Találatok a következő kifejezésre: Milyen típusú fogadnak (14 db)

Milyen típusú nyelvvizsgát fogadnak el a legtöbb magyar egyetemen?

Legjobb válasz: Középfokú C típusút szoktak kérni, de nyelvszakon kérhetnek két különbözõt vagy felsõfokút is.

Középfokú C típusút szoktak kérni, de nyelvszakon kérhetnek két különbözõt vagy felsõfokút is.
A Rigó utcait kötelezõ elfogadniuk. A többit sajnos az egyetemen kell megkérdezni, ugyanis hiába akkreditált egy nyelviskola, nem minden egyetem fogadja el a papírjukat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :-)

Srácok, lányok nektek milyen típusú lányok jönnek be? ( haj hossz, szín, bőrszín, alkat, szemszín stb. ) mi fog meg titeket egy lányban? Kort és nemet lányok esetében ők mit találnak szépnek?

Legjobb válasz: Nekem mindenféle lány bejön akin azért látom hogy nem egy beképzelt pláza cica, elég ha a ruházatát nézem. Nekem az átlagos lányok jönnek be többnyire: Hajhossz az vállig érõ vagy hosszabb, színe lehet barna, fekete esetleg szõkés barna. Alkata ne legyen se kövér, se sovány, persze lehet egy kicsit teltebb mert valakinek ez áll jól. Szeme színe mindegy. Lehetõleg kedves arca legyen és mosolygós mert engem ez fog meg igazából.

Nekem mindenféle lány bejön akin azért látom hogy nem egy beképzelt pláza cica, elég ha a ruházatát nézem. Nekem az átlagos lányok jönnek be többnyire: Hajhossz az vállig érõ vagy hosszabb, színe lehet barna, fekete esetleg szõkés barna. Alkata ne legyen se kövér, se sovány, persze lehet egy kicsit teltebb mert valakinek ez áll jól. Szeme színe mindegy. Lehetõleg kedves arca legyen és mosolygós mert engem ez fog meg igazából.
19/F
Lányként úgy gondolom, hogy a fiúknak a természetes lányok jönnek be : semmi póthaj, mûköröm, agyon szolizott bõr legyen vékony, szép arcú (szerintem a mosoly nagyon sokat számít) + az ápoltság..:) 18/L
huhh hát a srácoknak különbözõ lányok bejönnek...van nagyon barna, nagyonsötétbarna hajú lány az osztályba és nagyon sok srácnak bejön, és van egy fehér bõrû középbarna hajú csaj õ is elég sok srácnak bejön....ami közös bennük hogy sokat mosolyognak, vékonyak-mármint olyan normálisan, szépen-, és gond nélkül elvannak fiúk tártsaságában...
A hármas jól látja a dolgokat. Szeretem, ha egy csaj minél természetesebb, és sminkként is csak szemceruzát/szempillaspirált használ max. Haj hossz jó, ha vállig ér legalább, a szín mindegy (eredeti elõnyben), bõrszín ne legyen falfehér, alkat vékony-átlagos-kicsit husi, nem ez a döntõ. Szemszín? Nem tudok választani, vannak gyönyörû tengerkék szemû lányok, smaragdzöld szemû lányok, mélybarna szemûek...
Nálam a test annyira nem számít eddig minden féle alkatú csajom volt a közös annyi volt hogy az egész életvidám volt és mosolygott .

Milyen típusú feladatok szoktak lenni a felvételiben? Szóval a magyarban és a matekban? Tudom hogy szokot lenni törtek, magyarban vers. És még milyen? Ja és én 2014-ben írom felvételit. Én 2014-ben fogom megírni könnyű vagy nehéz lesz?

Legjobb válasz: Hányadikos vagy? http://www.nyest.hu/hirek/nyelvi-szerencsejatekok-br-ezt-irt.. http://www.nyest.hu/hirek/ezt-irtak-a-6-osztalyosok-magyarbol http://www.nyest.hu/hirek/nehez-de-nem-teljesithetetlen-br-e..Lehet valahonnan PONTOS infot szerezni arról, hogy milyen típusú és tisztaságú kocsikból fog állani egy vonat?

Megyek majd vissza koliba Debrecenbe Nyíregyházáról (illetve rendszeresen is utazom a távon), de eldöntöttem, hogy az ilyen semmirevaló, ótvar fülkés, meg szûk bõrüléses termes kocsikba be nem ülök, amikor az ország más részein utazók ugyanilyen díjszabásért (gyakran pótjegy nélkül) emberhez méltó szolgaltatásban részesülnek.

