Találatok a következő kifejezésre: Milyen tünetei a hüvelygombának (5 db)

Milyen tünetei lehetnek a hüvelygombának?

A párom gombás volt és kikezelte magát, de amikor ismét lefeküdtünk visszatért neki. Magamon viszont semmi jelét nem észlelem, hogy esetleg t?lem kapná el.

Legjobb válasz: Igen, tõled kapja el. Mivel te nem kezeltetted magad (még akkor sem ha nincsenek tüneteid) így mindig visszafertõzöd a párodat. Legközelebb te is kezeltesd magad.

Igen, tõled kapja el. Mivel te nem kezeltetted magad (még akkor sem ha nincsenek tüneteid) így mindig visszafertõzöd a párodat. Legközelebb te is kezeltesd magad.
A kérdező hozzászólása: elég ha csak krémmel és hüvelykúppal kezelem magam.?
Egyszerre kezeltessétek magatokat! Külön-külön semmi értelme. Ja és használhatok gumit egy darabig!

Ha a párom is fertőződött "hüvelygombával", akkor milyen tünete van ennek?

Legjobb válasz: a férfiaknál ritkán okoz tüneteket.Õt azért kell kezelni hogy vissza ne fertõzzön téged.

a férfiaknál ritkán okoz tüneteket.Õt azért kell kezelni hogy vissza ne fertõzzön téged.
Nõknél a szokásos égetõ viszketõ érzés, a férfiaknál piros pöttyök a nemi szerven, ami nem feltétlenül viszket. DE!!! nem biztos, hogy a tüneteitek egyidejûleg fognak jelentkezni.
Hát ha neked volt gombád, és az alatt gumi nélkül szexeltetek, akkor tuti neki is van. Tünetet általában nem okoz.

Ha hüvelygombám van és megfertőztem a páromat, neki milyen tünetei lesznek? Lehet, hogy nem lesznek, de visszafertőz?

Legjobb válasz: Igen!Ilyen esetben a partnetedet is mindenképpen kezelni kell,mert a fériaknál az esetek 90%-ában tünetmentes marad a gomba,de téged vissza fog fertõzni és nálad újra jelentkezni fognak a tünetek!

Igen!Ilyen esetben a partnetedet is mindenképpen kezelni kell, mert a fériaknál az esetek 90%-ában tünetmentes marad a gomba, de téged vissza fog fertõzni és nálad újra jelentkezni fognak a tünetek!
A kérdező hozzászólása: És honnan tudhatjuk, hogy már elmúlt, ha nincs tünet?
Nem tudhatjátok biztosan, de ha õ is kezelte magát veled egyidejõleg, legalább annyi ideig, ameddig te, akkor szerintem gyógyultnak minõsül.Ha nagyon biztosra akartok menni, akkor menjen el dokihoz és majd ott kiderül!


Milyen tünetei vannak a hüvelygombának?

Nekem vörös a hüvelybemenetnél, de van rajta egy furcsa fehéres folt is és ég meg viszket :-(

Legjobb válasz: Sajnos ez gombának tûnik. El kellene menni nõgyógyászhoz õ majd ír rá gyógyszert, de ami fontosabb, ha súlyonak látja vesz mintát is és kitenyésztik a laborban. ( Ez azért fontos, mert makacsabb és/vagy felülfertõzött gombák célzott kezelést igényelnek.)

Sajnos ez gombának tûnik. El kellene menni nõgyógyászhoz õ majd ír rá gyógyszert, de ami fontosabb, ha súlyonak látja vesz mintát is és kitenyésztik a laborban. ( Ez azért fontos, mert makacsabb és/vagy felülfertõzött gombák célzott kezelést igényelnek.)

Milyen tunetei vannak a huvelygombanak?

Legjobb válasz: http://www.egeszsegkalauz.hu/noi-bajok/huvelygomba/ http://www.informed.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/ob_.. Ezekbõl a cikkekbõl minden kérdésedre választ kapsz.Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!