Találatok a következő kifejezésre: Milyen típusú fogadnak el a (5 db)

Milyen típusú nyelvvizsgát fogadnak el a legtöbb magyar egyetemen?

Legjobb válasz: Középfokú C típusút szoktak kérni, de nyelvszakon kérhetnek két különbözõt vagy felsõfokút is.

Középfokú C típusút szoktak kérni, de nyelvszakon kérhetnek két különbözõt vagy felsõfokút is.
A Rigó utcait kötelezõ elfogadniuk. A többit sajnos az egyetemen kell megkérdezni, ugyanis hiába akkreditált egy nyelviskola, nem minden egyetem fogadja el a papírjukat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :-)

Hallottam, hogy az egyetemek elfogadnak OKJ-és bizonyítványokat. Milyen típusuakat. Például az ELTE mit fogad el? Vagy a BTK-s szakok?

Ha oldalt linkeltek ahol információ van ezekr?l , akkor figyeljétek már , hogy a vége ne legyen kipontozva , mert azt nem lehet megnyitni.

Legjobb válasz: azt fogadják el, ami kapcsolódik a szakhoz, amire jelentkeztél.

azt fogadják el, ami kapcsolódik a szakhoz, amire jelentkeztél.
Minden egyetem, csak 54 illetve 55-el kezdõdõ okj-s bizonyítványszámokat fogad el. A többi wc papír......
AZ OKJ-s szakodnak valóban összefüggésben kell állnia az egyetemi szakkal, mert máskülönben nem számítanak be semmit, illetve pontot sem ér. Pl. ha te elvégzel egy OKJ-s intézményi kommunikátor szakot, akkor egyetemen komm.és médiatudomány szakra igen nagy valószínûséggel pontot ér majd a felvételinél, és be is számítanak pontokat. Persze azért ennek az egyetem tanulmányi osztályán is utána kell járni, hogy milyen OKJ-d van (ha van már), és hogy beszámítják-e.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. de ha valaki tudná pontosan , hogy milyen okj-t fogadnak el úgy általában a történelem szakokra akkor megköszönném ha leírná.
Szia! Minden olyan képzést beszámítanak a BTK-n, ami az alábbi táblázatban megtalálható, és amely képzésnél a 4. oszlopban "bölcsészettudomány képzési terület" van írva. Még amire ügyelj, hogy az 5. oszlopba "U" legyen írva, mert azok a mostani, új képzések. http://www.felvi.hu/images/pub_bin/dload/felveteli_eljaras/1..
Utolsó vagyok: azok a linkek, amelyek ki vannak pontozva azokat akkor lehet megnyitni, ha be vagy jelentkezve. Mivel hosszú a link, ezért rövidíti meg a gyakorikérdések.hu.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:)


A PayPal milyen típusú bankkártyákat fogad el?

Külföldr?l szeretnék rendelni, de Raiffeisen bakkártyám van, ezzel tudok fizetni külföldi rendelést a PayPalon?

Legjobb válasz: mastercard ,visa ezt a kettõt biztosan

mastercard , visa ezt a kettõt biztosan
Olyan kártyát tudsz használni paypalon, ami alkalmas online fizetésre. Ha a rafinál lakossági ügyfél vagy, akkor menni fog, a lakossági kártyáik közül mindegyik használható online fizetésre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Olvastam egy oldalon, hogy egy ideje nem muszály "dombornyomású" kártya, hanem elég, ha van bankszámla, és onnan is fel lehet tölteni a számlát és lehet fizetni. De ez nem biztos, azért kérdeztem ré itt is, nincs-e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, vagy netán valaki, aki sima bankszámlát használ online vásárlásra.

Felsőoktatásban a jelentkezésnél milyen típusú nyelvvizsgákat fogadnak el angolból?

Legjobb válasz: Azt elfelejtettem írni, hogy középfokú nyelvvizsgára gondolok.

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy középfokú nyelvvizsgára gondolok.
Államilag Elismertet. A kivonat számára kíváncsiak, és az eredeti példány beszkennelt feltöltésére.
Pontosítás: az emelt nyelvi érettségi is államilag elismert nyelvvizsgának minõsül, viszont azt nem nyelvvizsgaként kezeli a rendszer, nem kell beírni semmilyen számot, egyszerûen az érettségi bizonyítványt kell beszkennelni, és jár érte a pont.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!