Legjobb válasz: A vonat besorolása (gyors, sebes, IC, stb.) árulkodó lehet. Az IC a magas komfort, a gyors, az elviselhet/átlagosan szar, a sebes többnyire tré.

A vonat besorolása (gyors, sebes, IC, stb.) árulkodó lehet. Az IC a magas komfort, a gyors, az elviselhet/átlagosan szar, a sebes többnyire tré.
A kérdező hozzászólása: "A vonat besorolása (gyors, sebes, IC, stb.) árulkodó lehet." #1 Ezaz, hogy sajnos ez sem pontosan így van :( Az IC persze a legjobb, de arra nem tudok költeni minden hétvégén, meg ilyen kis távon értelme sincs. A személy és gyorsvonatoknál viszont teljes a káosz, valamikor szép, fölújított termes kocsik is vannak bennük, valamikor csak a fent említettek.
nézz körül a vonatosszeallitas.hu oldalon, de amúgy túl sok választásod nincs...
A kérdező hozzászólása: nézegettem már, de sajnos eléggé általánosságban mutatják be a dolgokat
Mivel a szerelvényfordulók idõrõl idõre változnak a menetrendváltozások, fõvizsgák lejárati ideje, vágányzárak vagy épp új jármûvek forgalomba állítása miatt, sajnos nem lehet kellõ biztonsággal elõre megmondani, melyik vonat milyen kocsikból fog állni. Ha van vasutas ismerõsöd, próbálj meg tõle infókat kérni: hátha ismer valakit, akinek van hozzáférése a személyvonatok vonatösszeállítási rendjéhez (SZVÖR), ami meghatározza a vonatokba sorozandó kocsik típusait és darabszámait.
[link] Ezen találod a Nyíregyháza-Debrecen távot is. Általánosságban mutaja be a dolgokat? Konkrét vonatszámok alapján meg tudod nézni, hogy melyik vonat milyen összeállításban fog (legalábbis a SZVÖR szerint) közlekedni. A vonatszámokat meg ki tudod nézni az Elvirából. Az egyes kocsitípusoknak pedig ugyanezen az oldalon (a [link] aloldalon) meg tudod nézni a külsõ-belsõ kinézetét, üléselrendezését stb.
Elkeserítelek, mehetsz busszal. Mert arrafelé csak ótvaros fülkés és szûk bõrüléses termes kocsik járnak. A tisztaságról meg csak annyit, hogy ha valaki teliberókázza Debrecen és Nyíregyháza között a kocsit, azt ugye nem várjuk el, hogy errõl egybõl SMS értesítést küldjön a vasút?
A kérdező hozzászólása: tiszta vonat alatt nem ilyenekre gondoltam, ez sajnos elõfordulhat bárhol, bármikor. sokkal inkább arra, hogy ha lehúzom az ablakot, ne legyen egybõl kormos a kezem vagy hogy világosabb öltözetben, kék farmerban is le ülhessek anélkül, hogy addig ismeretlen fekete vonalak éktelenkednének ott. azért ez talán nem (lenne) annyira nagy elvárás

Laminált lapra milyen típusú filccel lehet írni, ami fog rá, de le is mosható? A lemosásához mit ajánlotok?

Legjobb válasz: És gyereknek való. Mert pl az alkoholos filcet leviszi az aceton, de az gyereke közelében nem olyan jó alkalmazni.

A kérdező hozzászólása: És gyereknek való. Mert pl az alkoholos filcet leviszi az aceton, de az gyereke közelében nem olyan jó alkalmazni.
van ún. whiteboard filc (azt hiszem táblafilcnek hívják magyarul). nem alkoholos, hanem vízbázisú, simán le lehet törölni egy ronggyal,

Majus vegerde varom a babamat aki ilyen talyban szult vagy fog szulni azok hogyan oltoztetek a babajukat? Milyen tipusu ruhakbol vasaroljak be?

Legjobb válasz: Én április végére-május elejére várom, de a tavalyi idõjárásból kiindulva elképzelni nem tudom, hogy lehet arra az idõszakra felkészülni :(

