bajok miatt is. Más tünete nincs, csak a hasmenés.

Legjobb válasz: Hasmenés-szorulás váltakozása, véres széklet, visszértrombózis, láz, fogyás, vérszegénység, stb. ezek a leggyakoribb tünetek.

Hasmenés-szorulás váltakozása, véres széklet, visszértrombózis, láz, fogyás, vérszegénység, stb. ezek a leggyakoribb tünetek.
Nyugi! Vírusfertõzés is lehet, meg sok minden más is.
A kérdező hozzászólása: Neki csak a hasmenés van ezek közül, semmi szorulás, meg ilyesmi.
nem feltétlenül jelentkezik az összes tünet, anyának csak szorulása volt, ami azért elég hétköznapi dolog, és tavaly mûtötték vastagbéllel... mégcsak a hasa sem fájt. vírus is lehet akár, szóval fölösleges elõre parázni, majd a dokik kiderítik. nekem pl elég gyakran van hasmenésem, szintén, de szerencsére még nem volt komolyabb bajom. remélem, nektek sem lesz. üdv. 22L.
A kérdező hozzászólása: Vastagbélgyulladás! Nem gondoltam hogy egy diagnózisnak ennyire fogok örülni:) Ma olyan rosszul volt, hogy elment a sürgõsségire, és diagnosztizálták a collitist.

Fontos! Milyen tünetekkel járhat a fémallergia, ha (bővebben lent)?

Sziasztok! Évek óta vannak piercingjeim, és nem rég azt hallottam, hogy ez okozhat állandó fáradtságot, gyengeséget, légúti betegségeket (nátha, torokgyulladás). Valaki tud err?l valamit? Esetleg tudna linkelni ezzel kapcsolatban? Fontos lenne...

Legjobb válasz: Fémallergiám van, de csúnya vörös pöttyökön kívül más tünetem nem volt.

Fémallergiám van, de csúnya vörös pöttyökön kívül más tünetem nem volt.

Milyen tünetekkel jár a nagyon korai vetélés? Milyen tünete van mensi körül, ha nem ágyazódik be a baba?

Legjobb válasz: Szia!Nekem múlt hónapban volt egy sajnos.Eljött a nem várt napja és nem is jött meg lett is egy pozitív tesztem, ám másnap mégis csak megjött, 3 nap késéssel ugyan.Erõsebben görcsöltem, élénk piros vérzésem volt és több, de nem sokkal mint rendes mensikor.A doki nekem azt mondta ilyen korai terhesség még teljesen kiürül magától és hogy ilyenkor egybõl lehet próbálkozni újra.

Szia!Nekem múlt hónapban volt egy sajnos.Eljött a nem várt napja és nem is jött meg lett is egy pozitív tesztem, ám másnap mégis csak megjött, 3 nap késéssel ugyan.Erõsebben görcsöltem, élénk piros vérzésem volt és több, de nem sokkal mint rendes mensikor.A doki nekem azt mondta ilyen korai terhesség még teljesen kiürül magától és hogy ilyenkor egybõl lehet próbálkozni újra.
Sziasztok, nekem is múlt hónapban ment el:-((( Nekem egy napot késett, és utána jött meg.A fura az volt, hogy mensi elõtt két nappal magas volt a hõm, vérzés nélkül görcsöltem, a derekam nagyon fájt, haza iskellett mennem a munkából.Amikor megjött akkor meg már nem fájt semmi.Ja és pozitív volt a tesztem mielõtt elkezdtem vérezni:-((( Mi most ebben a hónapban is próbálkozunk, remélem sikerül. Drukkolok nektek is!!!!!
ha nem tud beágyazódni, lehet, hogy észre se veszed. a teszt is esetleg még -, a vérzésben meg max annyit tapasztalsz, hogy erõsebb. de egy erõs vérzés bármi mástól is lehet. ha megjött, inkább jobb ha bele se gondolsz ilyenekbe, mert csak emészteni fogod magad
Nekem 6 hetesen volt vetélésem. Elõtte pár nappal már vérezgettem, de az orvos nem foglalkozott velem. Fájt a hasam, az utolsó napon már a vérzés erõsödött, akkor már cataflant vettem be, de a második szem sem csökkentette a fájdalmat. Aztán mikor elment, megszûnt minden fájdalom, nem görcsölt a hasam sem, és a vérzés is csökkent. (Ilyen fájdalmat, itt értem a fizikait, még soha nem tapasztaltam, és nem kívánom még az ellenségemnek sem.)

