Találatok a következő kifejezésre: Milyen típusú a legjobb a (20 db)

Fogtok-e légzésfigyelőt és vagy bébiőrt használni? Ilyen készülékek közül milyen típusú a legjobb?

Legjobb válasz: Nekünk se légzésfigyelõ, se bébiõr, még mérleg sem volt. Engem a védõnõm beszélt le finoman róla. (Amúgy megengedhettük volna magunknak.) Problémás szülés után vagy ha beteg a baba, akkor szokta csak javasolni. Úgyhogy az elsõ babánál nem volt, és ha megszületik a második, akkor sem lesz. Nekem nem hiányzott egyik sem. Nem lebeszélni akarlak ám, csak nálunk így vált be :-)

Nekünk se légzésfigyelõ, se bébiõr, még mérleg sem volt. Engem a védõnõm beszélt le finoman róla. (Amúgy megengedhettük volna magunknak.) Problémás szülés után vagy ha beteg a baba, akkor szokta csak javasolni. Úgyhogy az elsõ babánál nem volt, és ha megszületik a második, akkor sem lesz. Nekem nem hiányzott egyik sem. Nem lebeszélni akarlak ám, csak nálunk így vált be :-)
Mindkettõ van.Légzésfigyelõt Álomvirágot vettem, bébiõrt valami névtelent kaptunk, de tökéletesen mûködik.
Én légzésfigyelõt szeretnék, igen. Fogalmam sincs még melyik a jobb minõség, még nem néztem utána...de ezen tuti nem spórolunk majd. üdv. 17hetes km.
Legzesfigyelot fogok, de a tipust sajnos nem tudom, mert tesom adja kolcson majd, csak azt tudom, hogy 30 ezer volt.
Szia! Mi Angelcare-t vettünk, ez légzésfigyelõ és bébiõr is, sõt még éjszakai fény is van rajta. A bébiõr funkcióját nem nagyon használtuk, mert a lakás minden pontján lehet hallani, ha a fiam sír, de már a légzésfigyelõt sem használjuk, mert 1 éves a kisfiam, de megszokásból még a múlt hónapban is minden éjszaka bekapcsoltam. Belinkelem, hogy néz ki. MInden jót és boldog babavárást! http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/20254
Nekünk mindegyik van. Légzés figyelöböl az egyik legjobb a Angelcare. ennek van olyan változtata amelyik bébiör is egyben, de mi a bébi ört kaptuk így csak sima légzés figyelö van. ha sír éjszaka meghallom, de a nappaliból nem, oda használjuk a bébi ört. a légzés figyelöröl jó ha tudsz pár dolgot. pl a riasztás elöször 15 mp után van egy pipsz majd ha 5 mp-ig még mindig nem vesz levegöt akkor elkezd riasztani. az újszülöttek légzése 15-20 másodpercig sokszor kihagy, ez normál, ekkor egy egészséges test riasztja az agyat hogy kevés az oxigén és a baba egy mély lélegzetet vesz. nekünk az elsö hónapban sokszor bepippegett de csak megfogtam a kezét és mélyet lélegzett. valószínü magától is vett volna levegöt. majd elmaradt, csak pár hétig volt. most is nagyon ritkán elöfordul. olyan érzékeny amúgy hogy szinte egy pihét is észlel, és nekünk 70x140-es matrac mindegy melyik részén fekszik akkor is erzékeli, így nem is kell pont rajta feküdnie. ha betartod az alvási feltételeket akkor igazából nem is kellene, de engem megnyugtatott. alvási feltételek. csak háton aludjon mindaddig míg nem tud magától forogni (napközben legyen csak hason mikor látod), a tüdö olyan gyenge hogy hason fekve nem minden gyerek képes órákig mozgatni plussz a fejét kiemelni is egy újszülötnek nehéz. tilos a lakásban dohányozni. tilos bármiféle takarót használni, csak hálózsák. nekünk emlete napközben a fejére újszülötten a takarót, ´s levenni nem tudja. tilos a szülökkel egyágyban aludni, nincs elég oxigén a felnöttek között. semmiféle játék nem lehet az ágyban.
Utolsó vagyok: igen valóban az az "elõírás", hogy háton kell aludni egy csecsemõnek. Én is tartottam magam ehhez kb. 2 hónapig. És miután nem aludt se a gyerek, se én, se a férjem, akkor hasra tettük. Onnantól nem volt gond az alvással.

