Találatok a következő kifejezésre: Milyen típusú a legjobb (20 db)

Fogtok-e légzésfigyelőt és vagy bébiőrt használni? Ilyen készülékek közül milyen típusú a legjobb?

Legjobb válasz: Nekünk se légzésfigyelõ, se bébiõr, még mérleg sem volt. Engem a védõnõm beszélt le finoman róla. (Amúgy megengedhettük volna magunknak.) Problémás szülés után vagy ha beteg a baba, akkor szokta csak javasolni. Úgyhogy az elsõ babánál nem volt, és ha megszületik a második, akkor sem lesz. Nekem nem hiányzott egyik sem. Nem lebeszélni akarlak ám, csak nálunk így vált be :-)

Nekünk se légzésfigyelõ, se bébiõr, még mérleg sem volt. Engem a védõnõm beszélt le finoman róla. (Amúgy megengedhettük volna magunknak.) Problémás szülés után vagy ha beteg a baba, akkor szokta csak javasolni. Úgyhogy az elsõ babánál nem volt, és ha megszületik a második, akkor sem lesz. Nekem nem hiányzott egyik sem. Nem lebeszélni akarlak ám, csak nálunk így vált be :-)
Mindkettõ van.Légzésfigyelõt Álomvirágot vettem, bébiõrt valami névtelent kaptunk, de tökéletesen mûködik.
Én légzésfigyelõt szeretnék, igen. Fogalmam sincs még melyik a jobb minõség, még nem néztem utána...de ezen tuti nem spórolunk majd. üdv. 17hetes km.
Legzesfigyelot fogok, de a tipust sajnos nem tudom, mert tesom adja kolcson majd, csak azt tudom, hogy 30 ezer volt.
Szia! Mi Angelcare-t vettünk, ez légzésfigyelõ és bébiõr is, sõt még éjszakai fény is van rajta. A bébiõr funkcióját nem nagyon használtuk, mert a lakás minden pontján lehet hallani, ha a fiam sír, de már a légzésfigyelõt sem használjuk, mert 1 éves a kisfiam, de megszokásból még a múlt hónapban is minden éjszaka bekapcsoltam. Belinkelem, hogy néz ki. MInden jót és boldog babavárást! http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/20254
Nekünk mindegyik van. Légzés figyelöböl az egyik legjobb a Angelcare. ennek van olyan változtata amelyik bébiör is egyben, de mi a bébi ört kaptuk így csak sima légzés figyelö van. ha sír éjszaka meghallom, de a nappaliból nem, oda használjuk a bébi ört. a légzés figyelöröl jó ha tudsz pár dolgot. pl a riasztás elöször 15 mp után van egy pipsz majd ha 5 mp-ig még mindig nem vesz levegöt akkor elkezd riasztani. az újszülöttek légzése 15-20 másodpercig sokszor kihagy, ez normál, ekkor egy egészséges test riasztja az agyat hogy kevés az oxigén és a baba egy mély lélegzetet vesz. nekünk az elsö hónapban sokszor bepippegett de csak megfogtam a kezét és mélyet lélegzett. valószínü magától is vett volna levegöt. majd elmaradt, csak pár hétig volt. most is nagyon ritkán elöfordul. olyan érzékeny amúgy hogy szinte egy pihét is észlel, és nekünk 70x140-es matrac mindegy melyik részén fekszik akkor is erzékeli, így nem is kell pont rajta feküdnie. ha betartod az alvási feltételeket akkor igazából nem is kellene, de engem megnyugtatott. alvási feltételek. csak háton aludjon mindaddig míg nem tud magától forogni (napközben legyen csak hason mikor látod), a tüdö olyan gyenge hogy hason fekve nem minden gyerek képes órákig mozgatni plussz a fejét kiemelni is egy újszülötnek nehéz. tilos a lakásban dohányozni. tilos bármiféle takarót használni, csak hálózsák. nekünk emlete napközben a fejére újszülötten a takarót, ´s levenni nem tudja. tilos a szülökkel egyágyban aludni, nincs elég oxigén a felnöttek között. semmiféle játék nem lehet az ágyban.
Utolsó vagyok: igen valóban az az "elõírás", hogy háton kell aludni egy csecsemõnek. Én is tartottam magam ehhez kb. 2 hónapig. És miután nem aludt se a gyerek, se én, se a férjem, akkor hasra tettük. Onnantól nem volt gond az alvással.