Milyen tünetei vannak a szoptatás melletti teherbeesésnek? Igaz, hogy a terhességi tesztek ilyenkor jóval később mutatják ki a terhességet? Mi ez, ha nem baba?

Még nem menstruáltam, így ez nem mérvadós sajnos, a lányom 1 éves ,isz szoptatom, éjjelente is elég aktívan, így az elvileg a termékenység visszatértéhez szükséges 6 óra szopi nélkül még nincs meg. Viszont lassan 2 hete ég a mellem szopi közben is, görcsöl a hasam, hányingerem van és szédülök, a melegtől leesik a vérnyomásom stb. A tesztem kb értékelhetetlen, kétszer mintha lett volna második csík, de az is időn túl. Hallottam, hogy ilyenkor nem mindig jelez a teszt előre... Járt valaki így?

Legjobb válasz: Én is szopi mellett lettem terhes (mondjuk én mensiztem és akartuk)De nemekm nemvárt elõtt 5 nappal kezdõdteka tünetek,és nemvárt elõtt 4 nappal délutáni pisibõl már ki is mutatta,pedig 13. napon volt pém! Szóval nálunk nem igaz,hogy késõbb mutatta ki! Én sima olcsó x-epillelteszteltem!Az is pozi lett!

Én is szopi mellett lettem terhes (mondjuk én mensiztem és akartuk)De nemekm nemvárt elõtt 5 nappal kezdõdteka tünetek, és nemvárt elõtt 4 nappal délutáni pisibõl már ki is mutatta, pedig 13. napon volt pém! Szóval nálunk nem igaz, hogy késõbb mutatta ki! Én sima olcsó x-epillelteszteltem!Az is pozi lett!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. nekem vaterás teszetm volt, de nem tudtam eldönteni, h van-e csík rajta...
Megint én vagyok! Szerintem ha nemtudtad eldönteni, akkor az ott lesz...NEM???? De próbáld meg késõbb is! És örülnél neki? ek pont ugyanazokb voltak, mint elõször, csak a szopi miatt a mellem már nem nõtt nagyobbra :) és nem is feszült a legelején úgy mint az elsõ ányomnál! Szóval gyakori pisilés (ilyen felfázós tünetekkel) hasszurka... Nekem azóta is szopik a nagy! Amúgy nálam a tünet
Ja a nagy két éves a pocak meg 26 hetes
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülnék :D csak olyan bizonytalan vagyok abban a csíkban, meg már annyira nem is ég a mellem, meg tegnap barnáztam kicsit, meg ma is egyszer. szóval vagy mensi vagy baba vagy nem tudom :(
Szia! Ne éld bele magad, hogy terhes vagy! Én is szoptattam, amikor nem jött meg és csináltam tesztet. Azt mutatta hogy terhes vagyok, de nem volt olyan nagyon erõs a csík, de túl halvány sem. Nagyon örültünk, bele éltem magam, még egy baba lesz, már akartuk. Másnap is teszt, ugyan ilyen volt. Görcsölt a hasam sajnos néhány napig, aztán véreztem. Beküldtek kórházba, nézzék meg, mi a helyzet. ott azt mondták, nem látszik hogy egyáltalán terhes lettem volna. Ez inkább csak egy olyan nagyon korai vetélés volt, ami igazából még nem is volt terhesség és abban nyilvánult meg, hogy egy héttel késõbb jött meg. Én nagyon kikészültem, azért tanácsolom, ne éld bele magad. Üdv!

Szeretném ha ha valaki leírná hogy milyen tünetei vannak a boka repedésnek?

A küls? jeleire vagyok a leginkább kiváncsi.

Legjobb válasz: duzzanat

duzzanat
repedés
nagyon megdagad és igen fájdalmas
dagad, kékül
Duzzanat, fájdalom, esetleg kóros mozgathatóság, valamint a röntgenfelvételen megjelenõ elváltozás.