Acer Extensa 5630EZ tipusu laptophoz milyen windows a legjobb?

Legjobb válasz: Windows 7 a legjobb rá. Elbírja és szépen kiszolgálja.

Windows 7 a legjobb rá. Elbírja és szépen kiszolgálja.
probald ki a szurke durexet
a fekete, zöld durex mind jo.
Az összes óvszer jó a méreteidre, a többi a pénztárcádon múlik. Patikában vannak a legolcsóbb noname gumik. Egyébként mindegyikrõl lehet jót-rosszat hallani, szóval itt se tudod meg, hogy neked melyik kellene. Én a Lifestyles originalt ajánlom
próbálgatni kell õket menet közben. nekem a durex nagyon nem jött be, olyan anyag van benne, amire én allergiás vagyok. de ez nem gyakori eset. én masculant használok. jó árban van, és nagy a választék. izesített, ilyen-olyan érdesített, próbálkozni lehet. asszem pont a masculan-ban van olyan kiszerelés, hogy mindegyik különbözõ egy csomagban, azzal könnyen, egyszerûen tudod õket megnézni, milyen egy érdesített, ízesített, extra vékony.
kék laguna, a bajszos embereknél
Mindenhol lehet ismerkedni. Szerintem ez inkább elméleti probléma, mert nekem rendben van a hallásom, viszont gyakorlatilag üvöltenem kell minden helyen, és mások is így vannak ezzel. Sztem olvass szájról, ordíts, és ha van valami, menjetek csöndesebb helyre.
Ha én ismerkedni akarnék, elmennék egy viszonylag forgalmas helyre (pl. Budapesten egy pályaudvar), és ha nem vagyok nagyon csúnya, vagy legalábbis van a külsõmben valami, ami tetszik a férfiaknak, egyszerûen esélyt adnék nekik a közeledésre. leülnék egy pad szélére rajzolni, képregényt olvasni, vagy egy kutyával/macsekkal/hörcsöggel/óriáskígyóval a kezemben... Ha csak a belsõ szépség adatott meg, szerintem az is kisugárzik. Ha mégsem, akkor ez a módszer kevésbé jó. Tapasztalatból írok, bár én soha nem vetemedtem ilyen párkeresésre, és nem is tartom magam szépnek, a szokatlan dolgaim miatt nagyon gyakran állítanak meg az urak az utcákon. Néha sajnálom is, hogy férjnél vagyok. :) 22/L
Pályaudvar? igen, látszik, hgoy tényleg sose ismerkedtél igy :D
shhh dong sleeping! 3: padon rajzolgatás + óriáskígyó? érdekesen hangzik:P oké, már felkelt. na jó baromság off: ha jó csaj vagy akkor egész 1xûen jelezd a hím egyedeknek h lehet ismerkedni / adj rá vmi jó okot / kezdõ témát lásd óriáskígyó :D az azért meglehetõsen érdekes látvány lenne. squirrels must die!
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok, nem lány :) Köszi az eddigi válaszokat :)
Milyen hallókészüléked van?Csak mert én is hallókészülékes vagyok, de az enyém nem produkál ilyesmit(digitális). Amúgy mint mondták, szórakozóhelyen a rendesen hallók is fülbe ordítanak 5cm-rõl...És igen, szórakozóhelyen talán a legjobb, a strandra szinte senki nem megy ismerkedni.
A kérdező hozzászólása: A készülék típusa Oticon Vigo.
A véletlen típusúnál nincs jobb. :) Ne görcsölj rá, készülék legyen mindig bekapcsolva, ha tudsz akkor telefonálj inkább mint sms, ezzel minden kételyt el tudsz oszlatni még azelõtt mielõtt felmerülne a csajban.

Milyen típusú laptopoknak van a lehető legjobb minőségű kijelzője, ami belefér 200e ft-ba?

A felbontás a lényeg?