Acer Extensa 5630EZ tipusu laptophoz milyen windows a legjobb?

Legjobb válasz: Windows 7 a legjobb rá. Elbírja és szépen kiszolgálja.

Windows 7 a legjobb rá. Elbírja és szépen kiszolgálja.

Melyik, milyen fajtájú, típusú vibrátorok a legjobbak? Lányok, nektek, akiknek van, milyen van? Képet is linkelhettek!

Legjobb válasz: Nekem a Big Vibe Black jött be. Itt is egy kép: http://static.saxon.hu/websys/pics/product/large/845/845967_.. SP voltam, sziasztok.

Nekem a Big Vibe Black jött be. Itt is egy kép: http://static.saxon.hu/websys/pics/product/large/845/845967_.. SP voltam, sziasztok.
Nekem ilyen van: http://www.szexshopom.hu/termekek/302251/tn_1_nagy.jpg De már bánom, hogy nem halkabbat vagy vékonyabbat rendeltem. mint pl: (halkabb) http://mindenkiszexel.hu/szexshop/1941-2544-large/ecstasy-vi..

Milyen típusú angol nyelvvizsgán voltál? Szerintetek melyik a legjobb?

Legjobb válasz: EURO-n voltam 2005-ben, Debrecenben. Elsõre sikerült, így nincsenek rossz tapasztalataim. Én mindenképp az egynyelvû vizsgákra szavazok, Origo kizárva.

EURO-n voltam 2005-ben, Debrecenben. Elsõre sikerült, így nincsenek rossz tapasztalataim. Én mindenképp az egynyelvû vizsgákra szavazok, Origo kizárva.
Én is BME -én voltam (középfok), és nagyon kicsi hiányzott, hogy meglegyen az írásbelije, a szóbeli 1. re meglett az írásbelire most megyek majd augusztusban 2.szor. De nekem tetszik a BME nyelvvizsgája! Viszonylag könnyen be lehet gyakorolni a feladatokat.
Én TELC-en voltam és nagyon bevált. A vizsgáztatók írtó jófejek voltak :)
Én EURO-ra megyek most. Nekem ezt javasolták többen is, van angol német, illetve egynyelvû és kétnyelvû változata is. Államilag és nemzetközileg is elismert. Azt mondják ez az egyik legegyszerûbb és a gyakorlati alkalmazásra megy a nyelvtan helyett. Majd kiderül, én eddig csak jót hallottam róla:)
BME angol kétnyelvû középfokún voltam. A szóbelije könnyû volt, de az írásbeli elég húzós. Sok a feladat, az idõt szinte teljesen kihasználtam amit adtak rá. Arra se volt idõm, hogy szétnézzek a teremben, folyton dolgozni kellett, mert különben lett volna olyan feladatom, ami nincs kész. Meglett amúgy, de a BME szerintem nem a legkönnyebb. De legalább így jobban értékelem a bizit. A többi nyelvvizsgát nem igazán ismerem, arról nem tudok mit mondani.
Németbõl TELC-e, voltam, angolból Origón. Mindkettõ meg lett elsõre, szóval nem panaszkodom. TELC-nél nehéz volt a magnó:D
Elõször TELC, nem volt rossz, bár volt, amikor félreérthetõ feladatot adtak (utána megkérdeztem több embert, õk hogy értelmeznék, és kb fele-fele arányban oszlottak meg két lehetõség közt a válaszok, szóval nem én voltam béna). Utána pannon felsõfok, az meg zavarbaejtõen egyszerû volt, szerintem nem is érdemeltem meg, de hát ugye visszautasítani nem fogom :D
ECL, nagyon könnyû volt, másfél év angoltanulás után (0-ról kezdtem) simán meglett a középfok.
ECL 1.re megvolt
ECL-en voltam, középfokún, elsõre sikerült, pedig nem vagyok a legnagyobb angolos, de nekem bejött abszolút, ajánlom!
BME középfokú angol elsõre meglett, a szóbeli nem volt halálos, az írásbelin viszont kcsit megszaladt a feladato száma.