Ha hibás a map szenzor milyen tünetei vannak a motor müködésében?

ugy értem honnan veszem észre egyáltalán,hogy hibás e,változik e az alapjárat ,fordulatszám stb.válaszokat elöre is köszönöm mindenkinek

Legjobb válasz: Ez nem olyan dolog, hogy a motor mûködésében hallod. Ahhoz le kell vizsgálni. Otthon nem tudod megcsinálni. Kivéve ha nincs oszcilloszkópod vagy egy diagnosztikai mûszered...

Ez nem olyan dolog, hogy a motor mûködésében hallod. Ahhoz le kell vizsgálni. Otthon nem tudod megcsinálni. Kivéve ha nincs oszcilloszkópod vagy egy diagnosztikai mûszered...
Üdv! Kérdezném, hogy végülis megoldódott már az autód hibája? Nekem a hiba kisértetiesen ugyanezek pedig nem is benzines hanem diesel autom van! w202 2.5D mercedes!
A kérdező hozzászólása: na eddig tartott az öröm és boldogság.szivosor meghuzva, szép alapjárat, jol huz, csendes motor, EDDIG.lovacskázást ujra kezdte, alapjárat leesik6-700-ra majd felpörög, sürü fehéres füstöt nyom ki amikor fepörög, ha leesik az alapjárat akkor meg szintén sürü de sötét szinü füst.ezt már végképp nem tudom hova rakni, ja és az alapjárat van amikor addig szép 900-as fordulaton jár amig be nem kapcsol a ventillátor, ilyenkor 3 inditáskor is jo, de ha teszek vele egy probakört kezdödik minden elölröl, már csak abban bizom hátha valaki találkozott már ilyen problémával.köszönöm mindenkinek a segitségét
A kérdező hozzászólása: hál istennek még mindig jó az autó, és van pótalkatrészem is böven
Kézzel csavart meghúzni? Anno az oktatóm hülyére vert volna ha ilyet megcsinálok... Az a baj, hogy igazából azt írtad, hogy a motorhõfok-jeladó cserélve lett így feltételeztem, hogy akkor ott már nem lehet a hiba. A lényeg az, hogy és jól és szépen muzsikál. Meg most már van hozzá pótalkatrészed :)
A kérdező hozzászólása: nos kb másfél óra mulva megjött a trafó, rögtön kicseréltem, hidegen szépen jár, kinyit a termosztát lovacskázik.asszony beszól biztos elkötöttél valamit, no mondom megyek a baltáért, össze vágom az autót, jó lesz a méhbe.azután gondoltam egyet még megnézem a höfokjelzö jo e egyáltalán , vissza teszem a régit mit mutat. tekerném ki, /hál istennek a szivócsö alatt jol elrejtve van/csatit lekötöm, mondom mi ez a furcsa letört a vége?csak csavar van a kezembe.sürü káromkodások közepette rájöttem, hogy elözö tulaj szerelöje a szivósort ugy rakta fel, hogy felül az összes anya megvolt huzva , alul csak kézzel rátekerve. nagy szenvedések árán /a kezemen nem maradt bör, ide az itijé kellett volna/meghuzgáltam a csavarokat, most járt ötven percet alapjáraton a fordulatszám stabil 900, klimával is , merem remélni, hogy most már jó lesz.ennyi bosszuságot és pénz kidobást tud okozni egy hanyag szerelö meg a fals levegö./amugy vezérmüszijjam is szakadt emiatt a szerelö miatt, a dekli szoritó csavarját beletörte, a távtartó beesett menet közben a szijhoz, az volt a szerencsém, hogy hosszában szakadt a szij, nem keresztbe mert ez 16 szelepes, vagy 200 rugó lett volna a kár/még egyszer mindenkinek köszönöm a segitséget és remélem már beáll az autó, nem kellesz további segitséget kérnem.üdv mindenkinek , remélem ti nem fogtok ki ilyen kókler gányoló szerelöt
A kérdező hozzászólása: köszönöm , igen jol esik hogy vannak még segitökész emberek, holnap talán megérkezik a trafó, remélem hogy ez lesz a hiba oka