Legjobb válasz: A felbontás ami alapvetõen meghatározza a minõségét. Azt döntsd el mindenekelõtt, hogy fényes kijelzõt szeretnél vagy mattot, valamint hogy mekkora kijelzõt. Pl egy Dell Latituda E5520-as gép 15,6-os kijelzõvel 192x1080-as felbontással rendelkezik (magyarul full hd). Egy ilyen gép 200ezer forintba kerül, viszont a kijelzõ elviszi a pénz a többi alkatrészrõl, így pl ebbe a konstrukcióba cask a processzorba integrált videókártya van. (magyarul játékra, valamint videókártyát igénylõ erõsebb alkalmazásokra nem igazán alkalmas) Vagy a másik variáció a 17"-os kivitel: pl hp probook 1600x900-as felbontás, egy közepes teljesítményû videókártyával. Szóval több dolgot nézz egyszerre, és ne egy komponens (pl kijelzõ) alapján dönts. :) Üdv

A felbontás ami alapvetõen meghatározza a minõségét. Azt döntsd el mindenekelõtt, hogy fényes kijelzõt szeretnél vagy mattot, valamint hogy mekkora kijelzõt. Pl egy Dell Latituda E5520-as gép 15, 6-os kijelzõvel 192x1080-as felbontással rendelkezik (magyarul full hd). Egy ilyen gép 200ezer forintba kerül, viszont a kijelzõ elviszi a pénz a többi alkatrészrõl, így pl ebbe a konstrukcióba cask a processzorba integrált videókártya van. (magyarul játékra, valamint videókártyát igénylõ erõsebb alkalmazásokra nem igazán alkalmas) Vagy a másik variáció a 17"-os kivitel: pl hp probook 1600x900-as felbontás, egy közepes teljesítményû videókártyával. Szóval több dolgot nézz egyszerre, és ne egy komponens (pl kijelzõ) alapján dönts. :) Üdv

Milyen típusú psp-ék a legjobbak most a piacon? A lényeg hogy szép kép lehessen flashelni legyen rajta wifi meg még pár apróság

Tudna nekem valaki ilyen tipusú psp mutatni?

Legjobb válasz: Az összes kb ugyanaz, 1000-et már csak használtan kapni, tehát 2000 vs 3000 3000-nek valamivel jobb a képernyõje, meg az akksija, ennyi. És kb. az összesre már a legújabb FW-t rakják, amit ugyan fel lehet törni, de minden játékindítás elõtt egy 2 perces folyamatot meg kell csinálni, ami néha nagyon idegesítõ, meg néha laggolnak a játékok, mert megy a játék+ a háttérben folyamatosan egy program.

Az összes kb ugyanaz, 1000-et már csak használtan kapni, tehát 2000 vs 3000 3000-nek valamivel jobb a képernyõje, meg az akksija, ennyi. És kb. az összesre már a legújabb FW-t rakják, amit ugyan fel lehet törni, de minden játékindítás elõtt egy 2 perces folyamatot meg kell csinálni, ami néha nagyon idegesítõ, meg néha laggolnak a játékok, mert megy a játék+ a háttérben folyamatosan egy program.
De hogyha nem zavar ez a 2 perc meg a laggolás (nem laggol folyton, csak néha), akkor akár PSP Go-t is vehetsz, ha az tetszik. Semmivel sem jobb, mint a többi, de már alapból 16 giga belsõ memóriája van, és a kinézete jobb (szerintem).
A kérdező hozzászólása: Nekem nem tetszik a psp go A régebbi fajták jobban tetszenek akkor szerintem 3000 veszek, és ha össze dugom a tv.vél kor a psp nyomkodom de nagy tv én látom?
Azt a tv-s dolgot nem nagyon tudom, hallottam már olyat is, hogy tv-n lehet játszani, olyat is, hogy nem, de videókat valószínû tudsz rajta nézni.
A kérdező hozzászólása: Ok és köszi a választ
Meg ha a videó megy egyértelmûen a zene és a kép is.

Melyik, milyen fajtájú, típusú vibrátorok a legjobbak? Lányok, nektek, akiknek van, milyen van? Képet is linkelhettek!

Legjobb válasz: Nekem a Big Vibe Black jött be. Itt is egy kép: http://static.saxon.hu/websys/pics/product/large/845/845967_.. SP voltam, sziasztok.

Nekem a Big Vibe Black jött be. Itt is egy kép: http://static.saxon.hu/websys/pics/product/large/845/845967_.. SP voltam, sziasztok.
Nekem ilyen van: http://www.szexshopom.hu/termekek/302251/tn_1_nagy.jpg De már bánom, hogy nem halkabbat vagy vékonyabbat rendeltem. mint pl: (halkabb) http://mindenkiszexel.hu/szexshop/1941-2544-large/ecstasy-vi..

