Találatok a következő kifejezésre: Milyen távoktatásban szakok (3 db)

Közép vagy fõsuli/egyetem?
Szia! Egyre több intézményben van távoktatás. Nézd meg a távoktatás.lap.hu-n. Én a Kodolányira járok, nagyon tetszik. Interneten keresztül megkapjuk a tananyagot, a tanárokhoz bármilyen kérdéssel fordulhatunk, félévente 2 személyes konzultációnk van, és minden tárgyból 2 online, ami azt jelenti, hogy 1-1 este az interneten "beszélgetünk" 1 órát, megbeszéljük a problémákat, a tananyag nehezebb részeit, feladatokat gyakorolunk. Vizsgázni ugyanúgy, ugyanakkor megyünk, mint a nappalis vagy a levelezõs hallgatók. Könyvet is biztosítanak a számunkra (1-2 :) , de elég). Természetesen fizetõs, de ez a fizetõs képzés legolcsóbb módja, mellette tudunk dolgozni, mert rugalmasan tanulhatunk. Készíthetünk beadandó feladatokat, ez javíthatja az átlagot, de a 2-es nem szerezhetõ meg velük. Ha van további kérdésed, nyugodtan írj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!és a Kodolányin milyen szakon vagy?esetleg mikor lesz nyílt nap?
Gazdaság-menedzsment, turizmus-vendéglását és nemzetközi kapcsolatok szakokon van távoktatás 3 helyszínen: Bp, Szfehérvár és Orosháza http://www.kjf.hu
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, közlekedésmérnök*
Nem a matek lesz a legnehezebb!! Igazából kitartás kell hozzá, meg lehet csinálni! Bár ezen a területen elég nehéz elhelyezkedni..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!