Milyen típusú szólógitárt vegyek 50-60ezer forintból? Mármint típus, márka? Ha tudtok, linkelhettek is. Igazából egyszer szeretnék gitárt venni, nem félévente, szóval ebből az árkategóriából a legjobbat szeretném. Kezdő vagyok

Legjobb válasz: Fõ kérdés, hogy melyik forma tetszik neked. Fender vonal (Stratocaster, Telecaster), Gibson vonal (Les Paul), vagy valami Superstrat jellegû zúzásra való. Ha megvan, akkor én azt ajánlom, hogy nagyon márkátlant ne vegyél. Squier, Epiphone, Cort, Ibanez már egész jók, de pl Invasion, Samick, Johnson nagyon nem.

Fõ kérdés, hogy melyik forma tetszik neked. Fender vonal (Stratocaster, Telecaster), Gibson vonal (Les Paul), vagy valami Superstrat jellegû zúzásra való. Ha megvan, akkor én azt ajánlom, hogy nagyon márkátlant ne vegyél. Squier, Epiphone, Cort, Ibanez már egész jók, de pl Invasion, Samick, Johnson nagyon nem.
probald ki a szurke durexet
a fekete, zöld durex mind jo.
Az összes óvszer jó a méreteidre, a többi a pénztárcádon múlik. Patikában vannak a legolcsóbb noname gumik. Egyébként mindegyikrõl lehet jót-rosszat hallani, szóval itt se tudod meg, hogy neked melyik kellene. Én a Lifestyles originalt ajánlom
próbálgatni kell õket menet közben. nekem a durex nagyon nem jött be, olyan anyag van benne, amire én allergiás vagyok. de ez nem gyakori eset. én masculant használok. jó árban van, és nagy a választék. izesített, ilyen-olyan érdesített, próbálkozni lehet. asszem pont a masculan-ban van olyan kiszerelés, hogy mindegyik különbözõ egy csomagban, azzal könnyen, egyszerûen tudod õket megnézni, milyen egy érdesített, ízesített, extra vékony.

C1-es német nyelvvizsgára szeretnék felkészülni. Mik a követelmények? Milyen könyveket ajánlanátok készüléshez? Milyen típusú nyelvvizsgát ajánlanátok? Szerintetek melyik a legjobb?

(Már van egy B2 ECL német nyelvvizsgám)

Legjobb válasz: Én azt ajánlom, hogyha van rá lehetõséged, akkor nézz német nyelvû adókat, nekem az rengeteget segített. Ha van egy téma ami érdekel, annak németül olvass utána, felsõfoknál, ha nem csak a papír a lényeg, hanem tényleges, jól használható tudást szeretnél, akkor szerintem ide nem könyv kell, max egy nyv felkészítõ vizsga elõtt, hogy lásd a feladatokat. Próbálj meg szókincsre rágyúrni, az fontos, a fent említett módszerekkel sikerül fejlesztened, és rengeteg mindennapi kifejezés ragad rád. Hajrá!