Én április végére-május elejére várom, de a tavalyi idõjárásból kiindulva elképzelni nem tudom, hogy lehet arra az idõszakra felkészülni :(
A kérdező hozzászólása: Boldog babavarast kivanok neked a tovabbiakban is!!!:)
Elõre megmondani lehetetlen, hogy épp akkor milyen lesz az idõ. Az újszülöttet ugye túlöltöztetni se tanácsos, hisz a hõháztartása igen fejletlen. Inkább készülj olyan darabokkal, amik lehetõvé teszik a réteges öltöztetést! Május végén azért általában már nincsenek hidegek, így fûteni /reméljük/ nem kell majd. Szóval: vegyél pamut anyagú, jól kombinálható kisruhákat, ruhikat, bodykat, pólókat! Ha úgy látod, hûvösebb lesz, adsz rá több réteget, ha meg érzed, hogy meleg van, hát 1 réteget leveszel.
A kérdező hozzászólása: Jo de mondjuk juniusban es juliusban meg augusztusban lehet ra adni pl ujatlan bodyt es roviduju kispolot?Vagy ilyen nyari darabokat?Anyukam szerint nem szabad!!!
Az a baj az anyukákkal és anyósokkal, hogy azt hiszik még mindig 30-40 évvel ezelõtt vagyunk, amikor sokminden más volt. Azóta fejlõdött a tudomány. Én április végére várom a kisfiamat, de veszek ujjatlan vagy rövid ujjú bodyt is hosszú ujjút is, de van pólója, kardigánja vastag vékony, rugdalózók, melegítõ naci, zokni.
Tavaly május 20-án szültem, és fel voltam készülve mindenre, hisz tényleg kiszámíthatatlan az idõjárás. Bodykból az ujjatlan és a rövid-ujjú volt többségben, de volt 1-2 hosszú is, az esti alváshoz. Jól szellõzõ, pamut anyagokból kis napozók, rugik is jól jönnek még. Amikor jöttünk haza a kórházból, az elõre bekészített kis ruháknak csak a felét adtam rá a babámra, annyira jó idõ volt. Pedig én a kötött kis sapka mellé, még egy pamutot is beraktam, biztos- ami biztos. Sem a kötött sapka, sem a kötött pulóver nem került fel a kisfiamra, mondjuk a pólyába be is fõtt volna szegénykém :)
Sziasztok! Én is májusban fogok szülni és ez engem is nagyon foglalkoztat, de mindenki furán nézett rám, hogy ez idegesít nem a szülés? :) Anya azt mondta valószínû jó idõ lesz, de egy babának akkor is melegebb ruha kell, ha még is hidegebb lenne, mint általában akkor úgy is betakargatjuk plédbe :D Boldog babavárást!

Milyen tipusú file - okat fogad az Alcatel ot 706 mobiltelefon?

Sziasztok nekem ilyen telóm van és USB kábellel szeretnék file -okat átvinni a memóriakártyára. Sikerül is. MP3 és 3gp már sikerült is. Jah és persze a kép file -ok. Nos a kérdésem az lenne , hogy ezeken kívül még milyen tipusú file - okat fogad és támogat ez a készülék ?? Próbáltam már txt -t is átküldeni de nem ismeri fel. Légyszi segítsetek nekem , hogy milyen file - okat támogat még az itt felsoroltakon kívül és miért nem sikerül a txt file - ot leolvasni rajta holott a beépített jegyzet is txt. El?re is hálásan köszike a segítséget.

A PayPal milyen típusú bankkártyákat fogad el?

Külföldr?l szeretnék rendelni, de Raiffeisen bakkártyám van, ezzel tudok fizetni külföldi rendelést a PayPalon?

Legjobb válasz: mastercard ,visa ezt a kettõt biztosan

mastercard , visa ezt a kettõt biztosan
Olyan kártyát tudsz használni paypalon, ami alkalmas online fizetésre. Ha a rafinál lakossági ügyfél vagy, akkor menni fog, a lakossági kártyáik közül mindegyik használható online fizetésre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Olvastam egy oldalon, hogy egy ideje nem muszály "dombornyomású" kártya, hanem elég, ha van bankszámla, és onnan is fel lehet tölteni a számlát és lehet fizetni. De ez nem biztos, azért kérdeztem ré itt is, nincs-e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, vagy netán valaki, aki sima bankszámlát használ online vásárlásra.

Felsőoktatásban a jelentkezésnél milyen típusú nyelvvizsgákat fogadnak el angolból?

Legjobb válasz: Azt elfelejtettem írni, hogy középfokú nyelvvizsgára gondolok.

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy középfokú nyelvvizsgára gondolok.
Államilag Elismertet. A kivonat számára kíváncsiak, és az eredeti példány beszkennelt feltöltésére.
Pontosítás: az emelt nyelvi érettségi is államilag elismert nyelvvizsgának minõsül, viszont azt nem nyelvvizsgaként kezeli a rendszer, nem kell beírni semmilyen számot, egyszerûen az érettségi bizonyítványt kell beszkennelni, és jár érte a pont.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!