Na az nem hülyeség. Illetve elõfordulhat az is, hogy a trafóban kialakult egy "hõre zárlat". Mivel a befecskendezés nem szûnik ilyenkor meg ezért az elégetlen szénhidrogének miatt pillanatnyi idõre megemelkedik a fordulatszám. Azt hiszem, hogy közelebb vagyunk a hiba forrásához :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm végignéztem és megmozgattam minden csatlakozót, kábelt, vákumcsövek rendben, de találtam egy hibát nemtudom ez lesz e a baja , a gyujtotrafonál le van törve az a rész amire rádugom a kábelt, egyik része a kábelban , másik a trafóban mintha késsel elvágták volna, korom is volt rajta, keritek egy trafót , hátha nem elég erös igy az áram átvitele a gyertyákhoz, még egyszer köszön a választ
Amikor kicserélted, akkor a kábelokat is megmozgattad. Egyre inkább az a véleményem, hogy valahol valami kontakthiba van. Hogy miért melegen? Feltételezem, hogy valamilyen NTC ugat bele a dolgokba. Kábelokat iszonyat tüzetesen nézd át. Közben még gondolkozok a hibán.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod pár napja csinálja ezt az ingadozást, menet közben jött elö, hogy fulladt, torpant ha oda nyomtam agázt akkor megindult, de az a furcsa hogy map szenzor csere után már nem ir ki semmi hibát, hidegen szépen megy az alapjárat, de amint kinyit a termosztát, dadog leesik az alapjárat 400-500-ra majd korrigál felugrik 1200-ra de minnél melegebb a motor annál rosszab, volt már egy pár autom ami csinált furcsaságokat, de ennél már nemtudom mi lehet a baj
Egyébként mióta csinàlja? Van valami esemény amihez köthetõ ez a hibajelenség? Azt még próbáld már ki, hogy nem mész vele sehova csak az utcán/kertben járatod anélkül, hogy túráztatnád. Hozzá se érj gázpedálhoz.
A kérdező hozzászólása: most már lövésem nincs mi lehet a baja. ki lett cserélve a MAP szenzor, hidegen szépen jár alapjárat is jó , a motor csendes, de amint eléri az üzemi höfokot megindul a lovacskázás felpörög, vissza esik majdnem leáll és periódikusan ezt csinálja, menet közben torpann , ful, egyenletes gáznál, ha odalépek neki gondol egyet és kilö.esetleg még valakinek ötlete , tanácsa, szivesen venném mert nekem már csak egy ötletem van szál gyufa 10l benzinnel. köszönöm az eddigi segitségeket még egyszer
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ sokat segitett igy cserélem a map szenzort és majd kiderül
Ez tipikusan lehet MAP szenzor hiba az egyik ügyfélnek a Matizon is ez volt a probléma...Nem rég csináltuk
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, tulajdonképpen azért kérdeztem, hogy cseréljem e mert hibakód kivillogtatásnál map szenzor hibát irt ki, alapjárat felpörög majd leesik annyira, hogy majdnem leáll, menet közben ha enyhén nyomom a gázt olyan mintha valami miatt nem kapna benzint, lomha majd hirtelen kilö mint a golyó, cserélve volt alapjárati motor, högomba, lambda szonda, termosztát , vezérlés mind egyszerre, három napig szépen muzsikált de most ezeket produkálja. még egyszer köszönöm
A kérdező hozzászólása: igen megoldódott már de a sapkám a földhöz csapkodtam sürü káromkodások után.mint emlitettem cseréltem lambda szondát is, de nem igen akart a hiba megszünni, mikor egy ötlettöl vezérelve vissza raktam a régi lambdát , rögtön simán müködött igaz kormolta a gyergyát, de rávezetett, hogy ugyan mérjem már ki az uj lambdaszondát, mérés után kiderült, hogy az uj sem jó, annyira elszegényiti a keveréket, hogy a kompjuter állandóan probál korrigálni és ez okozza a felpörgést, hintázást, kis gáznál a fulladást.muszáj volt egy gyári lambdát beletenni azóta hál. istennek kifogástalanul müködik.megtanultam egy életre , hogy az uj alkatrészben sem lehet 100%-ban bizni, de most van pótcuccom dögivel, amiket fölösen kicseréltem.remélem más nem jár igy mint én.üdv.mindenkinek és köszönöm még egyszer a válaszolóknak és érdeklödöknek

Ha egy kiskutya férges de már be van oltva, milyen tünetei vannak a féregtelenítésnek, honnan tudjuk hogy elmúlt-e már, emberekre veszélyes így is?

