Találatok a következő kifejezésre: Milyen táskát vinni repülő (1 db)

Milyen táskát célszerű vinni repülő útra?

Én turista hátizsákra gondoltam, mit írjak rá a csomagra?

Legjobb válasz: mit irnál a címedet írjad rá egy letéphetetlen cetlire ha leszakadna róla a felados cetli akkor se vesszen el. amúgy meg a legpraktikusabb a gurulós. én mindig azt viszek. páromnak van nagy táskája ami olyan mint egy sporttáska de van kihúzoja meg kereke, nekem meg gurulos böröndjeim.. ´meg kézitáskánk. ha egy hétre megyünk ketten haza akkor a nagyobbak kellenek, ha egyedül pár napra kicsi is elég, amibe befér a cuccom, de gurulos legyen, mert én nem cipelgetem. föleg mikor a terminálon belül is meg kell keresni a chekint és lehet messze van, kiskocsit meg minek keresgéljek ha gurul az magáto. de van amikor vonatoznom is kell plusszban mindenképpen a gurulos. minöségi legyn mert a dobála´snál tuti szét jön. akkorát dobnak rajtuk hogy csak csattan. meg vagy ezer másik rajta.

mit irnál a címedet írjad rá egy letéphetetlen cetlire ha leszakadna róla a felados cetli akkor se vesszen el. amúgy meg a legpraktikusabb a gurulós. én mindig azt viszek. páromnak van nagy táskája ami olyan mint egy sporttáska de van kihúzoja meg kereke, nekem meg gurulos böröndjeim.. ´meg kézitáskánk. ha egy hétre megyünk ketten haza akkor a nagyobbak kellenek, ha egyedül pár napra kicsi is elég, amibe befér a cuccom, de gurulos legyen, mert én nem cipelgetem. föleg mikor a terminálon belül is meg kell keresni a chekint és lehet messze van, kiskocsit meg minek keresgéljek ha gurul az magáto. de van amikor vonatoznom is kell plusszban mindenképpen a gurulos. minöségi legyn mert a dobála´snál tuti szét jön. akkorát dobnak rajtuk hogy csak csattan. meg vagy ezer másik rajta.
ja mßeg valami, 20 kilo az átlag a légitársaságoknál amit feladhatsz meg plussz egy kézi poggyász ami nem lehet nagyobb annál hogy beférjen a tartóba. de vannak fapadosok ahol nincs a jegyben benne a csomag feladás, és külön kell fizetni érte, ha túlsúlyos akkor jó sokat. ha normálisak kb plussz 5 kg.t nem szolnak.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kiszeretnék költözni külföldre, hova érdemes? /ahol tengerpart is van/

7

Wizzairnél arctonikot, csokit tehetek a feladott poggyászba?

megy gyógyszer is van ott, a honlapjuk szerint nem lehet. tegyem inkább a kézibe vagy maradhat?
mert végülis csak azt írják, hogy nem ajánlatos a feladottba tenni

3

Kézipoggyászba folyadék hogyan?

tudom, hogy 50 ml a max folyadék amit fel lehet vinni, 1 literes zacskóban összesen.
na most tegyük fel van egy 200 ml-is naptejem, ha kiöntöm bel?le a 3/4ét akkor vihetem magammal?

5

Melyik az a legközelebbi hely ami pl. Mauritiusra hasonlit? Nem igazán szeretek repülni és hát ugye ezek elég hosszú utak, viszont ez az álmom.

3

Tollat, ceruzát lehet felvinni repülőre? Nem számít szúróeszköznek?

4

Hol érdemes horvát kunát váltani Budapesten? (Hol a legolcsóbb? )

2

Laptop, Ipad, Iphone repülőre?

Sziasztok!Egyiptopba utazunk!És nem tudom hogy kézipoggyászba fel lehet e vinni laptopot,ipadet vagy egyéb számítógépes eszközöt?Mien átvizsgálások vannak rá ? Mien papirok kellenek hozzá?! Lehet fenn használni!?Vagy ha már fenn vagy Iphone-ról zenét lehete hallgatni úgy hogy a repülésmód be van kapcsolva?!Lécci segítsetek fontos lenne!

12

24-25 fokban már lehet fürödni a tengerben?

Az el?rejelzés alapján a leveg? 24-25 fokos lesz, a tenger 24 fokos.
Mennyire alkalmas ez az id? strandolásra?
Bár megjegyzem, nem bízok az el?rejelzésekben.

5

Kézipoggyászban folyadékot egyáltalán nem lehet felvinni? És ennivalót? De feladandóba lehet inni, meg ennivalót vinni?

4

Személyi igazolvány készitésnél kb. hány nap alatt kapom kézhez a személyimet?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!