Találatok a következő kifejezésre: Milyen táskát vinni repülő útra (1 db)

Milyen táskát célszerű vinni repülő útra?

Én turista hátizsákra gondoltam, mit írjak rá a csomagra?

Legjobb válasz: mit irnál a címedet írjad rá egy letéphetetlen cetlire ha leszakadna róla a felados cetli akkor se vesszen el. amúgy meg a legpraktikusabb a gurulós. én mindig azt viszek. páromnak van nagy táskája ami olyan mint egy sporttáska de van kihúzoja meg kereke, nekem meg gurulos böröndjeim.. ´meg kézitáskánk. ha egy hétre megyünk ketten haza akkor a nagyobbak kellenek, ha egyedül pár napra kicsi is elég, amibe befér a cuccom, de gurulos legyen, mert én nem cipelgetem. föleg mikor a terminálon belül is meg kell keresni a chekint és lehet messze van, kiskocsit meg minek keresgéljek ha gurul az magáto. de van amikor vonatoznom is kell plusszban mindenképpen a gurulos. minöségi legyn mert a dobála´snál tuti szét jön. akkorát dobnak rajtuk hogy csak csattan. meg vagy ezer másik rajta.

mit irnál a címedet írjad rá egy letéphetetlen cetlire ha leszakadna róla a felados cetli akkor se vesszen el. amúgy meg a legpraktikusabb a gurulós. én mindig azt viszek. páromnak van nagy táskája ami olyan mint egy sporttáska de van kihúzoja meg kereke, nekem meg gurulos böröndjeim.. ´meg kézitáskánk. ha egy hétre megyünk ketten haza akkor a nagyobbak kellenek, ha egyedül pár napra kicsi is elég, amibe befér a cuccom, de gurulos legyen, mert én nem cipelgetem. föleg mikor a terminálon belül is meg kell keresni a chekint és lehet messze van, kiskocsit meg minek keresgéljek ha gurul az magáto. de van amikor vonatoznom is kell plusszban mindenképpen a gurulos. minöségi legyn mert a dobála´snál tuti szét jön. akkorát dobnak rajtuk hogy csak csattan. meg vagy ezer másik rajta.
ja mßeg valami, 20 kilo az átlag a légitársaságoknál amit feladhatsz meg plussz egy kézi poggyász ami nem lehet nagyobb annál hogy beférjen a tartóba. de vannak fapadosok ahol nincs a jegyben benne a csomag feladás, és külön kell fizetni érte, ha túlsúlyos akkor jó sokat. ha normálisak kb plussz 5 kg.t nem szolnak.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Drága az élet Japánban? (azon belül is Osakára lennék kíváncsi) Havi 250-260ezer mihez lenne elég?

11

Csütörtökön utazom Amszterdamból Portand-ba /USA/. Bonyolult-e az átszállás az amszterdami repülőtéren? 2óra várakozási időm van! Könnyen megtalálom-e a megfelelő terminált az induláshoz?

0

Ha elszakadt egy lap az útlevelemben, még érvényes?

Most vettem észre hogy az utazás során elszakad az egyik lap a közepén, kb feléig. Újra kell csináltatnom, vagy csak az a lap nem lesz használható majd? Előre is köszönöm.

2

Mennyivel előtte kell megvenni a jegyet?

Május 20án szeretnék elutazni Németországba, Erfurtba. Mennyivel előtte kell megvennem a vonatjegyet? Elég egy nappal előtte:?

4

Repülővel utazok, gyógyszert kézi vagy feladandó poggyászba kell tenni? (fogamzásgátló tabletta)

4

Ideiglenes személyigazolvánnyal lehet külföldre utazni? (Olaszországba)

12

Ópusztaszerre megyünk az 5éves kislányommal és a 2éves kisfiammal ovis-buszos kirándulásra mit vigyek?

Kaja,innivaló,pelenka naggyából azért tudom,de hátha tud valamit más amire figyeljek.

4

Vízum nélküli utazás Londonba?

A vízumkényszer eltörlésére vonatkozó magyar-brit megállapodás rendelkezései szerint magyar állampolgárok 6 hónapot meg nem haladó látogatás, üzleti tárgyalás vagy turisztika céljából vízum nélkül utazhatnak az Egyesült Királyságba.

Ez még mindig érvényes? Csak 6 hónapot tölthetsz kint vízummentesen?

6

Indulás előtt akár egy nappal is meg lehet venni a repülőjegyet interneten? Abban reménykedem, hogy marad ki jegy és olcsóbbak lesznek. Elképzelhető ez nyári időpontokra is?

26

Mit csinálnátok egy 2napos sátrazáson? (Többi lennt)

Mivel az utolsó pillanatban jutott eszünkbe hogy kirándulni szeretnènk így már nem volt sehol hely ahol aludhatnánk így sátrazni megyünk.. Az osztályfőnök megkért minket hogy találjunk ki játékokat és énekeket amit a tábortűznél játszhatunk illetve énekelhetünk de. De mivel nem jutott eddig eszembe semmi így szeretném a segítségeteket kérni... (15-16 évesek vagyunk/gimis osztály és még nem igazán jó az osztályközösség)

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!