Én azt ajánlom, hogyha van rá lehetõséged, akkor nézz német nyelvû adókat, nekem az rengeteget segített. Ha van egy téma ami érdekel, annak németül olvass utána, felsõfoknál, ha nem csak a papír a lényeg, hanem tényleges, jól használható tudást szeretnél, akkor szerintem ide nem könyv kell, max egy nyv felkészítõ vizsga elõtt, hogy lásd a feladatokat. Próbálj meg szókincsre rágyúrni, az fontos, a fent említett módszerekkel sikerül fejlesztened, és rengeteg mindennapi kifejezés ragad rád. Hajrá!
Írj meg, illetve tölts ki gyakorlásképpen sok C1 es szintü ECL feladatlapot(netrõl manapság lehet szerintem ilyesmiket lehúzni, angolból tutira, de szerintem németbõl is), azért, hogy szerezz vizsgarutint a feladatokban.Ne a vizsgán találkozz elõször pl. egy könyvismertetõ vagy szórólap megírásával, mert akkor majdnem biztos a bukta. Én az ECL-t ajánlom, mert a TELC-en elsõre megbuktam, majd ekkor (3 héttel késõbb) mentem ECL-re, azon meg elsõre átmentem.De ez teljesen egyénfüggõ. Ja, most látom, van egy B2 ECL-ed.Akkor vagy csinálnék egy C1-et, ha felsõfokú kell, vagy megkérdezném, nem fogadják-e el a meglevõ papíromat.Vagy hát attól függ, ki követeli meg tõled, mihez, miért?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! a C1-es nyelvvizsga a plusz pontok miatt kéne jövõre, körülbelül úgy, hogy egy év múlva ilyenkor már papírom legyen róla. Egyenlõre csak ez számít, vagyis hogy papírom van róla.
Ha jól felkészülsz az írásbelivel és a kommunikációs résszel nem lehet baj, gyakran adnak középfokú részeket is bele. A magnón viszont a szokásos formáját hozza a nyelvvizsga. B2-n még nagyjából oké, nem kell sok minden, de C1-en már igen. Gyorsított tempóban mondják a szöveget, és legtöbbször valamilyen akcentus is található benne. Ha jól emlékszem a mostanin svájci emberke mondta a szöveget, elég érdekesen oldották meg a feladatot. :)
A kérdező hozzászólása: Nektek mennyi idõbe telt míg felkészültetek? És milyen módszerekkel tanultatok?
ár?
5800-ám van, imádom, 50körül veszed meg most
Nem értem, ha az 5800-asodat imádod, akkor miért akarod lecserélni...?
Elõzõ válsz: sztorno...
Attól függ mennyiért. Amúgy nálam az abszolút sorrend: Nokia N97 Nokia E52 Nokia 5800 Nokia 5630 És most 5630-am van :)
andante
Küszöb??? Attól függ mennyi zséd van rá. A cicát vidd ele a cicabútorboltba és mondd meg neki nyávogjon egyet arra, amelyik a legjobban bejön neki. Mijaúú
Én nem voltam ilyen szerencsés... 2 cicám van, vettem nekik bútort. Az egyiket egyáltalán nem érdekelte, a másik az elsõ idõszakban foglalkozott vele 1-2 hétig, azóta rá sem néz :(
Én 1-2 hónapig csak figyeltem a cicámat, hogy milyen játékot kedvel, hogy szeret játszatni, hol szeret aludni és miért. Végül nem vettem neki cicabútort, mert beleszokott a fotelbe és imádja, és azt a játékot szeretni, ha az ajtó alá befötörhet, ha azt látja, hogy a másik oldalon mozog valami. :-) Ha lesz pénzem venni neki valamit, akkor olyat vennék, amin magasra fel tud menni, mert azt mind imádja. Ott nyugodtan szemmel tarthatja a területét :-) és a magasban nem zavarja senki.
Nagyon viccesek az elõttem szólók.Aki szereti a cicáját az szeretne neki kedvezni.Én is vettem az enyémnek és nagy öröm ha látom hogy játszik rajta, és nagyon tetszik neki.Attól függ hogy milyen árkategóriában gondolkodsz.A cicahaz.hu-n jók vannak.Nem muszáj onnan rendelni de támpontot adhat hogy milyenek vannak és mennyiért.Én nagyon örülök hogy megvettem a cicámnak!
Én vettem a macskámnak egy kétrészes cicabútort, nagyon ritkán játszik vele.Az vált be a legjobban, hogy átrendeztem, úgy a szobát, hogy tud ugrálni, két fotelen át, két ágyon+asztal alsó peremén (tetejére nem mehet), úgy hogy nem ver le semmit.Na ezt imádja!Az ide-oda ugrálástól, pörög mint a ringlispil, és nagyon boldog, hogy így mozoghat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!