Találatok a következő kifejezésre: Milyen táskát vinni repülő (1 db)

Milyen táskát célszerű vinni repülő útra?

Én turista hátizsákra gondoltam, mit írjak rá a csomagra?

Legjobb válasz: mit irnál a címedet írjad rá egy letéphetetlen cetlire ha leszakadna róla a felados cetli akkor se vesszen el. amúgy meg a legpraktikusabb a gurulós. én mindig azt viszek. páromnak van nagy táskája ami olyan mint egy sporttáska de van kihúzoja meg kereke, nekem meg gurulos böröndjeim.. ´meg kézitáskánk. ha egy hétre megyünk ketten haza akkor a nagyobbak kellenek, ha egyedül pár napra kicsi is elég, amibe befér a cuccom, de gurulos legyen, mert én nem cipelgetem. föleg mikor a terminálon belül is meg kell keresni a chekint és lehet messze van, kiskocsit meg minek keresgéljek ha gurul az magáto. de van amikor vonatoznom is kell plusszban mindenképpen a gurulos. minöségi legyn mert a dobála´snál tuti szét jön. akkorát dobnak rajtuk hogy csak csattan. meg vagy ezer másik rajta.

mit irnál a címedet írjad rá egy letéphetetlen cetlire ha leszakadna róla a felados cetli akkor se vesszen el. amúgy meg a legpraktikusabb a gurulós. én mindig azt viszek. páromnak van nagy táskája ami olyan mint egy sporttáska de van kihúzoja meg kereke, nekem meg gurulos böröndjeim.. ´meg kézitáskánk. ha egy hétre megyünk ketten haza akkor a nagyobbak kellenek, ha egyedül pár napra kicsi is elég, amibe befér a cuccom, de gurulos legyen, mert én nem cipelgetem. föleg mikor a terminálon belül is meg kell keresni a chekint és lehet messze van, kiskocsit meg minek keresgéljek ha gurul az magáto. de van amikor vonatoznom is kell plusszban mindenképpen a gurulos. minöségi legyn mert a dobála´snál tuti szét jön. akkorát dobnak rajtuk hogy csak csattan. meg vagy ezer másik rajta.
ja mßeg valami, 20 kilo az átlag a légitársaságoknál amit feladhatsz meg plussz egy kézi poggyász ami nem lehet nagyobb annál hogy beférjen a tartóba. de vannak fapadosok ahol nincs a jegyben benne a csomag feladás, és külön kell fizetni érte, ha túlsúlyos akkor jó sokat. ha normálisak kb plussz 5 kg.t nem szolnak.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Repülőn fel- illetve leszálláskor nagyon fájdalmas a fülnek a nyomáskülönbség miatt?

18

Wizzairre kezipoggyaszban milyen eloiras vonatkozik etelekre?

A honlapon csak italrol talaltam felvilagositast. Szeretnek vinni a csaladnak Angliabol perforalt csomagolasban halfelet es sok csokit. Es persze nem orulnek, ha ott kellene hagyni...

8

A wizzairnél van olyan szolgáltatás, hogy letöltöm a telefonra a beszállókártyát és azzal megyek a beszállókapuhoz?

Csak mert sok embert látok így becsekkolni, hogy nem nyomtatott papírral érkeznek, hanem a telefont tartják oda a szkennerhez. Ez hogy működik? Nekem iphone-om van, arra le tudnám tölteni?

3

Ryanair jegyek idővel lehetnek olcsóbbak? Vagy inkább drágulnak?

Párizsba készülünk, és nem tudjuk, mikor érdekes megvenni a jegyeket. Mi alapján határozzák meg az áraka, hogy menniy idő van hátra vagy hogy hány szabad hely van? Most azt látom, hogy a következő hétre nagyon drágák a jegyek, utána két van néhány nagyon olcsó, május-június közepes, júliustól, drágább. Vegyük meg most, vagy várjunk még?

18

Útlevél ügyben jártasak segítségét kérném! (? )

Sziasztok!
Külföldön élek, nem EU-tagállamban. Nemsokára lejár az útlevelem, de addigra már megkapom az itteni állampolgárságot is. Két kérdésem lenne:
1.) Magyarországi lakcím hiányában (ki vagyok jelentkezve az országból) csináltathatok-e új útlevelet Mo.-n?
2.) Ha itt csináltatok útlevelet, ahol élek, akkor azzal is szabadon beutazhaton Mo.-ra, ill. ez EU-ba? (Az útlevél kiállítója ugye nem EU-tagállam, de benne van, hogy magyar állampolgár is vagyok.)

Tudom, hogy az ittnei konzulátus kiállít magyar útlevelet, de az a fővárosban van, ami többszáz km innen.

Köszönöm a segítő válaszokat!

8

Repülőgépen ha az idegenvezető adott meg helyet elvileg névreszólóan és az ugyis lett becheckolva, de csoporton belül lehetséges helyet cserélni valakivel?

2

Hogyan találom meg a legolcsóbb repülőjegyet?

Olyan internetes keresőprogramot keresek, amivel olcsó repülőjegyeket lehet keresni. Nyáron lehetőségem lesz Egyiptomban tanulni, csak eléggé borsosak a repjegy árak. Mit tanácsoltok? Gondolom a hajó drágább lenne.

5

Hogy mennek a dolgok a reptéren? Milyen az easyJet?

Most utazok először repülővel és igazából sík hülye vagyok az egészhez. Nem tudom, hova kell menni, mit kell csinálni és érdekelne a légitársaságról szerzett tapasztalatok is.
Nem nagy távot teszek meg, csupán Berlinbe megyek, de ez az első na...

4

Repülőgépre lehet gördeszkát felvinni?

Júniusban elutazom Londonba,szeretnék vinni gördeszkát is.Szerintetek felengedik a gépre?

1

Tudnátok segíteni, hogyan kell eljárni repülőjegy foglalásnál, ha valaki saját és férje révén is dr? Konkrétan Ryanair foglalásról van szó. Ott csak egy dr. -nek van hely.

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!