Milyen típusú angol nyelvvizsgán voltál? Szerintetek melyik a legjobb?

Legjobb válasz: EURO-n voltam 2005-ben, Debrecenben. Elsõre sikerült, így nincsenek rossz tapasztalataim. Én mindenképp az egynyelvû vizsgákra szavazok, Origo kizárva.

EURO-n voltam 2005-ben, Debrecenben. Elsõre sikerült, így nincsenek rossz tapasztalataim. Én mindenképp az egynyelvû vizsgákra szavazok, Origo kizárva.
Én is BME -én voltam (középfok), és nagyon kicsi hiányzott, hogy meglegyen az írásbelije, a szóbeli 1. re meglett az írásbelire most megyek majd augusztusban 2.szor. De nekem tetszik a BME nyelvvizsgája! Viszonylag könnyen be lehet gyakorolni a feladatokat.
Én TELC-en voltam és nagyon bevált. A vizsgáztatók írtó jófejek voltak :)
Én EURO-ra megyek most. Nekem ezt javasolták többen is, van angol német, illetve egynyelvû és kétnyelvû változata is. Államilag és nemzetközileg is elismert. Azt mondják ez az egyik legegyszerûbb és a gyakorlati alkalmazásra megy a nyelvtan helyett. Majd kiderül, én eddig csak jót hallottam róla:)
BME angol kétnyelvû középfokún voltam. A szóbelije könnyû volt, de az írásbeli elég húzós. Sok a feladat, az idõt szinte teljesen kihasználtam amit adtak rá. Arra se volt idõm, hogy szétnézzek a teremben, folyton dolgozni kellett, mert különben lett volna olyan feladatom, ami nincs kész. Meglett amúgy, de a BME szerintem nem a legkönnyebb. De legalább így jobban értékelem a bizit. A többi nyelvvizsgát nem igazán ismerem, arról nem tudok mit mondani.
Németbõl TELC-e, voltam, angolból Origón. Mindkettõ meg lett elsõre, szóval nem panaszkodom. TELC-nél nehéz volt a magnó:D
Elõször TELC, nem volt rossz, bár volt, amikor félreérthetõ feladatot adtak (utána megkérdeztem több embert, õk hogy értelmeznék, és kb fele-fele arányban oszlottak meg két lehetõség közt a válaszok, szóval nem én voltam béna). Utána pannon felsõfok, az meg zavarbaejtõen egyszerû volt, szerintem nem is érdemeltem meg, de hát ugye visszautasítani nem fogom :D
ECL, nagyon könnyû volt, másfél év angoltanulás után (0-ról kezdtem) simán meglett a középfok.
ECL 1.re megvolt
ECL-en voltam, középfokún, elsõre sikerült, pedig nem vagyok a legnagyobb angolos, de nekem bejött abszolút, ajánlom!
BME középfokú angol elsõre meglett, a szóbeli nem volt halálos, az írásbelin viszont kcsit megszaladt a feladato száma.

Milyen típusú szólógitárt vegyek 50-60ezer forintból? Mármint típus, márka? Ha tudtok, linkelhettek is. Igazából egyszer szeretnék gitárt venni, nem félévente, szóval ebből az árkategóriából a legjobbat szeretném. Kezdő vagyok

Legjobb válasz: Fõ kérdés, hogy melyik forma tetszik neked. Fender vonal (Stratocaster, Telecaster), Gibson vonal (Les Paul), vagy valami Superstrat jellegû zúzásra való. Ha megvan, akkor én azt ajánlom, hogy nagyon márkátlant ne vegyél. Squier, Epiphone, Cort, Ibanez már egész jók, de pl Invasion, Samick, Johnson nagyon nem.

Fõ kérdés, hogy melyik forma tetszik neked. Fender vonal (Stratocaster, Telecaster), Gibson vonal (Les Paul), vagy valami Superstrat jellegû zúzásra való. Ha megvan, akkor én azt ajánlom, hogy nagyon márkátlant ne vegyél. Squier, Epiphone, Cort, Ibanez már egész jók, de pl Invasion, Samick, Johnson nagyon nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!