Ma kaptam egy kiskutyát, a volt gazdái biztosítottak arról hogy minden oltást megkapott. Én meg boldogan hazasétáltam vele. Folyton nyüszített azt hittük honvágya van, még csak hét hetes. De anya észre vette férgeket szart. De ha megkapta már a féregtelenít? bigyót akkor ez a gyógyulás jele? Veszélyes lehet ránk, elkaphatjuk?

Legjobb válasz: Kaptál-e oltási könyvet vele? Ha valóban beoltották, kell legyen könyv. Ha nincs, irány a doki és mondd el neki a történetet.

Kaptál-e oltási könyvet vele? Ha valóban beoltották, kell legyen könyv. Ha nincs, irány a doki és mondd el neki a történetet.
Tuti nem kapott meg midnen oltást.A féreghajtást 2 hét múlva ismételni kell majd megint 2 hét múlva és így tovább.holnap vidd álaltorvoshoz õ mindent elmond amit tudnod kell :)
Féregtelenítõ után tuti kijön belõle egy csomó féreg, akkor kapjon is utána még egy féregtelenítõt, és akkor rendben lesz. Nem, nem veszélyes elvileg, de azért kerüld a kutya végbélnyílását..
7hetesen biztos, hogy nem kapott meg minden oltást... oltási könyvben nézd meg, hányszor volt féregtelenítve... vigyétek el állatorvoshoz, adjon neki féregtelenítõt, elég súlyosan fertõzött lehet, ha sírt szegényke... nektek pedig gyakori kézmosás, és ne engedd, hogy szájjon nyaljon... http://www.palavet.hu/kutya-fergesseg-fereghajtas/ http://www.palavet.hu/kolyokutya-gazdik-figyelmebe/
Igen az emberekre is átterjedhet a férgesség. Az, hogy a kutyákon féreghajtást kell végezni, azzal magunkat is óvjuk. Azért mondják, hogy negyed vagy félévente kell megismételni. Ha már mi is megfertõzõdtünk akkor a körzeti orvos felír nekünk is féreghajtó tablettát. Ha a kutya megkapta a féregtelenítõ "bigyót" akkor, rendbe fog jönni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget, oltási könyv az nincs, és õ az elsõ kutyánk, és biztos hogy meglátogatjuk az állatorvost
Legyen örömötök benne sok-sok évig!
ha nincs oltási könyv, akkor a kutyus egy oltást sem kapott :S

Ha a babáitoknak tüszős mandula gyulladása volt, milyen tünetek jelentkeztek a betegség ideje alatt?

Legjobb válasz: Magas láz, aluszékonyság, nem evett és alig ivott.

Magas láz, aluszékonyság, nem evett és alig ivott.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Kislányomnak a testén csalánszerû kiütések jöttek ki amik 30 perc alatt eltûnnek és egy idõ után újra elõjönnek, és nagyon izzad.Ez normális ilyenkor?
Szerintem ez valamilyen allergiás reakció, hívd a dokit!Lehet valamelyik gyógyszerre! Nekünk 4 hete volt tüszõs mandula gyulladása és csak nagyon taknyos volt és csak szopizni volt halandó!Semmit nem evett 1 éves! És kis rekedt volt a hangja!nálunk az orrmandula is nagyon duzzadt volt!Nagyon sokáig horkolt!
A kérdező hozzászólása: Miért kellett szegénykének befeküdni?
MAgas láz, hányás
Én vagyok aki elõször írta hogy talán a gyógyszertõl! Akkor tuti a betegségtõl van ha kezdetektõl elõjönnek! Mielõbbi gyógyulást, és itasd/szoptasd amennyit csak hagyja magát!
A kérdező hozzászólása: Örülök!Jó egészséget nektek!
A végén már annyira fájt a torka, hogy semmit nem volt hajlandó inni. Féltem a kiszáradástól ezért bevittük egy kis infúzióra. Ráadásul a kórházban kiderült, hogy kezdõdõ tüdõgyulladása van, amit persze a gyermekorvos aznap(!) nem hallott. Szerencsére már túl vagyunk rajta! Jobbulást nektek!!
2. vagyok. Mi sajnos kórházba kerültünk vele és nekünk is voltak kiütések. Leginkább a karján, néha a hasán. Idõnként elõjöttek, majd elmúltak, újra visszajöttek. Elõször nekünk is az antibiotikumra gondoltak, de váltottak gyógyszert és akkor is elõjöttek. Nekünk is azt mondták, hogy a betegség okozta.
A kérdező hozzászólása: Augmentint, cataflam cseppet, de ez már akkor kezdõdött mikor, még "csak" lázas volt és nem vittük orvoshoz.
Szed gyógyszert?Antibiotikumot?Nem lehet, hogy attól.
A kérdező hozzászólása: Ez már akkor elkezdõdött amikor még nem szedtük a gyógyszert, mondtam a dokinak de õ azt mondta, hogy a így lökõdik ki a betegség.Szintem ez baromság.Azóta is folyamatosan jön ki rajta, fõleg akkor van sok kiütés mikor kezd megint lázas lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Milyen tüneteket produkálhat a szervezet, ha valaki nagyon szeretne babát, de még nem terhes?

