Találatok a következő kifejezésre: Milyen táskát vinni (4 db)

A Vidámparkba milyen táskát előnyösebb vinni?

Hátizsákot, vagy válltáskát? Mert 3-an megyünk, és ha mindhárman felülünk valamire, akkor nem tudom csak úgy letenni valahova.

Legjobb válasz: Mi mindig is hátizsákot vittünk, vagy oldal táskát, párszor elõ fordult az is ,hogy anyukám egy nagyobb retiküljét vittük ami inkább egy 5 literes zsáknak felelt volna meg :D

Mi mindig is hátizsákot vittünk, vagy oldal táskát, párszor elõ fordult az is , hogy anyukám egy nagyobb retiküljét vittük ami inkább egy 5 literes zsáknak felelt volna meg :D

Hogyan készülhetek fel eredményesen nagyobb horderejű gyalogtúrákra? (pl. Kinizsi100 és társai? ) Illetve milyen táskát, felszerelés ajánlatok a túrázáshoz, mit érdemese magammal vinni? (kisebbhez is)

Idén elkezdtem túrázni komolyabban :), a legnagyobb eddig 40km volt alföldön, 800 feletti szintemelked?vel csak 25öt mertem bevállalni :).

Milyen táskát célszerű vinni repülő útra?

Én turista hátizsákra gondoltam, mit írjak rá a csomagra?

Legjobb válasz: mit irnál a címedet írjad rá egy letéphetetlen cetlire ha leszakadna róla a felados cetli akkor se vesszen el. amúgy meg a legpraktikusabb a gurulós. én mindig azt viszek. páromnak van nagy táskája ami olyan mint egy sporttáska de van kihúzoja meg kereke, nekem meg gurulos böröndjeim.. ´meg kézitáskánk. ha egy hétre megyünk ketten haza akkor a nagyobbak kellenek, ha egyedül pár napra kicsi is elég, amibe befér a cuccom, de gurulos legyen, mert én nem cipelgetem. föleg mikor a terminálon belül is meg kell keresni a chekint és lehet messze van, kiskocsit meg minek keresgéljek ha gurul az magáto. de van amikor vonatoznom is kell plusszban mindenképpen a gurulos. minöségi legyn mert a dobála´snál tuti szét jön. akkorát dobnak rajtuk hogy csak csattan. meg vagy ezer másik rajta.

mit irnál a címedet írjad rá egy letéphetetlen cetlire ha leszakadna róla a felados cetli akkor se vesszen el. amúgy meg a legpraktikusabb a gurulós. én mindig azt viszek. páromnak van nagy táskája ami olyan mint egy sporttáska de van kihúzoja meg kereke, nekem meg gurulos böröndjeim.. ´meg kézitáskánk. ha egy hétre megyünk ketten haza akkor a nagyobbak kellenek, ha egyedül pár napra kicsi is elég, amibe befér a cuccom, de gurulos legyen, mert én nem cipelgetem. föleg mikor a terminálon belül is meg kell keresni a chekint és lehet messze van, kiskocsit meg minek keresgéljek ha gurul az magáto. de van amikor vonatoznom is kell plusszban mindenképpen a gurulos. minöségi legyn mert a dobála´snál tuti szét jön. akkorát dobnak rajtuk hogy csak csattan. meg vagy ezer másik rajta.
ja mßeg valami, 20 kilo az átlag a légitársaságoknál amit feladhatsz meg plussz egy kézi poggyász ami nem lehet nagyobb annál hogy beférjen a tartóba. de vannak fapadosok ahol nincs a jegyben benne a csomag feladás, és külön kell fizetni érte, ha túlsúlyos akkor jó sokat. ha normálisak kb plussz 5 kg.t nem szolnak.


Pánt nélküli táskát nem kényelmetlen vinni? Egy ilyen táska milyen alkalomhoz illik?

http://www.helpmystyle.ie/wp-content/uploads/2011/05/lancome..

Legjobb válasz: hát ezt színház mozi, randi...amikor csak apróságokra van szükséged, és nem farmerban pulcsiban mész hanem elegánsabb akarsz lenni..

hát ezt színház mozi, randi...amikor csak apróságokra van szükséged, és nem farmerban pulcsiban mész hanem elegánsabb akarsz lenni..
A hová alkalmasra már válszolt az elõzõ, nem ismétlem. :) Nekem tuti kényelmetlen, és ha valami nincs hozzám kötve, a nyakamba akasztva vagy ilyesmi, akkor tuti elhagyom, ha te is ilyen vagy, akkor nem neked való ez a fajta. Meg engem zavar, ha nem szabad a kezem. Ezeket sztem gondold át, illik esetleg rád is? :D
Alkalmi táskának nagyon szép:) én úgy vagyok vele, hogy ha mondjuk táncolni megyek akkor tuti pántos táskában, hogy szabadon maradjanak a kezeim, de valamikor pont jó, hogy nem nyomja semmi a vállamat, és ez a táska elegánsabb egy szép ruhával :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!