Azért kérdezem, mert mintha húzódna, feszülne a mellem. Se hányinger, se rosszullét, se gyakori pisilhetnék.

Legjobb válasz: Na ezeket mind simán. Sõt a hányást is. Gyakorlatilag mindent, attól függ ki mennyire kattan rá.

Na ezeket mind simán. Sõt a hányást is. Gyakorlatilag mindent, attól függ ki mennyire kattan rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. És a testhõt is tudom befolyásolni? Már napok óta 37 felett van egy picivel. Nem vezetek görbét, így nem tudom, hogy mennyi az alaphõm.
Az ébredési hõd 37?
A kérdező hozzászólása: Az ébredési hõmet ma mértem elõször. 36, 7 volt. Amúgy egész nap 37fölött egy picivel. Ma pedig erõsen szúrt a hasam, elég hosszan éreztem. Szerinted milyen az ébredési hõm? Jó?
Nincs olyan, hogy jó ébredési hõ. Mindenkinek más az alaphõje, ha efölött van az jó. Nálam a 36, 7 átlag, tehát nem számít magasnak, viszont van akinél ez már terhességre utalhat. Én amúgy szinte minden tünetet produkálni tudtam, a mellfeszülést, a hányingert, hányást, sõt még a gyakori pisilhetnéket is. Vicces módon amint teszteltem és negatív lett(esedékes megjövetel után 4 nappal), azonnal elmúltak a tünetek. Amikor viszont tényleg terhes lettem, semmilyen tünetem nem volt.
A 37 fölötti hõ nagyon biztos jel, nekem is ez volt az elsõ jel. :-)
A fentieken kívül szélsõséges esetben még a hasad is nõhet!
Minden tunetet. Mellfeszulés, hasfájás, hányás szóval minden mégis megjott. A homérséklet meg egészen a menzesz napjáig mindíg 37 fok korul van aznap mikor megjon akkor esik hirtelen pár fokot és paff ! Én is azt hittem ez jó jel de rájottem nem jelent semmit. Mindenkinek megemelkedik peteérés után és a aztán a menzesz napján esik le. Sok sikert remélem neked ezúttal sikerult és nem csap be a szervezeted.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló!igazából még mindig semmi más tünetem nincs a mellfeszülésen kivül. Érdekes mert egy pár napig alig-alig éreztem, hogy néha megfeszült, húzódott. Azért hittem, hogy bemesélem. Viszont mára már annyira érzékeny, hogy a 15hós kislányomat felemelem megölelem, nem esik jól a mellemnek, fáj. Remélem összejön. Különben ma az ébredési hõm 36, 8 volt, tehát tízed fokkal több mint tegnap reggel. Amúgy meg egyész nap 37 fötött van. A 26. napban vagyok. Mikor teszteljek? Ja, tegnap annyira szúrt a hasam, hogy le kellett feküdnöm, ez tartott kb. 2 percig. Mindenkienk köszönöm, hogy írt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!